Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Μόνο υπομονή μπορώ να κάνω μέχρι να πάει νήπιο που αναγκαστικά θα πάει σε Δημόσιο ή να ελπίζω ότι θα μου κάτσει το Τζόκερ..:rolleyes:

Για το καλό του παιδιού μου όμως δεν υπολογίζω τίποτε..

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

. μας ηρθε 300 ευρω το ρευμα για 4 μηνες. (εχουμε νυχτερινο) κ μεσα ειναι κ μαγειρεματα-πλυντηρια-φωτα-πρεσσα, ολο το ρευμα του σπιτιου.

χωρις το χαρατσι εννοειται. μονο για το ρευμα λεω

η αληθεια ειναι οτι κατω απο αλλες συνθηκες κι εχοντας δυσκολα οικονομικα για τα απλα δεν θα επαιρνα γυναικα ακομα και τα χοντρα μονη μου τα εκανα. Απλα λεω οτι θα νιωσω περιεργα και θελω οσο μπορω να ειμαι πιο ευγενικη γιατι γενικα δεν μου αρεσουν οι προσβολες. Δεν ειχα και ποτε ανθρωπο για τετοια πραγματα κι ευτυχως ολες με διαφωτισατε. Σιγουρα παντως δεν θα καθομαι στο καναπε και να της κανω υποδειξεις, ολο και κατι θα βρω να συμμαζεψω

Ιoanna για να σου δώσω ιδέα, εγω όταν έχω τη γυναίκα στο σπίτι την αφήνω αυτήν στο χώρο που κινείται εκείνη την ώρα να κάνει άνετα τις δουλειές της και εγω παίρνω τα παιδιά και πηγαίνω σε άλλο δωμάτιο/επίπεδο...και για να μην είμαστε μες στα πόδια της και για να μην είναι τα παιδιά εκει που μυρίζουν απορρυπαντικά, ανοιγοκλείνει μπαλκονόπορτες και μπαίνει κρυο κλπ....

οι δημοσιοι δεν ειναι δωρεαν? τι λεω τωρα ε?

οι δημόσιοι αν δεν σε πάρουν με εσπα πληρώνεις ενα ποσό ανάλογο των εισοδημάτων σου....πχ το ανώτερο που πληρώνεις εδω σε μας για τα εισοδήματα από 40.000 και πάνω είναι 800Ε το χρόνο....το μικρότερο που πληρώνεις για μικρά εισοδήματα είναι 360Ε το χρόνο....δεν θυμάμαι ποια κοπέλα ρώτησε αλλά ναι μια χαρά σε παίρνουν στους δημόσιους παιδικούς σταθμούς αν είσαι δημότης, τουλάχιστον εδω στη θεσσαλονίκη είναι πολύ εύκολο...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Τι κανετε???

χαθηκα αλλα με τον μικρο δεν προλαβω καθολου,του εχω αλλαξει προγραμμα,δεν κοιμαται το μεσημερι και τον βαζω πιο νωρις το βραδυ,οποτε ολη μερα τρεχω....βεβαια σας διαβαζω!!!!

Αρις-Αννα :(:(:(,ελπιζω να πανε ολα καλυτερα....

Ειρηνακη μπραβο για το μικρουλη σου!!!

Να καλως ορισω και εγω τα καινουργια μελη της παρεας μας!!!!

Εχθες πηγα τζαμπο με τον μικρο και κοιταξα για στολη,δεν βρηκα τιποτα που να μου αρεσει και μου φανηκαν πανακριβες...η πιο φθηνη ειχε 20 ευρω αλλα βρε κοριτσια μου φανηκαν παρα πολλα για τζαμπο,δηλαδη εντελως ναυλον.....

Για την χλωρινη που λεγατε,εγω βρε κοριτσια την αγαπω:oops:Δεν λειπει ποτε απο το σπιτι....παλια την χρησιμοποιουσα παααααρα πολυ αλλα τωρα με το παιδι εχω περιοριστει μονο στο μπανιο και στον νεροχυτη...αλλα η μυρωδια στο σπιτι,με κανει να νιωθω καθαριοτητα....

