Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Καλέ δεν είχα δει πως έχουμε και άντρα στην παρέα,τώρα πρέπει να λέω όχι μόνο ''καλημέρα κοπελιές αλλά και παλικάρι'':tongue:

Καλώς ορίσατε νέα μέλη,είμαστε πολλοί κι εγώ όντως δεν προλαβαίνω να σχολιάσω και δεν τα θυμάμαι κιόλας!

Μ'έχει σκάσει η κόρη μου από χτες...Δεν κάθεται λεπτό ήσυχη,όλη την ώρα θέλει κάτι και γκρινιάζει,δεν ξέρω τι να κάνω,φτάνω στο αμήν μερικές φορές...εσείς τι κάνετε όταν είναι τόσο ανήσυχα???

Μέσα στην ανησυχία της μου ανακάτεψε το συρτάρι με τις κουτάλες και τα συναφή και βρήκα ευκαιρία να το φτιάξω;)

Τον παιρνεις και βγαινεις εξω!Οπουδηποτε ,αμεσως θα χαλαρωσει ακι αυτη και εσυ και θα γλιτωσετε και από τον εκνευρισμο και των δυο σας!

Καλημερα!!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Σήμερα θα είναι μια μεγάλη μέρα για την κρεβατοκάμαρα μου!!!!

Ευχαριστώ την Ειρήνη για το σπρώξιμο που χρειάζομαι.... αλλά πραγματικά αξίζει να το προσπαθήσουμε όσοι δεν μπορούμε λόγω φορτωμένου προγράμματος να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις ενός τακτοποιημένου σπιτιού.

Θα σας βάλω φώτος πριν και μετά και θα γελάσετε πολύ!

Εχθές λοιπόν σχόλασα αργάμιση και επειδή ήμουν πολύ τσιτωμένη βγήκαμε για ποτό στο Γκάζι με μια συνάδελφο που σχόλαγε και αυτή την ίδια ώρα και έτυχε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο, ήταν κάτι αυθόρμητο δηλαδή. Επέστρεψα σπίτι 10.30 και πραγματικά είχα χαλαρώσει, με συζήτηση για κοινά προβλήματα (και 2 ποτήρια κρασί).

Σήμερα ξύπνησα πολύ καλύτερα, δεν με πονάει πια η κοιλιά μου ΚΑΙ αποφάσισα να κάνω πάλι μια προσπάθεια κοψίματος τσιγάρου......

Για όσες/όσους δεν έχουν επισκεφθεί ακόμη το blog της Ειρήνης....... Πριζωθείτε άφοβα!

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/

Μπραβο για τη βολτιτσα,χρειαζεται καποιες φορες!Καλά σιγυρισματα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα, τα νευρα μου ειναι κροσια. Θυμαστε που λεγαμε εχτες πως πρεπει να φερθω στη γυναικα που θα ερχοτανε? ενα θα σας πω. Με εστησε, δεν ηρθε, δεν πηρε τηλεφωνο κι εγω που την πηρα δεν απανταει. Ειναι μεγαλη ξεφτιλα. Σημερα εχω το παρτυ του μικρου και τωρα εχω τα τρεχαματα με το σπιτι. Να αναφερω οτι τη βρηκα απο το Parents ειναι μελος και δεν ξερω καν αν ειχε 2 λογαριασμους. Τεσπα θα κανω οτι προλαβω γιατι πρεπει να γινω κι ανθρωπος για το απογευμα

Καλημέρα είπα; Δεν είπα...

Καλημέρα, λοιπόν!!!

Δε θα αρχίσω λίστα από τώρα. Ίσως τη γράψω το βράδυ, αν και θα έχω κόσμο, μάλλον, το απόγευμα, οπότε αύριο...

Μια ερώτηση θέλω να κάνω (για να μπούμε πάλι λίγο στο κλίμα)...

Θέλω εδώ και μέρες να αφαιρέσω τις ετικέτες από κάτι βάζα (από μέλι, μαγιονέζα κλπ) και σήμερα το αποφάσισα (είπαμε, άρχισα να γράφω και αυτο-πριζώθηκα :tongue:)

Έχετε κανέναν εύκολο τρόπο για να μην τρίβω με τις ώρες;

Διάβασα κάπου για ξύδι και να σας πω τι έκανα (αλλά δεν ξέρω αν θα πιάσει)

Έβαλα χαρτί κουζίνας γύρω από τις ετικέτες και το πότισα με λευκό ξύδι (για να μουλιάσει, ουσιαστικά).

Αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε, δεκτό, για την περίπτωση που δεν τα καταφέρω έτσι... Αν τα καταφέρω, θα σας πω...

Σας αφήνω...

Πάω να κάνω καμιά δουλειά..

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!!!

καλημερα! απανταω πρωτα εδω κ για να σε προλαβω. τα βαζω σε νερο μουλιαζουν βγαζω οτι μπορω κ μετα βαζω ενα σπρευ για τα υπολειμματα κολλας. φευγουν στο αψε σβησε! δεν θυμαμαι απο που το περνουμε. θα ρωτησω τον αντρα μου κ θα σου πω

Καλημέρα!!!

Καλέ δεν είχα δει πως έχουμε και άντρα στην παρέα,τώρα πρέπει να λέω όχι μόνο ''καλημέρα κοπελιές αλλά και παλικάρι'':tongue:

Καλώς ορίσατε νέα μέλη,είμαστε πολλοί κι εγώ όντως δεν προλαβαίνω να σχολιάσω και δεν τα θυμάμαι κιόλας!

Ηλιαχτίδα και Γιώτα και μένα ο παιδίατρος μου είχε πει το αυγό το πρωί γιατί για το απόγευμα πέφτει λίγο βαρύ.

Μ'έχει σκάσει η κόρη μου από χτες...Δεν κάθεται λεπτό ήσυχη,όλη την ώρα θέλει κάτι και γκρινιάζει,δεν ξέρω τι να κάνω,φτάνω στο αμήν μερικές φορές...εσείς τι κάνετε όταν είναι τόσο ανήσυχα???

Μέσα στην ανησυχία της μου ανακάτεψε το συρτάρι με τις κουτάλες και τα συναφή και βρήκα ευκαιρία να το φτιάξω;)

αν δεν ειναι εφικτο να βγουμε εξω οπως ειπε η χρυσα, της δινω κατι πχ ενα καινουργιο παιχνιδι (ποτε δεν της εχω δωσει ολα τα παιχνιδια μαζι οταν της τα φερνουν σε γιορτες κτλ η περνω εγω οταν βρω καμια προσφορα κ ετσι εχω παντα κλειστα παιχνιδια) η κατι δικο μου που ξερω οτι θα θελει να το επεξεργαστει

Διαφημίσεις

Καλημερα, τα νευρα μου ειναι κροσια. Θυμαστε που λεγαμε εχτες πως πρεπει να φερθω στη γυναικα που θα ερχοτανε? ενα θα σας πω. Με εστησε, δεν ηρθε, δεν πηρε τηλεφωνο κι εγω που την πηρα δεν απανταει. Ειναι μεγαλη ξεφτιλα. Σημερα εχω το παρτυ του μικρου και τωρα εχω τα τρεχαματα με το σπιτι. Να αναφερω οτι τη βρηκα απο το Parents ειναι μελος και δεν ξερω καν αν ειχε 2 λογαριασμους. Τεσπα θα κανω οτι προλαβω γιατι πρεπει να γινω κι ανθρωπος για το απογευμα

τι να πει κανεις! μηπως της ετυχε κατι σοβαρο??? υπομονη! το σπιτι το καθαρισες? αν οχι, κανε αυτα που φαινονται πρωτα, στους χωρους που θα εχεις κοσμο, σαλονι-μπανιο κλτ (πχ αν εχει σκονη η κρεβατοκαμαρα σου κ δεν προλαβεις να ξεσκονισεις, κ τι εγινε?)

καλημερα κ επισημα!

ωραια λιακαδα βλεπω σημερα κ μιας που μας πηρε η μπαλα, θα βολταρουμε απο νωρις. τι εννοω? η μικρη ξυπνια 4-6 κ εγω με στομαχοπονο κ ταση για εμετο, για δηλητηριαση μου μυριζεται, φαγαμε πιτσα εχτες (πηρα ετοιμη κατεψυγμενη) ελπιζω να ηταν τυχαιο γεγονος γιατι εχω αλλες 3!

