Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Οσες έχετε τζάκι ρίχνετε καθόλου στάχτη στα φυτά σας;

Σε τι αναλογία;

Επεσα κάτω από τα γέλια, με την γραμματοσειρά της απαγορευμένης λέξης! :lol::lol::lol::lol:

Αυτο που έμαθα στο μαθημα και θα σας το γραψω :

Χτισε σωστα την ντουλάπα σου.

1.Μαρινέρες

2.Λευκά πουκάμισα -μπλουζες

3.Τζιν

4.Μαυρο Παντελονι

5.Στενη φουστα μαυρη μπεζ

6.Μαυρο Φορεμα

7.Ζερσει φορεμα

8.Καμπαρντινα

9.Παρκά

10.Ναυτικο Μπλε Σακάκι

11.Κάπα

Μην ξεχάσεις τα εξης σωτήρια:

1. Το wrap dress

2. Nude Shoes

3.Ελαστικές Ζώνες

4.Κιμονο

5. Τ-Shirts

Προσθεστε βασικά παπουτσια:

1. Μπαλαρίνες

2.Sneakers

3.Μποτες

4.Γοβες

5.Ανδρικά Δετά

6. Πέδιλα με χονδρο τακουνι

Μας τονισε λοιπον οχι πολλα πολλα πράγματα αλλα πολλά αξεσουαρ για να αλλαζει το ρουχο !!! :)

Εμ... άμα τα λέει η μάνα, πας στο σεμινάριο για να τα εμπεδώσεις! :tongue:

Οχι πολλά πράγματααααααααααααααααααααα! :tongue:

Υ.Γ. Βάλε κι άλλαααααααααααααααααααααα

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειρηνη βλεπω οτι διαχωριζεις ολα τα χρωματα και βαζεις ξεχωριστα πλυντηρια. Ετσι ομως δεν ειναι αδεια οταν τα βαζεις? δεν χρειαζεται να κανεις πολλες πλυσεις? ειναι καλο για τα ρουχα αυτο που προτεινεις αλλα ετσι δεν καταναλωνεις πιο πολυ ρευμα κι απορρυπαντικα?

Όχι για το συγκεκριμένο φορτίο και για λερωμένα βαμβακερά.

Το δικό σου πόση ώρα πλένει?

Εμένα εξαρτάται από το πρόγραμμα που θα επιλέξω, κορίτσι μου.

Ας πούμε:

45 λεπτά για ευπαθή, με 600 στροφές ή

2 ώρες για ανθεκτικά και πολύ λερωμένα στους 90C και 1200 στροφές

ή 50 λεπτά για μάλλινα με ελάχιστες στροφές κτλ

777885dugw57gt25.gif

ειρηνη βλεπω οτι διαχωριζεις ολα τα χρωματα και βαζεις ξεχωριστα πλυντηρια. Ετσι ομως δεν ειναι αδεια οταν τα βαζεις? δεν χρειαζεται να κανεις πολλες πλυσεις? ειναι καλο για τα ρουχα αυτο που προτεινεις αλλα ετσι δεν καταναλωνεις πιο πολυ ρευμα κι απορρυπαντικα?

Οχι κορίτσι μου, δεν διαχωρίζω όλα τα χρώματα.

Ας πούμε, προχθές, είχα πλυντήριο με χρωματιστά, διάφορα. Με "ελαφριά" όμως χρώματα.. όχι κόκκινα κτλ. ;)

Οχι, δεν τα βάζω ποτέ άδεια αλλά και σπάνια γεμάτα, μόνο σε περιπτώσεις που ήμασταν άρρωστοι και δεν είχα προλάβει να κάνω δουλειές ή σε περιόδους με πολύ δουλίτσα. Βάζω "νορμάλ" {για μένα} ρούχα στο πλυντήριο ώστε και οικονομία να κάνω στο ρεύμα και στα απορρυπαντικά αλλά και να κρατώ τα ρούχα μου πολύ καιρό αφού τα χρώματά τους είναι πάντα ζωντανά.

