Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Εγώ πήρα ένα μπουκάλι πλαστικό με ψεκαστήρι (τύπου αζαξ για τα τζάμια αλλά πιο χαμηλό) έβαλα ένα καπάκι μαλακτικό και το γέμισα με νερό...

ψτ ψτ ψεκάζεις απευθείας στο έπιπλο και το περνάς από πάνω !!! :lol:

Τη λατρεύω αυτή την ιδέα. Τέτοια ψεκαστηράκια πωλούν και στο Jumbo και έχω αγοράσει για διάφορες χρήσεις! ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη μου, αυτό με το ξύδι κάνει κ για μάλλινα χαλιά;

όταν λέμε φίλτρο στην ηλ. σκούπα τί εννοούμε; δεν ξέρω τί είναι αυτό. γελάστε ελεύθερα, δεν χαμπαριάζω.

εξηγώ όμως ότι η τούφα η ξανθιά ντε είναι εκ γενετής κ καλά κρυμμένη!

την βανίλια την έριξα στο πατωμα κ μετά πέρασα με την σκούπα. στάνταρ έκανα πατάτα! ε;;;

http://i462.photobucket.com/albums/qq345/margiot/fotog2011061.jp

Mηπως τωρα τα καταφερα?

Επιτέλους οπλαρχηγέ μου! Το κατάφερες!!!!! :lol:

Κοίτα, δεδομένου πως είναι στο σαλόνι σου, καλό θα ήταν για μένα, να μην αγοράσεις θήκες. Θα φαίνονται παράταιρες....Θα σου πρότεινα ν' αγοράσεις από το ΙΚΕΑ ψάθινα καλαθάκια, σε σκούρο χρώμα για να δέσει καλύτερα με το έπιπλό σου και εκεί να τοποθετήσεις τα παπούτσια σας. Νομίζω θα είναι καλή λύση. Για δες το....

777885dugw57gt25.gif

Μπορείται να με διώξετε κλωτσηδόν διότι έχω δουλίτσα ( όχι πολύ βέβαια ), αλλά φεύγω και επιστρέφω 3 Γενάρη:tongue:

Ζηλεύω τόσο πολύ που θα ήθελα να σε τσουρομαδίσω τώρα καλή μου!!! :lol:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κι εμείς έχουμε βάλει χρονοδιακόπτη στην πρίζα που παίρνει ρεύμα το πλυντήριο κι έτσι έχω το κεφάλι μου ήσυχο....Το ίδιο έχω κάνει και με το πλυντήριο πιάτων.

αν θυμασαι απο που το πηρες το χρονοδιακοπτη;

όταν λέμε φίλτρο στην ηλ. σκούπα τί εννοούμε; δεν ξέρω τί είναι αυτό. γελάστε ελεύθερα, δεν χαμπαριάζω.

εξηγώ όμως ότι η τούφα η ξανθιά ντε είναι εκ γενετής κ καλά κρυμμένη!

την βανίλια την έριξα στο πατωμα κ μετά πέρασα με την σκούπα. στάνταρ έκανα πατάτα! ε;;;

Ναι καλή μου και στο λέω γιατί το κάνω και γω σε μάλλινο χαλί. Δεν το χω ακούσει, το χρησιμοποιώ σε μένα οπότε από πείρα, ναι! :)

Οταν ανοίξεις την σκούπα σου, μέσα, υπάρχει κάπου ένα φίλτρο. Ενα μικρό κομματάκι σαν ύφασμα, ας πούμε. Βρες το και ρίξε βανίλια πάνω του. ;)

777885dugw57gt25.gif

τώρα θα μου επιτρέψετε να πω κ γω τα δικά μου περί φτηνών επίπλων, καθότι το αντικείμενό μου γειτνιάζει.

το έχετε σκεφτεί καλά που δίνετε λεφτά σε ξένες μεγαλοεπιχειρήσεις επίπλων; κ μάλιστα όχι καλών ποιοτικώς;

έχετε συγκρίνει τιμές με μαραγκό, έλληνα; για να μην πω για ελληνικές βιομηχανίες ξύλου.

