Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλο μεσημερι και απο εμενα,

Σημερα εδω εχει λιακαδα αλλα φυσαει παγωμενος βοριας....

Βαλτε και εμας στο κλαμπ με τα αρρωστουλια : βηχας λαρυγγικος, δινω μαχη να γλυτωσουμε το σολντεσανιλ....:-( Συμβουλες δεκτες .

Απο δουλειες εκανα τα βασικα γιατι η μικρη τα ανακατευει ολα και εχει τα παιχνιδια της παντου....

Αυριο δεν θα παω δουλεια και θα την κρατησω σπιτι....

Παω να σας διαβασω τωρα.

Ελπιζω να προλαβω να επανελθω

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλό μεσημέρι. Εδω ο καιρός ειναι καλός και εγώ ετοιμάζομαι να βάψω ένα τοιχο. Ξεκινησα καλά και τα μικρά ήταν πολύ καλά...μεχρί που πήγα να απαντήσω στο τηλέφωνο. Μετά όταν γύρισα βρήκα τον υπέροχο πρασινο τοίχο μου με σημάδια απο παλαμίτσες...και για εξτρα γεύση η αμαντα μου είχε ανακατέψει και φυστικοβούτυρο μαζί :mad::x:x Φώναξα εφυγαν τρέχοντας αλλά πως να τους θυμώσεις (είναι μικρούλια κοντά στα 2 και όταν τρέχουν τα μαγουλάκια τους πάνε πάνω κάτω και κάνουν κατι τσιρίδες ωραίες :P:p) οπότε ετοιμάζω καραμέλα να πιω και φτου και απ την αρχή. Καλή συνέχεια σε όλους

ΑΑ Τελείωσα και με τα δωμάτια των παιδιών. Ρίξτε μια ματιά και πείτε μου γνώμες μου πήρε 2 μέρες και ΨΟΦΗΣΑ άλλα μου άρεσε. Έχω link γιατί προσπάθησα να κάνω upload τις photos αλλα μου βγάζει url και δεν τις κάνει από τον υπολογιστή μου.

Το ρόζ είναι της Αμάντας μου και το μπλε του Παναγιώτη (κλισέ λίγο ε;):D

υ.γ Κάποιος να με κατατοπίσει λίγο για το πως ανεβάζω φωτό από τον υπολογιστή χώρις να χρειάζεται url;

http://dyonikoskriss.blogspot.gr/2014/02/blog-post_9.html

πολυ σας ζηλευω οσες βολταρετε ο μικρος ακομα αρρωστος,ψηθηκε στον πυρετο 2 μερες,μετα εχασε τη φωνη του τελειως,κ σημερα εχει την μυτη-βρυση..το μωρο ευτυχως καλα!απο δουλειες τα βασικα,θελω κ εγω να παρω μια γυναικα για μια καλη γενικη,αλλα κ εγω ντρεπομαι:shock:ειναι νορμαλ τωρα αυτο??επισης μια απορια ασχετη,το κρεας το αφησα 50 λεπτα στην χυτρα,κ κανονικα θα επρεπε να ειχε λιωσει,αυτο ομως ειναι λαστιχο..να υποθεσω οτι μου δωσανε μαπα μοσχαρι??

ΑΑ Τελείωσα και με τα δωμάτια των παιδιών. Ρίξτε μια ματιά και πείτε μου γνώμες μου πήρε 2 μέρες και ΨΟΦΗΣΑ άλλα μου άρεσε. Έχω link γιατί προσπάθησα να κάνω upload τις photos αλλα μου βγάζει url και δεν τις κάνει από τον υπολογιστή μου.

Το ρόζ είναι της Αμάντας μου και το μπλε του Παναγιώτη (κλισέ λίγο ε;):D

υ.γ Κάποιος να με κατατοπίσει λίγο για το πως ανεβάζω φωτό από τον υπολογιστή χώρις να χρειάζεται url;

http://dyonikoskriss.blogspot.gr/2014/02/blog-post_9.html

δεν έχω λόγια !!!!πάρα πολύ ωραία τα δωμάτια,μπράβο σου,να τα χαρούν τα παιδάκια σας,και σεις μαζί τους

