Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Είπα κι εγώ, δεν θα ξέχναγα τίποτα?

25. Έβαλα στις θέσεις τους κάποια από τα χτεσινα μας ψώνια

26. Καθαρίσα και τον φούρνο μικροκυμάτων καλά μέσα έξω

και πριν λίγο η μικρή έβγαλε την πανα της και είχε κάνει κακα οπότε την επλυνα την άλλαξα και σε λίγο ετοιμαζόμαστε για ύπνο..

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επιτέλους.....πάει και αυτό...

Σήμερα θα κοιμηθούμε σε σούπερ καθαρό και μοσχομυριστό δωμάτιο, χωρίς λεκάνες και πράγματα να σκοντάφτουμε...

Δεν υπάρχει τίποτα ασιδέρωτο, αύριο θα έχω όμως 2 πλυντήρια...Αυτό που στεγνώνει τώρα και αυτό που θα απλώσω αύριο το πρωί...

ΠΡΙΝ

87481b5f-0cab-42c9-b259-1447bc0e2c2f_zps73ee474b.jpg

ΚΑΙ ΜΕΤΑ

02a0d027-f693-4c38-a5ea-d80062280976_zpsce06ec02.jpg

Παρακαλώ μην κάνετε quote στις φωτογραφίες από το σπίτι γιατί σε λίγες μέρες θα τις σβήσω...

Επίσης στο κομοδίνο μου υπήρχαν 25 βιβλία....παιδικά και μη και είχα αρχίσει να αφήνω και άλλα βιβλία (διαβάζω πολλά ταυτόχρονα) στο κομοδίνο του συζύγου. Τώρα έχω μόνο 2 και όταν τα τελειώσω, θα τα βάλω στην βιβλιοθήκη και μετά θα πάρω άλλα...

Ειρήνη, την Παρασκευή μαγείρεψα τον λεμονάτο αρακά. Εννοείται πως τον έφαγαν αλλά είχα βάλει λίγο περισσότερο λεμόνι από όσο χρειαζόταν και μου ζήτησαν ευγενικά να το κάνω ξανά με ντομάτα. Μια στο τόσο θα το κάνω με λιγότερο λεμόνι γιατί ξεφεύγεις από το συνηθισμένο και μου άρεσε!

4aacf788-0b21-4c21-b33f-a4ecf53b0d4a_zps0bfd6090.jpg

Επίσης την προηγούμενη εβδομάδα, ετοίμασα αποβραδύς πίτσες και σπανακόπιτα και τα έψησα το πρωί για να πάρουμε και στην δουλειά ;)

36f7fb0a-8459-473d-a380-8ec930b5e4ea_zps8745e9ad.jpg

0f69d266-3bb7-446a-ad9b-ab10dbc594dc_zps2fcfe683.jpg

Γειά σας!!!

Ωραίες φώτο με καθαρά σπίτια και με ωραία φαγητά και υπέροχες βόλτες είδα!!! Μπράβο κοριτσούδια!!!

Εμείς περάσαμε ωραία σήμερα, βολτάραμε!

Ειρήνη πως τα μαθαίνει το φιογκάκι όλα αυτά στην Γεωγραφία...πως τα αποστηθίζει???!!!

Αχ τι με περιμένει του χρόνου!!! :shock: :shock:

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Εγώ, αισθάνομαι πολύ κουρασμένη σήμερα.

Δε θα γράψω λίστα, αλλά για να μην ξεχνιόμαστε θα σας γράψω γενικά τι έκανα εχθές και σήμερα...

Εχθές: Τα κλασσικά πρωινά, αέρισα το σπίτι, άλλαξα σεντόνια, έβαλα ένα πλυντήριο και το άπλωσα, έκανα ένα γρήγορο καθάρισμα το μεγάλο μπάνιο, έβγαλα τις ετικέτες από τα βάζα, μαγείρεψα για το βράδυ (που ήρθαν οι κουμπάροι μου) ένα παστίτσιο και έκανα και ένα εύκολο εκμέκ, που για βάση είχα βάλει τη βασιλόπιτα που περίσσεψε από την πρωτοχρονιά (την είχα κάνει με συνταγή για τσουρέκι και ότι περίσσεψε το είχα βάλει κατάψυξη, για να κάνω αυτή τη συνταγή), πήγα ένα γρήγορο σμ και κρεοπωλείο, σκούπισα όλο το σπίτι, ξεσκόνισα το παιδικό και το σαλόνι και σφουγγάρισα τα δύο μπάνια και την κουζίνα.

