Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα σας.

Είχα σήμερα μία πολύ τρεχάτη μέρα. Οπως έχω πει ξανα πολλές φορές, πόσα κάνουμε εμείς οι μανούλες σε μία ημέρα...:rolleyes:

Χθες, γύρισα πολύ-πολύ αργά. Έριχνε τόσο πολύ βροχή...

Τα υπέροχα νυχάκια της Σοφούλας μας, σε wildfire της shellac, συνδυασμένο με ασημί τρουκς.

Υπέροχα? ;)

DSCN0271_zpsb5940a35.jpg

Σήμερα, πήγε ο αντρούλης μου το παιδί στο σχολείο, γιατί δούλευα και πάλι από πολύ νωρίς.

Επέστρεψα περίπου στη 1 παρά και ίσα που πρόλαβα να ετοιμάσω ένα κοτοπουλάκι ψητό και το συνοδέψαμε με λινγκουίνι.

Σας βάζω το χθεσινό μας φαγάκι γιατί το σημερινό, δεν πρόλαβα

DSCN0265_zpsf66a2d6f.jpg

Πήρα το παιδάκι από το σχολείο και επιστρέψαμε σπίτι μας.

Ετοίμασα, φάγαμε

Μάζεψα το τραπέζι

Επλυνα τα πιατικά

Ετοίμασα ένα νυχτερινό πλυντήριο, για σήμερα το βράδυ, με ρούχα δουλειάς του μπαμπά μου

Μάζεψα τ' απλωμένα ρούχα που υπήρχαν στην απλώστρα

Μάζεψα το σπιτάκι μου

Και χαλάρωσα για καμιά ωρίτσα.

Ετοιμαστήκαμε και πήγα tae. Πόσο βοηθάει η γυμναστική.. ήμουν τόσο πιασμένη και τώρα νιώθω μια χαρά. Σαν να μην ήμουν...

Επιστρέψαμε, τσίμπησε κάτι ελαφρύ το φιογκάκι και ξαναφύγαμε για το δικό του tae.

Ήρθαμε πριν από λίγο και ετοιμάζω βραδυνό. Θα κάνουμε τα μπανάκια μας και θα ξαπλώσουμε νωρίς γιατί αύριο έχω τρελή μέρα... πολύ δουλίτσα. Ας είμαστε καλά και όλα θα γίνουν.

Υπάρχει κάτι, που με απασχολεί πολύ, ειδικά τελευταία.

Ξέρετε πόσο λατρεύω το θέμα μας. Έχω δώσει αρκετά χρόνια και τόσο πολύ χρόνο από την καθημερινότητά μου. Εχω κάνει φίλες αληθινές, που είμαι χαρούμενη που τις έχω στη ζωή μου.

Ομως, το τελευταίο διάστημα, είμαστε αρκετοί και δεν προλαβαίνω. Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω, να συζητήσω και ν' αναφέρω πραγματάκια που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Αυτό με δυσκολεύει πολύ γιατί από την μία νιώθω πως "χάνω" πράγματα που δεν μπορεσα να σχολιάσω λόγω χρόνου και από την άλλη από τα πολλά σχόλια που "πρεπει" να γίνουν, δεν προλαβαίνω να μοιραστώ μαζί σας τ' αγαπημένα μου "μυστικά" αλλά και φωτογραφίες που σε όλες μας αρέσουν και μας "παρακινούν" για πραγματάκια.

Και ξέρω, πως έτσι νιώθουν κι άλλες κορούλες, που έχουν συζητήσει μαζί μου.

Δεν ξέρω πως να το χειριστώ, θα το δούμε.

Σας φιλώ για την ώρα και σας εύχομαι καλό βράδυ.:D

Τελεια τα νυχακια της Σοφουλας μας!!!!

Οντως Ειρηνακη,αυτο το εχω παρατηρησει και εγω,πολλες φορες θελω να σχολιασω τοσα που δεν γινεται...ασε που ξεχναω και πολλα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε;

Εγώ, καλά... Τρέχω με το μικρό...

