Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αφροδιτάκι όχι μόνο τακτοποιήθηκε-άστραψε το δωμάτιο αλλά κάνατε και ατμόσφαιρα (για το βράδυ;:tongue: )! Super!

Νίκος-Χριστίνα τα δωμάτια τ έ λ ε ι α!!!:P

Αν διακρίνω σωστά, τα σχέδια είναι ζωγραφική τοίχου, κάνω λάθος;

Εσύ ζωγράφισες;

Σοφάκι πάλι σε σεμινάριο ε;

Συμφωνώ απολύτως πως τα αξεσουάρ κάνουν τη διαφορά!

(Καλά τα νυχάκια τέλεια:P Πολύ ορεξάτη η κοπελίτσα που σου τα κάνει:tongue: )

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα αγαπημένα μου. :-D

Πως είναι τα μικρά μου;

Εμείς σπιτάκι μας και.. διαβάζουμε... :? Αχ... "χάνουμε" την ώρα μας διαβάζοντας ανούσια {τα περισσότερα} πράγματα, για κόλπους, ισθμούς και πλαγιές, ενώ θα μπορούσαμε να πάμε ωραιότατη βολτούλα να παίξει το φιογκάκι και να ξεδώσουμε όλοι ή να διαβάζουμε ωραιότατα βιβλία... Ελληνική παιδεία..

Είχα τόση πολυ δουλειά τις προηγούμενες ημέρες... χθες μαζεύτηκα καλές 20.00 από νωρίς το πρωί, με ένα 40λεπτο διάλειμμα που επέστρεψα σπιτάκι μου.

Σ' αυτό:

Πήγα λαϊκή

Βιβλιοπωλείο για κασετίνα του φιογκακίου

Έπλυνα κάποια λίγα πιατικά

Ψευτομάζεψα

Αποστείρωσα τα υλικά

Επέστρεψα αργά και απλώς φάγαμε και κάναμε αγκαλιές...

Σήμερα είχαμε ξεκούραση και βολτίτσα στον Πειραιά σ' ένα μαγαζί που μας αρέσει πολύ η διακόσμηση και το φαγητό.

Τώρα διάβασμα γιατί αύριο, ως συνήθως Δευτέρα έχουμε προειδοποιημένο διαγώνισμα στο σχολείο και από την άλλη η δασκάλα των αγγλικών {στο φροντιστήριο} τους βάζει τόσα, που δεν ξέρω για πόσο θα κρατιέμαι να την ρωτήσω πότε θα μας αφήσει ένα σαβ/κο "δικό" μας, χωρίς 10 λέξεις για ορθογραφία, 5 ασκήσεις στο βιβλίο, 4 στο τετράδιο, νέο κανόνα και φυσικά διάβασμα...Παρά λοιπόν, που διαβάσαμε και γράψαμε και Παρασκευή και χθες το βράδυ, ακόμα να τελειώσουμε.... :!:

Ξεκίνησα, να οργανώνω και καλύτερα το χρόνο μου. Το είχα καιρό στο μυαλό μου γιατί ώρες και στιγμές νιώθω πως "κουράζομαι" και επειδή θέλω να κάνω πολλά ακόμα πράγματα, και κυρίως να έχω χρόνο να βλέπω τα δικά μου άτομα {όχι μόνο την οικογένειά μου αλλά και τις φίλες μου} αποφάσισα πως χρειαζόμουν καλύτερη διαχείριση χρόνου. Θα σας γράψω σχετικά. ;)

Ανέβασα στο blog μας, μία ανάρτηση, σχετικά με το πλύσιμο των ρούχων μας. Το είχα καιρό στο μυαλό μου, καθώς συζητούσα με φίλες για το πόσο κρατούν τα ρούχα μας τα χρώματα και τις υφές τους.

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2014/02/blog-post.html

Πάω να σιδερώσω...

Πόσο συμφωνώ μαζί σου... Κρατώ αυτές τις κουβέντες σου, Ραβτάκι μου και σας ευχαριστώ όλες πολύ... :P:p

Σας φιλώ γλυκά-γλυκά και σας εύχομαι ένα υπέροχο και ξεκούραστο βράδυ.