είναι πιο φτηνές, στα μέτρα μας, στα σχέδια που θέλουμε, αποχρώσεις, ποιότητα, τιμές, κ φυσικά τα λεφτά πάνε σε ελληνικά χέρια που δεν χρειάζεται να χάσουν δουλειές, να απολύσουν για να επιβιώσουν, να μεταναστεύσουν τα κεφάλαιά τους σε άλλες χώρες γειτονικές!

δεν είναι πιο ποιοτικές ούτε πιο φτηνές!

κ κυρίως δεν αιμοραγεί η ήδη άρρωστη ελληνική οικονομία!

δεν σας προλαβαίνω!είστε ασυγκράτητες!!!!!χιχι

λόγω μετακόμισης,σύντομα θα αξιοποιήσω όλα τα ωραία tips που υπάρχουν!! βέβαια το σπίτι που θα μπούμε είναι επιπλωμένο,αλλά όλο και κάποιες παρεμβάσεις θα κάνω!!

το ικεα σου δίνει απίστευτες λύσεις για αποθήκευση και για ότι άλλο θες!!

βίκυ μου επιτέλους θα έχω σύντομα κι εγώ στεγνωτήριο,αλλά όχι δικό μου,έχει η πολυκατοικία πλυντήρια-στεγνωτήρια στο υπόγειο!!κλείνεις ραντεβού και πας!!

εγώ τρελαίνομαι...δεν μπορώ να βλέπω τα κρεβάτια άστρωτα!! γιαυτό και δεν θέλω να έχω πανωσέντονο,κουβέρτες κλπ...κάνεις μισή ώρα να το στρώσεις!!κατωσέντονο και πάπλωμα με παπλωματοθήκη,έχω 10-15 παπλωματοθήκες και αλλάζω συνέχεια!! οπότε το στρώσιμο είναι πάρα πολύ εύκολο,τινάζεις το πάπλωμα και τελείωσες..που και που αν θέλω να φαίνεται πιο ωραίο ρίχνω ένα κάλυμμα κρεβατιού που έχω!!

Χαίρομαι που είσαι ευγενική και λες "ασυγκράτητες" και όχι ΘΕΟΜΟΥΡΛΕΣ!!! :lol:

Καλώς το! ;)

777885dugw57gt25.gif

κ έτσι που το έκανα ακόμα καθαρό είναι! δεν ξαναξεσκόνισα από τότε!

ψτ κοπελιά βαριέμαι να πάω να ψάχνω ψεκαστήρι κ να κάνω όλο αυτό.

στο έπιπλο δεν βάζω τίποτα άμεσα.

με τη βανίλια στο πάτωμα για ηλ. σκούπα εμενα δεν μου είπατε. τί κάνω λάθος κ δεν μυυρίζει βανίλια;

Καλά Φέφη....

Έχεις σπάσει όλα τα ρεκόρ ε ? Α σε καλό σου μ' έκανες και γέλασα ! Ακούς εκεί, έριξε την βανίλια στο χαλί και περίμενε να μυρίσει κιόλας !

Πού την έχεις κρυμμένη την τούφα μάνα μου ????:tongue:

Σ' αγαπώ !

Μπορείται να με διώξετε κλωτσηδόν διότι έχω δουλίτσα ( όχι πολύ βέβαια ), αλλά φεύγω και επιστρέφω 3 Γενάρη:tongue:

Kαλές διακοπές και καλή ξεκούραση !!!! Καλά Χριστούγεννα με υγεία αγάπη, καλή Πρωτοχρονιά και όλα δεξιά Ντάλια μας !!!

Διαφημίσεις

Kαλές διακοπές και καλή ξεκούραση !!!! Καλά Χριστούγεννα με υγεία αγάπη, καλή Πρωτοχρονιά και όλα δεξιά Ντάλια μας !!!

