Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπερα φιλες:P

υπεροχη ηλιολουστη μερα οτι πρεπει για φρες στο σπιτι

ηθελα να κανω σημερα μια μικρη γενικη σαν την Ειρηνη αλλα εχω πολυ δουλεια

οποτε θα κανω αυριο...

εμεις το σκ χαλαρα στο σπιτι λογο κουρασης

το σαββατο ο Γ απο τη δουλεια εκλεισε κατα της 5μμ και εγω 10 μμ :shock:

οποτε κυριακη σηκοθηκαμε απο το κρεβατι 10.30:cool:

καναμε τα μπανια μας και φυγαμε περαια για καφεδακι και θαλασσα

και μετα πεθερικο για μεσιμεριανο

τωρα μου ακυροσε μια πελατησα (χιχιχι τι καλα:D)οποτε χαλαρωνω λιγο

και μετα παω σουπερ μαρκετ με το μικρο γιατι το ψυγειο μας δεν εχει ουτε νερο:shock:

αν καταφερω θα ξαναμπω φιλια για την ωρα:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι, είναι για φορτίο 8 κιλά το πρόγραμμα για λερωμένα βαμβακερά. Εάν βάλω λιγότερα κιλά, το σύντομο πρόγραμμα είναι μισή ώρα (το έχει ντιφόλτ). Στο προηγούμενο που ήταν 5κιλο το αντίστοιχο πρόγραμμα ήταν μία ώρα και κάτι ψιλά. Κάνω κάτι λάθος?:confused::confused::confused:

Το πιο μεγάλο πρόγραμμα του 8κιλου πλυντηρίου μου είναι 2 ώρες και 9 λεπτά, 95 βαθμοί και 1400 στροφές...

Δήμητρα εγώ τον μεγάλο που τον πήγα αρκετές φορές σινεμά δεν είδαμε ποτέ 3D, νομίζω ότι δεν κάνει για μικρά παιδιά, άσε που μετά θα θέλει συνέχεια το 3D και δεν συμφέρει.

Κι εμείς πάμε σχετικά συχνά cinema με τη μικρή αλλά ποτέ σε 3D. Δεν επιτρέπεται για μικρά παιδιά (σίγουρα όχι κάτω των 5 ετών)

Εγώ σήμερα είχα εξωτερικές δουλειές (έτσι λένε το shopping όταν θέλουν να δείξουν πολυάσχολες :-P), επέστρεψα περασμένες δυο, μαγείρεψα σπανακόρυζο σουπερ και έψησα fish sticks για τη μικρή, έβαλα και φάγαμε, άδειασα το πλυντήριο πιάτων και το στραγγιστήρι, μάζεψα τον νεροχύτη και τα λερωμένα πιάτα και σκεύη και τα έβαλα στο πλυντήριο, έστρωσα τα ριχτάρια, καθάρισα το τζάκι και το άναψα και τώρα χαλαρώνουμε με την κόρη.

Όλη την προηγούμενη εβδομάδα έκανα "περιφερειακές", δευτερεύουσες δουλειές που όμως έπρεπε να γίνουν και πολύ χάρηκα που τις ολοκλήρωσα. Μια απ αυτές ήταν ο σχολαστικός καθαρισμός της καφετιέρας. Επειδή την χρησιμοποιώ καθημερινά, είχε αποχρωματιστεί στον χώρο που μπαίνει το νερό. Όσο για τα άλατα... Αχ δεν το συζητάω... Με ταλαιπώρησε αλλά την κατάφερα! Για τις κοπέλες που λένε λοιπόν πως δεν προλαβαίνουν, κι εγώ προτείνω μια δουλίτσα την ημέρα και θα είναι πιο άνετες το ΣΚ

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε αγαπημένες;Σας έχω ψιλοχάσει και έχω ψιλοχαθεί και εγώ στην ανάγνωση..Καλέ δεν σας προλαβαίνω λέμε....

Εμείς είμαστε άρρωστοι,ο σύζυγος βασικά και κόλλησε και μένα:rolleyes: Εύχομαι ο μικρός να την γλιτώσει....

Επειδή χτες και προχτές δεν έκανα σχεδόν τίποτα πέρα απο φαγητό,αέρισμα σπιτιού(σιγά την δουλειά) και πλύσιμο πιάτων σήμερα οργίασα....

