Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

Καλημέρα, 

Οι ακρότητες είναι αυτό που  δημιουργούν πρόβλημα. Να  κάνεις την γυμναστική σου σε φυσιολογικά πλαίσια,  οποιοδήποτε είδος γυμναστικής, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει τον κύκλο σου. Οι δίαιτες χωρις υδατάνθρακες ( έχω ακούσει διατροφολογους που δίνουν τέτοιες διαιτες) και η εξαντλητική γυμναστική επηρεάζουν. 
      Αν ήταν έτσι, όσες γυναίκες έκαναν γυμναστική δεν θα έμεναν έγκυες. Οποτε μην αγχώνεσαι! 

• Μου αρέσει 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκα!!

Σημερα τρέχω πολύ πολύ δουλεια πάλι

Αλλα ηθελα να σας πω μια καλημερα εγώ και τα κοκκινα νυχάκια μου!!!

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

Ελπιζω όχι για λιγο..χχχ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια, ευχαριστω όλες για το ενδιαφερον σας,

η διαιτα αυτη ειναι γι 15 μερες, του εχει δωσει και συμπληρωματα διατροφης,

προβιοτικα, κλπ, ξερω περιπτωσεις που συνηλθαν με αυτον ετσι με την αποτοξινωση.

Του συνεστησε ξεκουραση, σωστο υπνο, την νυχτα, (οχι να δουλευει νυχτερινος-γινεται?)

Πηρε αδεια απο τη δουλεια του 15 μερες να κατσει σπιτι να ξεκουραστει.

Δεν θυμαμαι ποια κοπελα με ρβτησε για τα συμπτωματα που τον οδηγησαν νοσοκομειο για πνευμονια.

Λοιπον , ηταν να δουλεψει νυχτα, και ξυπνησε με πονολαιμο και ριγη-πυρετο.

Εν τω μεταξυ το χαπι που επαιρνε για την ψωριαση ειναι ανοσοκατασταλτικο με αποτελεσμα να πιανει τις λοιμωξεις, ιωσεις στο φτερο.Με την υποψια αυτη λοιπον πηγαμε την επομενη μερα νοσοκομειο και επιβεβαιωθηκαν οι υποψιες μας.

Παλι καλα που δεν επαθε τιποτα χειροτερο μας ειπαν οι γιατροι και ετσι το εκοψε μαχαιρι.

Θα δουμε πως θα παει.

Αυτο που του τη δινει, ειναι οτι πρεπει να κανει τετοια πραγματα για να εχει αυτο που ολοι θεωρουμε αυτονοητο:καθαρο δερμα.

Εγω εχτες στραμπουληξα το ποδι μου, αλλα σημερα ειμαι καλυτερα.

Το τελευταιο που με νοιαζει.

Απο δουλειες, κανω τα απαραιτητα και πολλα ειναι.

Εχτες εκανα τα μπαλκονια που ηταν ενα μαυρο χαλι και σημερα εχω σκοπο να κανω τα μεσα, τζαμια, και ενα καλο σκουπισμα ξεσκονισμα.

Μαγειρεψα ρεβυθακια για τα παιδακια μου, και εγω κανω συμπαρασταση του αντρουλη (πατατες βραστες-λεμονι-λαδι) .

Ευκαιρια να χασουμε και κανενα κιλο.

Εμ, οχι να μου γινει αυτος στιλακι και εγω να ειμαι η παχουλοκομψη.

Παω να συνεχισω καμια δουλεια για να ξεχαστω.