Σημερα εχω κανει τα απειρα....

Τακτοποιησα το σπιτι,ξεσκονισα,σκουπισα,τακτοποιησα την ντουλαπα του μικρου,αλλαξα πετσετες,σεντονια,εκανα με χλωρινη το μπανιο,το μονο που μου εχει μεινει ειναι τα πιατα αλλα θα τα κανω λιγο αργοτερα.

Απο φαγακι ειχα ρυζι με αρακα,δηλαδη ρυζι σπυρωτο και απο πανω αντι για σαλτσα βαζετε αρακα λαδερο(χωρις πατατες),οσες δεν το εχετε κανει,δοκιμαστε το;)

Αυτα τα νεα μου κοριτσακια μου!!!!

Σας φιλω!!!!

Διαφημίσεις

Δομνίνα οι τιμές κυμαίνονται απο 250 ευρώ -500 ευρώ ανάλογα την περιοχή....συνήθως στα ΒΠ τσιμπανε οι τιμές....εγώ σε Ν. Φιλαδέλφεια που τις πήγαινα παιδικό σταθμό έδινα 350 με σχολικό και φαγητό για 1 παιδί! παίρνει απο 2,5 ετών παιδάκια και άνω....οπότε τώρα δεν θα στο έπαιρναν....όμως τον προτείνω με κλειστά μάτια για αργότερα!

Καλησπέρα!!!Μα να μην προλαβαίνω καθόλου,τι έχω πάθει αυτή τη βδομάδα και θέλω τόσα να σχολιάσω...

Περάσαμε όντως τέλεια και θα ήθελα 2 μερούλες ακόμη αλλά ας μην είμαι αχάριστη.

Γιωτάκι θα βάλω κι εδώ φωτό απλά δεν έχω προλάβει.

Ελπίζω το σκ να είμαι πιο χαλαρή και να σχολιάσω άνετα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δομνίνα οι τιμές κυμαίνονται απο 250 ευρώ -500 ευρώ ανάλογα την περιοχή....συνήθως στα ΒΠ τσιμπανε οι τιμές....εγώ σε Ν. Φιλαδέλφεια που τις πήγαινα παιδικό σταθμό έδινα 350 με σχολικό και φαγητό για 1 παιδί! παίρνει απο 2,5 ετών παιδάκια και άνω....οπότε τώρα δεν θα στο έπαιρναν....όμως τον προτείνω με κλειστά μάτια για αργότερα!

Μιλάς για τη Φ.... Η.....α?

L2qIp2.png

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Τι κανετε???

χαθηκα αλλα με τον μικρο δεν προλαβω καθολου,του εχω αλλαξει προγραμμα,δεν κοιμαται το μεσημερι και τον βαζω πιο νωρις το βραδυ,οποτε ολη μερα τρεχω....βεβαια σας διαβαζω!!!!

Αρις-Αννα :(:(:(,ελπιζω να πανε ολα καλυτερα....

Ειρηνακη μπραβο για το μικρουλη σου!!!

Να καλως ορισω και εγω τα καινουργια μελη της παρεας μας!!!!

Εχθες πηγα τζαμπο με τον μικρο και κοιταξα για στολη,δεν βρηκα τιποτα που να μου αρεσει και μου φανηκαν πανακριβες...η πιο φθηνη ειχε 20 ευρω αλλα βρε κοριτσια μου φανηκαν παρα πολλα για τζαμπο,δηλαδη εντελως ναυλον.....

Για την χλωρινη που λεγατε,εγω βρε κοριτσια την αγαπω:oops:Δεν λειπει ποτε απο το σπιτι....παλια την χρησιμοποιουσα παααααρα πολυ αλλα τωρα με το παιδι εχω περιοριστει μονο στο μπανιο και στον νεροχυτη...αλλα η μυρωδια στο σπιτι,με κανει να νιωθω καθαριοτητα....

Σημερα εχω κανει τα απειρα....