1.Ξύπνησα το μικρό΄,του ετοίμασα γάλα,τον έντυσα και τον ετοίμασα για το σχολείο.

2.Τον πήγα στον παιδικό και γύρισα.

3.Άνοιξα όλες τις μπαλκονόπορτες,αφου ξεντύθηκα και έβαλα χαλαρές φορμίτσες,να αεριστεί το σπίτι.

4.Έφτιαξα καφεδάκι

5.Έβαλα ένα πλυντήριο,σύντομο,με πιτζαμούλες του αντρούλη.

6.Πότισα τα λουλούδια

7.Σκούπισα το μπαλκόνι και καθάρισα τα κάγκελα

8.Ξύπνησε ο άντρούλης και έβγαλα έξω τις κουβέρτες να αεριστούν.

9.Εβγαλα και το πάπλωμα του μικρού.

10.άπλωσα το πλυντήριο και έβαλα ένα άλλο με άσπρα

11.Ξεσκόνισα καλά το σαλόνι

12.Εφτιαξα καλά τα μαξιλάρια του καναπέ

13.Άλλαξα διακόσμηση στο σαλόνι(εκεί με βάρεσε)

14.Ήρθε η πεθερά,της έφτιαξα καφεδάκι και την κέρασα και κεικ

15.έστρωσα καθαρά σεντόνια στα κρεβάτια

16.Καθάρισα καλά,καλά το μπάνιο

17.Έπλυνα διάφορα πιατικά απο το πρωι

18.Έφτιαξα και άλλο ένα καφεδάκι

19.Άπλωσα το πλυντήριο με τα άσπρα

20.Σκούπισα και το άλλο μπαλκόνι

21.Έκανα τα τζάμια του σαλονιού

22.Σκούπισα και σφουγγάρισα όλο το σπίτι

23.Πήρα το παιδάκι μου απο τον παιδικό,πήραμε και ψωμάκι

24.Πήγα λαική

25.Έβαλα να φάμε,μοσχαράκι σουπίτσα απο χτες

26,Μάζεψα τραπέζι,έπλυνα πιάτα

Και έκατσα πρώτα να σας γράψω και μετα να σας διαβάσω γιατί κάνω το αντίθετο και μετά δεν σας γράφω:tongue:

Έχω κατα νου να ξαναοργανώσω τα παιχνίδια του μικρού...Τα έχω ομαδοποιημένα αλλα σκέφτομαι να τα κάνω ακόμα πιο...Θα χρειαστώ έτσι όμως πιο πολλά κουτιά:rolleyes:Είναι στα σχέδια μας βέβαια προς το καλοκαιράκι να του φτιάξουμε αλλιώς το δωμάτιο και το σκέφτομαι μήπως δεν πρέπει αν βιαστώ...Σας τρέλλανα ε;;;

Τα φιλιά μου!

μπορώ να κουκουβαγισω λίγο;λοιπόν σήμερα μιλούσα με μια δασκάλα από το σχολείο της κόρης,η οποια της κάνει θεατρική αγωγή,και όλο μου έλεγε συγχαρητήρια για το παιδί μου,ότι έχει πολύ ήθος,είναι πολύ έξυπνη,ξέρει πότε και πως θα μιλήσει στον καθένα,και πως το μυαλό της είναι τεταρτης δημοτικού και φαίνεται πως έχει δουλευτεί πολύ στο σπίτι...οπότε κουκουβααααα

μπορώ να κουκουβαγισω λίγο;λοιπόν σήμερα μιλούσα με μια δασκάλα από το σχολείο της κόρης,η οποια της κάνει θεατρική αγωγή,και όλο μου έλεγε συγχαρητήρια για το παιδί μου,ότι έχει πολύ ήθος,είναι πολύ έξυπνη,ξέρει πότε και πως θα μιλήσει στον καθένα,και πως το μυαλό της είναι τεταρτης δημοτικού και φαίνεται πως έχει δουλευτεί πολύ στο σπίτι...οπότε κουκουβααααα

:P:p χαχα κουκουβααα μου άρεσε αυτο :P

Μου άρεσε το "κουκουβαγίσω" πάω να το πω στην σύζυγο :P:p:p μπράβο ΕΥΑ στην μικρούλα σου! Καλά κάνεις και είσαι υπερήφανη και εγω θα μουν στην θέση σου!