Απλώς έχω πάρει απόφαση, πως θα έχω πάντα άπλυτα στο καλάθι μου. :D

Α και εξαρτάται τι χρώματα ρούχων έχεις και πόσα απ' το ίδιο χρώμα.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol:

Ναι κ μένα η μεγάλη με βοηθάει με μεγάλη χαρά στα καλλυντικά/φω μπιζού, αλλά με βοηθάει...στο ανακάτεμα, δότι πριν την τακτοπόίση, πρέπει να τα βγάλει όλα έξω, να τα δοκιμάσει κ μετά να τα βάλει πάλι μέσα, που συνήθως κάτι τυχαίνει κ μένουν τα μισά έξω...Ας είναι όμως, κ γω τα ίδια έκανα...Γυναίκες!!!

Πάντως βρε παιδί μου, πολύ τους αρέσει το συμμαζεμένο σπίτι, κ μόνο για την ικανοποίηση στα ματάκια τους λέω στον εαυτό μου "όρθια, μάζευε", όσο λιώμα και να είμαι.

Εμένα, μετά από κάθε καθάρισμα και τακτοποίηση στο μπάνιο, μου λέει "Πολύ μου αρέσει όπως έφτιαξες το μπάνιο"-που ουσιαστικά είναι απλώς καθαρό χωρίς τπτ παραπάνω...

Έχω χαλάσει καλλυντικά της μητέρας μου οκ ολίγα.... :). Εχθές τους τόνισα πως μόνο θα τα τακτοποιήσουμε και άλλη μέρα θα τα φορέσουμε. Όταν έχω όρεξη και χρόνο τις αφήνω να με χτενίζουν και βάφουν και μου βάζουν και κοσμήματα, εννοείται καρνάβαλος αλλά ρίχνουμε πολύ γέλιο...

Όντως η ικανοποίηση στα μάτια τους είναι όλα τα λεφτά elin!

Εμένα εξαρτάται από το πρόγραμμα που θα επιλέξω, κορίτσι μου.

Ας πούμε:

45 λεπτά για ευπαθή, με 600 στροφές ή

2 ώρες για ανθεκτικά και πολύ λερωμένα στους 90C και 1200 στροφές

ή 50 λεπτά για μάλλινα με ελάχιστες στροφές κτλ

Μα κ εμένα έτσι είναι το πρόγραμμα...Η διάρκειά του βέβαια παρουσιάζει αυξομειώσεις, ανάλογα με τις παραμέτρους που θα ρυθμίσω, στο ίδιο το πρόγραμμα, δλδ θερμοκρασία, στροφές, οικολογική λειτουργία...

Απλά μπερδεύτηκα, μήπως υπάρχουν πλυντήρια μεγάλης χωρητικότητας, τα οποία όμως έχουν πρόγραμμα για λερωμένα σε πλήρες φορτίο, περίπου μία-μιάμιση ώρα

Το πλυντήριό σου χωρά πόσα κιλά?

(άσχετο, ωραία υπογραφή)

Εδω και εγω...βλέπω εχουμε φορτσαρει σημερα.

Ειρηνη ,μια φρεσκάδα ερχεται από τις φωτο.Μια που μου το θυμησες ,θα πλυνω και εγω τα μαξιλάρια μας μολις συνελθουμε.

Ρενατα στις γλάστρες δεν εχω ριξει ποτε ,βαζω ομως στα καλοκαιρινα φυτα μου,απολυμαινει το εδαφος η σταχτη νομιζω.

Σοφια εννοειται περιμενουμε και την υπολοιπη λιστα σου με τους "κανονες" styling.

Στο σπίτι δεν εκανα πολα πραγματα ,μονο τα καθημερινα ,ειναι οκ αλλωστε.Μαζεψα ολα τα δωματια ,απλωσα το νυχτερινο πλυντηριο και εβαλα αλλο ενα ,εκανα το μπάνιο ,τιναξα και αερισα τα παπλώματα μας,εβαλα μια σκουπα στα γρηγορα ,σκούπισα τη βεραντα και καθαρισα την εξωτερικη τραπεζαρια,ασχοληθηκα βεβαια με τον μικρο και εβαλα φαγητρο.Τσιπουρες ψητες και πατζαρια με πατατες βραστα για σημερα .Πάω να στρωσω τραπεζι και να φαμε.Φιλια!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αφροδιτάκι όχι μόνο τακτοποιήθηκε-άστραψε το δωμάτιο αλλά κάνατε και ατμόσφαιρα (για το βράδυ;:tongue: )! Super!

