Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

οι δημοσιοι δεν ειναι δωρεαν? τι λεω τωρα ε?

Οχι δεν ειναι, πληρωνεις τροφεια αναλογα με τα εισοδηματα σου, οταν πας τα δικαιολογητικα σου ζητουν εκκαθαριστικο εφοριας και αναλογα με το ποσο ψηλα η χαμηλα εισαι πληρωνεις.. Μακαρι να ηταν δωρεαν! :rolleyes:

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επειδή μου αρέσει να λειτουργώ ως φρόνιμο παιδί και να μαγειρεύω πριν πεινάσω ψάχνω οτιδήποτε με απασχολεί σχετικά νωρίς για να έχω αρκετό χρόνο μπροστά μου να αποφασίσω με την ησυχία μου και για να μη βρεθώ προ εκπλήξεων..

Έτσι με την προνοητικότητα που με διακρίνει έψαξα από τώρα τι απαιτείται για να συμμετέχω στο ΕΣΠΑ ή στους Δημόσιους παιδικούς σταθμούς..

Λόγω υψηλού οικογενειακού εισοδήματος το ΕΣΠΑ αποκλείεται για εμάς διότι έχουμε οικογενειακό εισόδημα άνω των 30.000 Ευρώ..

Όσον αφορά στους Δημόσιους βρεφονηπιακούς οι αιτήσεις γίνονται στο τέλος Μαϊου κάθε χρόνο αλλά και πάλι λόγω υψηλού οικογενειακού εισοδήματος είναι λίγες οι πιθανότητες να γίνουμε δεκτοί. Εκτός αυτού στην περιοχή μου ο Δημόσιος παιδικός σταθμός δέχεται παιδάκια από 2.5 και πάνω και ο βρεφονηπιακός είναι πολύ μακριά.. και όπως όλες ξέρετε οι Δημόσιοι σταθμοί δεν έχουν μεταφορά από και προς το σχολείο..

Έτσι άρχισα να ψάχνω στους ιδιωτικούς για να δω τιμές, εγκαταστάσεις, περιβάλλον, ωράριο λειτουργίας κλπ..

Βλέπετε θέλω το παιδάκι μου να περνάει καλά και να είναι χαρούμενο και εννοείται ότι δεν θέλω να το αφήσω για τελευταία στιγμή διότι όλο και κάτι μπορεί να στραβώσει..

L2qIp2.png

Επειδή μου αρέσει να λειτουργώ ως φρόνιμο παιδί και να μαγειρεύω πριν πεινάσω ψάχνω οτιδήποτε με απασχολεί σχετικά νωρίς για να έχω αρκετό χρόνο μπροστά μου να αποφασίσω με την ησυχία μου και για να μη βρεθώ προ εκπλήξεων..

Έτσι με την προνοητικότητα που με διακρίνει έψαξα από τώρα τι απαιτείται για να συμμετέχω στο ΕΣΠΑ ή στους Δημόσιους παιδικούς σταθμούς..

Λόγω υψηλού οικογενειακού εισοδήματος το ΕΣΠΑ αποκλείεται για εμάς διότι έχουμε οικογενειακό εισόδημα άνω των 30.000 Ευρώ..

Όσον αφορά στους Δημόσιους βρεφονηπιακούς οι αιτήσεις γίνονται στο τέλος Μαϊου κάθε χρόνο αλλά και πάλι λόγω υψηλού οικογενειακού εισοδήματος είναι λίγες οι πιθανότητες να γίνουμε δεκτοί. Εκτός αυτού στην περιοχή μου ο Δημόσιος παιδικός σταθμός δέχεται παιδάκια από 2.5 και πάνω και ο βρεφονηπιακός είναι πολύ μακριά.. και όπως όλες ξέρετε οι Δημόσιοι σταθμοί δεν έχουν μεταφορά από και προς το σχολείο..

Έτσι άρχισα να ψάχνω στους ιδιωτικούς για να δω τιμές, εγκαταστάσεις, περιβάλλον, ωράριο λειτουργίας κλπ..

