Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

1. ανοιξα το σπιτι να αεριστει
  2. εβγαλα το παπλωμα μας εξω
  3. σκουπισα κ σφουγγαρισα τις σκαλες
  4. σκουπισα κ σφουγγαρισα το γραφειο
  5. εβαλα το ψαρι της μικρης στον φουρνο με λαχανικα
  6. αλλαξα σεντονια
  7. ξεσκονισα κ σκουπισα την κρεβατοκαμαρα μας
  8. τιναξα τα ριχταρια κ τα ξαναεστρωσα
  9. συμμαζεψα σαλονι-τραπεζαρια κ κουζινα εκτος απο νεροχυτη

τωρα μενουν:

1. να σηκωσω κ να ετοιμασω την μικρη (ξυπνησε)
  2. να της βαλω να φαει
  3. να αδειασω το πλυντηριο πιατων κ να βαλω κατι λιγα
  4. να ξεσκονισω το παιδικο
  5. να σκουπισω
  6. να σφουγγαρισω
  7. να καθαρισω μπανιο
  8. να καθαρισω πατατες για τηγανιτες (αυγα με πατατες σημερα)
  9. να βαλω κανα πλυντηριο για να αποκτησω κ εγω ασιδερωτα!

ειναι πολλα??????:shock:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα! Ο σύζυγος δουλειά σήμερα...

έφτιαξα κρεατόσουπα, καθάρισα μπάνιο, σκούπισα και ξεσκόνισα το σπίτι...τελείωσε απο διαβάσματα η μεγάλη και έφτιαξα ακόμα μια τούρτα μικρή για τον νονό μας το βράδυ...την έκανα δωράκι με φιόγκο!!!!

α τι ωραια!!!! μπραβο χρυσοχερα!!!

1. ανοιξα το σπιτι να αεριστει
  2. εβγαλα το παπλωμα μας εξω
  3. σκουπισα κ σφουγγαρισα τις σκαλες
  4. σκουπισα κ σφουγγαρισα το γραφειο
  5. εβαλα το ψαρι της μικρης στον φουρνο με λαχανικα
  6. αλλαξα σεντονια
  7. ξεσκονισα κ σκουπισα την κρεβατοκαμαρα μας
  8. τιναξα τα ριχταρια κ τα ξαναεστρωσα
  9. συμμαζεψα σαλονι-τραπεζαρια κ κουζινα εκτος απο νεροχυτη

τωρα μενουν:

1. να σηκωσω κ να ετοιμασω την μικρη (ξυπνησε)
  2. να της βαλω να φαει
  3. να αδειασω το πλυντηριο πιατων κ να βαλω κατι λιγα
  4. να ξεσκονισω το παιδικο
  5. να σκουπισω
  6. να σφουγγαρισω
  7. να καθαρισω μπανιο
  8. να καθαρισω πατατες για τηγανιτες (αυγα με πατατες σημερα)
  9. να βαλω κανα πλυντηριο για να αποκτησω κ εγω ασιδερωτα!

ειναι πολλα??????:shock:

εκανα τα 1,2,3,8,9.

ετοιμαζω τα πραγματα για μαζι μας, στρωνω τραπεζι να φαμε κ φυγαμε για θησειο!!! οι δουλειες ας περιμενουν!!!:D:D:D

καλο υπολοιπο!!!

Κάτι να σας πω για να μην το ξεχάσω..... Το ARIEL σκόνη & υγρό 55 μεζούρες στον Μαρινόπουλο έχει 8,70 ευρω.

Πεταχτήκαμε όλοι μαζί για ψώνια στο river west και το τσίμπησα για στοκ ;)

Τηγάνισα κοτομπουκιές στα γρήγορα για φαγητό, τώρα αερίζω το σπίτι να φύγει η μυρωδιά και ετοίμασα και ζύμη για πίτσα γιατί το βράδυ περιμένουμε φίλους.

Σιδερώνω και βλέπω THE GOOD WIFE part 2!

καλησπέρα!!

Μια ερώτηση θέλω να κάνω (για να μπούμε πάλι λίγο στο κλίμα)...

Θέλω εδώ και μέρες να αφαιρέσω τις ετικέτες από κάτι βάζα (από μέλι, μαγιονέζα κλπ) και σήμερα το αποφάσισα (είπαμε, άρχισα να γράφω και αυτο-πριζώθηκα :tongue:)

Έχετε κανέναν εύκολο τρόπο για να μην τρίβω με τις ώρες;

με οινόπνευμα!