Διαφημίσεις

πολυ σας ζηλευω οσες βολταρετε ο μικρος ακομα αρρωστος,ψηθηκε στον πυρετο 2 μερες,μετα εχασε τη φωνη του τελειως,κ σημερα εχει την μυτη-βρυση..το μωρο ευτυχως καλα!απο δουλειες τα βασικα,θελω κ εγω να παρω μια γυναικα για μια καλη γενικη,αλλα κ εγω ντρεπομαι:shock:ειναι νορμαλ τωρα αυτο??επισης μια απορια ασχετη,το κρεας το αφησα 50 λεπτα στην χυτρα,κ κανονικα θα επρεπε να ειχε λιωσει,αυτο ομως ειναι λαστιχο..να υποθεσω οτι μου δωσανε μαπα μοσχαρι??

alexenia πρόσεξε το μωρό. Περαστικά στον μικρό σου. Το ότι ντρέπεσαι ειναι 100% νορμαλ. Παιδια εγώ έχω το γραφείο μου στο σπίτι. Η γυναίκα μου το ίδιο. Έχει εκφράσει την επιθυμία να μας βοηθουσε κάποια...αλλά εγώ δεν νιώθω άνετα με αυτό όποτε σε καταλαβαίνω. Δεν ξέρω νιώθω...παράξενα με την ιδέα οτι κάποιος ξενος θα είναι μες στο σπίτι, και δεν το εννοώ πονηρά ότι δηλαδη θα δημιουργουσε πρόβλημα, όχι, απλά νιώθω αμήχανα. Βεβαία εμείς είμαστε τυχεροί γιατί δουλευουμε σπιτι οποτε μοιραζουμε δουλειες λιγο ο ενας λιγο ο αλλος τα βγαζουμε

δεν έχω λόγια !!!!πάρα πολύ ωραία τα δωμάτια,μπράβο σου,να τα χαρούν τα παιδάκια σας,και σεις μαζί τους

χαχα Ευα ευχαριστώ. παιδιά τα χαίρονται η Αμαντα εχει σταθει στην πόρτα και φωνάζει ΛΙΟΥΛΟΥ (είναι το λουλούδι) και ο παναγιώτης μας δειχνει τα ψαρακια και λεεί ΠΑΤΖΙΙΙ (αυτό είναι το ψάρι) :P:p:p

γεια σας κ παλι!!!

εβαλα τον αυτοματο πιλοτο κ εκανα τα εξης:

1. βουρτσισα ολα τα χαλια
  2. σηκωσα οσα μπορουσα
  3. σκουπισα
  4. σφουγγαρισα
  5. καθαρισα το μπανιο
  6. αλλαξα πετσετες κ πατακι
  7. εστρωσα κρεβατια
  8. μαγειρεψα κοκκινιστο κρεας, κιμα για την μικρη κ μακαρονια(για την μικρη σημερα κ για εμας αυριο)
  9. περασα παγκους-εστιες
  10. αλλαξα πετσετες στην κουζινα
  11. καθαρισα τον καδο σκουπιδιων
  12. αδειασα ολα τα σκουπιδια κ τα πεταξα
  13. πηγα πηρα ψωμι (ξεχασα να φτιαξω)
  14. καθαρισα πατατες κ τις εκοψα για τηγανισμα
  15. εκανα μπανακι κ μετα εκανε κ ο αντρας μου
  16. αραξαμε λιγο μαζι
  17. εβαλα τις πατατες στην φριτεζα κ εστρωσα τραπεζι

σε λιγο τρωμε!!!

εχω να απλωσω 2 πλυντηρια κ να κανω μποτε. (επισης δεν ξεσκονισα, αν δεν το κανω σημερα η σκονη θα γινει κολλητη μας!!!!:tongue::tongue::tongue:)

μετα το φαγητο θα παμε βολτα αλλα θα γυρισουμε νωρις, ισα ισα να χαρουμε τον ηλιο!

αλεξενια προσοχη με τα μοσχαρια, μιση ωρα στην χυτρα γινεται λιωμα. (παρατηρησες τιποτε περιεργο? σορυ που το λεω, μηπως ειναι κανα αλογο??? πολλα εχω ακουσει τωρα τελευταια.... )

νικοςχριστινα παρα πολυ ωραια τα δωματια!!! μπραβο! διδυμα ειναι?

ευα μου περαστικα!!! τι να σου πω, δεν εχω συμβουλη, παρα μονο φυσιολογικο ορο συχνα...

