Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Το καταλαβαινω για την ηλικια.. αλλα δε χανεις τιποτα για μια τελευταια προσπαθεια.. μπας και τους δωσουμε ενα αδελφακι. Εγω εχω κλεισει τα 41. Να σου πω την αληθεια αν δεν ειχα τα κροσυντηρημενα δεν θα εκανα τιποτα. Αλλα με τρωει. Η πρωτη δυαδα που ειχα βαλει και εκανα τον γιο μου, ηταν 4ΑΑ και 5ΑΑ. Τωρα αυτη που θα βαλω ειναι και τα δυο 4ΑΑ. Οποτε οπως καταλαβαινεις.. ηταν μεγαλη αποφαση να τα καταστρεψω και να μην τα βαλω. Ο.τι ειναι να γινει θα γινει βεβαια. Εσυ για αμεσα σκεφτεσαι;

Ναι σκέφτομαι όλο το χειμώνα να ασχολούμαι Μ αυτό 

Δηλαδή ένα ωάριο το μήνα και αν βέβαια έχω καλό ωάριο και κάτα το καλοκαίρι αν έχουμε μαζέψει δύο με τρία καλά έμβρυα να κάνουμε την έμβρυο μεταφορά και ότι θέλει ο Θεός 

Μέσα στο Νοέμβρη λέω να πάω στο γιατρό μου να το δρομολογήσουμε.

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερουδια καλες μου φιλες!!!

Καλημερες απο τις ομιχλωδεις Σερρες!!!!!

Σας διαβαζα χθες το απογευμα ,οταν γυρισα απο την πατριδα μου την Σαλονικα!!

Αλλά μετά βαρεθηκα να γραψω! λολ μουαχαχαχαχα

Ειμαι στο γραφειο χαλαρα, προς το παρον!

Στην Σαλονικα πηγα στα Βιλατζ με την κοπελιτσα μου Σαββατο πρωι κ ειδαμε 3d Το "ψυχρα κ αναποδα" ! Καλα η μικρη χαζεψε !! τρελαθηκε! ειχε κ βασιλισσα κ πριγκιπισσα κ πριγκιπα η ιστορια!..ελιωσε η κοπελιτσα μου!!

Κ για το 3d , εντυπωσιαστηκε. Ιδιως στην αρχη που επαιξε μια ταινιουλα με τον Μικυ που εβγαινε απο την οθονη..Αφου καποια στιγμη κρεμοταν ο Μικυς μπροστα μας ,απο την οροφη κ νιωθαμε οτι αν απλωσουμε τα χερια θα τον πιασουμε!τρελλα!

Επισης τρελλα ηταν τα 23ε εισητηρια + 3ε το ΜΙΚΡΟ ποπ κορν........

ΧΑΛΑΛΙ!!

Σαββατο βραδυ βγηκαμε για ρετσινα με συζυγο....Ειχαμε πολυ καιρο! τα ηπιαμε κ τα ειπαμε! ξαναερωτευτηκαμε βρε ! ηταν αντικειμενικα ο πιο ομορφος στο μαγαζι!!! :PPPPPPPPP

Αλλά γενικα το πσκ δεν ηταν πολυ ευχαριστο...Τον μπαμπα δεν τον βρηκα στα καλα του....ριξαμε κ εναν καυγα.....στεναχωρεθηκαμε αλλά επρεπε....ειναι θεμα ζωης κ θανατου .....

σημερα πρεπει να παω σουπερ απογευμα...αδειασε το σπιτι...

χθες με το που ηρθαμε εκανα γεμιστα για σημερα....

Εκνευριστηκα κ το πρωι γιατι το νηπιαγωγειο της κορης μου δεν θα κανουν κανα παρτακι μασκε οπως περσι κ τωρα αναγκαζομαστε να παμε στον χορο του Δημοτικου....που αλλού να ντυθει η μικρη να καταλαβει αποκριες?....

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κουκλιτσες και καλή εβδομάδα!!!

Πέρασα ένα γεματο ομορφο ΣΚ

Το Σάββατο πηγα σε ένα σεμινάριο υπεροχο της Madame Figaro που με βοηθησε και εμενα και για τις δημιουργιες μου!!!

Εχω φτιαξει διαφορα για Αγιο Βαλεντινο και για την Ανοιξη!!! :)

Δεν εχω προλάβει ακομα να φωτογραφίσω !!!