Ξεκινάω με τη σημερινή μου λίστα:

1. Ξυπνήσαμε και κάναμε τα πρωινά μας (πλύσιμο, άλλαγμα, γάλα, καφέ, δόντια)
  2. Αέρισα το δωμάτιο του μικρού και άλλαξα σεντόνια
  3. Μαγείρεψα φασολάδα
  4. Πήγα σμ με το μικρό (εκεί καθίσαμε να του δώσω το φρούτο του και ήπια κι εγώ ένα καφεδάκι... νομίζω ότι ήταν η ωραιότερη ώρα της μέρας μου)
  5. Στο γυρισμό πέρασα από καθαριστήριο, φούρνο και μανάβη
  6. Τακτοποίησα τα πράγματα που ήταν για το ψυγείο
  7. Τάισα το μικρό και τον κοίμισα
  8. Τακτοποίησα τα υπόλοιπα πράγματα στα ντουλάπια
  9. Φάγαμε με τον άντρα μου και μάζεψα τραπέζι και νεροχύτη
  10. Έφυγα για μάθημα
  11. Μόλις γύρισα έδωσα στο μικρό το αυγό του (Γιώτα, ποτέ δε μου έχει πει κάτι η παιδίατρος... της έχω πει ότι του το δίνω το απόγευμα και δεν το σχολίασε καθόλου... Εσένα, σου εξήγησε το λόγο που σου το είπε;)
  12. Κατέβασα τις κουρτίνες του σαλονιού, τις έβαλα μέσα σε μια παπλωματοθήκη, πήρα και μια κουβέρτα του παιδιού, που δε θα χρησιμοποιήσω για αρκετό καιρό και πήγα μια βόλτα μέχρι το πλυντήριο (στην ταράτσα)
  13. Κατέβηκα και παίξαμε λίγο με το μικρό (δεν είχαμε παίξει σχεδόν καθόλου σήμερα)
  14. Μαζέψαμε τα παιχνίδια του και τον έκανα μπάνιο
  15. Του έφτιαξα γάλα και όσο το έπινε μάζεψα ότι είχε προκύψει στο νεροχύτη
  16. Έφτιαξα τοστάκια και καφεδάκι για τον άντρα μου (να πάρει μαζί του στη δουλειά)
  17. Κοίμισα το μικρό
  18. Έφερα τις κουρτίνες και την κουβέρτα από το πλυντήριο, αλλά άφησα την παπλωματοθήκη, να κάνει ένα έξτρα ξέβγαλμα με μαλακτικό τη νύχτα (θα μου την φέρει το πρωί ο άντρας μου)
  19. Ξεπροβόδισα τον άντρα μου και ετοίμασα ένα πλυντήριο με σκούρα για να το βάλει το πρωί, που θα πάει να φέρει την παπλωματοθήκη, ο άντρας μου.
  20. Έφαγα το καθιερωμένο, πλέον, γιαουρτάκι μου (με μέλι) και ήρθα να ξαπλώσω (παρέα με το laptop μου)

Ειρήνη μου, η ιδέα για το στραγγιχτήρι στο πλυντήριο πιάτων ήταν υπέροχη... Άστραψε χωρίς καθόλου κόπο. Άλλες φορές, έπρεπε να ασχοληθώ μαζί του περίπου μισή ώρα και κάποιες φορές, δε γινόταν ακριβώς όπως το ήθελα. Το έβαλα εχθές στο πλυντήριο πιάτων και σήμερα το πρωί δεν πίστευα στα μάτια μου...

Ήμουν πολύ τυχερή. Το είπες πάνω στις μέρες που υπολόγιζα να το καθαρίσω. Αν το είχες πει μερικές μέρες αργότερα, θα τραβούσα τα μαλλιά μου που δε με πρόλαβες... :D

Αυτά από μένα για σήμερα...

Πολύ θα ήθελα να σχολιάσω αυτά που έχετε γράψει, αλλά έχετε γράψει πολλά και σας διάβασα στα πεταχτα, οπότε δε θα τα καταφέρω...

Καλό βράδυ!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Γιωτα μου δεν κοιμαται καθολου,το μεσημερι του βαζω να δει dvd τον μικυ ή την ντορα και καθεται χαλαρος,δεν μ'αρεσει που βλεπει καθε μερα dvd,αλλα δεν ξερω πως αλλιως να τον κραταω ησυχο και ηρεμο...