Καταρχήν θα συμφωνήσω με την ravT, δε χρειάζεται να σχολιάζεις τα πάντα. Ισως να νιώθεις ότι πρέπει να το κάνεις γιατί είναι "το θέμα σου", στα αλήθεια όμως δεν είναι απαραίτητο.

Τι όμορφες φωτογραφίες στο blog!

Eγώ στο πλυντήριο πάντα βάζω τα ρούχα με κλειστά κουμπιά και φερμουάρ.

Μήπως το κάνω λάθος; :?

Το μαγαζί πολύ όμορφο!

Καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε κορίτσια και αγόρια.

Εμείς είμαστε πολύ καλά και περάσαμε ένα όμορφο και ήσυχο Σαββατοκύριακο.. Στη γιατρό δεν πήγαμε τελικά γιατί ήταν άρρωστη με γαστρεντερίτιδα και αφού δεν επειγόμαστε το αφήσαμε για αργότερα..

Το Σάββατο έκανα μανικιούρ - πεντικιούρ και πολύ το ευχαριστήθηκα μιας και το είχα πραγματικά ανάγκη αλλά στενοχωρήθηκα λίγο γιατί δεν πρόλαβε να στεγνώσει καλά το χρώμα και δυο νυχάκια ψιλοχαλάσανε.. Μετά πήγα Σούπερ - Μάρκετ, γύρισα σπίτι, έφτιαξα ένα υπέροχο ριζότο για μεσημεριανό και δεν πήγαμε πουθενά ..

Χθες ήρθε μια φίλη μου με τον άντρα της και το μωρό τους που έχουν ακριβώς 40 μέρες διαφορά με το δικό μου για φαγητό.. Έπρεπε να τα βλέπατε τι χαρά κάνανε μεταξύ τους.. Έφτιαξα ένα πολύ νόστιμο μοσχαράκι με μαυροδάφνη στην κατσαρόλα, ένα κέηκ σοκολάτας και ένα σουφλέ με μακαρόνια.. Φύγανε στις 6 και μετά ήρθε η γειτόνισσα με τα παιδάκια της και κάτσανε μέχρι τις 8.. Μετά μπάνιο, μαμ και νάνι..

Χθες του δοκίμασα πρώτη φορά αυγό.. Χάλασα 3 αυγά μέχρι να καταφέρω να του δώσω λιγάκι γιατί το πρώτο μου έγινε στόκος, το δεύτερο ωμό και το τρίτο είπα θα του δώσω όπως κι αν βγει.. Το έφαγε.. και γλυφόταν το τερατάκι μου.. Συνέχεια μαμ λέει.. Μεγαλώνει και πεινάει το μωρό μου..

NikosXristina πραγματικά υπέροχα τα δωμάτιά σας.. Και τα χρώματα και τα σχέδια.. Συγχαρητήρια..

Έβαλα κι εγώ 2 πλυντήρια αλλά με αυτή την υγρασία αργούνε πολύ να στεγνώσουν.. Δεν πειράζει όμως.. Κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό!

Φιλάκια σε όλους σας!

L2qIp2.png

ωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχ!!! αρχισε η ειρηνη μας τις λιστες...... αμαν!!!!! στο 50 θα φτασει!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχαχα!!! πόσο καλά με ξέρεις εσύ!!! :tongue:

Οπωσδήποτε στα υπ'όψιν για σήμερα ή αύριο....;)

Πόσο εκνευρισμό μου δημιουργούν οι "πηγμένοι" πάγκοι... :rolleyes:

Να το κάνεις Αφροδιτάκι μου.. να ηρεμίσει το ματάκι σου!

22) Μικρο διαλειμματάκι για μενα, φτιάχνοντας με ένα τοστάκι

23) Απλωσα και το παπλωμα του μικρού

24) Έστρωσα καθαρά σεντόνια στα κρεβάτια

25) Ξεσκόνισα καλά, το παιδικό

26) Πότισα τα λουλουδάκια μου

27) Ξεσκόνισα καλά το τραπεζάκι του σαλονιού

28 ) Έβγαλα τις 2 τραβέρσες και πήγαν για πλύσιμο, μαζί με τα {λίγα ευτυχώς} λούτρινα του φιογακίου

29) Επλυνα τον καθρέπτη του μπάνιου...