ΑΑΑ!!!

Την Κυριακη με τον μικρο και με τον φιλο μας Peter Pan

Περάσαμε σουπερ!!

Στα δικά μας πολλά πολλά πλυντήρια : οκ τα σιδέρωσα ομως

Φαγητάκια διαφορα

Μαζεματα και εχω αρκετά πραγματα για δόσιμο !!!

:)

Σας φιλω δυσκολη μέρα η Δευτέρα αλλα θα τα καταφέρουμε

Ξεκινησε το σχολειο με λιγο γκρινια!!!

Αυτο που έμαθα στο μαθημα και θα σας το γραψω :

Χτισε σωστα την ντουλάπα σου.

1.Μαρινέρες

2.Λευκά πουκάμισα -μπλουζες

3.Τζιν

4.Μαυρο Παντελονι

5.Στενη φουστα μαυρη μπεζ

6.Μαυρο Φορεμα

7.Ζερσει φορεμα

8.Καμπαρντινα

9.Παρκά

10.Ναυτικο Μπλε Σακάκι

11.Κάπα

Μην ξεχάσεις τα εξης σωτήρια:

1. Το wrap dress

2. Nude Shoes

3.Ελαστικές Ζώνες

4.Κιμονο

5. Τ-Shirts

Προσθεστε βασικά παπουτσια:

1. Μπαλαρίνες

2.Sneakers

3.Μποτες

4.Γοβες

5.Ανδρικά Δετά

6. Πέδιλα με χονδρο τακουνι

Μας τονισε λοιπον οχι πολλα πολλα πράγματα αλλα πολλά αξεσουαρ για να αλλαζει το ρουχο !!! :)

Κ να πω επίσης πως το να τακτοποιήσω ένα συρτάρι μπορεί να μου πάρει μισή μέρα, όση δλδ η γενική ενός σπιτιού-γενική σκέτη, χωρίς τσουμπλεκάκια προς τακτοποίηση, εννοείται.

:

Χτισε σωστα την ντουλάπα σου.

1.Μαρινέρες

2.Λευκά πουκάμισα -μπλουζες

3.Τζιν

4.Μαυρο Παντελονι

5.Στενη φουστα μαυρη μπεζ

6.Μαυρο Φορεμα

7.Ζερσει φορεμα

8.Καμπαρντινα

9.Παρκά

10.Ναυτικο Μπλε Σακάκι

11.Κάπα

Μην ξεχάσεις τα εξης σωτήρια:

1. Το wrap dress

2. Nude Shoes

3.Ελαστικές Ζώνες

4.Κιμονο

5. Τ-Shirts

Προσθεστε βασικά παπουτσια:

1. Μπαλαρίνες

2.Sneakers

3.Μποτες

4.Γοβες

5.Ανδρικά Δετά

6. Πέδιλα με χονδρο τακουνι

Μας τονισε λοιπον οχι πολλα πολλα πράγματα αλλα πολλά αξεσουαρ για να αλλαζει το ρουχο !!! :)

Πολύ χρήσιμα και ενδιαφέροντα τα όσα μας έγραψες!Ευχαριστούμε!

Καλησπέρα σας.

Είχα σήμερα μία πολύ τρεχάτη μέρα. Οπως έχω πει ξανα πολλές φορές, πόσα κάνουμε εμείς οι μανούλες σε μία ημέρα...:rolleyes:

Χθες, γύρισα πολύ-πολύ αργά. Έριχνε τόσο πολύ βροχή...

Τα υπέροχα νυχάκια της Σοφούλας μας, σε wildfire της shellac, συνδυασμένο με ασημί τρουκς.

Υπέροχα? ;)

DSCN0271_zpsb5940a35.jpg

Σήμερα, πήγε ο αντρούλης μου το παιδί στο σχολείο, γιατί δούλευα και πάλι από πολύ νωρίς.

Επέστρεψα περίπου στη 1 παρά και ίσα που πρόλαβα να ετοιμάσω ένα κοτοπουλάκι ψητό και το συνοδέψαμε με λινγκουίνι.

Σας βάζω το χθεσινό μας φαγάκι γιατί το σημερινό, δεν πρόλαβα

DSCN0265_zpsf66a2d6f.jpg

Πήρα το παιδάκι από το σχολείο και επιστρέψαμε σπίτι μας.