Εννοείται ότι μόλις έφυγαν οι κουμπάροι μου (γύρω στη 1:00), έβαλα όλα τα πιάτα στο πλυντήριο και άφησα στο νεροχύτη όλα τα γύρω γύρω που δεν μπαίνουν στο πλυντήριο.

Σήμερα: Σηκώθηκα με το παιδί στις 7:30...

Ετοίμασα γάλα και καφέ και άρχισα να μαζεύω το νεροχύτη. Μόλις ήπιε το γάλα του, είχε μείνει μόνο ένα ταψί που το έκανα αργότερα. Έβαλα το πλυντήριο πιάτων να πλένει.

Αέρισα το σπίτι, έστρωσα κρεβάτια, ξεσκόνισα την κρεβατοκάμαρα (που δεν την είχα κάνει εχθές), μάζεψα όσα ρούχα είχαν στεγνώσει από το χθεσινό πλυντήριο, έφτιαξα χυμό για το παιδί και για μένα (κλασικά, το παιδί δεν τον ήπιε), άδειασα τα πιάτα από το πλυντήριο και έβαλα όλα τα εξαρτήματα του αποχυμωτή, του έδωσα φρούτο, παίξαμε, παίξαμε, παίξαμε... Του έδωσα το μεσημεριανό του (φυσικά, δε μαγείρεψα, είχε παστίτσιο από εχθές), τον κοίμισα, φάγαμε με τον άντρα μου, άδειασα το πλυντήριο, συναρμολόγησα τον αποχυμωτή και τον έβαλα στη θέση του, έβαλα τα μεσημεριανά πιάτα στο πλυντήριο και ξεράθηκα στον ύπνο για 1,5 ώρα περίπου... πολύ το χρειαζόμουν... Το απόγευμα έβαλα ένα πλυντήριο ακόμη, μάζεψα και τα υπόλοιπα χθεσινά και άπλωσα τα σημερινά. Έδωσα στο παιδί το απογευματινό του, ασχολήθηκα περίπου 1,5 ώρα με τον υπολογιστή μου που τα έχει παίξει τώρα τελευταία (και μάλλον για format και εγκατάσταση εξ αρχής των windows τον κόβω), έκανα μπάνιο το παιδί, του έδωσα το γάλα του και τον κοίμισα. Έκατσα να σας διαβάσω και τώρα, θα πέσω για ύπνο. Πάλι κομμάτια αισθάνομαι...

Τελικά, για τις ετικέτες από τα βάζα έκανα το εξής:

Αφού τις είχα μουλιάσει με ξύδι, τις έβαλα μέσα σε μπωλ με νερό από το βραστήρα και τις άφησα για μισή ώρα περίπου. Τις έξυσα με ένα μαχαίρι κάτω από τη βρύση που έτρεχε πολύ ζεστό νερό και έμειναν ελάχιστα υπολείμματα κόλλας, τα οποία αφαίρεσα με το συρματάκι και swaz. Έγιναν άψογα.

Ειρήνη μου, πολύ ωραία η ανάρτηση στο blog!!!

Σας αφήνω...

Καλό βράδυ!!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα...

Ειρηνη πολύ ομορφο μαγαζι?Ποιο ειναι?Διαβασα και την αναρτηση σου ,πολύ καλά εκανες ,ετσι για να μην ξεχνιομαστε.

Αφροδιτακι ,μπραβο σου!Πολλα ρουχα,πραγματι.

Καλαμαρακι ,οι φωτο σου ξεσηκωτικες!Για δωσε συνταγη για κολοκυθόπιττα ,πολύ μου αρεσε.Το κοτοπουλο ειναι πολύ νοστιομο ετσι και ιδιαιτερο.