Καλημερα, τα νευρα μου ειναι κροσια. Θυμαστε που λεγαμε εχτες πως πρεπει να φερθω στη γυναικα που θα ερχοτανε? ενα θα σας πω. Με εστησε, δεν ηρθε, δεν πηρε τηλεφωνο κι εγω που την πηρα δεν απανταει. Ειναι μεγαλη ξεφτιλα.

ντροπή της να σε στήσει ετσι χωρίς ούτε ενα τηλ....άλλη φορά καλύτερα να πάρεις κάποια συστημένη από γνωστή σου...

irene τις ώρες της μεγάλης γκρίνιας βόοοοολτα!!!

εμεις σήμερα βολτάραμε το πρωι στην αγορά με καλή παρεούλα και τα παιδιά μας. Αχ τι ωραία που ήταν, είχε και τόσο καλό καιρό!! Ε μέσα σε όλα αυτά που είδα "βούτηξα" και ενα φόρεμα για μένα, αυτο εδω http://www.grama.gr/includes/product.php?categorie=1&num=261ℑ=0 και διάφορα για τα παιδιά, εκπτώσεις έχουμε άλλωστε:tongue::tongue:

καλή συνέχεια ΣΚ!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας.

Είχα σήμερα μία πολύ τρεχάτη μέρα. Οπως έχω πει ξανα πολλές φορές, πόσα κάνουμε εμείς οι μανούλες σε μία ημέρα...:rolleyes:

Υπάρχει κάτι, που με απασχολεί πολύ, ειδικά τελευταία.

Ξέρετε πόσο λατρεύω το θέμα μας. Έχω δώσει αρκετά χρόνια και τόσο πολύ χρόνο από την καθημερινότητά μου. Εχω κάνει φίλες αληθινές, που είμαι χαρούμενη που τις έχω στη ζωή μου.

Ομως, το τελευταίο διάστημα, είμαστε αρκετοί και δεν προλαβαίνω. Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω, να συζητήσω και ν' αναφέρω πραγματάκια που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Αυτό με δυσκολεύει πολύ γιατί από την μία νιώθω πως "χάνω" πράγματα που δεν μπορεσα να σχολιάσω λόγω χρόνου και από την άλλη από τα πολλά σχόλια που "πρεπει" να γίνουν, δεν προλαβαίνω να μοιραστώ μαζί σας τ' αγαπημένα μου "μυστικά" αλλά και φωτογραφίες που σε όλες μας αρέσουν και μας "παρακινούν" για πραγματάκια.

Και ξέρω, πως έτσι νιώθουν κι άλλες κορούλες, που έχουν συζητήσει μαζί μου.

Δεν ξέρω πως να το χειριστώ, θα το δούμε.

Σας φιλώ για την ώρα και σας εύχομαι καλό βράδυ.:D

κοριτσαρες καλησπερα!

ετσι ακριβως νιωθω κ εγω!!!!! ειναι ενας απο τους λογους που απεχω τελευταια. μου εχετε σταθει πολυ κ θα ηθελα παρα πολυ να ανταπωδωσω. συμβουλευοντας σχολιαζοντας αλλα δεν με φτανει ο χρονος ουτε βοηθαει το λειψο μυαλο μου να συγκρατω τοσες πληροφοριες :cool:(μετα βιας τα βασικα θυμαμαι:rolleyes:)

ετσι διαβαζω στα πεταχτα κ πλεον δεν μπορω να συμμετεχω τοσο ενεργα.

πραγματικα βρηκα ανελπιστη συμπαρασταση κ καλους ανθρωπους απο το θεμα αυτο. λυπαμαι ειλικρινα που τα "δικα μου" δεν μου επιτρεπουν να κανω οσα θα ηθελα κ νιωθω!

σας ευχαριστω τοοοοσο πολυ!!!!!!!!!!!!

κ φυσικα αν δεν υπηρχε διαχυτη η θετικη αυρα της Ειρηνης δεν νομιζω να ειχαμε δεσει ετσι.

θα μου επιτρεψετε να την ευχαριστησω εντελως ξεχωριστα!!!!!!!!!!

σας φιλω!!!!!!!

Καλησπερα!!!Καλησπερα!!!

Τι κανετε???