Eυχαριστώ αγαπούλα

( όχι πούλα σκέτο αγαπούλα ):tongue:

δεξιά πίσω από το αφτί μάνα μου! αλλά με τέτοιο "πλούσιο μαλλί"...

ειρήνη ευχαριστώ για το ξύδι στο χαλί κ για το φίλτρο. θα το ψάξω. αν το πωω στον φέφο θα κατουρηθεί στα γέλια. είμαι σίγουρη.

ευτυχώς παντρέυτηκα νοικοκυρόπαιδο!

κάντυ, στο μάρμαρο το έριξα μάνα μου, όχι στο χαλί. δεν ειμαι τόσο ατόμητη. είμαι χέζος με το χαλί!

Ρε πουλάκι μου, συμβουλές δίνουμε για να κάνουμε τη ζωής μας ευκολότερη! Δεν θα ρθουμε να σε ελέγξουμε!!! :lol: Μήπως χρειάζεσαι τώρα ένα μασαζάκι μετά το χθεσινό ξεπάτωμα????!!!! :lol:

Για το να συζητάμε ένα θέμα την ημέρα και να το εξαντλούμε δεν γίνεται. Αφενός έχουμε συνέχεια καινούργιες φίλες και αφετέρου όλο και μαθαίνουμε νέα πράγματα για το κάθε θέμα. Οπότε, χωρίς στρες, ο καθένας συζητάει αυτά που τον απασχολεί και όποιος μπορεί... βοηθάει! ;)

Σχετικά με το κρεβάτι σου και τον αποθηκευτικό χώρο, δεν κατάλαβα. Εννοείς κάτω από το κρεβάτι? Για δώσε περισσότερες πληροφορίες να καταλάβει ο... εγκέφαλος μου!!! :lol:

μεπιασε χθες κριση καθαριοτητας:D!!!!ναι κατω απο το κρεβατι. εμενα ειναι κλειστο γυρω γυρω με κυλο. δηλαδη σκεψου ενα ορθογωνιο με ξυλο και στη μεση κενο, απο πανω μπαινουν οι σανιδες και απο πανω το στρωμα.σε κατατοπησα???:rolleyes:

εγώ τρελαίνομαι...δεν μπορώ να βλέπω τα κρεβάτια άστρωτα!! γιαυτό και δεν θέλω να έχω πανωσέντονο,κουβέρτες κλπ...κάνεις μισή ώρα να το στρώσεις!!κατωσέντονο και πάπλωμα με παπλωματοθήκη,έχω 10-15 παπλωματοθήκες και αλλάζω συνέχεια!! οπότε το στρώσιμο είναι πάρα πολύ εύκολο,τινάζεις το πάπλωμα και τελείωσες..που και που αν θέλω να φαίνεται πιο ωραίο ρίχνω ένα κάλυμμα κρεβατιού που έχω!!

εγω εχω εναν αντρα που δεν θελει σεντονια, ετσι ολο τον χειμωνα βαζουμε παπλωματοθηκες.

Ακριβως αυτο κανω και εγω αντι να αλλαζω σεντονια αλλαζω παπλωματοθηκες.

Εχω πολλες και κυριως μονοχρωμες (εχω ενα θεμα,με τα σετ..:lol:) για να ταιριαζουν με ολα τα σεντονια μου.

με τη βανίλια στο πάτωμα για ηλ. σκούπα εμενα δεν μου είπατε. τί κάνω λάθος κ δεν μυυρίζει βανίλια;

κοριτσακι παρε αυτα τα ροκανιδια απο το τζαμπο που σου ειπα, ριχνεις λιγα μεσα στην σακουλα και μυριζει ολο το σπιτι καθως σκουπιζεις..

dsc04254a.jpg

ναι κανει, εχω δουλεψει σε μαγαζι με χαλια και εγω μαλλινα εχω και καθε σεζον τα περναμε με ξυδι και καλο αερισμο μετα απο σχολαστικο σκουπισμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...