Τον τελευταιο καιρο ειχε αρχισει ''κολπα'',τον βαζαμε για υπνο το βραδυ στις 9 και σηκωνοταν πανω απο 10 φορες,πολλες φορες πηγαινε 1 η ωρα για να κοιμηθει και ειχαμε φρικαρει...τωρα πεφτει ξερος...

βεβαια εξαρταται και τι ωρα θα σηκωθει το πρωι,συνηθως σηκωνεται 9:30,αν ξυπνησει κατα τις 8 αναγκαστικα θα τον βαλω για καμια ωριτσα το μεσημερι.

Εσυ ολα καλα με το θεμα που σε απασχολουσε?

Αχ μαμά του Κων/νου αυτό με τα ξυπνήματα περνάμε εμείς τώρα. 4 με 5 φορές την νύχτα.... Σήμερα είχα τον Τσάρλι και μίμο στο dvd και ησύχασα για μια ώρα. Είναι τέτοια η δουλειά μου που θέλω εμπνευση και ησυχία αλλά τα τερατάκια με τρελένουν. :P Το βράδυ σηκόνονται έρχονται στην κρεβατοκάμαρα μας στο κρεβάτι σκαρφαλώνουν πάνω και κοιμούνται. Τα πάμε στο δικό τους. Κοιμούνται. Και όταν επιστρέψουμε στο δικό μας, μόλλλιιςςς βάλω το σώμα μου στο κρεβάτι....και αχ αποκοιμήθω...ΜΠΑΜΠΑ...ΜΑΜΑ και φτου και απ την αρχή :P

Καλησπέρα σας.

Είχα σήμερα μία πολύ τρεχάτη μέρα. Οπως έχω πει ξανα πολλές φορές, πόσα κάνουμε εμείς οι μανούλες σε μία ημέρα...:rolleyes:

Υπάρχει κάτι, που με απασχολεί πολύ, ειδικά τελευταία.

Ξέρετε πόσο λατρεύω το θέμα μας. Έχω δώσει αρκετά χρόνια και τόσο πολύ χρόνο από την καθημερινότητά μου. Εχω κάνει φίλες αληθινές, που είμαι χαρούμενη που τις έχω στη ζωή μου.

Ομως, το τελευταίο διάστημα, είμαστε αρκετοί και δεν προλαβαίνω. Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω, να συζητήσω και ν' αναφέρω πραγματάκια που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Αυτό με δυσκολεύει πολύ γιατί από την μία νιώθω πως "χάνω" πράγματα που δεν μπορεσα να σχολιάσω λόγω χρόνου και από την άλλη από τα πολλά σχόλια που "πρεπει" να γίνουν, δεν προλαβαίνω να μοιραστώ μαζί σας τ' αγαπημένα μου "μυστικά" αλλά και φωτογραφίες που σε όλες μας αρέσουν και μας "παρακινούν" για πραγματάκια.

Και ξέρω, πως έτσι νιώθουν κι άλλες κορούλες, που έχουν συζητήσει μαζί μου.

Δεν ξέρω πως να το χειριστώ, θα το δούμε.

Σας φιλώ για την ώρα και σας εύχομαι καλό βράδυ.:D

ειρηνη μου οντως εχουμε γινει πολλες, κ φανταζομαι ποσες ακομα θα διαβαζουν χωρις να γραφουν! ειμαστε πολυ ομορφη παρεουλα χωρις "σκιες" κ παρεξηγησεις.

κ οσο μεγαλωνουν τα παιδια μας μεγαλωνουν κ οι υποχρεωσεις μας λιγοστευοντας τον χρονο μας. ξερεις ποσες φωτο εχω τραβηξει με το κινητο κ δεν τις εχω βαλει?

φαντασου εσυ που εισαι κ ο πυρηνας (μανα:D) του θεματος! παντως δεν νομιζω να ενοχλει καμια μας το οτι δεν σχολιαζονται διαφορα, γιατι κ ολες οι υπολοιπες το ιδιο παθαινουμε! αλλωστε αν καποια θελει οπωσδηποτε την γνωμη σου-συμβουλη σου, στελνει πμ. μην στεναχωριεσαι που δεν μας προλαβαινεις ολες, φυσικο ειναι!