Εμεις σημερα πολυυυυυ χαλαραααααα!!!Σηκωθηκαμε το πρωι,ηρθαν οι γειτονες να πληρωσουν τα κοινοχρηστα οποτε ειπαμε τις καλημερες μας και τα νεα μας,φυγαμε για πρακτικερ,αγορασαμε ξυλα για να φτιαξουμε την σκαλα που σας ελεγα παλιοτερα (σαν της Ρενατας μας),πηραμε κοκκινο χρωμα για να την βαψουμε,θα κρεμασουμε κορνιζες με φωτο (μαυρες),πηγαμε εμφανισαμε τις φωτο που χρειαζομαστε,και εδω να σας πω οτι θα βαλω πολυ-πολυ σημαντικες φωτο για εμας,την πρωτη που τραβηξα του μικρου μου,στο μαιευτηριο και το πρωτο βραδυ κοιμομουν αγκαλια με το κινητο για να την βλεπω,την πρωτη μερα που φεραμε τον μικρο στο σπιτι κτλ,κτλ,κτλ.....νομιζω θα γινει πολυ ομορφη γωνια που θα με χαλαρωνει πολυ!!!!Οπως καταλαβαινετε εχω κατευνθουσιαστει:D:D:D:D:D

Πηγαμε σουπερ και γυρισαμε,εφτιαξα στα πολυ γρηγορα ρυζακι κοκινιστο και φαγαμε,ο μικρος επαιξε τον μπαμπα του που τοσο του εχει λειψει και εγω μαζεψα την κουζινα(τα πιατακια που ειχαν βγει)και εφτιαξα ενα γρηγορο γλυκακι,που το εχω στο ψυγειο και δεν λεει να πηξει:mad:

Πηρα τηλεφωνο την γιαγιακα μου και τα ειπαμε λιγακι,ειχα καιρο να μιλησω μαζι της και μου ανεβασε την διαθεση,υστερα μιλησα και με τους γονεις μου και ειπαμε τα νεα μας,οπως καταλαβαινετε το τηλεφωνο σκουλαρικι:tongue:

Τωρα βαλαμε τον μικρο για υπνο,και βλεπουμε Ζηκο που μολις αρχιζει!

Μικρου,μικρου το μηροκαματου.......;););););););););):tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα σε όλους!

Εγώ είμαι ένα πτώμα καθότι απο τις 11 το πρωί καθάριζα μέχρι τις 11 το βράδυ με μια ώρα διαλειμμα αλλά χαλαράααααα...

Ιωάννα ελπίζω να περάσατε σούπερ στα γενέθλια!! εγω στη θέση σου αφού θα γινόταν το παρτυ στο σπίτι της αδελφής θα έκανα μόνο μποτέ.. και οι δουλειές αύριο... όσο για το ότι σε έστησε τουλάχιστον ας απαντούσε το τηλ να σου πει ότι κάτι έτυχε να ξέρεις κι εσύ.. :roll: εγώ είχα καθαρίστρια για πολύ καιρό αλλά τελικά τα κάνω μόνη μου γιατι μόνο έτσι μου αρέσουν αλλά κατακουράζομαι γιατι δουλεύω κάθε μέρα ως αργά και ότι προλάβω τα σ/κ. παντα λέω θα τα σπάσω κάποια λίγα λίγα για να μείνουν μόνο κάποια το σ/κ αλλα είμαι τόσο πτώμα που όσο και προλαβαίνω τα καθημερινά.. αργα το βράδυ μπαίνω στο σπίτι απο το πρωί.. :shock:

Irene και γω σε ανήσυχες μέρες το αντιμετωπιζω με βόλτα..

Μαράκι τελικά τον άφησες τον μικρό? εγώ ποτέ δεν τα κατάφερα... :shock: πάντα όσο αργά και να είναι πέρνουμε το παιδί.. ευτυχώς συνεχίζει τον ύπνο.. δεν μπορώ δεν είμαι έτοιμη ακόμα χαχα

Ειρήνη μου ούτε εμείς τα θυμόμαστε όλα και είναι φυσικό να μην τα σχολιάζεις όλα.. απλά η κάθε μια γράφει αν δημιουργηθούν απορίες σε κάποια άλλη ρωτάει και βοηθιόμαστε και καθως διαβάζουμε το πως καθαρίζει η κάθε μία πέρνουμε ιδέες οι υπόλοιπες και ώθηση για να πάρουμε μπρος..

εγώ σήμερα ξύπνησα 10 μετά απο πολύυυυυυυυ καιρό και το είχα ανάγκη..

1. φάγαμε πρωινό και κάναμε μπανιο το παιδί, ανέλαβε ο σύζυγος το τέκνο..