30) Άλλαξα τραβέρσες σε τραπεζάκι σαλονιού και τραπεζαρία και πόσο "άλλαξε" το ματάκι μου. Τελικά, το χρειαζόταν!

31) Έπλυνα, καθάρισα και έκοψα πατατούλες φούρνου

32) Εφτιαξα καφεδάκι, φραπεδάκι, λόγω καιρού ;), και με την ευκαιρία, καθάρισα καλά και την φραπεδιέρα.

33) Εβαλα στο φούρνο πατατούλες, με θυμάρι, μουστάρδα, λεμονάκι και αργότερα θα βάλω και χωριάτικο λουκάνικο, που έστειλε η αγαπημένη θεία από το χωριό μας.

34) Το ένα μαξιλάρι στέγνωσε και ήδη μπήκε στο φιογκο-δωμάτιο, με cars σκεπάσματα που σίγουρα θ αρέσουν στο μικρό μας.

35) Ελαφρύ "ξεκαθάρισμα" στο παιδικό γραφείο γιατί είχε μαζέψει πάλι το φιογκάκι διάφορα "χαρτικά" και διαφημιστικά... :rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλή εβδομάδα,

διάβασα όλα τα νέα του Σαβατοκύριακου αλλά δεν θυμάμαι και πολλά, θα μου έρθουν σιγά-σιγά.

Αφροδίτη δηλαδή σιδερώσατε όλα αυτά τα ρούχα, χαρά στο κουράγιο σας, φαντάζομαι θα απολαύσατε περισσότερο τον ύπνο σας μετά. Εγώ τα βάζω τα ασιδέρωτα σε λεκάνη που κρύβεται ανάμεσα σε ντουλάπα και συρταριέρα. Γενικά δεν μπορώ να κοιμηθω αν είναι αναστατωμένο το δωμάτιο, μπορεί να στρώσω το κρεβάτι μου μόλις μισή ώρα πριν πέσω για ύπνο αλλά θα το στρώσω.

Ειρήνη-Σοφάκι τέλεια τα νύχια, αυτό το μήκος-σχήμα είναι το ιδανικό για εμένα.

Δήμητρα εγώ τον μεγάλο που τον πήγα αρκετές φορές σινεμά δεν είδαμε ποτέ 3D, νομίζω ότι δεν κάνει για μικρά παιδιά, άσε που μετά θα θέλει συνέχεια το 3D και δεν συμφέρει.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

ελίν το πλυντήριο κάνει 3 ώρες για μία πλύση ή δεν το κατάλαβα?

το δικό μας κάνει στο περίπου 1ώρα το κανονικό και 1/2ώρα το σύντομο

Ειρήνη πολύ χρήσιμη η ανάρτηση για τα ρούχα, εγώ μάλλον τα ταλαιπωρώ αρκετά με υψηλές θερμοκρασίες, έτσι το έχω συνηθίσεια από την μαμά μου και δεν μπορώ να το αλλάξω αν και το είχα συζητήσει και με φίλες μου παλιότερα.

Καλημέρα καλή εβδομάδα,

διάβασα όλα τα νέα του Σαβατοκύριακου αλλά δεν θυμάμαι και πολλά, θα μου έρθουν σιγά-σιγά.

Αφροδίτη δηλαδή σιδερώσατε όλα αυτά τα ρούχα, χαρά στο κουράγιο σας, φαντάζομαι θα απολαύσατε περισσότερο τον ύπνο σας μετά. Εγώ τα βάζω τα ασιδέρωτα σε λεκάνη που κρύβεται ανάμεσα σε ντουλάπα και συρταριέρα. Γενικά δεν μπορώ να κοιμηθω αν είναι αναστατωμένο το δωμάτιο, μπορεί να στρώσω το κρεβάτι μου μόλις μισή ώρα πριν πέσω για ύπνο αλλά θα το στρώσω.

