Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ευχαριστώ κοριτσια για τα καλά σας λογια ....

:) Ερχονται και άλλες συμβουλες θελετε να σας γράψω για το ταιριαζει σε κάθε γυναικα?

Τι θα φορεθει και τι πρέπει να πεταχτει ή να ανανεωθει?

Την Παρασκευη πηγα με τον μικρο μου και πηραμε σπαθια για την στολη ειναι με ενα μεγάλο χαμογελο απο την Πέμπτη ευχαριστουμε Ειρηνη μας!!!

ΑΑΑ Να σας πω για το ναυτικο στυλ ετοιμαζω απειρα πραγματα πραγματικα που με κάνουν χαρουμενη, εχω αρχισει να οραματιζομαι και λαμπάδες αα και για να μην το ξεχάσω οποια κοριτσια θελει για τον Αγιο Βαλεντινο με ενημερωνει εχω φτιαξει τελεια κουτάκια για να τα γεμισω με σοκολατες και μυνηματα κάτι απλό και φθηνο

Και τοσο γλυκο!!!

ΑΑΑ Renata μου γλυκια τέλειο το σεμινάριο!!!!

:) :)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:) Ερχονται και άλλες συμβουλες θελετε να σας γράψω για το ταιριαζει σε κάθε γυναικα?

Την Παρασκευη πηγα με τον μικρο μου και πηραμε σπαθια για την στολη ειναι με ενα μεγάλο χαμογελο απο την Πέμπτη ευχαριστουμε Ειρηνη μας!!!

ΑΑΑ Να σας πω για το ναυτικο στυλ ετοιμαζω απειρα πραγματα πραγματικα που με κάνουν χαρουμενη, εχω αρχισει να οραματιζομαι και λαμπάδες αα και για να μην το ξεχάσω οποια κοριτσια θελει για τον Αγιο Βαλεντινο με ενημερωνει εχω φτιαξει τελεια κουτάκια για να τα γεμισω με σοκολατες και μυνηματα κάτι απλό και φθηνο

Και τοσο γλυκο!!!

Βάλε, βάλε...

(Μετά θα σου βάλω και έναν αριθμό λογαριασμού να μου κάνεις μια καταθεσούλα για την ανανέωση που χρειάζομαι:tongue::cool: )

Και τοσο γλυκο!!!

βάλε, βάλε

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ να δεις!!!

Μα το κατα ευχαριστήθηκαν και αυτές!!!Έτσι κάνουν και τα δικά μου, ειδικά όταν λάμπει το υπνοδωμάτιο.

Όταν έχω νεότερα για την παπουτσοθήκη θα ενημερώσω.

Η μεγάλη άλλαξε μαξιλαροθήκες, με βοήθησε με το στρώσιμο του κρεβατιού (βέβαια μετά πήδαγαν πάνω αλλά δεν με πειράζει εννοείται) και επίσης μου ξεχώρισαν τα κοσμήματα σε κατηγορίες και ξεσκόνισαν τις μπιζουτιέρες.

Όταν κρέμασα και την κουρτίνα μπήκαν μέσα και φώναζαν ''ουάου μαμά, έβαψες και λίγο τους τοίχους;'' χαχαχαχα

εμένα είναι μικρό το πλυντήριο, δεν ήξερα ότι τα μεγάλα κάνουν τόσες ώρες.

Θέλω και εγώ να πάρω μεγάλο πλυντήριο, αλλά λέω ας χαλάσει πρώτα αυτό που έχουμε και μετά, άλλωστε το έχουμε ήδη 10χρόνια, πόσο θα ζήσει ακόμα?

Ναι κ γω έτσι έλεγα για το παλιό δικό μας, το οποίο ενηληκιώθηκε πριν 2 χρόνια και ακόμα αντέχει!!!Δε χαλούσε με τπτ. Φαντάσου δε ότι έβαζα περίπου διπλάσιες πλύσεις από αυτές που βάζω τώρα, λόγω μικρότερης χωρητικότητας. Κ να σου πω δεν θα "καιγόμουν" να το αλλάξω, αλλά χρειαζόμασταν επειγόντως στεγνωτήριο, το οποίο ελλείψει χώρου έπρεπε να είναι 2 σε 1, δλδ πλυντήριο-στεγνωτήριο.