εγω ξυπνησα 10,30 κ η μικρη ακομα κοιμαται. θα την αφησω οσο παει γιατι αν ξυπνησει τωρα θα θελει να κοιμηθει μεσημερι, οποτε το βραδυ θα χορευουμε παλι ολοι μαζι!

απο δουλειες δεν εχω κανει απολυτως τιποτα! θα ξεκινησω απο τα εξω σκαλες-μπαλκονι κ βλεπουμε. αλλωστε κ αυριο μερα ειναι, οτι προλαβω σημερα...

τι να πει κανεις! μηπως της ετυχε κατι σοβαρο??? υπομονη! το σπιτι το καθαρισες? αν οχι, κανε αυτα που φαινονται πρωτα, στους χωρους που θα εχεις κοσμο, σαλονι-μπανιο κλτ (πχ αν εχει σκονη η κρεβατοκαμαρα σου κ δεν προλαβεις να ξεσκονισεις, κ τι εγινε?)

ευτυχως το παρτυ θα το κανουμε στο σπιτι της αδερφης μου γιατι εδω δεν χωραμε. Το ειχα ψιλοαφησει ομως ολη τη βδομαδα για να το κανουμε μια και καλη σημερα και ηθελα να προλαβω να παω στο παιδι στις κουνιες με το μπαμπα παρεα γιατι Σαββατα και Κυριακες σπανια καθεται λογω δουλειας. Οποτε εμεινα εγω μεσα να κανω δουλειες και να κανω και ενα μποτε. Δεν αγχωνομαι τοσο για το σπιτι αλλα δεν μου αρεσουν να με στηνουν. Μπορουσε να παρει τηλ αν ετυχε κατι, μπορουσε ν απαντησει στα δικα μου τηλ.

ευτυχως το παρτυ θα το κανουμε στο σπιτι της αδερφης μου γιατι εδω δεν χωραμε. Το ειχα ψιλοαφησει ομως ολη τη βδομαδα για να το κανουμε μια και καλη σημερα και ηθελα να προλαβω να παω στο παιδι στις κουνιες με το μπαμπα παρεα γιατι Σαββατα και Κυριακες σπανια καθεται λογω δουλειας. Οποτε εμεινα εγω μεσα να κανω δουλειες και να κανω και ενα μποτε. Δεν αγχωνομαι τοσο για το σπιτι αλλα δεν μου αρεσουν να με στηνουν. Μπορουσε να παρει τηλ αν ετυχε κατι, μπορουσε ν απαντησει στα δικα μου τηλ.

σιγουρα δεν ειναι ωραιο να σε στηνουν κ εγω νευριαζω! τουλαχιστον δεν αγχωνεσε για το παρτυ. κανε τα μποτε σου κ χαλαρωσε! καλα να περασετε!!!

Καλημέρα στη μεγάλη παρέα! Τις δουλίτσες μου τις έκανα χθες, οπότε το σπίτι είναι καθαρό. Σήμερα έχουν την τιμητική τους πλυντήριο και στεγνωτήριο γιατί τα άπλυτα ξεχειλίζουν απ τα καλάθια!

Α καλά Ιωάννα... Σιγά μην έφερνα γυναίκα από αγγελία... Να χαίρεσαι που δεν θα κάνετε εκεί το πάρτυ λοιπόν κι αν ήμουν στη θέση σου δεν θα ασχολούμουν σήμερα με το σπίτι αλλά αύριο...

Τις ετικέτες τις αφαιρώ ως εξής: Βυθίζω τα βαζάκια σε καυτό νερό με λίγο απορρυπαντικό πιάτων και τα ξεχνάω. Τα αφήνω ώρες. Βγαίνουν μια χαρά!

Ειρηνάκι, οι περισσότερες βρισκόμαστε σε αυτό το θέμα ακριβώς επειδή μας ξεσηκώνεις, μας βοηθάς με τις συμβουλές σου και μπορούμε έτσι να λύνουμε προβλήματα όσον αφορά το σπίτι. Δε νομίζω λοιπόν πως θα πρέπει να στεναχωριέσαι επειδή δεν σχολιάζεις το καθετι που γράφουμε εδώ για να το βγάλουμε από μέσα μας... Εγώ προσωπικά θα ήθελα τον χρόνο που αφιερώνεις στο θέμα αυτό να καταπιάνεσαι με την ουσία του θέματος, δηλαδή πως να κάνουμε easy living! Νομίζω εκφράζω πολλές από τις κοπέλες...