Ετοίμασα, φάγαμε

Μάζεψα το τραπέζι

Επλυνα τα πιατικά

Ετοίμασα ένα νυχτερινό πλυντήριο, για σήμερα το βράδυ, με ρούχα δουλειάς του μπαμπά μου

Μάζεψα τ' απλωμένα ρούχα που υπήρχαν στην απλώστρα

Μάζεψα το σπιτάκι μου

Και χαλάρωσα για καμιά ωρίτσα.

Ετοιμαστήκαμε και πήγα tae. Πόσο βοηθάει η γυμναστική.. ήμουν τόσο πιασμένη και τώρα νιώθω μια χαρά. Σαν να μην ήμουν...

Επιστρέψαμε, τσίμπησε κάτι ελαφρύ το φιογκάκι και ξαναφύγαμε για το δικό του tae.

Ήρθαμε πριν από λίγο και ετοιμάζω βραδυνό. Θα κάνουμε τα μπανάκια μας και θα ξαπλώσουμε νωρίς γιατί αύριο έχω τρελή μέρα... πολύ δουλίτσα. Ας είμαστε καλά και όλα θα γίνουν.

Υπάρχει κάτι, που με απασχολεί πολύ, ειδικά τελευταία.

Ξέρετε πόσο λατρεύω το θέμα μας. Έχω δώσει αρκετά χρόνια και τόσο πολύ χρόνο από την καθημερινότητά μου. Εχω κάνει φίλες αληθινές, που είμαι χαρούμενη που τις έχω στη ζωή μου.

Ομως, το τελευταίο διάστημα, είμαστε αρκετοί και δεν προλαβαίνω. Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω, να συζητήσω και ν' αναφέρω πραγματάκια που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Αυτό με δυσκολεύει πολύ γιατί από την μία νιώθω πως "χάνω" πράγματα που δεν μπορεσα να σχολιάσω λόγω χρόνου και από την άλλη από τα πολλά σχόλια που "πρεπει" να γίνουν, δεν προλαβαίνω να μοιραστώ μαζί σας τ' αγαπημένα μου "μυστικά" αλλά και φωτογραφίες που σε όλες μας αρέσουν και μας "παρακινούν" για πραγματάκια.

Και ξέρω, πως έτσι νιώθουν κι άλλες κορούλες, που έχουν συζητήσει μαζί μου.

Δεν ξέρω πως να το χειριστώ, θα το δούμε.

Σας φιλώ για την ώρα και σας εύχομαι καλό βράδυ.:D

ΑΑΑ τώρα την ειδα την φωτο ωραια το χρωματάκι μου το εχω ευχαριστηθει

ΑΑΑ και αγαπω και το κοκκινο κραγιον..πολύ

Το Σαββατο μας ειπαν για το απολύτο κοκκινο οτι αν εισαι απλά ντυμένος και βάλεις ένα υπέροχο κραγιον δεν χρειαζεσαι τιποτα άλλο στο προσωπο

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Συγκάτοικεεεε(δεν παρεξηγήθηκες που δεν σε είπα Αφροφίτη-φιλικά πάντα!)!!!Αστραφτερότατη η κρεβατοκάμαρα-αλλάξαμε και κουρτινούλα, εεε?Πολύ γλυκό χρώμα.

Κ γω με το υπνοδωμάτιό μας ασχολήθηκα (τι συγκάτοικοι θα ήμασταν αλλιώς). Μου έχει μείνει ένα ρημαδοσύρταρο :evil::evil::evil: που χρειάζεται ολική...επαναφορά και ένα άλλο στο οποίο φυλάω βούρτσες, σεσουάρ και εργαλεία μποτέ εν γένει...

Όταν είχα πάει τζάμπο, είχα δει μικρές υφασμάτινες θηκούλες τετράγωνης και ορθογωνικής κάτοψης που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν στην αναδιοργάνωση αυτού του συρταριού-επίσης έχω δει πλαστική θηκούλα με χωρίσματα από το ικέα, αλλά δεν με βγάζει ο δρόμος... Ακόμη πρέπει να σκεφτώ μια λύση για το αρχείο μου, καθότι θέλω να το μετακομίσω από τη βιβλιοθήκη του καθιστικού επίσης στο υπνοδωμάτιο-η χαρτούρα είναι μέσα σε "θήκες"-κλασέρ ικέα-, αλλά σκέφτομαι να τα βάλω σε ντοσιεδάκια.