υγ. ωραια νυχια, το κοκκινο ειναι αγαπημενο χρωμα!!!!:D

θα δειξει, ειμαστε σε συζητησεις ακομα, μεχρι την τριτη θα εχουμε παρει αποφαση! ελπιζω καλη κ κοντα σε αυτο που πιστευω εγω!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

1. Μόλις γύρισα έδωσα στο μικρό το αυγό του (Γιώτα, ποτέ δε μου έχει πει κάτι η παιδίατρος... της έχω πει ότι του το δίνω το απόγευμα και δεν το σχολίασε καθόλου... Εσένα, σου εξήγησε το λόγο που σου το είπε

Αυτά από μένα για σήμερα...

Πολύ θα ήθελα να σχολιάσω αυτά που έχετε γράψει, αλλά έχετε γράψει πολλά και σας διάβασα στα πεταχτα, οπότε δε θα τα καταφέρω...

Καλό βράδυ!!!

δεν θυμαμαι καλα, η μου ειχε πει οτι ειναι βαρυ για το απογευμα, η κατι αλλο που δεν το θυμαμαι. θα την ρωτησω ομως οταν θα ξαναπαμε.

πωπω πολλες δουλειες εκανες....!

Γιωτα μου δεν κοιμαται καθολου,το μεσημερι του βαζω να δει dvd τον μικυ ή την ντορα και καθεται χαλαρος,δεν μ'αρεσει που βλεπει καθε μερα dvd,αλλα δεν ξερω πως αλλιως να τον κραταω ησυχο και ηρεμο...

Τον τελευταιο καιρο ειχε αρχισει ''κολπα'',τον βαζαμε για υπνο το βραδυ στις 9 και σηκωνοταν πανω απο 10 φορες,πολλες φορες πηγαινε 1 η ωρα για να κοιμηθει και ειχαμε φρικαρει...τωρα πεφτει ξερος...

βεβαια εξαρταται και τι ωρα θα σηκωθει το πρωι,συνηθως σηκωνεται 9:30,αν ξυπνησει κατα τις 8 αναγκαστικα θα τον βαλω για καμια ωριτσα το μεσημερι.

ακρηβος το ιδιο ειναι ο γιος μου αν κοιμηθει μεσημερι το βραδυ μετα τη 1 κοιματε

οπος σημερα :shock:

οποτε δεν κοιματε κι ετσι κοιματε κατα ις 9-10 το βραδυ

απο το καλοκαιρη που εκοψε το μεσημεριανο υπνο κοιματε σερι ολο το βραδυ:shock:

ειχα να κοιμηθω 2.5 χρονια σαν ανθρωπος:shock:

Αχ μαμά του Κων/νου αυτό με τα ξυπνήματα περνάμε εμείς τώρα. 4 με 5 φορές την νύχτα.... Σήμερα είχα τον Τσάρλι και μίμο στο dvd και ησύχασα για μια ώρα. Είναι τέτοια η δουλειά μου που θέλω εμπνευση και ησυχία αλλά τα τερατάκια με τρελένουν. :P Το βράδυ σηκόνονται έρχονται στην κρεβατοκάμαρα μας στο κρεβάτι σκαρφαλώνουν πάνω και κοιμούνται. Τα πάμε στο δικό τους. Κοιμούνται. Και όταν επιστρέψουμε στο δικό μας, μόλλλιιςςς βάλω το σώμα μου στο κρεβάτι....και αχ αποκοιμήθω...ΜΠΑΜΠΑ...ΜΑΜΑ και φτου και απ την αρχή :P

φιλε Νικο καλος ηρθες:)

αυτο το σκινηκο το περασα και το προσπερασα:tongue: δεν αντεξα πανω απο μηνα και το νευρηκο μου συστημα το ιδιο οποτε και δεν ξαναεκανα μεταφορα στο κρεβατι του,κοιμομαστε τριο και τελιονει εκει το θεμα

ενταξη δεν ειμαι και πιο ηρεμος ανθρωπος του πλανητη ε! ειμαι και κομμωτρια καταλαβενεις:rolleyes:

ακρηβος το ιδιο ειναι ο γιος μου αν κοιμηθει μεσημερι το βραδυ μετα τη 1 κοιματε

οπος σημερα :shock:

οποτε δεν κοιματε κι ετσι κοιματε κατα ις 9-10 το βραδυ

απο το καλοκαιρη που εκοψε το μεσημεριανο υπνο κοιματε σερι ολο το βραδυ:shock:

ειχα να κοιμηθω 2.5 χρονια σαν ανθρωπος:shock:

Θεέ μου τα σκέφτομαι να κοιμούνται τα δικά μου σερί και λέω αντεεεε επιτέλους. Παλιότερα που ήσαν μωρά δεν ξυπνούσαν, βέβαια εδω και λίγους μήνες αλλάξαμε πόλη, σπίτι κτλ. Ίσως αυτό παίζει ρόλο που είναι ΤΟΣΟ ανήσυχα τα βράδια...υποθέτω θα χει και αυτό να κάνει

καλησπερα:D

εχω πολυ δουλεια και χαθηκα

σημερα δουλευα 8-8 και αυριο σαββατο το ιδιο

διαβασα τοσα πολα που τα ξεχασα τα μισα:oops:

χρυσα το παστιτσιο πραγματηκα Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΟ να το κανεις

και πολυ γρηγορο;)

Ειρηνη χαλλλαρα οταν μπορεις και εχεις χρονο θα απαντας

εμας μια καλημερα μας ειναι αρκετη απο εσενα:D

Διαφημίσεις

δεν θυμαμαι καλα, η μου ειχε πει οτι ειναι βαρυ για το απογευμα, η κατι αλλο που δεν το θυμαμαι. θα την ρωτησω ομως οταν θα ξαναπαμε.

πωπω πολλες δουλειες εκανες....!

Αν είναι γι' αυτό, δεν τίθεται θέμα... Εμείς, όταν λέμε απόγευμα, εννοούμε το αργότερο στις 17:00. Αφού στις 14:30 το αργότερο ξυπνάει από μεσημεριανό ύπνο... Άρα, μέχρι τις 21:00 που κοιμάται, μια χαρά είναι (λέω εγώ, τώρα...)

Για τις δουλειές που λες, ήθελα να κάνω κι άλλες, αλλά ας όψεται η ουρά μου...

Σήμερα θα φορτσάρω πάλι. Έχω ήδη απλώσει το βραδυνό πλυντήριο με κουρτίνες, παπλωματοθήκη, κουβέρτα παιδιού και πλένει άλλο ένα με σκούρα (με φάγατε που δεν είχα ασιδέρωτα.. άλλα δύο θα μπουν σήμερα και ίσως και δύο του παιδιού αύριο...)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα είπα; Δεν είπα...

Καλημέρα, λοιπόν!!!

Δε θα αρχίσω λίστα από τώρα. Ίσως τη γράψω το βράδυ, αν και θα έχω κόσμο, μάλλον, το απόγευμα, οπότε αύριο...

Μια ερώτηση θέλω να κάνω (για να μπούμε πάλι λίγο στο κλίμα)...

Θέλω εδώ και μέρες να αφαιρέσω τις ετικέτες από κάτι βάζα (από μέλι, μαγιονέζα κλπ) και σήμερα το αποφάσισα (είπαμε, άρχισα να γράφω και αυτο-πριζώθηκα :tongue:)

Έχετε κανέναν εύκολο τρόπο για να μην τρίβω με τις ώρες;

Διάβασα κάπου για ξύδι και να σας πω τι έκανα (αλλά δεν ξέρω αν θα πιάσει)

Έβαλα χαρτί κουζίνας γύρω από τις ετικέτες και το πότισα με λευκό ξύδι (για να μουλιάσει, ουσιαστικά).

Αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε, δεκτό, για την περίπτωση που δεν τα καταφέρω έτσι... Αν τα καταφέρω, θα σας πω...

Σας αφήνω...

Πάω να κάνω καμιά δουλειά..

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα είπα; Δεν είπα...

Καλημέρα, λοιπόν!!!

Δε θα αρχίσω λίστα από τώρα. Ίσως τη γράψω το βράδυ, αν και θα έχω κόσμο, μάλλον, το απόγευμα, οπότε αύριο...