ελενα τσουπ απο εδω, τσουπ απο εκει ολο ουζακια εισαι γιαβρι μου!!!!:D:D:D

το σπιτακι μαζεμενο, καθαρο, κ μεχρι αυριο θα εχω αποκτησει κ ασιδερωτα. (θελω να βαλω κ ενα με λευκα οποτε 3 τα πλυντηρια!)

σας φιλω!!!

γεια σας κ παλι!!!

εβαλα τον αυτοματο πιλοτο κ εκανα τα εξης:

1. βουρτσισα ολα τα χαλια
  2. σηκωσα οσα μπορουσα
  3. σκουπισα
  4. σφουγγαρισα
  5. καθαρισα το μπανιο
  6. αλλαξα πετσετες κ πατακι
  7. εστρωσα κρεβατια
  8. μαγειρεψα κοκκινιστο κρεας, κιμα για την μικρη κ μακαρονια(για την μικρη σημερα κ για εμας αυριο)
  9. περασα παγκους-εστιες
  10. αλλαξα πετσετες στην κουζινα
  11. καθαρισα τον καδο σκουπιδιων
  12. αδειασα ολα τα σκουπιδια κ τα πεταξα
  13. πηγα πηρα ψωμι (ξεχασα να φτιαξω)
  14. καθαρισα πατατες κ τις εκοψα για τηγανισμα
  15. εκανα μπανακι κ μετα εκανε κ ο αντρας μου
  16. αραξαμε λιγο μαζι
  17. εβαλα τις πατατες στην φριτεζα κ εστρωσα τραπεζι

σε λιγο τρωμε!!!

εχω να απλωσω 2 πλυντηρια κ να κανω μποτε. (επισης δεν ξεσκονισα, αν δεν το κανω σημερα η σκονη θα γινει κολλητη μας!!!!:tongue::tongue::tongue:)

μετα το φαγητο θα παμε βολτα αλλα θα γυρισουμε νωρις, ισα ισα να χαρουμε τον ηλιο!

αλεξενια προσοχη με τα μοσχαρια, μιση ωρα στην χυτρα γινεται λιωμα. (παρατηρησες τιποτε περιεργο? σορυ που το λεω, μηπως ειναι κανα αλογο??? πολλα εχω ακουσει τωρα τελευταια.... )

νικοςχριστινα παρα πολυ ωραια τα δωματια!!! μπραβο! διδυμα ειναι?

ευα μου περαστικα!!! τι να σου πω, δεν εχω συμβουλη, παρα μονο φυσιολογικο ορο συχνα...

ελενα τσουπ απο εδω, τσουπ απο εκει ολο ουζακια εισαι γιαβρι μου!!!!:D:D:D

το σπιτακι μαζεμενο, καθαρο, κ μεχρι αυριο θα εχω αποκτησει κ ασιδερωτα. (θελω να βαλω κ ενα με λευκα οποτε 3 τα πλυντηρια!)

σας φιλω!!!

yotou οχι. Ο Παναγιώτης είναι 2 και κάτι ψιλά και η Αμάντα 1,5. Χιχι απο ότι καταλάβατε με το που γεννηθηκε το ένα πήγαμε στο άλλο :oops: Ο παναγιώτης γεννήθηκε όταν ήμασταν φοιτητές Θεσ/κη πριν παντρευτουμε. Αχ αχ όταν γυρνάγαααμε όλη μερα βόλτες οι 3 μας μετα το πανεπιστήμιο και πηγαίναμε για ψωνια. Η Αμάντα ήρθε μετά τον γάμο και σήμανε το τέλος των παραπάνω (βόλτες, ψώνια κτλ :P:p) Η Αμάντα μας έφερε το δουλειές δουλειές σπίτι, υπευθυνότητα και κεφάλια μέσα! Χα χα αλλά έχει και αυτό την ομορφιά του :P:p

απο δουλειες τα βασικα,θελω κ εγω να παρω μια γυναικα για μια καλη γενικη,αλλα κ εγω ντρεπομαι:shock:ειναι νορμαλ τωρα αυτο??

γιατί βρε ντρέπεσαι , μεροκάματο θα της δώσεις της γυναίκας...κορίτσια μην ντρέπεστε, αυτές που κάνουν αυτή τη δουλειά είναι συνηθισμένες, η δουλειά τους είναι....

..

Βαλτε και εμας στο κλαμπ με τα αρρωστουλια : βηχας λαρυγγικος, δινω μαχη να γλυτωσουμε το σολντεσανιλ....:-( Συμβουλες δεκτες .

prospan που είναι φυτικό?