Τα βιβλία μου-προπτυχιακά-μεταπτυχιακά-παραπτυχιακά, όπως τα είχα επιμελώς ταξινομήσει στην εγκυμοσύνη μέσα σε κουτιά, πήραν το δρόμο για το πατάρι.

Σκέφτομαι επίσης να πάρω 2 παπουτσοθήκες (κλειστές)-έχω δει σε ξύλο ίδιο με του καθιστικού, για να μπούν τα καθημερινά-θα την τοποθετήσω σε "κρυφή" θέση. Το σχέδιο είναι με βάθος 16 εκατοστά, ιδανικό για μικρούς χώρους, όπως ο δικός μου.

Ακόμη, δρόμο για το πατάρι πήραν κάποια αρκετά σετ από σεντόνια και πετσέτες-το είχα ξανα-αναφέρει-όχι λόγω παλαιότητας, αλλά λόγω έλλειψης χώρου. Ουφ!ανασάναμε κάπως.

Αυτό που βλέπω πάντως είναι ότι οι ανάγκες σε οικιακό εξοπλισμό που αφορά κυρίως αποθηκευτικούς χώρους και έπιπλα εν γένει μεταβάλλονται συνεχώς, βάσει κυρίως της ηλικίας των παιδιών (πχ βρεφικά είδη, που δίνουν τη θέση τους σε παιχνίδια που και αυτά αντικαθίστανται από άλλου είδους παιχνίδια όχι τόσο ογκώdη, εν συνεχεία βιβλία και πάει λέγοντας...).

Επίσης, λέω να δοκιμάσω να κάνω ένα μέρος του σπιτιού ανά ημέρα, γιατί το ξεπάτωμα το ΣΚ δε λέει με τπτ.Κ ένα πλυντήριο-ακόμη κ χωρίς στεγνωτήριο να μπαίνει μέσα στην εβδομάδα, γιατί το ΣΚ χτυπάμε διπλοβάρδιες.Πχ αυτό που μας πέρασε έβαλα 8-εντάξει έβαλα και μαξιλάρια-παλώματα και κουβέρτες των παιδιών, αλλά και πάλι μπαίνουν τουλάχιστον 5.

Επίσης σιδέρωσα 2 από τα πλυντήρια που έβαλα, διότι δεν προλάβαινε να μπει στεγνωτήριο (3 ώρες πλύση και περίπου 2μιση ώρες στεγνωτήριο και από πάνω να είσαι, δε βγαίνει...)

Αυτά. Σας φιλώ γλυκά και σταυρωτά.

(Ειρήνη, μην αγχώνεσαι να σχολιάσεις τα πάντα, εννοείται πως θέλει πολύ χρόνο. Άλλωστε πολλά μέλη γράφουν για να "μιλήσουν" σε αυτή την όμορφη κουβεντούλα που έχουμε καθημερινά, χωρίς απαραίτητα να περιμένουν κάποιο σχόλιο:))

Συγκάτοικε καλημέρα,

όντως το να ξεπατώνεσαι Σ/Κ δεν λέει με τίποτα.

Την κρεβατοκάμαρα κυριολεκτικά την έγλυψα, μέχρι και το στρώμα βγάλαμε στον ήλιο για 2 ώρες...Καθάρισα φωτιστικό, παράθυρα μέσα-έξω,κουρτινόξυλο και ντουλάπα.

Μια έξυπνη ιδέα (από την μαμά μου) είναι πως όταν αλλάζω κουρτίνες και όχι πλύνε βάλε τις ίδιες, την ''βρώμικη'' δεν την πλένω την αποθηκεύω και όταν έρθει η ώρα να την ξαναβάλω την πλένω σε πρόγραμμα με λίγες στροφές και την κρεμάω από το σύρμα, χωρίς σίδερο ;)

Θα ήθελα όταν βρεις παπουτσοθήκες να μου στείλεις και εμένα link ή φώτος.

Σου στέλνω π.μ. με το e-mail μου.

Την χαρτούρα την έχω σε κλασέρ αλλά κι εμένα με προβληματίζει πολύ η αρχειοθέτηση των εγγράφων επειδή είναι πολλά σε όγκο.