Διαφημίσεις

:P:p χαχα κουκουβααα μου άρεσε αυτο :P

Μου άρεσε το "κουκουβαγίσω" πάω να το πω στην σύζυγο :P:p:p μπράβο ΕΥΑ στην μικρούλα σου! Καλά κάνεις και είσαι υπερήφανη και εγω θα μουν στην θέση σου!

ναι είμαι :)...τελικά το παιδί μου δεν μου μοιάζει καθόλου χαχαχα!!!

γεια σας κοριτσακια, τι κανετε? εμεις τιποτα το ιδιαιτερο αλλα ολο κατι κανω. το θεμα που σας ελεγα για τα οικονομικα μαλλον βρεθηκε η "χρυση τομη". θα δειξει....

σας διαβασα αλλα η μικρη εχει γκρινια κ δεν μπορω να γραψω!

μονο θα σχολιασω:

ειρηνη πολυ ωραια υπογραφη

ρενατα γελασα με το μεγεθος των γραμματων του ακατανομαστου!!!

α ειχα ενα ωραιο νεο σημερα, μια φιλη μου περιμενει το 4ο παιδακι της:D

σας φιλω

καλο βραδυ!

Καλησπερα κοριτσακια!!!!

Χαθηκα λιγο αλλα περασαμε ενα μαυρο σαβ/ακο,κολλησαμε τελικα απο τον συζηγο ιωση πρωτα τα παιδια κ μετα εγω κ οι γονεις μου. Το χειροτερο ηταν οτι η μικρη μου ειχε κ ακροαστικα κ αναβαζε πυρετο κ δεν της επεφτε με τιποτα με αποκορυφομα προχτες το βραδυ που εκανε σαραντα μισο κ πραγματικα τα επαιξα. Θα την πηγαιναμε νοσοκομειο αλλα ευτυχως μετα το ντουζ που της καναμε της επεσε στο τριανταεννια,γενικοτερα παντως ακομα δεν εχουμε συνελθει!

Τα δικα σας δεν εχω προλαβει να τα διαβασω,ελπιζω να ειστε καλα!

Για της στολες που λεγαμε μου ειπε μια φιλη οτι σε λιγες μερες το lidl θα βαλει παιδικες στολες με 8 ευρω κ οντως μπηκα στο site κ της ειδα, ριψτε μια ματια για τα παιδακια σας ειναι πολυ οικονομικες!

Φιλακια πολλα!!!

Καλησπέρα!

Τι κάνετε?

Δε σας έχω διαβάσει ακόμη (γράψατε και πολλά πάλι σήμερα)

Σας βάζω σημερινή λίστα...