Τακτοποιησα το σπιτι,ξεσκονισα,σκουπισα,τακτοποιησα την ντουλαπα του μικρου,αλλαξα πετσετες,σεντονια,εκανα με χλωρινη το μπανιο,το μονο που μου εχει μεινει ειναι τα πιατα αλλα θα τα κανω λιγο αργοτερα.

Απο φαγακι ειχα ρυζι με αρακα,δηλαδη ρυζι σπυρωτο και απο πανω αντι για σαλτσα βαζετε αρακα λαδερο(χωρις πατατες),οσες δεν το εχετε κανει,δοκιμαστε το;)

Αυτα τα νεα μου κοριτσακια μου!!!!

Σας φιλω!!!!

βουλα μου δεν κοιμαται καθολου μες την μερα???? πως αντεχει, εμενα στανταρ το 3ωρο το πρωι. το αργοτερο να κοιμηθει στις 12 (σπανια) , αλλιως 11-3 4ωρο δηλ!

Καλησπέρα!!!Μα να μην προλαβαίνω καθόλου,τι έχω πάθει αυτή τη βδομάδα και θέλω τόσα να σχολιάσω...

Περάσαμε όντως τέλεια και θα ήθελα 2 μερούλες ακόμη αλλά ας μην είμαι αχάριστη.

Γιωτάκι θα βάλω κι εδώ φωτό απλά δεν έχω προλάβει.

Ελπίζω το σκ να είμαι πιο χαλαρή και να σχολιάσω άνετα

α τι ωραια!!!

Διαφημίσεις

αφου ανεβηκα σπιτι, ετοιμασα την μικρη, της εβαλα κ εφαγε, εκοψα σαλατα λαχανο-καροτο, εβαλα εφαγα κ εγω, μαζεψα κουζινα κ εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο. εφτιαξα καφεδακι κ αραξα. ο αντρας μου θα αργησει. για δειτε εδω για στολες, τις βλεπω σχετικα οικονομικες κ φανταζομαι θα ειναι καλυτερες απο το jumbo. http://www.maxstores.gr/index.php?id_category=442&controller=category

Καλησπέρα σας.

Είχα σήμερα μία πολύ τρεχάτη μέρα. Οπως έχω πει ξανα πολλές φορές, πόσα κάνουμε εμείς οι μανούλες σε μία ημέρα...:rolleyes:

Χθες, γύρισα πολύ-πολύ αργά. Έριχνε τόσο πολύ βροχή...

Τα υπέροχα νυχάκια της Σοφούλας μας, σε wildfire της shellac, συνδυασμένο με ασημί τρουκς.

Υπέροχα? ;)

DSCN0271_zpsb5940a35.jpg

Σήμερα, πήγε ο αντρούλης μου το παιδί στο σχολείο, γιατί δούλευα και πάλι από πολύ νωρίς.

Επέστρεψα περίπου στη 1 παρά και ίσα που πρόλαβα να ετοιμάσω ένα κοτοπουλάκι ψητό και το συνοδέψαμε με λινγκουίνι.

Σας βάζω το χθεσινό μας φαγάκι γιατί το σημερινό, δεν πρόλαβα

DSCN0265_zpsf66a2d6f.jpg

Πήρα το παιδάκι από το σχολείο και επιστρέψαμε σπίτι μας.

Ετοίμασα, φάγαμε

Μάζεψα το τραπέζι

Επλυνα τα πιατικά

Ετοίμασα ένα νυχτερινό πλυντήριο, για σήμερα το βράδυ, με ρούχα δουλειάς του μπαμπά μου

Μάζεψα τ' απλωμένα ρούχα που υπήρχαν στην απλώστρα

Μάζεψα το σπιτάκι μου

Και χαλάρωσα για καμιά ωρίτσα.

Ετοιμαστήκαμε και πήγα tae. Πόσο βοηθάει η γυμναστική.. ήμουν τόσο πιασμένη και τώρα νιώθω μια χαρά. Σαν να μην ήμουν...

Επιστρέψαμε, τσίμπησε κάτι ελαφρύ το φιογκάκι και ξαναφύγαμε για το δικό του tae.

