Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! Επειδή με πονούσε έντονα το στομάχι λέω ότι είναι γαστρεντερίτιδα.

Ποια φαγητά πιστεύεις ότι ανακουφίζουν;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η συνταγή για τα κουλουράκια που σας έλεγα:

Υλικά

1 κιλό μινερβίνη

1 κιλό ζάχαρη

½ λεμόνι (το χυμό)

½ κ.γ. σόδα

2 ποτήρια χυμό πορτοκάλι (500ml)

½ ποτηράκι κρασιού κονιάκ (35-40ml)

4 βανίλιες

3 πακέτα αλεύρι Νο 2 (μαλακό)

Εκτέλεση

Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη, τη σόδα, το χυμό λεμονιού και το χυμό πορτοκαλιού.

Ρίχνουμε το κονιάκ και τις βανίλιες.

Τελευταίο βάζουμε το αλεύρι.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα αγαπημένες μου!!!!

Τι κάνετε? Πως είναι τα κέφια σήμερα??

Εγώ χθες επέστρεψα αργά και πάλι. Ευτυχώς σήμερα δεν δουλεύω οπότε θα ασχοληθώ με τα θέματα του σπιτιού μου και αρκετές εξωτερικές δουλίτσες!

Το σπίτι μου είναι μαζεμένο και τακτοποιημένο αλλά όχι καθαρό. Με 2 κινήσεις θα λάμψει οπότε πρέπει να γίνουν σήμερα. Θα βάλω μία σκούπα {με τράβηγμα καναπέδων και επιμονή στα χαλιά} και θα πλύνω καλά το μπάνιο. Μ αυτές τις κινησούλες το σπιτι μου θα λάμψει αμέσως. :P

Πρέπει να βγω επίσης, να πληρώσω λογαριασμούς... {το κράτος ο σιωπηλός μου συνέταιρος!!! :?:? } και να πάω σούπερ.

Σας φιλώ πολυ!!!

777885dugw57gt25.gif

Συγνώμη που θα αλλάξω θέμα για λίγο αλλά με προβληματίζει κάτι τελευταία κ γι αυτό θα ζητήσω τις απόψεις σας. Όταν βάζετε άσπρα στο πλυντήριο τα χωρίζετε; Δηλαδή μία πλύση οι πετσέτες μαζί, σεντόνια - μαξιλαροθήκες μαζί, λοιπά ρούχα κ εσώρουχα ή τα βάζετε όλα μαζί;

Κοριτσάκι μου εγώ προσωπικά, δεν τα χωρίζω.

Τα λευκά τα βάζω όλα μαζί... σεντόνια, πετσέτες κλπ. Το μόνο που προσέχω είναι να πλένονται όλα στην ίδια υψηλή θερμοκρασία ;);). Φροντίζω να μην είναι πολύ γεμάτο το πλυντήριο και τα βάζω όλα μαζί!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Επίσης δεν ξέρω αν επιτρέπεται αλλά θέλω να ρωτήσω τι προϊόντα χρησιμοποιείται για ξεσκόνισμα, σφουγγάρισμα κ υγρό αππορυπαντικό. Α επίσης κ για ίνοξ ψυγείο - πως το καθαρίζεται;

Στο ξεσκόνισμα, εδώ και μια 5ετία δεν χρησιμοποιώ κανένα προϊόν. Ξεσκονίζω με πανάκι αντιστατικό, που μαζεύει τη σκόνη {όσο γίνεται φυσικά...} και αρκεί.

Τα inox, αυτά που δεν πέφτει νερό πάνω τους, τα γυαλίζω με baby oil. Πολύ λίγο baby oil κάνει θαύματα! :P

777885dugw57gt25.gif

1) Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο

2) Άπλωσα φαρδιές/πλατιές τις κάλτσες μου στο μπροστινό τραπέζι του μπαλκονιού... {είπαμε... βαριέμαι να τις απλώνω!!! :tongue:}

3) Έστρωσα κρεβάτια

4) Τίναξα τα ριχτάρια των καναπέδων και ξαναστρώθηκαν...