Βλέπετε θέλω το παιδάκι μου να περνάει καλά και να είναι χαρούμενο και εννοείται ότι δεν θέλω να το αφήσω για τελευταία στιγμή διότι όλο και κάτι μπορεί να στραβώσει..

πολυ καλα κανεις και το κοιτας, νομιζα ομως οτι απο τωρα πρεπει να κλεισουμε. Κι εγω σκεφτομουνα απο το ΜΑρτιο να ψαξω για να προλαβω να κανω και τα χαρτια μου

Ioanna81 πόσο είναι ο μικρός σου; τώρα ποιος στον κρατάει;

2 χρονων ειναι και απο τοτε που γυρισα στη δουλεια τον κρατανε οι γονεις μου. Οποτε ελεγα απο Σεπτεμβρη να τον παω οχι γιατι δεν μπορουν οι γονεις μου αλλα ποσο πια θα ειναι με μεγαλους ανθρωπους? απλα φετος δεν τον πηγαμε για να μην αρρωστησει πολυ

Διαφημίσεις

γεια σας ρε κοριτσια! τι κανετε? εχω 3 μερες να γραψω, κ με καλυπτει απολυτα το μηνυμα της ευας! (εκτος απο την προταση της μικρης για το παλατι κ την πριγκηπισσα, η δικια μου το πολυ να ελεγε "κου...κου... τσυλο... φας..μες περι τυπες....τυπας" =αχ κουνελακι κουνελακι ξυλο που θα το φας μεσα σε ξενο περιβολακι τρυπες γιατι τρυπας, χαχαχαχαχα)

4u κ κικη δυστυχως δεν παιζει το σκηνικο αυτο, γιατι το χρεος αφορα εταιρια ΟΕ κ δεν διαχωριζονται τα χρεη. απλα πρεπει να πληρωθουν απο τα μελη της εταιριας, ασχετος αν η εταιρια εκλεισε. ειμαστε υπολογοι ολοι για ολο το ποσο. παντως θεωρω οτι βρισκομαστε σε ενα καλο σημειο επικοινωνιας, να δουμε τι θα γινει.

αρετουλα εδω!!!:D κ καλυτερα! σε καταλαβαινω για το ξενυχτι, προχτες το βραδυ η μικρη ξυπνια 2-5,30 κ εγω υπο διαλυση! εχτες κοιμηθηκαμε καλα!

ειρηνη μου ποσο δικιο εχεις με αυτα τα κ...οικονομικα! τουλαχιστον ο αντρας μου με στηριζει παρα πολυ με το θεμα!!!(κ ηθικα που ειναι το βασικο κ υλικα που ειναι το πρακτικο)

τι να πρωτοσχολιασω?????

αριςαννα σε σκεφτομουν αλλα για την κουνιαδα σου, φανταστηκα οτι ο αντρας σου ειναι καλυτερα... περαστηκα! (η κουνιαδα τι κανει?)

περαστηκα σε ολους του αρρωστουλιδες

βρε βασια μου φτανει με τις μερεντες! προχτες πηγα σουπερ πηγα να παρω κ λεω ΟΧΙ θα διαβαζω την βασια με τις μερεντες κ θα την κατασπαραξω!!!:tongue::tongue::tongue:

κοριτσακι δινεις απογευμα αυγο στον μικρο? μου εχει πει μονο πρωι, εγω το δινω μεσημερι, μετα το φαγητο για συμπληρωμα καποιες μερες που τρωει σκετο κρεας η κοτοπουλο.

δεν σας ειπα? εφτιαξα κριθαρακι με κοτοπουλο κ μπροκολο, το εφαγε ολο!!! βρηκα ενα λαχανικο που το τρωει!!!

στο σπιτι εινια σε μια υποφερτη κατασταση, κανω τα βασικα (κρεβατια-νεροχυτη, μαγειρεμα, μπανιο, συμμαζεμα κ σκουπισμα οσα βλεπει η πεθερα με το σκουπακι) κ τα απογευματα η φωναζω τις ξαδελφες κ ερχονται κ παιζουν η παμε εμεις.

τα παιδια της αδελφης μου εχουν κ τα δυο οστρακια..... (καλαμαρι σε θυμηθηκα!)