2. αέρισα

3. έβαλα την κουβέρτα μας να πλυθει

4. έβαλα το παπλωμα μας να πλυθεί

5. έβαλα τα σκεπάσματα του παιδιού να πλυθούν

6. τα άπλωσα

7. άλλαξα σεντόνια παντού

8. καθάρισα το παρκοκρέβατο (μαλακτικό ρούχων σε πανί και ηλεκτρικό σκουπάκι)

9. έστρωσα νέα σεντόνια

10. άλλαξα θέση των πάντων στα ντουλάπια της κουζίνας (έχω ενα έξτρα ντουλάπι άδειο τώρα για να το χρησιμοποιήσω όπως θέλω ) τα πράγματα που δεν ήθελα (τάπερ, τηγάνια, κουτάλες, φλυντάνια,δίσκους κλπ τα έβαλα να τα παω στη μαμά μου γιατι είναι αχρησιμποποίητα απλά εγώ χρησιμοποιώ συγκεκριμενα και κρίμα να μου τρώνε χωρο )

11. καθάρισα όλα τα ντουλάπια μέσα

12. καθάρισα όλες τις συσκευές μικρές και μεγάλες με οινόπνευμα

13. τακτοποίησα τον μπουφέ τα έπλυνα όλα και οργανώθηκαν καλύτερα

14. Μετακινήσαμε πλυντήριο και ψυγείο και όλα τα έπιπλα καναπέδες και αποθηκευτικούς χώρους και σφουγγάρισα απο πίσω

15. στέγνωσαν όλα τα πιο πάνω σκεπασματα και τα έστρωσα

16. καθάρισα τα χαλιά με μαλακτικό ρούχων και μοσχοβόλησαν

17. καθάρισα τα κλιματιστικά

18. καθάρισα όλα τα αλουμίνια των παραθύρων και τις μπαλκονόπορτες με οινόπνευμα και άστραψαν

19. ξεσκόνισα σε όλα τα σημεία πάνω απο αυτά που μαζεύεται σκόνη που δεν την βλέπουμε και το ίδιο πανω απο τα πλακάκια του μπάνιου

20. καθάρισα όλα τα ρολά των παραθύρων

21.καθάρισα όλα τα κουρτινόξυλα

22. φάγαμε σουβλάκια γιατι δεν με έπερνε να μαγειρέψω κιόλας

23. πέρασα καναπέδες με βρεγμένο πανί και μαλακτικό ρούχων και μοσχοβόλησαν

24. τους σήκωσε πάνω ο άντρας μου και καθάρισα με το πανί το κάτω μέρος και ρούφηξα κάτω απο τα μαξιλάρια με το σκουπάκι

25. έβαλα ένα πλυντήριο με παιδικά ρούχα, ένα με τα σεντόνια και τα άπλωσα

26. ότι υπάρχει σε συρτάρια στο σπίτι τα έβγαζα καθάριζα και τα ξανατακτοποιούσα

27. έβγαλα τα πάντα απο την βιτρίνα, τα καθαρισα την ξεσκόνισα και τα τακτοποίησα πίσω

28. καθάρισα εσωτερικά τις ντουλάπες του παιδικού

ουφ... νομίζω είχε και άλλα που δεν τα θυμάμαι..ευτυχώς ήταν και ήσυχο το παιδάκι μου και δεν μας κούρασε.

αύριο θα κάνω:

1. καθάρισμα καλό στο παιδικό

2. καθάρισμα εσωτερικά στις ντουλάπες του δωματίου μας

3. καθάρισμα στο μπαλκόνι

4. πότισμα των φυτών

5. φαγητό

6. καθάρισμα καλό στο μπάνιο

7. ξεσκόνισμα καλο

8. σφουγγάρισμα πολύυυυ καλό

9. καθάρισμα όλων των επιφανειών των παιδικών επίπλων με αντισηπτικό

10. θα κάνω μπανάκι και μποτέ να γίνω γυναίκα χαχα και

11. να βάλω ένα δικό μας πλυντήριο και να το απλώσω και να βολτάρουμε μετά

την Δευτέρα θα πάω να φτιάξω νυχάκια γιατι τα κατέστρεψα και το βράδυ θα βγούμε γιατι το σ/κ όλο δουλειές είναι.. και ευελπιστώ το πρωί της να σιδερώσω τα 3 πλυντήρια.. εχω άδεια και προτίμησα να τα κάνω ολα μαζί σ/κ... δυστυχώς μόνο όταν έχω άδεια κάθε τρίμηνο καταφέρνω να κάτω τα βαριά.. τις κουρτινες τις εκανα πριν 2 μήνες και γυαλιά και φωτιστικά είναι οκ οπότε στην άδεια μου θα χαλαρώσω μονο τα βασικά και θα χαρώ το παιδάκι μου γιατι το έχω ανάγκη