1. Σηκωθήκαμε (πάλι στις 7:30), έκανα τα πρωινά μας
  2. Αέρισα τα δωμάτια
  3. Έστρωσα τα κρεβάτια
  4. Ετοίμασα το φαγητό του παιδιού
  5. Συμμάζεψα λίγο το σαλόνι
  6. Ετοιμαστήκαμε και φύγαμε οικογενειακώς (πήγαμε να πάρουμε ρούχα του παιδιού λόγω εκπτώσεων για του χρόνου, πήγαμε το κινητό του συζύγου για service, άλλαξα μια μπλούζα που είχα πάρει για το σύζυγο την Παρασκευή και του ήταν μικρή)
  7. Στο γυρισμό σταματήσαμε στο σμ για 2-3 πραγματάκια και στο φούρνο
  8. Μόλις μπήκαμε σπίτι, έβαλα στο μικρό να φάει και τον κοίμισα
  9. Τηγάνισα γαύρο και πατάτες για εμάς, φάγαμε, μάζεψα τραπέζι και νεροχύτη και τσουπ... ξύπνησε
  10. Τον έβαλα να ζωγραφίσει και μάζεψα τα ρούχα που είχα απλώσει εχθές
  11. Τον πήρα και πήγαμε βόλτα στην παιδική χαρά. Το ευχαριστηθήκαμε και οι δύο... είχε υπέροχο καιρό
  12. Επιστρέψαμε, του έδωσα το απογευματινό του φρούτο, παίξαμε και μίλησα λίγο στο τηλέφωνο (όσο με άφησε)
  13. Λίγο αργότερα μου ζητούσε "μαμ" και του έδωσα λίγο γιαούρτι. Γενικά, δεν το τρώει, αλλά έφαγε 5-6 κουταλιές, ίσα για να του κόψει την πείνα
  14. Παίξαμε λίγο ακόμη και τον έβαλα για μπάνιο
  15. Τον έντυσα και του ετοίμασα το γάλα του
  16. Μάζεψα κάτι λίγα που είχε ο νεροχύτης
  17. Έκανα τοστάκια και καφέ για να πάρει ο άντρας μου στη δουλειά
  18. Κοίμισα το μικρό
  19. Πέρασα κάτι αποδείξεις
  20. Συμμάζεψα το σαλόνι
  21. Έβγαλα φρύδια και μουστάκι
  22. Δίπλωσα όσα ρούχα δε σιδερώνονται και πήγαν στη θέση τους
  23. Σφουγγάρισα την κουζίνα, γιατί μου έτρεξε λάδι το μεσημέρι και δεν είχα προλάβει να το κάνω με το μικρό μέσα στα πόδια μου
  24. Έφαγα το γιαουρτάκι μου (με μέλι, πάντα)

και τώρα θα κάτσω να σας διαβάσω...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα:D:D

Γιώτα ωραία που βρήκατε Χρυσή τομή!!

Ευα μπράβο για τα ωραία λόγια που άκουσες!

annie περαστικά σας

εγω σχολείο, εχω "μικρό" πρόγραμμα σήμερα, μια χαρά. Πάλι καλούμαι να πάρω μια απόφαση για μένα για το μέλλον αλλά αυτή τη φορά σκέφτομαι να κάνω αυτό που πραγματικά θέλω κ μ αρέσει και ο θεός βοηθός.....

να έχουμε μια όμορφη μέρα!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Τις καλημερες μου απο τις ηλιολουστες Σερρες!!

ΩΩΩΩΩ τι καλα!! Ολες εδω?? Τι μου κανετε??

Σμουατςςςζζζζζζ κ σλουρπππππ !!!!

Κοριτσια οσες βαζετε λιστες ,πωπω , με αγχωνετε βρε....Περιπου στο νουμερο 13 σταματαω να διαβαζω κ συγνωμη!

Δεν βλεπετε που η μαμα-Ειρηνη τις σπαζει κ τα βαζει διαδοχικα?? Καντε το κειμενο πιο "ευπεπτο" βρε!

:PPPPP

μυρτουλα follow your heart φιλεναδα! εξαλλου κανεις δεν ξερει το μελλον!!

Περαστικα στις αρρωστες κ τα μωρουδελια με πυρετο!

Εμεις τελειωνουμε την αντιβιωση κ ειναι πολυ καλα αλλά τον εκανε η ογκμεντιν πολυ δοιαροια τον καημενο μου....Πηρε μετα απο 2χρονια 1κιλο(απο15 γιναμε16) κ θα τοχει ξαναχασει σιγουρα

Χθες δεν σας εγραψα γιατι πηγα σουπερ...ειχαν αδειασει ολα....την προηγουμενη βδομαδα επαιρνα βιαστικα μονο τα καθημερινα γνωστα γιατι Τεταρτη απογευμα πηγαμε στην γιατρο κ ηταν αρρωστος χαλια...Ετσι εμειναν τα ψωνια πισω.....

Επισης ,χθες, απλωσα πρωτη φορα εξω τα ρουχα...βελτιωθηκε ο καιρος κ ειχα πολλα που δεν χωρουσαν στην σκαλα-καλοριφερ!

Σημερα ΠΡΕΠΕΙ να σιδερωσω...αρκετα εκανα τον Κινεζο.... μουαχαχαχα

Κατα τ΄αλλα ,σχετικα καλα!!

Ηλιακος!