Μαριαννα και Αρετη πολλες δουλίτσες κανατε.

Εγω σημερα ξαναματαμάζεψα σαλονι και υπνοδωματια,πέρασα με ντετολ διακοπτες ,τηλ και λοιπά,εκανα ενα περασμα στο μπάνιο,εβναλα αλλα δυο πλυντηρια και τα απλωσα και κατα τ' άλλα ξεκουραστηκαμε.

Πήγαμε το γιο στο γιατρο ,ιωσουλα με ελαφρα βρογχιτιδα μας ειπε ,αερολιν συνεχιζουμε και βλέπουμε.Το θεμα ειναι πως ο πυρετος τον κρατα ακομη δυνατα και ταλαιπωρειται.Πολύ ασχημη ιωση!

Ευα ,περαστικα στην κορουλα σου.Εαν αντεξετε 3 ημερες μετα περναει η λαρυγγιτιδα.Κανε ο,τι μπορεις και μακαρι να τη γλιτωσετε.Εαν ειναι πάνω από 2 μπορεις να της δωσεις λιγο μελι ,εφοσον της εχεις ξαναδοκιμασει,βοηθαει αρκετα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε?

τελικα εμεις δεν πηγαμε βολτα, μετα το φαγητο ξεραθηκα για 1,5 ωρα!!!

δεν καναμε τιποτα το ιδιαιτερο, εγω μερικες δουλιτσες κ κορη κ μπαμπας για περιπατο εξω.

1. μαζεψα νεροχυτη
  2. επλυνα την χυτρα
  3. εβαλα τα φαγητα για αυριο στο ψυγειο
  4. ξαναπερασα παγκους-εστιες
  5. επλυνα τα της λαικης
  6. εκανα μινι εκκαθαριση του ψυγειου
  7. χωρισα την μια απο τις 2 τσιπουρες που πηραμε μεριδες για την μικρη κ τις εβαλα στην καταψυξη
  8. απλωσα 2 πλυντηρια
  9. εφτιαξα κρεμα κ ταισα την μικρη
  10. εβγαλα φρυδια
  11. εβαψα νυχια
  12. παιξαμε με την μικρη
  13. της εδωσα το βραδινο της
  14. την ετοιμασα για υπνο
  15. εφτιαξα κ εγω γιαουρτακι με μελι κ μπανανα κ χαλαρωνω!

χρυσα περαστηκα!

αφροδιτη πωπω πολλα ρουχα, εμενα θα μου ειχαν σπασει τα νευρα αν τα εβλεπα ετσι!!! σιγουρα θα τα ειχα χωσει σε κανα ντουλαπι να μην τα βλεπω!!! μπραβο παντως!!!!

ειρηνη μου εγω υστερω πολυ σε αυτα που γραφεις, ολα τα ρουχα τα πλενω στους 40 βαθμους στα ευαισθητα. αν κατι το φοβαμαι το πλενω στο χερι. το μεγαλο μου προβλημα ειναι οταν ξηλωνεται κατι, μπορει να μεινει μηνες εξω απο την ντουλαπα μεχρι να ραφτει. εκτος οτι το βαριεμαι αφορειτα δεν προλαβαινω κιολας, παντα κατι αλλο κανω!

ευτυχως τα ρουχα μου δειχνουν σε καλη κατασταση, δεν μπορω να πω.

μαριαννα μου παρα πολλες δουλειες!!!! μπραβο.

σας αφηνω κ εγω, ευχομαι να εχουμε μια καλη καλη εβδομαδα!!!

α ξεχασα να σας πω, εχτες στο θησειο που κατσαμε για καφε ειδαμε την θεοπουλα:D:D:D:D!!! απιστευτη φατσα, γλυκητατη!!! (ηθελα να της φωναξω πως τα παει με την "κοντη" αλλα δεν με αφησε ο αντρας μου!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:)

Επιτέλους μετά από μια πολύ κουραστική μέρα εμείς βάλαμε γύρω στις 8 τα τερατάκια για υπνο και τωρα ζωγραφίζουμε. ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ έχω κολλήσει με τον αρακά σου και δεν ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΝ ο αρακάς!!! Ωστόσο αυτόν τον έχω σταμπάρει!