Στο ντουλάπι τις κουζίνας που άδειασε έχω αφημένους ξηρους καρπούς και κάποια όσπρια.. μου άρεσε η ιδέα με τα βαζάκια το κάνει και η μαμά μου αλλά με πλαστικά βαζάκια για ευνόητους λόγους χαχα και άρεσε και στον σύζυγο και αύριο που θα παμε να ψωνίσουμε θα κοιτάξω αν βρω κάτι να μου αρέσει ή θα πάμε μια βόλτα στα ικέα του επόμενο σάββατο να δουμε και γυάλινα και πλαστικά και να αποφασίσουμε.. επειδή η μαμά μου αγοράζει πράγματα που λήγουν αργά αλλά το πολύ σε 2 μήνες τα έχει αδειάσει ήδη γιατι μαγειρεύει για πολλούς δεν κρατάει ημερομηνίες.. εγω πως θα τις θυμάμαι? γιατι έχω ένα κόλλημα με τις ημερομηνιες λήξης.. βάζετε ετικέτες γιατι δεν μου πολυαρέσει αυτή η ιδέα..

παω να την πεσω.. φιλια χ χ

Διαφημίσεις

Καλή Κυριακή σε όλους!

Μανουλίτα εγώ τα έχω στην τροφοαποθήκη μου και τα περισσότερα είναι είτε σε πλαστικά είτε σε γυάλινα βαζάκια. Όπως είχα γράψει σε παλαιότερο ποστ, εκτυπώνω ετικέτες (μπορείς να βρεις άπειρες) αλλά όχι σε αυτοκόλλητο χαρτί. Τις κολλάω με σελοτειπ (κρυφό, στο πίσω μέρος της ετικέτας) και πάνω αναγράφω ημερομηνία λήξης. Έτσι και ξέρω πότε λήγει το προϊόν και μπορώ να αφαιρέσω εύκολα την ετικέτα για να πλύνω το βάζο. Ακόμα καλύτερα, τη γράφω με μολύβι για να τη χρησιμοποιήσω ξανά.

DSCN1605_640x480_zps574bc601.jpg

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημεραααα!Τι κανετε?

Σας διαβαζω και εγω αλλα πλεον λιγοτερο γιατι επίσης δυσκολευομαι...Ο μικρος ειναι από εχθες το βραδυ με πυρετο 38-39 ανα 6ωρο.

Την Παρασκευη εκανα το μισο σπίτι ,υνοδωματια ,σκουπισμα ,σφουγγαρισμα ,ξεσκόνισμα ,σεντονια και λοιπά και εχθες εκανα τα μπάνια και το σαλόνι,σκουπισμα ,τιναγμα ,ξεσκονισμα ,κουζινα και λοιπά.Βεβαια ,επειδη ειμαστε σπίτι και σερνουμε κουβερτες τη μια από δω και την αλλη από κει ,πάλι χαμός γινεται.Εβαλα και πολλα πλυντηρια ,απλωσα εχθες 2 και σημερα αλλα δυο γιατι εξω εχει πολύ υγρασια και βροχη.Εχω ακομη αλλα δυο ,μεχρι να προκυψουν κι αλλα αλλα θα τα βαλω αφου στεγνωσουν αυτα.

Ραβ ,πολύ ομορφα τα βαζακια σου ,τα θυμαμαι και από παλαιοτερη αναρτηση.

Κωνμαμα ,Πολύ ομορφη μου φαινεται η ιδεα σας,εννοειται περιμενουμε φωτο!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα! κ εμεις χαλαρα. εχτες περασαμε πολυ ωραια, βολτα κ καφεδακι στο θησειο. το βραδυ πιτσα κ τζακι. τωρα ομως εχω να κανω αρκετες δουλιτσες γιατι εχτες τα φορτωσα στον κοκορα!!!

ηδη εχω κανει

1. γαλα-καφεδες-κ ετοιμασια της μικρης
  2. εβαλα ενα πλυντηριο
  3. επαιξα με την μικρη
  4. την εκανα μπανιο-λουσιμο-στεγνωμα μαλλια-υπνο
  5. εβαλα το φαγητο μας (κοκκινιστο κρεας με πατατες τηγανιτες κ θα κανω κ μακαρονια για αυριο)
  6. μαζεψα κατι λιγα στον νεροχυτη

πινω λιγο καφε κ συνεχιζω

χρυσα μου περαστηκα σας!