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

σιγουρα δεν ειναι ωραιο να σε στηνουν κ εγω νευριαζω! τουλαχιστον δεν αγχωνεσε για το παρτυ. κανε τα μποτε σου κ χαλαρωσε! καλα να περασετε!!!

ευχαριστουμε!!:D

Καλημέρα!!!

Πόσο μου αρέσει η σημερινή λιακάδα δε λέγεται! Θα ταίσω στον μπέμπη τα φρούτα και θα πάμε βολτίτσα και οι τρεις μαζί στη θάλασσα.

Χθες ήτανε ημέρα καθαριότητας. Έβαλα ηλεκτρική, σφουγγάρισα, ξεσκόνισα, μαγείρεψα για μας και το παιδί, έβαλα πλυντήρια-στεγνωτήρια και έκανα τα μπάνια. Οπότε σήμερα θα είναι μια χαλαρή ημέρα.

Σήμερα το βράδυ θα βγούμε με φίλους με τον άνδρα μου. Απ' όταν γέννησα έχουμε βγει 3-4 φορές και το μωρό το κράτησε η μαμά μου στο σπίτι μας. Για απόψε πρότειναν τα πεθερικά μου να μας το κρατήσουν και να μείνει όλη τη νύχτα στο σπίτι τους. Δεν ξέρω τι να κάνω. Δε θέλω να τους στερώ τον εγγονό τους αλλά φοβάμαι μήπως το μωρό ξυπνήσει τη νύχτα και κλαίει. Δεν έχει κοιμηθεί ποτέ εκτός σπιτιού και δεν ξέρω αν θα είναι ήρεμος σε άλλο περιβάλλον.:rolleyes:

Ειρηνάκι μη στενοχωριέσαι που δε μπορείς να μας ''προλάβεις''. Νομίζω πως όλοι καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι για σένα να απαντάς σε όλα τα μην. Όπως είπαν και άλλες κοπέλες εμείς όταν διαβάζουμε τα μισά τα ξεχνάμε και δε σχολιάζουμε αυτά που θα θέλαμε.

Αφροδίτη καλή επιτυχία και με την κρεββατοκάμαρα!

Ηλιαχτίδα εγώ τις ετικέτες τις μουλιάζω για πολύ ώρα στο νερό και μετά τρίβω με οινόπνευμα και συρματάκι. Ελπίζω να μη σε ταλαιπωρήσουν πολύ.

αρηςαννα εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον άνδρα σου. Προσπάθησε να είσαι εσύ δυνατή για εκείνον γιατί σίγουρα περνάει πολύ δύσκολα σωματικά και ψυχολογικά. Σύντομα να επανέλθετε στην καθημερινότητα σας.

Δομνίνα εμείς θα στείλουμε το μπέμπη παιδικό όταν γίνει 2,5 χρονών δηλαδή το Σεπτέμβριο του '15. Οι ώρες που μένει με τους γονείς μου είναι λίγες (2 με 5 το μεσημέρι) και την υπόλοιπη ημέρα είναι με μένα ή τον άνδρα μου. Έτσι αποφασίσαμε να τον στείλουμε όταν θα έχει βγάλει την πάνα και θα μπορεί να μιλάει και να συνεννοείται. Οι τιμές στην περιοχή μου (εκτός Αθήνας - εντός Αττικής) κυμαίνονται από 380 εώς 420 ευρώ με σχολικό.

Πάω να ταίσω φρούτα και να φύγουμε για βολτούλα.

h6cQp3.png

καλημέρα! Ο σύζυγος δουλειά σήμερα...

έφτιαξα κρεατόσουπα, καθάρισα μπάνιο, σκούπισα και ξεσκόνισα το σπίτι...τελείωσε απο διαβάσματα η μεγάλη και έφτιαξα ακόμα μια τούρτα μικρή για τον νονό μας το βράδυ...την έκανα δωράκι με φιόγκο!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...