ΕΥΑ περαστικά στο μικρούλι σου!!

Καλημέρα,

Περαστικά στους άρρωστους. Κυκλοφορεί μια δυνατή ίωση με πυρετό για 5-6 μέρες που μπορεί να κάνει και βρογχίτιδα.

NIKOSXRISTINA πολύ όμορφα τα δωμάτια των παιδιών.

Εγώ το Σάββατο σχεδόν όλη μέρα ασχολήθηκα με καθάρισμα και μαγείρεμα. Χθες θα πηγαίναμε στον Πητερ Παν αλλά μας το ακύρωσαν γιατί αρρώστησε ο πρωταγωνιστής. Το πρωί τρέχαμε σε δραστηριότητες να προλάβουμε να επιστρέψουμε να φάμε και να φύγουμε για την παράσταση. Τελικά τα αγόρια πήγαν γήπεδο με το μπαμπά τους κι εγώ σιδέρωσα κι έφτιαξα γλυκάκι να έχουμε για σχολεία και δουλειές.

Αυτό το Σ/Κ φεύγει πολύ γρήγορα τελικά.

Προσπαθώ επίσης να οργανωθώ για να μην τα έχω όλα το Σάββατο αλλά δε μου βγαίνει με τίποτα. Τα απογεύματα των καθημερινών όλο και κάτι έχουμε και δε μένει πολύ χρόνος. Καμιά ιδέα;

Καλημερα και καλη βδομαδα. Εχετε γραψει παρα πολλα και δεν σας προλαβαινω. Το παρτυ πηγε μια χαρα, ειχαμε περιπου στα 30 ατομα καλεσμενους, επαιξαν τα παιδακια, ηταν ηλικιες απο 2 εως 5 αλλα μια χαρα εκατσαν ολα. Ειχα το φοβο μην γινει καμμια ζημια σε πραγματα της αδερφης μου αλλα κανενα παιδακι δεν αγγιξε πουθενα και οι γονεις ηταν αψογοι. Κυλησαν ολα περιφημα, περασαμε πολυ ωραια.

Η κοπελα που με εστησε με πηρε τηλ το βραδυ του Σαββατου και μου ειπε οτι μια γιαγια (δεν καταλαβα αν ηταν δικη της γιαγια ή καποια ξενη που την προσεχει) αρρωστησε και επρεπε να την μεταφερει με ασθενοφορο γιατι ηθελε οξυγονο και δεν μπορουσε να με παρει ή να απαντησει σε δικη μου κληση. Βεβαια κι εγω αναρωτιεμαι αν ειχε βρει καλυτερο μεροκαματο απο αυτο που θα τηε εδινα εγω ή αν λεει αληθεια. Τεσπα δεν θα την ξαναπαρω γιατι δεν μου εμπνεει εμπιστοσυνη.

Εχτες εκανα λιγες δουλιτσες, μαγειρεψα κρεατοσουπα για το παιδι (εμεις φαγαμε ετοιματζιδικο). Ο μικρος μετα το παρτυ δεν κοιμηθηκε καλα, μαλλον ειχε υπερενταση οποτε δεν ημουν για πολλα πολλα. Πηγαμε στο παρκο μια βολτα να πιουμε ενα καφε και να τρεξει ο μικρος λιγακι. Μετα μαγειρεψα και μια φασολαδα για σημερα και εψησα και λιγα σνιτσελ γαλοπουλας τα οποια φαγαμε το βραδυ.

Μανουλιτα οταν λες οτι καθαρισες τα χαλια με μαλακτικο, πως τα εκανες? τα ετριψες με βουρτσα?

νικοςχριστινα αψογο το δωματιο

ειρηνη βορεια προαστεια αναλαμβανεις?