θα σας ρωτησω κατι και μην γελασετε. Αυριο θα ερθει γυναικα να μου κανει το σπιτι, πρωτη φορα ειναι που παιρνω καποιον να μου κανει τα αυτονοητα. Ντρεπομαι ομως να της πω τι θελω να κανει, δεν θελω να θεωρει οτι ειμαι καμμια τεμπελα που δεν μπορει να ξεσκονισει και να σφουγγαρισει το σπιτι της. Αν κατι που κανει δεν μου αρεσει πως θα της το πω? ή αν θελω κατι επιπλεον γιατι εχει χρονο θα ειναι ντροπη να της το πω? και απο την αλλη εγω θα καθομαι κι εκεινη θα κανει δουλειες? περιεργο μου φαινεται αυτο. Δεν θελω να θεωρει οτι ειμαστε ψηλομυτηδες των βορειων προαστειων, ειμαστε οτι κι εκεινη, εργατες που παλευουμε για το μεροκαματο. Μπορει ν ακουγονται γελοια ολα αυτα αλλα πιστευω οτι θα νιωσω αβολα

Όταν παίρνουμε γυναίκα να μας κάνει δουλειές, σημαίνει πως για κάποιο λόγο δεν μπορούμε να τις κάνουμε εμείς. Μόλις μπει στο σπίτι υποθέτω πως θα σε ρωτήσει τι θέλεις να κάνει ή με τι θες να ξεκινήσει. Αν έχεις κάποια συγκεκριμένα κολλήματα καλό θα ήταν να της το πεις εξ αρχής (πχ αν δεν θες να σφουγγαρίσει με χλωρίνη). Αν θα είσαι παρούσα, μπορείς να συμμετέχεις κάνοντας μικροπράγματα. Όταν πχ η κοπέλα καθαρίσει το σαλόνι μπορείς εσύ να τακτοποιήσεις τα διακοσμητικά σου.

Νομίζω πως αγχώνεσαι για το τίποτα βρε κορίτσι! Απόλαυσε την δυνατότητα να έχεις κοπέλα που θα σε ξεκουράσει. Άλλωστε πληρώνεται.

Υ.Γ. Αν κάτι δεν σου αρέσει όπως το κάνει, απλά δεν την ξαναφέρνεις.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Όταν παίρνουμε γυναίκα να μας κάνει δουλειές, σημαίνει πως για κάποιο λόγο δεν μπορούμε να τις κάνουμε εμείς. Μόλις μπει στο σπίτι υποθέτω πως θα σε ρωτήσει τι θέλεις να κάνει ή με τι θες να ξεκινήσει. Αν έχεις κάποια συγκεκριμένα κολλήματα καλό θα ήταν να της το πεις εξ αρχής (πχ αν δεν θες να σφουγγαρίσει με χλωρίνη). Αν θα είσαι παρούσα, μπορείς να συμμετέχεις κάνοντας μικροπράγματα. Όταν πχ η κοπέλα καθαρίσει το σαλόνι μπορείς εσύ να τακτοποιήσεις τα διακοσμητικά σου.

Νομίζω πως αγχώνεσαι για το τίποτα βρε κορίτσι! Απόλαυσε την δυνατότητα να έχεις κοπέλα που θα σε ξεκουράσει. Άλλωστε πληρώνεται.

Υ.Γ. Αν κάτι δεν σου αρέσει όπως το κάνει, απλά δεν την ξαναφέρνεις.

Ναι αγχωνομαι χωρις λογο, μ εχει πιασει το τελευταιο διαστημα η αληθεια ειναι, απλα δεν θελω να πω κατι που μπορει να φερω σε δυσκολη θεση τον αλλο αλλωστε βοηθεια θελω οχι σκλαβο. Τεσπα, βλεποντας και κανοντας. Ελπιζω μη με πιασει καμμια χαζομαρα και κανω εγω τις δουλειες μαζι της

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια

Σε λιγοτερο απο μηνα κλεινει τα 2 χρονια!!! Πως περναει ετσι ο καιρος...

το ίδιο και ο μικρούλης μου!!αχ μεγάλωσαν τα μωρούλια μας....

Τον μικρο ακομη τον παρακαλαμε κ προσπαθουμε να τον πεισουμε για στολη αλλά λεει οτι δεν θελει κ εγω στεναχωριεμαι γιατι στον παιδικο ή την Τσικνοπεμπτη ,τελευταια στιγμη ,μπορει να ζηλεψει κ να κλαιει.....