Νίκος-Χριστίνα τα δωμάτια τ έ λ ε ι α!!!:P

Αν διακρίνω σωστά, τα σχέδια είναι ζωγραφική τοίχου, κάνω λάθος;

Εσύ ζωγράφισες;

Σοφάκι πάλι σε σεμινάριο ε;

Συμφωνώ απολύτως πως τα αξεσουάρ κάνουν τη διαφορά!

(Καλά τα νυχάκια τέλεια:P Πολύ ορεξάτη η κοπελίτσα που σου τα κάνει:tongue: )

ναι RENATA πρώτα έβαψα τους τοιχους και όταν στέγνωσαν, κάθισα σκεφτηκα τους χαρακτηρες τους προβαρα σε ενα χαρτι προχειρα, μετα πηρα τα ακρυλικα μου στο χέρι και αρχισα να τα ζωγραφιζω. Το ένα δωμάτιο (του Παναγιώτη το κανα ολομόναχος) στο άλλο με βοηθησε η συζυγος γιατι ηταν πολλά τα λουλούδια και οι πεταλούδες και είχα αρχίσει και πιανομουν) Ευχαρίστω για τα καλά σχόλια όλα τα κοριτσια (πλάκα εχει που ειμαι ο μοναδικος αντρας εδω χαχα :P:p:p)

Μα κ εμένα έτσι είναι το πρόγραμμα...Η διάρκειά του βέβαια παρουσιάζει αυξομειώσεις, ανάλογα με τις παραμέτρους που θα ρυθμίσω, στο ίδιο το πρόγραμμα, δλδ θερμοκρασία, στροφές, οικολογική λειτουργία...

Απλά μπερδεύτηκα, μήπως υπάρχουν πλυντήρια μεγάλης χωρητικότητας, τα οποία όμως έχουν πρόγραμμα για λερωμένα σε πλήρες φορτίο, περίπου μία-μιάμιση ώρα

Το πλυντήριό σου χωρά πόσα κιλά?

(άσχετο, ωραία υπογραφή)

Α, εντάξει! Για μια στιγμή νόμιζα πως το πλυντήριο δουλεύει στάνταρ αυτές τις ώρες. :)

Δεν είμαι σίγουρη κορίτσι μου... :|. Νομίζω 8κιλο.

43) Πήγα στο σχολείο και πήρα το φιογκάκι

44) Επιστρέψαμε, βάλαμε ρούχα "σπιτιού" και του φιογκακίου, όπως πάντα, όλα στ' άπλυτα.

45) Έστρωσα τραπέζι, έκοψα σαλάτες, φάγαμε και μάζεψα τα πιάτα.

46) Μόλις έβαλα και το πλυντήριο με τις δύο κουρτίνες του σαλονιου.

Υ.Γ. Νίκος-Χριστίνα, το παιδικό σας ΥΠΕΡΟΧΟ!

Χρυσάκι μου, υπέροχο το σχόλιό σου, ευχαριστώ! :D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!:)

Χαλαρή μέρα σήμερα από άποψη δουλειάς και σε νορμάλ χρόνο θα είμαι στο σπίτι.:D

Το σαβ/κύριακο μπήκαν αρκετά πλυντήρια (εκτός από ρούχα και 2 κουβέρτες πικέ και μαξιλάρια και παντόφλες) και σιδερώθηκαν όλα.

Εκτός από τα γνωστά καθαρίσματα -μπάνια, swiffer παντού, ξεσκόνισμα, εξωτερική σκάλα -ξεκίνησα και ένα καθάρισμα στα ράφια που είναι τα cd.