Χρύσα περαστικά στο αγόρι σου

ΝικοςΧριστίνα τέλεια τα δωμάτια, μπράβο!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Γεία σας και απο εμένα, μόλις κατάφερα να κάτσω αφού σήμερα μόλις σηκωθήκαμε, αέρισα το σπίτι, ξεσκόνησα, έκανα μπάνια, σφουγγάρισα, έφτιαξα μπάμιες και τορτελίνια αλα κρεμ, σίδερωσα ολα τα πλυντήρια και δούλεψα στο κομπιούτερ για την δουλειά!!!

Την Πέμπτη πήγα στον δερματολόγο και ευτυχώς δεν έχω μύκητες απλά πρέπει με μια αλλη αλοιφή που θα βάζω για 2 εβδομάδες να ενυδατωθεί το δέρμα κάτω απο τα νύχια για να έρθει σιγά σιγά στα φυσιολογικά του.

Χθές πήγαμε στο athens heart οπου ήπια καφεδάκι με μια ξαδέλφη μου, τα είπαμε έπαιξε η μικρή μου, ψωνίσαμε και ένα παντελονάκι απο το μπένετον για του χρόνου, αλλά τα καταστήματα δεν είχαν σχεδόν καθόλου κόσμου και σε διάστημα λίγων ημερών είδα οτι έκλεισε και ενα γνωστο μαγαζί.

Εγω πλέον για να ησυχάζει η μικρή της έχω κατεβάσει απο το ίντερνετ και τα έχω περάσει στο τάμπλετ διάφορα παραμύθια και τα στουμφάκια και έτσι ηρεμεί κάπως, σήμερα κάθησε στο ίδιο σημείο περίπου 1 ώρα (πρωτόγνωρο) βλέποντας την ταινία στρουμφάκια 2.

Ειρήνη, σε ευχαριστώ για την αλοιφή που μου είπες θα την έχω υπόψη μου.

ΝΙΚΟΣΧΡΙΣΤΙΝΑ, πολύ ωραία τα δωμάτια, για φωτο απ'ευθείας δες εδώ, έχει όλες τις πληροφορίες.

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα μικρά και μεγάλα.

ioanna, πολύ άσχημο να σε στήσει, οτι και τα της συνέβει έπρεπε να ενημερώσει, πως ήταν το πάρτυ?

καλαμαρακι, καλα να περασεις στη έξοδο σου.

ευα, εμείς που είχαμε έντονο βήχα με φλέματα, πρίν δύο βδομάδες σωθήκαμε με το trebon, ακρίβως για να γλυτώσουμε το soldesanil, το πήραμε για 5 μέρες όχι παραπάνω και έαν συνεχίζε ο βήχας μας είπε να συνεχίσουμε με spiropent μέχρι μία εβδομάδα, το πήραμε μόνο μία φορά γιατι σταμάτησε ο βήχας.

Αυτά προς το παρόν, πάω να φτιάξω τυροπίτακια, τα λέμε αργότερα.

nJ2dp3.png

Καλησπερα κοριτσια μου!!!βλεπω πολλες καθαριοτητες..

Ευα μου περαστικα στο κοριτσακι σου.μπολικο φυσιολογικο ορο αλλα αν ο βηχας της ειναι σαν σκυλι πολυ φοβαμαι οτι δεν αποφευγεις τις σολντεσανιλ.ειδικα τη νυχτα μποει να ειναι πιο εντονος..να αεριζεις καλα τον χωρο..εμενα η μικρη πηρε τον οκτωβρη μια δοση και εφτιαξε..ελπιζω να μην χρειαστει..

Χρυσα ωχ εκανε πυρετο?περαστικουλια του..

ΝικοςΧριστινα πολυ ομορφα τα δωματια των μικρων σου..να τα χαρουν..

Μανουλιτσα Παναγια μου ποσες δουλειες εκανες...

Ειρηνη μου φουλ δουλεια?