ξεχναω ισως πολλα απο αυτα που γραψατε αλλα ειμαι και στη δουλεια οποτε καταλαβαινετε. Σπιτι δεν υπαρχει περιπτωση να προλαβω να γραψω

Διαφημίσεις

καλημεραααα κοριτσακια μου κ αγορακι της παρεαςκαλη εβδομαδα να εχουμε κ περαστικα σε ολα τα μικρακια...περεπιπτοντως να χτυπησω ξυλο εμεις την εχουμε βγαλει λαδι φετος,μονο μια φορα μας πηρε ιωση,κ μεχρι τωρα ειμαστε καλααααα!!!!το σκ περασε ηρεμα με λιγες δουλιτσες πολλα πλυντηρια...σημερα αφου πηγα τα τεκνα σχολειο πεταχτηκα μεχρι το σμ για γαλα,γυρισα μαζεψα κρεββατια,εχω ανοιξει ολο το σπιτι να αεριστει,επλυνα τα βραδυνα πιατικα,απλωσα το βραδυνο πλυντηριο,εβαλα σκουπα,ξεσκονισα,κ τωρα ετοιμαζω το κοτοπουλακι στο φουρνο με πατατες..θα κανω ενα περασμα κ το μπανιο μετα κ θα βαλω σε αναμονη το σιδερο για το βραδυ.αν δεν βαρεθω λεω να κανω λιγο τα φωτιστικα του σαλονιου κ τα κουρτινοξυλα(μου τι δινει που εχουν παλι σκονη, πριν μια βδομαδα τα εκανα:mad::-x:-x:-x)αυτα τα νεα τα δικα μου...να κανω μια ασχετη ερωτηση οσες μανουλες εχετε παιδακια τριτης δημοτικου κ πανω πας μαθαινουν το μαθημα απεξω?το παλευω πολυ με την κορη μου που ειναι δευτερα οταν τους βαζει κατι,αλλα νομιζω οτι παπαγαλιζει.οταν την ρωταω τα ιδια μετα απο 10λεπτα τα εχει ξεχασει:confused::confused::confused::confused:

Καλημέρα γλυκά μου παιδιά και καλή εβδομάδα να έχουμε. :P

Σήμερα, το πρωϊνό θα είμαι σπιτάκι μου γιατί το σπίτι μας δεν είναι καθαρό, είδα και τον υπέροχο καιρό και είπα να βάλω πλυντήρια και να κάνω καθαριότητες.

Τις επόμενες ημέρες θέλω να κατέβω Πειραιά, στη Shellac αλλά και να συναντήσω φίλες.

1) Πήγα σούπερ μάρκετ

2) Πήγα αποθηκη χαρτικών

3) Επέστρεψα σπιτάκι μου και τακτοποίησα τ' αγορασμένα, στις θέσεις τους.

4) Εβαλα τα μαξιλάρια μας να πλένονται

5) Αποστείρωσα τα υλικά της δουλειάς μου

6) Έβαλα το πάπλωμα του φιογκακίου να πλενεται.

7) Επλυνα κάποια πιατικά

8 ) Εβαλα τα χθεσινά σιδερωμένα στα συρτάρια τους

9) Άδειασα τους πάγκους από τα "άσχετα" που είχαν πάνω :rolleyes:, τους πέρασα με βιτεξάκι και τώρα άδειοι, λάμπουν και με ηρεμούν.

10) Εβαλα ηλεκτρική στο υπνοδωμάτιό μας

11) Ξεσκόνισα πολύ καλά το υπνοδωμάτιό μας. Με στεγνό και βρεγμένο πανί.

Συνεχίζω...

Υ.Γ. Το έχω πει αρκετές φορές και οι κόρες το γνωρίζουν αλλά το ξαναγράφω για τις νέες μας φίλες. Οι λίστες έχουν μόνο μία χρησιμότητα. Να βλέπουμε το πόσα πολλά κάνουμε στη διάρκεια μίας ημέρας, ειδικά για εκείνες τις μέρες που σκεφτόμαστε "τι έκανα σήμερα όλη μέρα..;" ;) Κάνουμε πολλά περισσότερα απ' όσα νομίζουμε.