βουλα τελειο θα ειναι!

μανουλιτα:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock: πωπω πολλες δουλειες!!!!

ειρηνη μου δουλευεις???

φιλακια σε ολες, ισως επανελθω κ εγω με λιστα φωτια!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Kαλημέρα κορίτσια κ αγόρια

Και εγώ χτες ήταν μέρα καθαριότητας αφού λόγο του πάρτι γενεθλίων/μασκέ της Παρασκευής δεν μπόρεσα να κάνω κάτι. Περάσαμε ωραία ξεσάλωσαν τα μικρά με τους ανιματέρ πήγαμε στις 6μιση κ φύγαμε στις 11 παρά...η μικρή εννοείτε αποκοιμήθηκε στο αμάξι χε χε

Ξυπνήσαμε στο χαλαρό χτες, καφεδάκια πρωινά, ήρθε ο πατέρας μου κ πήρε τη μικρή στις 12μιση για βόλτα μιας κ είχε ήλιο κ ήπιο κρύο, θα έτρωγε μαζί τους είχαν να την δούνε λίγες μέρες.

Ο χαζμπαντ έκανε τα βασικά του, σκούπισμα τίναγμα πατακίων, μάζεμα σκουπιδιών κ ανακύκλωσης κ εγώ όλα τα υπόλοιπα ξεσκόνισμα, αέρισμα δωματίων, τίναγμα παπλωμάτων κ αέρισμα, αλλαγή σεντονιών πετσετών, έβαλα κ δυο πλυντύρια μικρά στο μεσοδιάστημα κ στεγνωτήριο το μεσημέρι με το φθηνό ρεύμα. Τελείωσα στις 5μιση , μπήκα για μπανάκι κ ήρθε κ το μικρό λίγο κουρασμένο{την ξεπάτωσε ο πατέρας μου σε βόλτα περπατητή χε χε} κ αποκοιμήθηκε στα χέρια μου όσο καθόμασταν στο σαλόνι.

Μετά κάθισα να μαγειρέψω μπροκολόσουπα γιατί με τον χαζμπαντ ήμασταν με τοστάκια το μεσημέρι. Έγινε θεική, δεν πίστευα πως θα μας αρέσει τόσο πολύ κ σίγουρα μπαίνει στο καθημερινό πρόγραμμα γιατί είναι κ πανεύκολη

DSC00032_20140208212104258_zps2354e828.jpg

Φάγαμε τα μάζεψα, καθάρισα τις σαρδέλες για σήμερα κ κάτσαμε να δούμε ταινιούλα μαζί

Σήμερα ξυπνήσαμε αργά , ετοίμασα πρωινά κ καφεδάκια, η μικρή να βλέπει παιδικά

Μετά σηκώθηκα έφτιαξα στα γρήγορα μια κολοκυθόπιτα να δώσω χαζμπαντ κ μικρή για αύριο {αν επιζήσει χε χε } νομίζω πως βρήκα τις χρυσές αναλογίες στα υλικά, δοκίμασα μια νέα συνταγή κ έβαλα κ αλεύρι ολικής κ πολύ μας άρεσε.

20140209_120031_zpsd3544586.jpg

Το μεσημέρι θα πάω για ουζάκι με τις κολλητές μου, ο χαζμπαντ με την μικρή θα ψήσουν σαρδέλες να φάνε, τους ετοίμασα κ σαλάτες μια μαρούλι μια ντομάτα κ σε λίγο θα τους στρώσω τραπέζι να τα έχουν όλα έτοιμα. Τώρα θα βγουν να βολτάρουν τα δυο τους

Αφού τελείωσα το πρωί με την κολοκυθόπιτα, ετοίμασα κ το κοτόπουλο που θα ψήσω το βράδυ για το αυριανό μας φαγάκι γιατί προβλέπεται να γυρνάω αργάμιση από το μεσημεριανό ουζάκι χε χε

Χρυσάκι θα κάνω το κοτόπουλο που μου είχες πει με τις φτερούγες μόνο που εγώ θα το κάνω με κοπανάκια. Ετοίμασα το μείγμα κ το έχω να μαρινάρεται στο ψυγείο.

Ουφφφ κ τώρα πίνω το δεύτερο καφεδάκι μου:rolleyes::D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...