Ήρθαμε πριν από λίγο και ετοιμάζω βραδυνό. Θα κάνουμε τα μπανάκια μας και θα ξαπλώσουμε νωρίς γιατί αύριο έχω τρελή μέρα... πολύ δουλίτσα. Ας είμαστε καλά και όλα θα γίνουν.

Υπάρχει κάτι, που με απασχολεί πολύ, ειδικά τελευταία.

Ξέρετε πόσο λατρεύω το θέμα μας. Έχω δώσει αρκετά χρόνια και τόσο πολύ χρόνο από την καθημερινότητά μου. Εχω κάνει φίλες αληθινές, που είμαι χαρούμενη που τις έχω στη ζωή μου.

Ομως, το τελευταίο διάστημα, είμαστε αρκετοί και δεν προλαβαίνω. Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω, να συζητήσω και ν' αναφέρω πραγματάκια που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας. Αυτό με δυσκολεύει πολύ γιατί από την μία νιώθω πως "χάνω" πράγματα που δεν μπορεσα να σχολιάσω λόγω χρόνου και από την άλλη από τα πολλά σχόλια που "πρεπει" να γίνουν, δεν προλαβαίνω να μοιραστώ μαζί σας τ' αγαπημένα μου "μυστικά" αλλά και φωτογραφίες που σε όλες μας αρέσουν και μας "παρακινούν" για πραγματάκια.

Και ξέρω, πως έτσι νιώθουν κι άλλες κορούλες, που έχουν συζητήσει μαζί μου.

Δεν ξέρω πως να το χειριστώ, θα το δούμε.

Σας φιλώ για την ώρα και σας εύχομαι καλό βράδυ.:D

777885dugw57gt25.gif

Καλησπερα κοριτσια μου!Τι κανετε?

Εγω το απογευμα τελειωσα τα πιατα που μου ειχαν μεινει,απλωσα ενα πλυντηριο,εβαλα αλλα 2,το ενα το απλωσα και τωρα θα απλωσω και το αλλο.

Εκανα αποτριχωση,εβγαλα φρυδακια,εφτιαξα νυχακια και στα ποδια και στα χερια,λουστηκα στεγνωσα μαλλακια και εκοψα τις οφελειες μου,αλλα τις εκανα χαλια...δεν πειραζει να ξαναμακρυνουν....εκανα μπανακι,ξυρισα ποδακια,εκανα μπανιο τον μικρο,του εκοψα νυχακια,ηρθε ο μπαμπας μας και επαιξαν μιση ωριτσα και τωρα επεσε ξερος για υπνος,και εμεις χαραλωνουμε στην τηλεοραση,και εχουμε παραγγειλει σουβλακια!!!!

Εδω και μια εβδομαδα κανω την διατροφη μου παρα πολυ σωστα και νιωθω το σωμα μου να ''δουλευει'',ας κανω ενα διαλειμμα...:tongue:

βουλα μου δεν κοιμαται καθολου μες την μερα???? πως αντεχει, εμενα στανταρ το 3ωρο το πρωι. το αργοτερο να κοιμηθει στις 12 (σπανια) , αλλιως 11-3 4ωρο δηλ!

α τι ωραια!!!

Γιωτα μου δεν κοιμαται καθολου,το μεσημερι του βαζω να δει dvd τον μικυ ή την ντορα και καθεται χαλαρος,δεν μ'αρεσει που βλεπει καθε μερα dvd,αλλα δεν ξερω πως αλλιως να τον κραταω ησυχο και ηρεμο...

Τον τελευταιο καιρο ειχε αρχισει ''κολπα'',τον βαζαμε για υπνο το βραδυ στις 9 και σηκωνοταν πανω απο 10 φορες,πολλες φορες πηγαινε 1 η ωρα για να κοιμηθει και ειχαμε φρικαρει...τωρα πεφτει ξερος...

βεβαια εξαρταται και τι ωρα θα σηκωθει το πρωι,συνηθως σηκωνεται 9:30,αν ξυπνησει κατα τις 8 αναγκαστικα θα τον βαλω για καμια ωριτσα το μεσημερι.

Εσυ ολα καλα με το θεμα που σε απασχολουσε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...