Υ.Γ. Βάσια μου, δεν κάνουν Γεωγραφία. Κάνουν Μελέτη Περιβάλλοντος οπου τους βάζουν διάφορες εργασίες αλλά και μάθημα. Στα μαθήματα που πρέπει να μάθει απ έξω, του λέω το μάθημα 2 φορές και μετά μου το λέει εκείνος όσες φορές χρειαστεί ώστε να καταλάβω πως το έχει μάθει. Για μας αυτό είναι σχετικά εύκολο γιατί τα πιάνει αμέσως. Στα γραψίματα αργούμε πολύ....

777885dugw57gt25.gif

καλημερα κ απο μενα!!! τι κανετε? καλη εβδομαδα!!!!:D

σηκωθηκαμε το πρωι νωρις με τον αντρα μου, εφτιαξα καφεδακια κ χαλαρωσαμε!

σηκωσα την μικρη, την ετοιμασα, της εδωσα το γαλα κ πηγε στην γιαγια της. ετσι εγω εκανα τα εξης:

1. ανοιξα το σπιτι να αεριστει
  2. μαζεψα κατι λιγα στον νεροχυτη
  3. εβαλα μια τυροπιτα να γινεται
  4. ξεσκονισα σαλονι-κουζινα-τραπεζαρια
  5. εστρωσα τα ριχταρια
  6. ψιλοσυμμαζεψα
  7. εστρωσα κρεβατια
  8. διπλωσα κατι ρουχα να μπουν στην θεση τους
  9. περασα μια το μπανιο
  10. σκουπισα κ ξεσκονισα το παιδικο

το σπιτι μαζεμενο κ πεντακαθαρο!!!:D:D:D:D πραγματικα με ηρεμει!!! φαγητο εφτιαξα εχτες κ ετσι ειμαι χαλαρη!

τωρα παω να ετοιμαστω για δουλεια κ να δωσω την τυροπιτα στην κορη μου!

ειρηνη πραγματικα, ενω εχτες ξεκουραστηκα αρκετα κ εκατσα αρκετη ωρα ειδα οτι εκανα παρα πολλες δουλειες!!!!

σας φιλω!

καλημερα!!!

Καλημέρα,

Περαστικά στους άρρωστους. Κυκλοφορεί μια δυνατή ίωση με πυρετό για 5-6 μέρες που μπορεί να κάνει και βρογχίτιδα.

NIKOSXRISTINA πολύ όμορφα τα δωμάτια των παιδιών.

Εγώ το Σάββατο σχεδόν όλη μέρα ασχολήθηκα με καθάρισμα και μαγείρεμα. Χθες θα πηγαίναμε στον Πητερ Παν αλλά μας το ακύρωσαν γιατί αρρώστησε ο πρωταγωνιστής. Το πρωί τρέχαμε σε δραστηριότητες να προλάβουμε να επιστρέψουμε να φάμε και να φύγουμε για την παράσταση. Τελικά τα αγόρια πήγαν γήπεδο με το μπαμπά τους κι εγώ σιδέρωσα κι έφτιαξα γλυκάκι να έχουμε για σχολεία και δουλειές.

Αυτό το Σ/Κ φεύγει πολύ γρήγορα τελικά.

Προσπαθώ επίσης να οργανωθώ για να μην τα έχω όλα το Σάββατο αλλά δε μου βγαίνει με τίποτα. Τα απογεύματα των καθημερινών όλο και κάτι έχουμε και δε μένει πολύ χρόνος. Καμιά ιδέα;

βαζε 1 εξτρα δουλεια καθε μερα, κ προσπαθησε να την κανεις οπωσδηποτε. το σκ θα εχεις 5 δουλειες λιγοτερες. οταν το συνηθισεις βαλε 2 δουλειες, στο τελος της εβδ θα εχεις 10 δουλειες λιγοτερες!!!:D

Καλημέρα!!!

Συγκάτοικεεεε(δεν παρεξηγήθηκες που δεν σε είπα Αφροφίτη-φιλικά πάντα!)!!!Αστραφτερότατη η κρεβατοκάμαρα-αλλάξαμε και κουρτινούλα, εεε?Πολύ γλυκό χρώμα.