Μια ερώτηση θέλω να κάνω (για να μπούμε πάλι λίγο στο κλίμα)...

Θέλω εδώ και μέρες να αφαιρέσω τις ετικέτες από κάτι βάζα (από μέλι, μαγιονέζα κλπ) και σήμερα το αποφάσισα (είπαμε, άρχισα να γράφω και αυτο-πριζώθηκα :tongue:)

Έχετε κανέναν εύκολο τρόπο για να μην τρίβω με τις ώρες;

Διάβασα κάπου για ξύδι και να σας πω τι έκανα (αλλά δεν ξέρω αν θα πιάσει)

Έβαλα χαρτί κουζίνας γύρω από τις ετικέτες και το πότισα με λευκό ξύδι (για να μουλιάσει, ουσιαστικά).

Αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε, δεκτό, για την περίπτωση που δεν τα καταφέρω έτσι... Αν τα καταφέρω, θα σας πω...

Σας αφήνω...

Πάω να κάνω καμιά δουλειά..

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!!!

Ηλιαχτίδα ή θα τα βάλεις σε μια λεκανίτσα με χλειαρό νερό και θα τα αφήσεις...αρκετααα ή θα χρησιμοποιήσεις οινόπνευμα. Αν είναι ζόρικες σύρμα που πλένουμε τα πιάτα. Αν είναι ΠΟΛΥ ζόρικες τότε βενζίνι και 100% εξαφαντίστηκαν :P Το κάνα τις προάλλες γιατί έχω πορτοκαλιές στον κήπο, πολλά πορτοκάλια,τα παιδιά ετρωγαν αλλά ήταν μπόλικα και χαλουσαν όποτε τα κανα γλυκο ;)

Καλημέρα!!!

Καλέ δεν είχα δει πως έχουμε και άντρα στην παρέα,τώρα πρέπει να λέω όχι μόνο ''καλημέρα κοπελιές αλλά και παλικάρι'':tongue:

Καλώς ορίσατε νέα μέλη,είμαστε πολλοί κι εγώ όντως δεν προλαβαίνω να σχολιάσω και δεν τα θυμάμαι κιόλας!

Ηλιαχτίδα και Γιώτα και μένα ο παιδίατρος μου είχε πει το αυγό το πρωί γιατί για το απόγευμα πέφτει λίγο βαρύ.

Μ'έχει σκάσει η κόρη μου από χτες...Δεν κάθεται λεπτό ήσυχη,όλη την ώρα θέλει κάτι και γκρινιάζει,δεν ξέρω τι να κάνω,φτάνω στο αμήν μερικές φορές...εσείς τι κάνετε όταν είναι τόσο ανήσυχα???

Μέσα στην ανησυχία της μου ανακάτεψε το συρτάρι με τις κουτάλες και τα συναφή και βρήκα ευκαιρία να το φτιάξω;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!

Σήμερα θα είναι μια μεγάλη μέρα για την κρεβατοκάμαρα μου!!!!

Ευχαριστώ την Ειρήνη για το σπρώξιμο που χρειάζομαι.... αλλά πραγματικά αξίζει να το προσπαθήσουμε όσοι δεν μπορούμε λόγω φορτωμένου προγράμματος να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις ενός τακτοποιημένου σπιτιού.

Θα σας βάλω φώτος πριν και μετά και θα γελάσετε πολύ!

Εχθές λοιπόν σχόλασα αργάμιση και επειδή ήμουν πολύ τσιτωμένη βγήκαμε για ποτό στο Γκάζι με μια συνάδελφο που σχόλαγε και αυτή την ίδια ώρα και έτυχε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο, ήταν κάτι αυθόρμητο δηλαδή. Επέστρεψα σπίτι 10.30 και πραγματικά είχα χαλαρώσει, με συζήτηση για κοινά προβλήματα (και 2 ποτήρια κρασί).

Σήμερα ξύπνησα πολύ καλύτερα, δεν με πονάει πια η κοιλιά μου ΚΑΙ αποφάσισα να κάνω πάλι μια προσπάθεια κοψίματος τσιγάρου......

Για όσες/όσους δεν έχουν επισκεφθεί ακόμη το blog της Ειρήνης....... Πριζωθείτε άφοβα!

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...