να καλωσορισω κ τους καινουργιους της παρεας (μαμαδες κ μπαμπαδες!)

πραγματικα ειρηνη μου πρεπει να εισαι πολυ περηφανη με τοσες κορες!!!:D

σας φιλω ολες!

Ioanna81 πόσο είναι ο μικρός σου; τώρα ποιος στον κρατάει;
2 χρονων ειναι και απο τοτε που γυρισα στη δουλεια τον κρατανε οι γονεις μου. Οποτε ελεγα απο Σεπτεμβρη να τον παω οχι γιατι δεν μπορουν οι γονεις μου αλλα ποσο πια θα ειναι με μεγαλους ανθρωπους? απλα φετος δεν τον πηγαμε για να μην αρρωστησει πολυ

αυτο ηθελα να σου πω δομνινα μου, ισως ειναι μικρος για να παει απο τωρα παιδικο, βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα. παντως πρεπει να εχεις κ εναλλακτικη για τις μερες που θα ειναι αρρωστο κ τις αργιες των σχολειων. δηλ μην απαλαξεις τελειως την πεθερα...

εγω θεωρω ιδανικη ηλικια τα 3 ετη, ασχετο που εγω δεν θα την παω ουτε του χρονου που θα ειναι 3 γιατι θελω κιαλλο παιδακι κ θα ειναι δυσκολο, απο θεμα αρρωστιων-ζηλειας κτλ

για στολες που λετε, εμεις ευτυχως εχουμε απο ξαδελφες (4 ξαδελφες εχει η κορουλα μου+ την βαπτηστηρα μου, που μαλλον θα μας δωσει στολη μιννι)

οσες εχετε καταστηματα max κοντα σας ριξτε μια ματια, εχω ενα φυλλαδιο με παρα πολυ καλες τιμες!!!

αυτο ηθελα να σου πω δομνινα μου, ισως ειναι μικρος για να παει απο τωρα παιδικο, βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα. παντως πρεπει να εχεις κ εναλλακτικη για τις μερες που θα ειναι αρρωστο κ τις αργιες των σχολειων. δηλ μην απαλαξεις τελειως την πεθερα...

εγω θεωρω ιδανικη ηλικια τα 3 ετη, ασχετο που εγω δεν θα την παω ουτε του χρονου που θα ειναι 3 γιατι θελω κιαλλο παιδακι κ θα ειναι δυσκολο, απο θεμα αρρωστιων-ζηλειας κτλ

κι εγω θεωρα τα 3 ιδανικη ηλικια αλλα εμας που γεννηθηκε φλεβαρη μας πιανει στη μεση της χρονιας και παραπανω οποτε μετα παει στα 3,5. Βεβαια αν μεινω ανεργη θα παει πιο μετα

Διαφημίσεις

Yotou μου δεν θα τον στείλω από τώρα.. Για τον Σεπτέμβρη κοιτάω που ο μικρός θα είναι 18 μηνών.. και εννοείται ότι δεν θα απαλλάξω την πεθερά.. άλλωστε γι' αυτό το λόγο τους νοικιάσαμε σπίτι κοντά μας.. για να βοηθάει με τον μικρό όποτε χρειάζεται..

L2qIp2.png

Yotou μου δεν θα τον στείλω από τώρα.. Για τον Σεπτέμβρη κοιτάω που ο μικρός θα είναι 18 μηνών.. και εννοείται ότι δεν θα απαλλάξω την πεθερά.. άλλωστε γι' αυτό το λόγο τους νοικιάσαμε σπίτι κοντά μας.. για να βοηθάει με τον μικρό όποτε χρειάζεται..

απο τις μικρες ηλικιες το 18μηνων ειναι μια χαρα, περπαταει κ συννενοειται, οποτε μπορεις να καταλαβεις αν του αρεσει κτλ...

μεγαλα κονδυλια παιδικος+ενοικιο πεθερας, αλλα τι να κανεις????:rolleyes:

κι εγω θεωρα τα 3 ιδανικη ηλικια αλλα εμας που γεννηθηκε φλεβαρη μας πιανει στη μεση της χρονιας και παραπανω οποτε μετα παει στα 3,5. Βεβαια αν μεινω ανεργη θα παει πιο μετα

εμενα 4 προνηπιο στανταρντ!