Κ γω με το υπνοδωμάτιό μας ασχολήθηκα (τι συγκάτοικοι θα ήμασταν αλλιώς). Μου έχει μείνει ένα ρημαδοσύρταρο :evil::evil::evil: που χρειάζεται ολική...επαναφορά και ένα άλλο στο οποίο φυλάω βούρτσες, σεσουάρ και εργαλεία μποτέ εν γένει...

Όταν είχα πάει τζάμπο, είχα δει μικρές υφασμάτινες θηκούλες τετράγωνης και ορθογωνικής κάτοψης που θα μπορούσαν να με βοηθήσουν στην αναδιοργάνωση αυτού του συρταριού-επίσης έχω δει πλαστική θηκούλα με χωρίσματα από το ικέα, αλλά δεν με βγάζει ο δρόμος... Ακόμη πρέπει να σκεφτώ μια λύση για το αρχείο μου, καθότι θέλω να το μετακομίσω από τη βιβλιοθήκη του καθιστικού επίσης στο υπνοδωμάτιο-η χαρτούρα είναι μέσα σε "θήκες"-κλασέρ ικέα-, αλλά σκέφτομαι να τα βάλω σε ντοσιεδάκια.

Τα βιβλία μου-προπτυχιακά-μεταπτυχιακά-παραπτυχιακά, όπως τα είχα επιμελώς ταξινομήσει στην εγκυμοσύνη μέσα σε κουτιά, πήραν το δρόμο για το πατάρι.

Σκέφτομαι επίσης να πάρω 2 παπουτσοθήκες (κλειστές)-έχω δει σε ξύλο ίδιο με του καθιστικού, για να μπούν τα καθημερινά-θα την τοποθετήσω σε "κρυφή" θέση. Το σχέδιο είναι με βάθος 16 εκατοστά, ιδανικό για μικρούς χώρους, όπως ο δικός μου.

Ακόμη, δρόμο για το πατάρι πήραν κάποια αρκετά σετ από σεντόνια και πετσέτες-το είχα ξανα-αναφέρει-όχι λόγω παλαιότητας, αλλά λόγω έλλειψης χώρου. Ουφ!ανασάναμε κάπως.

Αυτό που βλέπω πάντως είναι ότι οι ανάγκες σε οικιακό εξοπλισμό που αφορά κυρίως αποθηκευτικούς χώρους και έπιπλα εν γένει μεταβάλλονται συνεχώς, βάσει κυρίως της ηλικίας των παιδιών (πχ βρεφικά είδη, που δίνουν τη θέση τους σε παιχνίδια που και αυτά αντικαθίστανται από άλλου είδους παιχνίδια όχι τόσο ογκώdη, εν συνεχεία βιβλία και πάει λέγοντας...).

Επίσης, λέω να δοκιμάσω να κάνω ένα μέρος του σπιτιού ανά ημέρα, γιατί το ξεπάτωμα το ΣΚ δε λέει με τπτ.Κ ένα πλυντήριο-ακόμη κ χωρίς στεγνωτήριο να μπαίνει μέσα στην εβδομάδα, γιατί το ΣΚ χτυπάμε διπλοβάρδιες.Πχ αυτό που μας πέρασε έβαλα 8-εντάξει έβαλα και μαξιλάρια-παλώματα και κουβέρτες των παιδιών, αλλά και πάλι μπαίνουν τουλάχιστον 5.

Επίσης σιδέρωσα 2 από τα πλυντήρια που έβαλα, διότι δεν προλάβαινε να μπει στεγνωτήριο (3 ώρες πλύση και περίπου 2μιση ώρες στεγνωτήριο και από πάνω να είσαι, δε βγαίνει...)

Αυτά. Σας φιλώ γλυκά και σταυρωτά.

(Ειρήνη, μην αγχώνεσαι να σχολιάσεις τα πάντα, εννοείται πως θέλει πολύ χρόνο. Άλλωστε πολλά μέλη γράφουν για να "μιλήσουν" σε αυτή την όμορφη κουβεντούλα που έχουμε καθημερινά, χωρίς απαραίτητα να περιμένουν κάποιο σχόλιο:))

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...