πάρτου μια στολή Δήμητρα να υπάρχει κ βλέπεις....

Αχ Κική, ατμοκαθαριστής είναι το απωθημένο μου μαζί με το πιεστικό! 20 ευρώ κοστίζει ένας χειρός κι ελπίζω να τον αποκτήσω άμεσα, θα μου λύσει τα χέρια!

ο ατμοκαθαριστής είναι σωτήρια συσκευή, να πάρεις...

!

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!

Ελπιζω όχι για λιγο..χχχ

μπράβο, πάντα τέτοια!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Ioanna μην ανησυχείς, αυτη παει κάθε μέρα σε σπίτια και ξέρει τι να ρωτήσει, πώς να ξεκινήσει κλπ....δεν θα αισθάνεται άσχημα μην ανησυχείς, θα σε βγάλει αυτή απ τη δύσκολη θέση...

α και όταν έρθει κάντης ενα καφεδάκι να πίνει οσο κάνει δουλειές...το συνηθίζουν....και ενδιάμεσα αν κάτσει πολλές ώρες ρώτησέ την αν θέλει να φαει/πιει κάτι...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

θα σας ρωτησω κατι και μην γελασετε. Αυριο θα ερθει γυναικα να μου κανει το σπιτι, πρωτη φορα ειναι που παιρνω καποιον να μου κανει τα αυτονοητα. Ντρεπομαι ομως να της πω τι θελω να κανει, δεν θελω να θεωρει οτι ειμαι καμμια τεμπελα που δεν μπορει να ξεσκονισει και να σφουγγαρισει το σπιτι της. Αν κατι που κανει δεν μου αρεσει πως θα της το πω? ή αν θελω κατι επιπλεον γιατι εχει χρονο θα ειναι ντροπη να της το πω? και απο την αλλη εγω θα καθομαι κι εκεινη θα κανει δουλειες? περιεργο μου φαινεται αυτο. Δεν θελω να θεωρει οτι ειμαστε ψηλομυτηδες των βορειων προαστειων, ειμαστε οτι κι εκεινη, εργατες που παλευουμε για το μεροκαματο. Μπορει ν ακουγονται γελοια ολα αυτα αλλα πιστευω οτι θα νιωσω αβολα

Αχ,το ιδιο θεμα εχω κι εγω.

Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω μια γυναικα να μου κανει τις χοντροδουλειες οχι γιατι δεν μπορω, αλλα γιατι δεν εχω διαθεση αυτες τι μερες.

Πες μου οταν ερθει πως το χειριστηκες να ξερω.

Καλες δουλειες!

Καλημέρα στην παρέα!

Παρασκευή σήμερα, ημέρα καθαριότητας παραδοσιακά χεχεχε!

Σας ευχαριστώ και πάλι για τις ιδέες σας! Ψέκασα χθες με viakal, άφησα 2 λεπτά και έτριψα. Από τη μια μεριά έφυγε αλλά τελικά έχει κι απ την άλλη που δεν επέμεινα πολύ. Θα δοκιμάσω κάτι άλλο σήμερα.

Το πρόβλημα είναι πως πρόκειται για τραχιά επιφάνεια κι όχι για την πορσελάνινη πλευρά, γι αυτό και με ζορίζει.

Αχ Κική, ατμοκαθαριστής είναι το απωθημένο μου μαζί με το πιεστικό! 20 ευρώ κοστίζει ένας χειρός κι ελπίζω να τον αποκτήσω άμεσα, θα μου λύσει τα χέρια!

ΆρηςΑννα συμφωνώ με τις κοπέλες σε όλα. Απαράδεκτος κατ εμε αυτός που σας έδωσε τέτοιου είδους δίαιτα (γιατί δεν είναι διατροφή αυτό το πράγμα)ιδίως μετά από νοσηλεία για πνευμονία! Εύχομαι ότι καλύτερο.