5) Ανέβασα ένα καινούργιο χρώμα στο facebook, αν και "χάνει" στις φωτογραφίες, ελπίζω να σας αρέσει.. :wink::wink:.

Σας γλυκοφιλώ! :wink:

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα!και γω ρούχα όλα μαζί εκτός από τα καινούργια που τα πλένω την πρώτη φορά στο χερι μήπως ξεβάψουν, ξεσκόνισμα με βρεγμένο βετεξ - ενίοτε και με μίγμα νερό,λάδι,λεμόνι - και σφουγάρισμα με καθαριστικό γενικής χρήσης - ενίοτε με νερο, ξίδι.

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Ηλιαχτίδα κ Βάσια γίνονται μαλακά τα κουλουράκια που δίνεται συνταγές; Για να μπορεί να τα φάει κ ο μικρός μου;

Ειρήνη ευχαριστώ για τις συμβουλές. Κ εγώ κάπως έτσι με τα ρούχα τα άσπρα. Όταν μαζευτούν πολλά προσπαθώ να τα χωρίσω σε δύο πλυντήρια δηλαδή πετσέτες κ σεντόνια μαζί κ τα υπόλοιπα εσώρουχα μπλούζες κλπ μαζί.

Εγώ για ξεσκόνισμα χρησιμοποιώ βρεγμένο πανί άλλοτε με ένα κουβαδάκι με νερό κ κάτι για έπιπλα κ άλλοτε σκέτο. Αυτό το πανάκι τύπου swiffer με βολεύει κ εμένα για τη λίγη σκόνη κ για γρήγορες περασιές στα έπιπλα.

Το baby oil πως το χρησιμοποιείς; Εννοώ σκέτο σε πανί ή διαλυμένο με νερό;

Καλημέρααααα, Παρασκεύη σήμερα.

Διαφημίσεις

καλημέρα!και γω ρούχα όλα μαζί εκτός από τα καινούργια που τα πλένω την πρώτη φορά στο χερι μήπως ξεβάψουν, ξεσκόνισμα με βρεγμένο βετεξ - ενίοτε και με μίγμα νερό,λάδι,λεμόνι - και σφουγάρισμα με καθαριστικό γενικής χρήσης - ενίοτε με νερο, ξίδι.

Α για πες γι αυτό το μίγμα νερό λάδι λεμόνι. Σε τι αναλογίες κ τι λάδι;

Kαλημέρα,τι κάνετε?Πηγατο παιδάκι μου στο γιατρό εχθές και ευτυχώς, φαίνεται να τη γλιτώνουμε την αντιβίωση,τον βρήκε καλύτερα.:D

Για σήμερα έχω αρκετές δουλίτσες αφού η γενικη έγινε σε αργούς ρυθμούς και τα πρώτα είναι πάλι λερωμένα.Θα ξεκινήσω όμως αργότερα,προς το παρόν πίνω το καφεδάκι μου.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χρύσα πόσο είναι το παιδάκι σου; ΆΝτε Παρασκευή σήμερα ελπίζω το ΣΚ να ναι καλά κ αν έχει καλό καιρό να πάτε βολτίτσες. Εμάς εδώ κ δύο μέρες βρέχει κ σήμερα πολύ συννεφιά.

ΓΙαννενα είμαι.

Σ ευχαριστώ βρε κορίτσι για την απάντηση. Όταν λές ότι στο ξεσκόνισμα δεν χρησιμοποιείς απορρυπαντικό τι εννοείς. Το κάνεις με σκέτο βρεγμένο πανί ή με σκέτο ξεσκονόπανο. Έχεις κανένα ειδικό;

Χρησιμοποιώ ένα βρεγμένο βετέξ και μετά περασμα με ένα απλό στεγνό βαμβακερό πανακι.Όταν υπάρχουν λεκέδες,οπως στο τραπεζάκι του σαλονιού,βάζω και λιγο ξύδι.Ακόμη δεν έχω κάνει τη συνταγή με το λάδι και το λεμόνι,πρέπει να κάνει δουλειά.Το baby oil το χρησιμοποιούμε σκετο,2-3 σταγόνες σε ένα χαρτί κουζίνας και πέρασμα.Είναι τέλειο!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...