Τα μισά από τα περιεχόμενα των λεκανών και της σιδερώστρας ήταν για σίδερο και όχι όλα. Υπήρχαν κάτω από τα ρούχα και ριχτάρια και κουβερτάκια φλις βοηθητικά αλλά και σιδερωμένα ρούχα που δεν είχα τακτοποιήσει στις θέσεις τους.

Με την κούραση που έχω τα τελευταία χρόνια μπορώ κυριολεκτικά να κοιμηθώ οπουδήποτε....αλλά σίγουρα εχθές το ευχαριστηθήκαμε οικογενειακώς! Σου αλλάζει η διάθεση φυσικά όταν το σπίτι είναι τακτοποιημένο.Οι μικρές ήθελαν να κοιμηθούν σ'εμάς και τις αφήσαμε για 1 ωρίτσα. Μετά αγκαλίτσα στα κρεβάτια τους....

ελίν το πλυντήριο κάνει 3 ώρες για μία πλύση ή δεν το κατάλαβα?το δικό μας κάνει στο περίπου 1ώρα το κανονικό και 1/2ώρα το σύντομο.

Ναι, είναι για φορτίο 8 κιλά το πρόγραμμα για λερωμένα βαμβακερά. Εάν βάλω λιγότερα κιλά, το σύντομο πρόγραμμα είναι μισή ώρα (το έχει ντιφόλτ). Στο προηγούμενο που ήταν 5κιλο το αντίστοιχο πρόγραμμα ήταν μία ώρα και κάτι ψιλά. Κάνω κάτι λάθος?:confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Τα μισά από τα περιεχόμενα των λεκανών και της σιδερώστρας ήταν για σίδερο. Υπήρχαν κάτω από τα ρούχα και ριχτάρια και κουβερτάκια φλις βοηθητικά αλλά και σιδερωμένα ρούχα που δεν είχα τακτοποιήσει στις θέσεις τους.

Με την κούραση που έχω τα τελευταία χρόνια μπορώ κυριολεκτικά να κοιμηθώ οπουδήποτε....αλλά σίγουρα εχθές το ευχαριστηθήκαμε οικογενειακώς! Σου αλλάζει η διάθεση φυσικά όταν το σπίτι είναι τακτοποιημένο.Οι μικρές ήθελαν να κοιμηθούν σ'εμάς και τις αφήσαμε για 1 ωρίτσα. Μετά αγκαλίτσα στα κρεβάτια τους....

Εγώ να δεις!!!

Μα το κατα ευχαριστήθηκαν και αυτές!!!Έτσι κάνουν και τα δικά μου, ειδικά όταν λάμπει το υπνοδωμάτιο.

Όταν έχω νεότερα για την παπουτσοθήκη θα ενημερώσω.

Εμάς το ΣΚ τα είχε όλα. Την Παρασκευή έγιναν τα ψώνια της εβδομάδας και έβαλα και πλυντήρια. Το Σάββατο βόλτα, ψώνια πράγματα για το σπίτι και στον παιδότοπο τον γκούντυς για να φάμε κιόλας.

Την Κυριακή μείναμε σπίτι, έγιναν όλες οι δουλειές μας(και το σίδερο) αλλά δεν μπορέσαμε να βγούμε καθόλου στον κήπο, είχε ένα ψιλόβροχο συνέχεια.

Σήμερα εκτός από απογευματινά ταίσματα και μπάνια έχω μόνο να μαγειρέψω για αύριο, μου αρέσει που ξεκινάει η εβδομάδα χαλαρά

Σοφάκι πάλι σε σεμινάριο ε;

Συμφωνώ απολύτως πως τα αξεσουάρ κάνουν τη διαφορά!

(Καλά τα νυχάκια τέλεια:P Πολύ ορεξάτη η κοπελίτσα που σου τα κάνει:tongue: )

... για ποια λέει βρε παιδιά????? :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Καταρχήν θα συμφωνήσω με την ravT, δε χρειάζεται να σχολιάζεις τα πάντα. Ισως να νιώθεις ότι πρέπει να το κάνεις γιατί είναι "το θέμα σου", στα αλήθεια όμως δεν είναι απαραίτητο.

Τι όμορφες φωτογραφίες στο blog!