Εγω χθες δεν εκανα τιποτα περα απο κρεβατια και συμμαζεμα..το πρωι ειχαμε παιδικο παρτυ γυρισαμε το μεσημερι και σιδερωσα 2πλυντηρια.τα τακτοποιησα και τιποτα αλλο.σημερα σηκωθηκα φορτσατη παρολο που τα μικρα μου ξυπνουσαν εναλλαξ χθες και δεν ξεκουραστηκα

αλλαξα σεντονια

καθαρισα φωτιστικα

εφτιαξα τοστακια για τα κοριτσια

επλυνα πολυ καλα το μπανιο και τα πλακακια το επιπλο του μπανιου,πιγκαλ,καλαθακι σκουπιδιων

καθαρισα κουζινα,πλακακια,μικροσυσκευες ντουλαπια εξωτερικα και τακτοποιησα τα ντουλαπια των τροφιμων.εκανα το ψυγειο εξωτερικα-εσωτερικα και το πλυντηριο πιατων

επλυνα μπαλκονι ποτισα λουλουδια καθαρισα τα καγκελα το τραπεζι και τις καρεκλες του μπαλκονιου και αλουμινια

αλλαξα τα ριχταρια

σκουπισα

ξεσκονισα πολυ καλα

εκανα τους καθρεφτες

μαγειρεψα χοιρινη τηγανια με ρυζακι και πατατουλες

καθαρισα τα τζαμια ολου του σπιτιου

φαγαμε ,μαζεψα την κουζινα

εβαλα πλυντηριο πιατων και πλυντηριο ρουχων

εβαλα καθαρες πετσετες στο μπανιο και την κουζινα

εστρωσα καθαρα πατακια στο μπανιο

σφουγγαρισα

επλυνα τα πανακια που ξεσκονισα

καθαρισα τον βραστηρα με ξυδακι

καθαρισα την τοστιερα

τωρα θελω να απλωσω το πλυντηριο και να ασχοληθω λιγακι με τον εαυτο μου..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλησπέρα αγαπημένα μου. :-D

Πως είναι τα μικρά μου;

Εμείς σπιτάκι μας και.. διαβάζουμε... :? Αχ... "χάνουμε" την ώρα μας διαβάζοντας ανούσια {τα περισσότερα} πράγματα, για κόλπους, ισθμούς και πλαγιές, ενώ θα μπορούσαμε να πάμε ωραιότατη βολτούλα να παίξει το φιογκάκι και να ξεδώσουμε όλοι ή να διαβάζουμε ωραιότατα βιβλία... Ελληνική παιδεία..

Είχα τόση πολυ δουλειά τις προηγούμενες ημέρες... χθες μαζεύτηκα καλές 20.00 από νωρίς το πρωί, με ένα 40λεπτο διάλειμμα που επέστρεψα σπιτάκι μου.

Σ' αυτό:

Πήγα λαϊκή

Βιβλιοπωλείο για κασετίνα του φιογκακίου

Έπλυνα κάποια λίγα πιατικά

Ψευτομάζεψα

Αποστείρωσα τα υλικά

Επέστρεψα αργά και απλώς φάγαμε και κάναμε αγκαλιές...

Σήμερα είχαμε ξεκούραση και βολτίτσα στον Πειραιά σ' ένα μαγαζί που μας αρέσει πολύ η διακόσμηση και το φαγητό.

Δείτε:

DSCN0283_zpsd70ba105.jpg

Τώρα διάβασμα γιατί αύριο, ως συνήθως Δευτέρα έχουμε προειδοποιημένο διαγώνισμα στο σχολείο και από την άλλη η δασκάλα των αγγλικών {στο φροντιστήριο} τους βάζει τόσα, που δεν ξέρω για πόσο θα κρατιέμαι να την ρωτήσω πότε θα μας αφήσει ένα σαβ/κο "δικό" μας, χωρίς 10 λέξεις για ορθογραφία, 5 ασκήσεις στο βιβλίο, 4 στο τετράδιο, νέο κανόνα και φυσικά διάβασμα...Παρά λοιπόν, που διαβάσαμε και γράψαμε και Παρασκευή και χθες το βράδυ, ακόμα να τελειώσουμε.... :!:

Ξεκίνησα, να οργανώνω και καλύτερα το χρόνο μου. Το είχα καιρό στο μυαλό μου γιατί ώρες και στιγμές νιώθω πως "κουράζομαι" και επειδή θέλω να κάνω πολλά ακόμα πράγματα, και κυρίως να έχω χρόνο να βλέπω τα δικά μου άτομα {όχι μόνο την οικογένειά μου αλλά και τις φίλες μου} αποφάσισα πως χρειαζόμουν καλύτερη διαχείριση χρόνου. Θα σας γράψω σχετικά. ;)

Ανέβασα στο blog μας, μία ανάρτηση, σχετικά με το πλύσιμο των ρούχων μας. Το είχα καιρό στο μυαλό μου, καθώς συζητούσα με φίλες για το πόσο κρατούν τα ρούχα μας τα χρώματα και τις υφές τους.