Kι αυτό με αφορμή κάτι κουτιά που πήρα (για cd).

Επίσης πήρα σε πολύ καλή τιμή ένα κουτί (αν το θυμηθώ όταν πάω σπίτι θα σας βάλω φωτό) που θέλω να το πάω δωράκι σε φίλη.

Σκέφτομαι να βάλω μέσα μπάρες δημητριακών, συγκεκριμένα σκέφτομαι να κάνω αυτές:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tourmpo-mpares-energeias.html

Εχει καμιά σας να προτείνει κάποιες άλλες;

δες το μπλοκ της λαμπρουκας, ειχει συνταγη με μπαρες;)

καλημέρα!!:D

Ioanna μπράβο για το πάρτυ σας, πάντα τέτοια!

Χρύσα υπομονή....

προσπάθησε να δημιουργείς συνδέσεις και συνειρμούς ανάμεσα στα δεδομένα ώστε να γίνονται κτήμα της...

εγω βάζω σίγουρα 10 πλυντήρια την εβδομάδα.....πολλές φορές σκέφτομαι μήπως κάτι κάνω λάθος:rolleyes::rolleyes:

καλή εβδομάδα να χουμε!!

κι εγω 8-10 βγαζω :rolleyes: εμενα το λαθος μου και κολημα ειναι οτι πλενω τα παντα και συχνα:rolleyes: δεν μπωρω να αγορασω κατι αν δεν μπενει πλυντηριο και ειναι μεγαλη χαζομαρα αυτο που κανω:eek:

κι εγω 8-10 βγαζω :rolleyes: εμενα το λαθος μου και κολημα ειναι οτι πλενω τα παντα και συχνα:rolleyes: δεν μπωρω να αγορασω κατι αν δεν μπενει πλυντηριο και ειναι μεγαλη χαζομαρα αυτο που κανω:eek:

και γω το ίδιο κόλλημα εχω..πλένω όπως είπες τα πάντα κ συχνά...αλλά πχ τα ρούχα που φοράω εγω μια μέρα στο σχολείο και κάθομαι σε καρέκλες που κάθονται τόσα άτομα τα αερίζω, τα φοράω ακόμα μια μέρα -όχι συνεχόμενα - και μετά φαίνονται δε φαίνονται λερωμένα πάνε στα άπλυτα...τα σιχαίνομαι να τα ξαναβάλω. Το ίδιο εννοείται γίνεται κ με των παιδιών πχ της μικρής μου που πάει παιδικό όταν γυρνάει το μεσημέρι πάνε άπλυτα τα ρούχα φαίνονται δε φαίνονται βρώμικα.....δεν ξέρω αν το σκέφτομαι σωστά αλλά αυτό λέει η λογική μου κ έτσι βγαίνουν ενα σωρό πλυντήρια...μετά είναι κ οι πετσέτες, τα σεντόνια, τα ριχτάρια κλπ κλπ .....μάλλον όμως κάπου κάνω λάθος γιατί οι περισσότερες μαμάδες που μιλάω λένε ότι βάζουν 4-5 πλυντήρια την εβδομάδα...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Σιλουέτα Μήλο:

Λέμε ΝΑΙ

- Σετ απο τουνικ & στενά παντελονια

-Φορέματα - σάκους

-Τοπ που κάνουν μπουφάν στη μέση απο αερινα υφάσματα

-Νετεκολτέ σε σχήμα V

ΣΙΛΟΥΕΤΑ ΑΧΛΑΔΙ:

-Γραμμή Α κάτω απο την μέση

-Βολάν ή ριγες στο πάνω μέρος

-Ζώνη για εφέ μέσης

-Γιλέκα ή ζακέτες που κρύβουν περιφέρεια (μαζι με στενά τζιν ή στενές φουστες)

Plus Size:

-Κλασσικά κουστούμια με μεσάτα μακριά σακάκια και ίσια παντελόνια

-Μικρά εμπριμέ σε σκούρο φόντο κι γενικά σκούρα χρώματα

-Κιμονό

-Κρουαζέ φορέματα από μαλακά υφάσματα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...