Eγώ στο πλυντήριο πάντα βάζω τα ρούχα με κλειστά κουμπιά και φερμουάρ.

Μήπως το κάνω λάθος; :?

Το μαγαζί πολύ όμορφο!

Ναι, Ρηνάκι μου.

Θα ήθελα να σχολιάζω τα περισσότερα γιατί είναι όμορφο να βλέπεις σχολιασμένο ένα σχόλιό σου. Και επειδή είναι "δικό" μου το θέμα, θέλω να αισθάνονται όλοι άνετα.

Αλλά πλέον δεν γίνεται...

Δεν ξέρω κοριτσάκι μου. Οι γνώμες διίστανται και δεν ξέρω αν τελικά υπάρχει "σωστό".

Εγώ ας πούμε, σκέφτομαι πως αν έχω "ανεβασμένα" τα φερμουάρ, το ρούχο δεν θα πλυθεί με την "άνεσή" του, όπως πρέπει δηλαδή αλλά θα "ζορίζεται" και θα ξεχειλώνει, λίγο-λίγο..αλλά δεν ξέρω αν είναι το "σωστο".

30) Άλλαξα τραβέρσες σε τραπεζάκι σαλονιού και τραπεζαρία και πόσο "άλλαξε" το ματάκι μου. Τελικά, το χρειαζόταν!

31) Έπλυνα, καθάρισα και έκοψα πατατούλες φούρνου

32) Εφτιαξα καφεδάκι, φραπεδάκι, λόγω καιρού ;), και με την ευκαιρία, καθάρισα καλά και την φραπεδιέρα.

33) Εβαλα στο φούρνο πατατούλες, με θυμάρι, μουστάρδα, λεμονάκι και αργότερα θα βάλω και χωριάτικο λουκάνικο, που έστειλε η αγαπημένη θεία από το χωριό μας.

34) Το ένα μαξιλάρι στέγνωσε και ήδη μπήκε στο φιογκο-δωμάτιο, με cars σκεπάσματα που σίγουρα θ αρέσουν στο μικρό μας.

35) Ελαφρύ "ξεκαθάρισμα" στο παιδικό γραφείο γιατί είχε μαζέψει πάλι το φιογκάκι διάφορα "χαρτικά" και διαφημιστικά... :rolleyes:

36) Ξεσκόνισα καλά το σαλόνι και με στεγνό και με "βρεγμένο" πανί

37) Ξεχώρισα μερικά ακόμα ρουχαλάκια, για το παιδάκι που μαζεύω, της φίλης που σας έλεγα.

38 ) Κατέβασα και τις δύο κουρτίνες του σαλονιού. Το μεσημέρι, θα πλυθούν

39) Ξεσκόνισα καλά τα κουρτινόξυλα του σαλονιού.

Συνεχίζω, χαλαρά...

Υ.Γ. Χρύσα μου, το μαγαζί είναι στον Πειραιά και λέγεται GAZI COLLEGE ;)

777885dugw57gt25.gif

Ναι, είναι για φορτίο 8 κιλά το πρόγραμμα για λερωμένα βαμβακερά. Εάν βάλω λιγότερα κιλά, το σύντομο πρόγραμμα είναι μισή ώρα (το έχει ντιφόλτ). Στο προηγούμενο που ήταν 5κιλο το αντίστοιχο πρόγραμμα ήταν μία ώρα και κάτι ψιλά. Κάνω κάτι λάθος?:confused::confused::confused:

Kαι το δικό μου οκτάκιλο είναι.

Το πιο μεγάλο πρόγραμμα σε χρόνο είναι υγιεινή (βάζω πετσέτες και σεντόνια), κρατάει δύο ώρες και είκοσι λεπτά.

Ισως έχει να κάνει με τα μοντέλα.

εμένα είναι μικρό το πλυντήριο, δεν ήξερα ότι τα μεγάλα κάνουν τόσες ώρες.

Θέλω και εγώ να πάρω μεγάλο πλυντήριο, αλλά λέω ας χαλάσει πρώτα αυτό που έχουμε και μετά, άλλωστε το έχουμε ήδη 10χρόνια, πόσο θα ζήσει ακόμα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...