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2014/02/blog-post.html

Πάω να σιδερώσω...

Ειρηνάκι, οι περισσότερες βρισκόμαστε σε αυτό το θέμα ακριβώς επειδή μας ξεσηκώνεις, μας βοηθάς με τις συμβουλές σου και μπορούμε έτσι να λύνουμε προβλήματα όσον αφορά το σπίτι. Δε νομίζω λοιπόν πως θα πρέπει να στεναχωριέσαι επειδή δεν σχολιάζεις το καθετι που γράφουμε εδώ για να το βγάλουμε από μέσα μας... Εγώ προσωπικά θα ήθελα τον χρόνο που αφιερώνεις στο θέμα αυτό να καταπιάνεσαι με την ουσία του θέματος, δηλαδή πως να κάνουμε easy living! Νομίζω εκφράζω πολλές από τις κοπέλες...

Πόσο συμφωνώ μαζί σου... Κρατώ αυτές τις κουβέντες σου, Ραβτάκι μου και σας ευχαριστώ όλες πολύ... :P:p

Σας φιλώ γλυκά-γλυκά και σας εύχομαι ένα υπέροχο και ξεκούραστο βράδυ.

777885dugw57gt25.gif

DSC00032_20140208212104258_zps2354e828.jpg

Φάγαμε τα μάζεψα, καθάρισα τις σαρδέλες για σήμερα κ κάτσαμε να δούμε ταινιούλα μαζί

Σήμερα ξυπνήσαμε αργά , ετοίμασα πρωινά κ καφεδάκια, η μικρή να βλέπει παιδικά

Μετά σηκώθηκα έφτιαξα στα γρήγορα μια κολοκυθόπιτα να δώσω χαζμπαντ κ μικρή για αύριο {αν επιζήσει χε χε } νομίζω πως βρήκα τις χρυσές αναλογίες στα υλικά, δοκίμασα μια νέα συνταγή κ έβαλα κ αλεύρι ολικής κ πολύ μας άρεσε.

20140209_120031_zpsd3544586.jpg

Αγαπώ, λατρεύω τις φωτογραφίες σου!!!

κοριτσαρες καλησπερα!

ετσι ακριβως νιωθω κ εγω!!!!! ειναι ενας απο τους λογους που απεχω τελευταια. μου εχετε σταθει πολυ κ θα ηθελα παρα πολυ να ανταπωδωσω. συμβουλευοντας σχολιαζοντας αλλα δεν με φτανει ο χρονος ουτε βοηθαει το λειψο μυαλο μου να συγκρατω τοσες πληροφοριες :cool:(μετα βιας τα βασικα θυμαμαι:rolleyes:)

ετσι διαβαζω στα πεταχτα κ πλεον δεν μπορω να συμμετεχω τοσο ενεργα.

πραγματικα βρηκα ανελπιστη συμπαρασταση κ καλους ανθρωπους απο το θεμα αυτο. λυπαμαι ειλικρινα που τα "δικα μου" δεν μου επιτρεπουν να κανω οσα θα ηθελα κ νιωθω!

σας ευχαριστω τοοοοσο πολυ!!!!!!!!!!!!

κ φυσικα αν δεν υπηρχε διαχυτη η θετικη αυρα της Ειρηνης δεν νομιζω να ειχαμε δεσει ετσι.

θα μου επιτρεψετε να την ευχαριστησω εντελως ξεχωριστα!!!!!!!!!!

σας φιλω!!!!!!!

Εμ.. τι "μάνα" θα ήμουν αν δεν καταλάβαινα τις κόρες μου.... ;););););)

Καλημερα, τα νευρα μου ειναι κροσια. Θυμαστε που λεγαμε εχτες πως πρεπει να φερθω στη γυναικα που θα ερχοτανε? ενα θα σας πω. Με εστησε, δεν ηρθε, δεν πηρε τηλεφωνο κι εγω που την πηρα δεν απανταει. Ειναι μεγαλη ξεφτιλα. Σημερα εχω το παρτυ του μικρου και τωρα εχω τα τρεχαματα με το σπιτι. Να αναφερω οτι τη βρηκα απο το Parents ειναι μελος και δεν ξερω καν αν ειχε 2 λογαριασμους. Τεσπα θα κανω οτι προλαβω γιατι πρεπει να γινω κι ανθρωπος για το απογευμα

Απαράδεκτο!