απο τις μικρες ηλικιες το 18μηνων ειναι μια χαρα, περπαταει κ συννενοειται, οποτε μπορεις να καταλαβεις αν του αρεσει κτλ...

μεγαλα κονδυλια παιδικος+ενοικιο πεθερας, αλλα τι να κανεις????:rolleyes:

Μόνο υπομονή μπορώ να κάνω μέχρι να πάει νήπιο που αναγκαστικά θα πάει σε Δημόσιο ή να ελπίζω ότι θα μου κάτσει το Τζόκερ..:rolleyes:

Για το καλό του παιδιού μου όμως δεν υπολογίζω τίποτε..

L2qIp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ φιλες μου!

καλημερα απο τις βρεγμενες Σερρες...Εχθες εβρεχε εδω αλλά σημερα ειναι μαλακος ο καιρος....

Εγω στην δουλεια,χαλαρα...

Ο μικρος στην πεθερα,παιρνει αντιβιωση.....

Η μικρη σχολειο.....

κ ο συζυγος δουλευε σημερα εκτος Σερρων κ εφυγε απο τις6...Το πρωι φρικαρα με τα2παιδια κ να μην αργησω στιν δουλεια...

Η μικρη ηθελε κ κουλουρι κ τρεχαμε να βρουμε....

Να δινω σιροπια , να ντυνω, να ετοιμαζω γαλα κ να πρεπει να ετοιμαστω κι εγω....

Για θερμανση που λεγατε, εμας η πολυκατοικια εχει 3χρ που δεν πληρωναν κ κοπηκε η κεντρικη..Βαλαμε δικο μας καυστηρα στο πισω μπαλκονι κ μια πολυ μκρη μαυρη πλαστικη δεξαμενη,,,,

2 μεγαλα μπετονια που γεμιζει ο συζυγος κανουν 50ε.....

εχουμε πολλη ζεστη -το θεωρουμε προτεραιοτητα-

αλλά ο Δεκεμβρης μας βγηκε πχ 300ε......

ειναι μικρο3αρι το σπιτι μου αλλά πολυ ψηλοταβανο ,το μισο εκει που δεν υπαρχει ο 2ος οροφος....

Σας ειχα πει για στολη που πηραμε απο τζαμπο, της Ντισνευ ,καλοραμμενη ,20ε μονο, Χιονατη , αλλά το μεγαλυτερο ηταν το νο 7-8 κ της ειναι πολυ στενο.......

Τον μικρο ακομη τον παρακαλαμε κ προσπαθουμε να τον πεισουμε για στολη αλλά λεει οτι δεν θελει κ εγω στεναχωριεμαι γιατι στον παιδικο ή την Τσικνοπεμπτη ,τελευταια στιγμη ,μπορει να ζηλεψει κ να κλαιει.....

Διαβαζοντας σας σκεφτομαι τι θα παθω τουχρονου με τα διαβασματα....Τσ τσ τσ......αχ τι με περιμενει...

φιλια σε ολες!

καλη σας μερα!

δημητρα παρε αξεσουαρ για τον μικρο, καπελο, πιστολια η σπαθια, που ειναι φτηνα, αν ζηλεψει ντυστον ετσι.

300 ευρω/μηνα για θερμανση??????:shock::shock::shock::shock::shock:

εμεις αναβουμε κλιματιστικο στο δωματιο της μικρης ολη νυχτα κ 10,30-15,00 το πρωι (δηλ οταν κοιμαται) κ στο σαλονι το μεγαλο που εχουμε κ ζεστενει ολο το σπιτι, 8-10 το πρωι κ μετα στις 3 το μεσημερι ανοιχτο ολη την ωρα στους 22 βαθμους, αναβει κ σβηνει συνεχει. μας ηρθε 300 ευρω το ρευμα για 4 μηνες. (εχουμε νυχτερινο) κ μεσα ειναι κ μαγειρεματα-πλυντηρια-φωτα-πρεσσα, ολο το ρευμα του σπιτιου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...