Αντε ν'ανεβαινουμεεεεεεεεεεεεεε

Ειμαι εδω για οποια θελει μια ζεστη αγκαλια, εναν λογο παρηγοριας,ενα θετικο σχολιο, ενα τονο αισιοδοξιας κ μια φιλικη συμβουλη!!!!!!

Σας ευχαριστω για την παρεα σας!!!

Μου κανει τοσο καλο !!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Για τα πλυντηρια!!

Κοριτσια νομιζω οτι εισαστε λιγο υπερβολικες με τις πλυσεις, αποτι εχω διαβασει!

Εγω βαζω 3πλυντηρια την βδομαδα ....περιπου ......

Οταν βλεπω γεματο το καλαθι , τοτε :

- -χωριζω τα ρουχα σε ασπρα, μαυρα , δουλειας συζυγου (σιδεράς90βαθμους),

κ οτι αλλο εχει δηλ πολυχρωμα κ κοκκινα..

- -οποια ειναι περισσοτερα τα βαζω για πλυσιμο!

Εχω MIELE ακριβο πλυντηριο κ καλο ! κραταει η πλυση περιπου 1.5-2ωρες! δεν μουχει χαλασει πολτε ρουχο!

Συνηθως βαζω στους 40 βαθμους! ασπρα σε 60 κ δουλειας σε 90!

Δεν βαζω με προπλυση ή με εξτρα ξεπλυμα κτλ...

Ελαχιστες φορες ,

βαζω πλυση για ευαισθητα, σε κρυο -fredo ή 30βαθμους ,αν ειναι μπουφαν ή κατι ευαισθητο ,

ή πλυση για πλεκτα που εχει....

Του συζυγου της δουλειας τα βαζω στους 90 βαθμους το μεγιστο!

Μαυριλα γιατι ειναι σιδερας...τζην κ φουτερ φοραει...

αλλαζει καθε βδομαδα εκτος εξαιρεσεων (δηλ παραλερωθουν)

Δεν βαζω καθε βδομαδα,δηλ 2ρουχα, περιμενω να μαζευτουν..εχει 5-6τζην δουλειας κ 7-8μπλουζες δουλειας!

Κι εγω αλλαζω καθεμερα ρουχα τα παιδια, μονο τα προχειρα του σπιτιου κ τις πυζαμες τις κραταω περισσοτερες μερες......

Παντως δεν κραταω προγραμμα....Αν παω για κατουρημα κ το δω γεματο το καλαθι κ με πιασει....βαζω κ ενα πλυντηριο!!!!

αλλά παντα βαζω οταν δεν εχω απλωμενα...οταν ειναι μαζεμενα...

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημέραααα!!!

Γιοριμίχι, μια γλυκιά καλημέρα και από Αθήνα.

Ρενάτα, Ειρήνη, Ραβ και Κριστίν, ευχαριστώ για την plynthrio-analysis!

Θα δω 1-2 πραγματάκια στο...εργαλείο προσεχώς και θα επανέλθω αν χρειαστώ κάτι.

Μυρτούλα και γω έτσι κάνω με τα ρούχα που φοράω στο γραφείο. Μία-άντε το πολύ 2 φορές και πλύσιμο. Καλά, αν μπω σε συγκοινωνία, δεν κάθομαι. Επίσης και τα ρουχαλάκια των παιδιών από το σταθμό κατευθείαν πλύσιμο.

Χθες τελικά δεν έκανα τπτ, μόνο μαγειρέματα και αγκαλίτσες.

Σήμερα πριν φύγω αέρισα, έστρωσα το κρεβάτι μας τακτοποίση 1-2 πραγματάκια, δίπλωσα το στεγνωτήριο...αυτά.

Σμουτς!

(Ρενάτα, τελικά δεν κατάφερα να δω αυτό μου μου έστειλες, διότι μου έβγαζε μήνυμα ότι έπρεπε να κατεβάσω άλλη βέρσιον διακομιστή Ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο πάντως)

Για τα πλυντηρια!!

Παντως δεν κραταω προγραμμα....Αν παω για κατουρημα κ το δω γεματο το καλαθι κ με πιασει....βαζω κ ενα πλυντηριο!!!!

αλλά παντα βαζω οταν δεν εχω απλωμενα...οταν ειναι μαζεμενα...

:lol::lol::lol::lol::lol:

Θεά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...