Μια ερώτηση θέλω να κάνω (για να μπούμε πάλι λίγο στο κλίμα)...

Θέλω εδώ και μέρες να αφαιρέσω τις ετικέτες από κάτι βάζα (από μέλι, μαγιονέζα κλπ) και σήμερα το αποφάσισα (είπαμε, άρχισα να γράφω και αυτο-πριζώθηκα :tongue:)

Έχετε κανέναν εύκολο τρόπο για να μην τρίβω με τις ώρες;

Διάβασα κάπου για ξύδι και να σας πω τι έκανα (αλλά δεν ξέρω αν θα πιάσει)

Έβαλα χαρτί κουζίνας γύρω από τις ετικέτες και το πότισα με λευκό ξύδι (για να μουλιάσει, ουσιαστικά).

Αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε, δεκτό, για την περίπτωση που δεν τα καταφέρω έτσι... Αν τα καταφέρω, θα σας πω...

Σας αφήνω...

Πάω να κάνω καμιά δουλειά..

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!!!

Λεκανίτσα, χλιαρό νεράκι και υγρό πιάτων. Τα βυθίζεις μέσα και τ' αφήνεις περί τα 15 λεπτά. Μετά, με μαχαιράκι, απαλό συρματάκι ή το νυχάκι σου βγαίνουν εύκολα και χωρίς ν' αφήνουν σημάδια. :-P

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια μου,σας εχω χάσει λιγάκι τις τελευταίες ημέρες και δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω , ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά! :)

Εγώ σήμερα ελιωσα στις δουλειές και μόλις τώρα έκατσα από το πρωί (μάλιστα τώρα τρώω το μεσημεριανό μου :shock: )

Καιρός λοιπόν να παραθέσω κι εγώ μια λίστα χε χε :D

1. Ανοιξα να αερισω όσο παίζαν τα μικρα στην αυλή

2. Άπλωσα 2 πλυντήρια που είχα πλύνει από χτες

3. Μάζεψα όσα άπλυτα κυκλοφορούσαν και έβαλα άλλο ένα πλυντήριο

4. Τακτοποίησα όσα πλυμενα πιατικα ειχα απο χτες

5. Εστρωσα τους καναπεδες

6. Μάζεψα τα στεγνά ρούχα που είχα στην άπλωστρα

7. Τα δίπλωσα και τα έβαλα στα συρτάρια

8. Άπλωσα το πλυντήριο

9. Ζύμωσα ζυμαρι για ψωμάκι (φαγητό είχα από χτες ευτυχώς)

10. Κοίμησα την μικρή μου στο σαλόνι

11. Πηγα στο παιδικό και μάζεψα όοόοολο το παιχνιδομανι απο το πατωμα

12. Εστρωσα τα κρεβάτια

13. Έβαλα σκούπα καλή

14. Έβαλα το ψωμί να γίνεται

15. Δίπλωσα πολλάαάα πολλά ρούχα που περίμεναν :rolleyes:

16. Τα έβαλα όλα στις θέσεις τους

17. Έβαλα σε όλους τους άλλους να φάνε στο ενδιάμεσο

18. Έπλυνα όλα όσα είχε ο νεροχύτης μου

19. Έριξα χλωρίνη στην τουαλέτα

20. Καθάρισα το υπόλοιπο μπάνιο

21. Έβαλα στα μικρα να τσίμπησουν

22. Καθάρισα και ετριψα τον νεροχύτη της κουζίνας

23. Άλλαξα σακούλα στα σκουπίδια

24. Έριξα ξύδι στον βραστηρα που αγκωμαχαει ο καημένος

και έκατσα να φάωωω........

Να σημειώσω εδώ ότι από τις 4 το απόγευμα και μετά εχω και τον φιλο του γιού μου εδώ και ευτυχώς παίζουν πολύ καλά, μάλιστα είναι πολύ πιο ήσυχα απ ότι όταν είναι μόνα τους τα δικά μου!!!!!!!!!!!!!

Αυτα τα ολίγα, καλό βράδυ σε όλες, σας αγαπώ και σας φιλώ! :D

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...