Για τις στολές τώρα, όλα τα παιδάκια νομίζω φοβούνται τις απόκριες. Η δικιά μου πέρυσι στην ουσία συμμετείχε τις απόκριες και της άρεσε αυτή η "γιορτή". Κάθε χρόνο της παίρνω μεγαλύτερη στολή για να τη φοράει 2 χρονιές. Φέτος ήταν η χρονιά που αγοράζει καινούργια και επέλεξε barbie σχολείο για πριγκιπίσσες, το πριγκιπικό φόρεμα. 20 ευρώ συν 5 ευρώ κάποια αξεσουάρ. Χαλάλι της, τη λατρεύει!

Θα έλεγα λοιπόν να μη τα πιέζετε τα παιδάκια. Κάντε την προσπάθεια αλλά μη πιέζετε. Κρίμα είναι. Εμένα ακόμα τώρα δεν με τρελαίνουν οι απόκριες, παρότι πάντα τα γενέθλιά μου έπεφταν απόκριες και κάναμε μασκέ πάρτυ. Όλα είναι σχετικά και σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ αναγκαίο να ντυθεί ένα παιδάκι που δεν επιθυμεί.

Εμεις το λέμε Παρασκευουλα, όχι Παρασκευη.

Δεν εχουμε διαβασμα, βραδυ τρωμε βρωμικο, παμε βολτα, κλπ...

Ioanna μην ανησυχείς, αυτη παει κάθε μέρα σε σπίτια και ξέρει τι να ρωτήσει, πώς να ξεκινήσει κλπ....δεν θα αισθάνεται άσχημα μην ανησυχείς, θα σε βγάλει αυτή απ τη δύσκολη θέση...

α και όταν έρθει κάντης ενα καφεδάκι να πίνει οσο κάνει δουλειές...το συνηθίζουν....και ενδιάμεσα αν κάτσει πολλές ώρες ρώτησέ την αν θέλει να φαει/πιει κάτι...

πολλες ωρες δεν θα κατσει αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα προσφερω καφε και κατι να φαει αλλα και 4 ωρες να δουλεψει ενα μικρο διαλειμμα δικαιουτε να το εχει

Αχ,το ιδιο θεμα εχω κι εγω.

Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω μια γυναικα να μου κανει τις χοντροδουλειες οχι γιατι δεν μπορω, αλλα γιατι δεν εχω διαθεση αυτες τι μερες.

Πες μου οταν ερθει πως το χειριστηκες να ξερω.

Καλες δουλειες!

θα σου πω αυριο:D

Διαφημίσεις

Ιωάννα είναι πολύ σημαντικό να ξεκαθαρίσεις από την αρχή τι είδους καθαριότητα θέλεις να κάνει. Θέλεις δηλαδή το απλό εβδομαδιαίο καθάρισμα ή θέλεις γενική(τράβηγμα έπιπλα, σήκωμα/τίναγμα χαλιά, πατζούρια κλπ).

Επειδή είναι η πρώτη φορά που έρχεται θα είσαι συνέχεια τριγύρω να δίνεις οδηγίες, ποιο σφουγγάρι είναι της τουαλέτας πχ, πιο απορυπαντικό χρησιμοποιείς, που είναι η σκούπα κλπ. Εσύ μπορείς παράλληλα να κάνεις κάποια άλλη δουλειά όπως σιδέρωμα, μαγείρεμα, τακτοποίηση κάποιο συρτάρι κλπ.

Φυσικά αν έχεις επιλέξει να κάνει καλή γενική, τότε το πιο πιθανό να κάνετε όλες τις δουλειές μαζί γιατί δεν βγαίνει αλλιώς χρονικά.

Αν ντρέπεσαι να τις πει να κάνει κάτι διαφορετικά απλά θα το υποστείς, σου το λέω εγώ που ντρέπομαι να πω στην δικιά μας την κυρία κάποια πράγματα εδώ και 4 χρόνια:shock:.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Ιωάννα είναι πολύ σημαντικό να ξεκαθαρίσεις από την αρχή τι είδους καθαριότητα θέλεις να κάνει. Θέλεις δηλαδή το απλό εβδομαδιαίο καθάρισμα ή θέλεις γενική(τράβηγμα έπιπλα, σήκωμα/τίναγμα χαλιά, πατζούρια κλπ).