ΑΑΑ τώρα την ειδα την φωτο ωραια το χρωματάκι μου το εχω ευχαριστηθει

ΑΑΑ και αγαπω και το κοκκινο κραγιον..πολύ

Το Σαββατο μας ειπαν για το απολύτο κοκκινο οτι αν εισαι απλά ντυμένος και βάλεις ένα υπέροχο κραγιον δεν χρειαζεσαι τιποτα άλλο στο προσωπο

Σοφία με γειά, όντως είναι πανέμορφα!

1) Πήγα σούπερ μάρκετ

2) Πήγα αποθηκη χαρτικών

3) Επέστρεψα σπιτάκι μου και τακτοποίησα τ' αγορασμένα, στις θέσεις τους.

4) Εβαλα τα μαξιλάρια μας να πλένονται

5) Αποστείρωσα τα υλικά της δουλειάς μου

6) Έβαλα το πάπλωμα του φιογκακίου να πλενεται.

7) Επλυνα κάποια πιατικά

8 ) Εβαλα τα χθεσινά σιδερωμένα στα συρτάρια τους

9) Άδειασα τους πάγκους από τα "άσχετα" που είχαν πάνω :rolleyes:, τους πέρασα με βιτεξάκι και τώρα άδειοι, λάμπουν και με ηρεμούν.

10) Εβαλα ηλεκτρική στο υπνοδωμάτιό μας

11) Ξεσκόνισα πολύ καλά το υπνοδωμάτιό μας. Με στεγνό και βρεγμένο πανί.

12) Εβαλα σκούπα στο παιδικό

13) Με ζεστό νερό και χλωρίνη σφουγγάρισα το υπνοδωμάτιό μας

14) Αδειασα καλά την ηλεκτρική

15) Άλλαξα το νερό στη σφουγγαρίστρα

16) Έβαλα σκούπα σε σαλόνι, χαλιά / κουζίνα

17) Σφουγγάρισα το παιδικό

18 ) Εβγαλα τα σεντόνια απο τα κρεβάτια

19) Εβγαλα από παντού τα σκουπίδια και τα συγκέντρωσα για πέταμα

20) Σφουγγάρισα καλά σαλόνι / κουζίνα

21) Πέρασα με οινόπνευμα και βαμβάκι το λάπτοπ

Πάω να ετοιμάσω πρωϊνό ;)

Συνεχίζω...

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα!Πολύ μου αρεσει που γυριζουμε στα θεματά μας και εχουμε ορεξη για αναδιοργανωσεις!

Ελίν ,μπραβο για το δωμάτιο!Εγω εχω μια ντουλάπα στο διαδρομο και χρησιμοποιω το κατω μερος της για παππουτσοθηκη.Ιδανικα ,εχω πεις ,εαν ξαναεφτιαχνα σπίτι θα εκανα χωλ στην εισοδο οπως εχουν τα παλαιοτερα σπίτια ,με παππουτσοθηκη ,επιπλάκι εισοδου και λοιπά.Ονειρα...

Σοφακι ,πολύ χρησιμα ολα !Ολα εξαρτωνται βεβαια και από τον τροπο ζωής μας.

Μελινα ,εαν σε βολευει τις καθημερινες μπορεις να ενταξεις καποια πιο χοντρη δουλεια στο προγραμμα σου,ετσι ωστε στο σαββατοκυριακο να εχεις τα βασικα ,σκουπισμα ,ξεσκονισμα ,μπανια.

Εδω ειμαστε μια από τα ιδια και βεβαια τα κεφια μου ειναι πολύ πεσμενα ,το ιδιο και τα κουραγια μου.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Πάω να ετοιμάσω πρωϊνό ;)

Συνεχίζω...

ωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχ!!! αρχισε η ειρηνη μας τις λιστες...... αμαν!!!!! στο 50 θα φτασει!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

9) Άδειασα τους πάγκους από τα "άσχετα" που είχαν πάνω :rolleyes:, τους πέρασα με βιτεξάκι και τώρα άδειοι, λάμπουν και με ηρεμούν.

Οπωσδήποτε στα υπ'όψιν για σήμερα ή αύριο....;)

ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ έχω κολλήσει με τον αρακά σου και δεν ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝ ο αρακάς!!! Ωστόσο αυτόν τον έχω σταμπάρει!