Το παλιό το δώσαμε έναντι μικρού τιμήματος.

Κ βέβαια με την επιλογή παραπάνω στροφών, τα ρούχα στεγνώνουν στην απλώστρα στο πι και φι (1200 στροφές καμία σχέση με τις 400, όταν μιλάμε για φόρμες, πετσέτες και βαμβακερά)

Θέλω κι εγώ ;)

Η μεγάλη άλλαξε μαξιλαροθήκες, με βοήθησε με το στρώσιμο του κρεβατιού (βέβαια μετά πήδαγαν πάνω αλλά δεν με πειράζει εννοείται) και επίσης μου ξεχώρισαν τα κοσμήματα σε κατηγορίες και ξεσκόνισαν τις μπιζουτιέρες.

Όταν κρέμασα και την κουρτίνα μπήκαν μέσα και φώναζαν ''ουάου μαμά, έβαψες και λίγο τους τοίχους;'' χαχαχαχα

:lol::lol::lol:

Ναι κ μένα η μεγάλη με βοηθάει με μεγάλη χαρά στα καλλυντικά/φω μπιζού, αλλά με βοηθάει...στο ανακάτεμα, δότι πριν την τακτοπόίση, πρέπει να τα βγάλει όλα έξω, να τα δοκιμάσει κ μετά να τα βάλει πάλι μέσα, που συνήθως κάτι τυχαίνει κ μένουν τα μισά έξω...Ας είναι όμως, κ γω τα ίδια έκανα...Γυναίκες!!!

Πάντως βρε παιδί μου, πολύ τους αρέσει το συμμαζεμένο σπίτι, κ μόνο για την ικανοποίηση στα ματάκια τους λέω στον εαυτό μου "όρθια, μάζευε", όσο λιώμα και να είμαι.

Εμένα, μετά από κάθε καθάρισμα και τακτοποίηση στο μπάνιο, μου λέει "Πολύ μου αρέσει όπως έφτιαξες το μπάνιο"-που ουσιαστικά είναι απλώς καθαρό χωρίς τπτ παραπάνω...

Διαφημίσεις

Και τοσο γλυκο!!!

Μα καλά, κάνεις αυτή την ερώτηση σε κατεξοχήν γυναικείο φόρουμ?!?!

Εννοείται πως ναι, όποτε έχεις χρόνο.

:tongue::tongue::lol::lol::lol:

Ναι, είναι για φορτίο 8 κιλά το πρόγραμμα για λερωμένα βαμβακερά. Εάν βάλω λιγότερα κιλά, το σύντομο πρόγραμμα είναι μισή ώρα (το έχει ντιφόλτ). Στο προηγούμενο που ήταν 5κιλο το αντίστοιχο πρόγραμμα ήταν μία ώρα και κάτι ψιλά. Κάνω κάτι λάθος?:confused::confused::confused:

Δεν έχει άλλα προγράμματα κορίτσι μου?

36) Ξεσκόνισα καλά το σαλόνι και με στεγνό και με "βρεγμένο" πανί

37) Ξεχώρισα μερικά ακόμα ρουχαλάκια, για το παιδάκι που μαζεύω, της φίλης που σας έλεγα.

38 ) Κατέβασα και τις δύο κουρτίνες του σαλονιού. Το μεσημέρι, θα πλυθούν

39) Ξεσκόνισα καλά τα κουρτινόξυλα του σαλονιού.

40) Άδειασα τ' "απόνερα" του πλυντηρίου

41) Επλυνα εξωτερικά το πλυντήριο ρούχων

42) Επλυνα τον νεροχύτη

Και μερικές φωτογραφιούλες, που σας πορώνουν ;)

Μαξιλαράκια, μοσχομυριστά

DSCN0289_zps4716939c.jpg

Φιογκο-παπλωματάκι ηλιούλοστο

DSCN0290_zps0d7cee52.jpg

Κουκλάκια μυρωδάτα!

DSCN0291_zps690307b9.jpg

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...