Επειδή είναι η πρώτη φορά που έρχεται θα είσαι συνέχεια τριγύρω να δίνεις οδηγίες, ποιο σφουγγάρι είναι της τουαλέτας πχ, πιο απορυπαντικό χρησιμοποιείς, που είναι η σκούπα κλπ. Εσύ μπορείς παράλληλα να κάνεις κάποια άλλη δουλειά όπως σιδέρωμα, μαγείρεμα, τακτοποίηση κάποιο συρτάρι κλπ.

Φυσικά αν έχεις επιλέξει να κάνει καλή γενική, τότε το πιο πιθανό να κάνετε όλες τις δουλειές μαζί γιατί δεν βγαίνει αλλιώς χρονικά.

Αν ντρέπεσαι να τις πει να κάνει κάτι διαφορετικά απλά θα το υποστείς, σου το λέω εγώ που ντρέπομαι να πω στην δικιά μας την κυρία κάποια πράγματα εδώ και 4 χρόνια:shock:.

επειδη την παιρνω για λιγες ωρες φυσικα δεν εχω την απαιτηση να μου κανει γενικη. Το εβδομαδιαιο θα της πω για να δω κιολας αν μου αρεσει η δουλεια της. Χαιρομαι παντως που δεν ειμαι η μοναδικη που ντρεπεται!!

Για τις στολές τώρα, όλα τα παιδάκια νομίζω φοβούνται τις απόκριες. Η δικιά μου πέρυσι στην ουσία συμμετείχε τις απόκριες και της άρεσε αυτή η "γιορτή". Κάθε χρόνο της παίρνω μεγαλύτερη στολή για να τη φοράει 2 χρονιές. Φέτος ήταν η χρονιά που αγοράζει καινούργια και επέλεξε barbie σχολείο για πριγκιπίσσες, το πριγκιπικό φόρεμα. 20 ευρώ συν 5 ευρώ κάποια αξεσουάρ. Χαλάλι της, τη λατρεύει!

Εγώ έχω έναν μικρό χειρός και όντως καθαρίζει αμέσως τα πάντα, απλά με εκνευρίζει που θέλει συνέχεια γέμισμα με νερό.

Κι εμείς πέρυσι αγοράσαμε την Barbie σχολή για πριγκίπισσες και πριν το πάρτυ, το μανίκι ξηλώθηκε (αραχνούφαντο...)

Άλλο πάλι αυτό με το πόδι, περαστικά βρε... Εγώ σε ρώτησα για πνευμονία γιατί μου είπαν πως υπάρχει έξαρση και φοβάμαι πολύ...

επειδη την παιρνω για λιγες ωρες φυσικα δεν εχω την απαιτηση να μου κανει γενικη. Το εβδομαδιαιο θα της πω για να δω κιολας αν μου αρεσει η δουλεια της. Χαιρομαι παντως που δεν ειμαι η μοναδικη που ντρεπεται!!

Ιωάννα το πιο πιθανό είναι να σου κάνεις καλή δουλειά τις πρώτες φορές, μόνο αν έρθει αρκετές φορές θα καταλάβεις την πραγματική δουλειά της.

Γενικά μην αγχώνεσαι, δεν είναι κάτι φοβερό, και σίγουρα μην αισθάνεσαι άσχημα, θα δώσεις και ένα μεροκάματό σου σου έναν άλλο άνθρωπο.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Ιωάννα πρόσεχε επίσης να μην σου κάθεται με τις ώρες και σε χρεώσει μετά με την ώρα και πληρώνεις παραπάνω! το έχουμε δει και αυτό φυσικά!!

Τώρα αν εσύ δεν νιώθεις άνετα να κάθεσαι τότε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο εκείνη την ώρα π.χ. συγύρισμα τις ντουλάπες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...