Ιδέα της Ειρήνης για αλλαγή από τον αρακά με ντομάτα;). Είναι νοστιμότατος!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!:)

Χαλαρή μέρα σήμερα από άποψη δουλειάς και σε νορμάλ χρόνο θα είμαι στο σπίτι.:D

Το σαβ/κύριακο μπήκαν αρκετά πλυντήρια (εκτός από ρούχα και 2 κουβέρτες πικέ και μαξιλάρια και παντόφλες) και σιδερώθηκαν όλα.

Εκτός από τα γνωστά καθαρίσματα -μπάνια, swiffer παντού, ξεσκόνισμα, εξωτερική σκάλα -ξεκίνησα και ένα καθάρισμα στα ράφια που είναι τα cd.

Kι αυτό με αφορμή κάτι κουτιά που πήρα (για cd).

Επίσης πήρα σε πολύ καλή τιμή ένα κουτί (αν το θυμηθώ όταν πάω σπίτι θα σας βάλω φωτό) που θέλω να το πάω δωράκι σε φίλη.

Σκέφτομαι να βάλω μέσα μπάρες δημητριακών, συγκεκριμένα σκέφτομαι να κάνω αυτές:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/tourmpo-mpares-energeias.html

Εχει καμιά σας να προτείνει κάποιες άλλες;

καλημέρα!!:D

Ioanna μπράβο για το πάρτυ σας, πάντα τέτοια!

Χρύσα υπομονή....

.να κανω μια ασχετη ερωτηση οσες μανουλες εχετε παιδακια τριτης δημοτικου κ πανω πας μαθαινουν το μαθημα απεξω?το παλευω πολυ με την κορη μου που ειναι δευτερα οταν τους βαζει κατι,αλλα νομιζω οτι παπαγαλιζει.οταν την ρωταω τα ιδια μετα απο 10λεπτα τα εχει ξεχασει:confused::confused::confused::confused:

προσπάθησε να δημιουργείς συνδέσεις και συνειρμούς ανάμεσα στα δεδομένα ώστε να γίνονται κτήμα της...

.Πχ αυτό που μας πέρασε έβαλα 8-εντάξει έβαλα και μαξιλάρια-παλώματα και κουβέρτες των παιδιών, αλλά και πάλι μπαίνουν τουλάχιστον 5.

εγω βάζω σίγουρα 10 πλυντήρια την εβδομάδα.....πολλές φορές σκέφτομαι μήπως κάτι κάνω λάθος:rolleyes::rolleyes:

καλή εβδομάδα να χουμε!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Συγκάτοικε καλημέρα,

όντως το να ξεπατώνεσαι Σ/Κ δεν λέει με τίποτα.

Την κρεβατοκάμαρα κυριολεκτικά την έγλυψα, μέχρι και το στρώμα βγάλαμε στον ήλιο για 2 ώρες...Καθάρισα φωτιστικό, παράθυρα μέσα-έξω,κουρτινόξυλο και ντουλάπα.

Μια έξυπνη ιδέα (από την μαμά μου) είναι πως όταν αλλάζω κουρτίνες και όχι πλύνε βάλε τις ίδιες, την ''βρώμικη'' δεν την πλένω την αποθηκεύω και όταν έρθει η ώρα να την ξαναβάλω την πλένω σε πρόγραμμα με λίγες στροφές και την κρεμάω από το σύρμα, χωρίς σίδερο ;)

Αφροδιτάκι μου, χίλια μπράβο για το δωμάτιό σας!

Υ.Γ. Πιο πολλά μπράβο για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησες με τα κεράκια σου! ;)

22) Μικρο διαλειμματάκι για μενα, φτιάχνοντας με ένα τοστάκι

23) Απλωσα και το παπλωμα του μικρού

24) Έστρωσα καθαρά σεντόνια στα κρεβάτια

25) Ξεσκόνισα καλά, το παιδικό

26) Πότισα τα λουλουδάκια μου

27) Ξεσκόνισα καλά το τραπεζάκι του σαλονιού

28 ) Έβγαλα τις 2 τραβέρσες και πήγαν για πλύσιμο, μαζί με τα {λίγα ευτυχώς} λούτρινα του φιογακίου

29) Επλυνα τον καθρέπτη του μπάνιου...

Συνεχίζω...

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...