Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Kορίτσια μου ομορφα καλημερα!!!!

Σημερα ειπα να καθησω σπίτι μου,γιατι ενιωθα πολύ εξαντλημενη ολες τις ημερες.

Εχθες ο γιοκας μου ,με εκανε πολύ χαρουμενη ,,οσο τρωγαμε με το μπαμπά του και αφου εφαγε ο ιδιος τον χασαμε,λεμε θα παιζει.Μετα από λιγο μου φωναξε ,"εγω διαβαζω μαμα".Τα εκανε ολα μονος του και μαλιστα γρηγορα και πολυ πολύ σωστα και ετσι ειχε ολο το απόγευμα ελευθερο και εγω πήρα τηλ. τη μαμα του κολλητου του να ερθουν σπίτι. Ηρθε και η μαμα μου και της εβαψα τα μαλλια και οσο ηταν η φιλεναδα μου εδω σιδερωσα και ολα τα ασιδερωτα.Οχι εγω δεν ειμαι για μπαν ,εχω πολλα απλυτα.

Σημερα εχω αρκετες δουλειες ,αφου Παρασκευη ειναι ημερα καθαριοτητας.Για το μεσημμερι θελω να κανω πατατες στο φουρνο λεμονάτες και να φτιαξω και πιττα .Θα ερθει και ο κολλητος του γιου για μεσημερι γιατι θα λειπει η μαμα του και μετα εχω να πάω και τους δυο καρατε ,εγω με το συζυγο για ραντεβου σε συμβολαιογραφο και μετα ολοι μαζι για καφεδακι σε φιλικο σπίτι.Να δω τι απ'όλα θα καταφερω.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κι από μένα,

Σας διαβάζω εδώ και λίγο καιρό και πολύ σας χαίρομαι. Είμαι κι εγώ λίγο τρελή με την τάξη στο σπίτι κι αν και δουλεύω, το βράδυ που τα παιδιά θα κοιμηθούν και όλα είναι στη θέση τους είναι η πιο χαλαρωτική στιγμή της μέρας. Έχω δύο αγοράκια το ένα στη Β' δημοτικού, το άλλο νήπιο και κλασικά τρέχουμε και δε φτάνουμε.

Θα προσπαθώ να γράφω πιο συχνά.

Να σχολιάσω κι εγώ για την ΑριςΑννα ότι η δίαιτα αυτή είναι υποθερμιδική. Εναλλακτικά έχω ακούσει ότι η γλουτένη δημιουργεί τα αυτοάνοσα. Οπότε έχε το υπόψη σου. Μπορώ να σου δώσω λινκς για αυτό αν σε ενδιαφέρει. Επίσης θα συμφωνήσω με την ομοιοπαθητική.

Μην αγχώνεσαι, αν καταλάβει το άγχος σου θα είναι ακόμη χειρότερα. Ελπίζω σύντομα να το αφήσετε πίσω σας όλο αυτό.

Καλωσηρθες στην παρεα μας!Να χαιρεσαι τα παιδακια σου!!!Ολες οι "τρελές" εδω εχουμε μαζευτει!:P

Koρούλες τρεχάτη καλημέρα!

Μπήκα μόνο να σας πω μια γλυκιά καλημέρα και φεύγω για δουλίτσα.

Χθες γύρισα 23.10! Τι βροχή ήταν αυτή????

Ευτυχώς, ένα από τα ραντεβού μου ήταν το Σοφάκι μας και φτιάξαμε τα κέφια η μία της άλλης. {κοπελίτσαααααα :tongue::tongue::tongue:}.

Φεύγω για δουλειά, σας φιλώ!

Καλές δημιουργίες!

Αν ήξερα ότι θα ήμουν ξύπνια μέχρι αυτή την ώρα θα είχα βάλει την ταινία να δω γκρρρ :mad:!

Τεσπα, πήγαμε για στολή και με συνοπτικές διαδικασίες πήραμε την απαισιότερη όλων :mrgreen:! Μια σταχτοπούτα (μα καθόλου φαντασία αυτό το παιδί μου!) τρελή υπερπαραγωγή! Και ακριβή ρε γμτ :roll:, 33 ευρώ είχε. Πάρα πολλά μου φάνηκαν αλλά ήταν τόσο χαρούμενη, τόσο ενθουσιασμένη που δεν μας πήγαινε καρδιά να της το χαλάσουμε.

Μαρία, υπάρχουν στολές για τα μωράκια. Στη θέση σου θα κοιτούσα για το λιγότερο "ενοχλητικό" για το παιδί: όχι πράγματα στο κεφάλι του, όσο το δυνατόν λιγότερο συνθετικό, που να μη "σκάει" φορώντας το (κάτι ολόσωμα γούνινα ζωάκια π.χ.) κλπ. Τώρα θα μου πεις, τι μένει; Και δίκιο θα 'χεις :rolleyes: απλά, μωρέ, κακά τα ψέματα, σ'αυτή την ηλικία το κάνουμε για μας, ε, ας μην ταλαιπωρούνται κιόλας τα δόλια. :)

!

Από οταν ηταν μωρακι πάντα επαιρνα στολη του γιου,συνηθως καπου στο 20ευρω.Περυσι μοναχα που ντυθηκε πειρατης του εφτιαξα ενα γιλεκο από φοδρα ,φορεσε τζιν σκισμενο και ασπρο πουκαμισο ,καπελο και τα συναφη.Ε,σχεδον το ιδιο μου στοιχισε.Οι στολές που μου αρεσουν εμενα δυστυχως δεν αρεσουν στα πιτσιρικια και φετος διαλεξε μονος του μια στολη του σουπερμαν.Από ολους αυτους του ηλίθιους ηρωες ηταν η καλύτερη οποτε και τον αφησα να τη χαρει.Παλι στα ιδια χρηματα.Δεν αξιζει για περισσότερο από 30 ευρω κατα τη γνωμη ,μου .Ειδικα εαν δεν εχεις δευτερο παιδακι πάνε χαμενες.

Με γεια σας λοιπόν.Αρκει που η ιδια ειναι ευχαριστημενη!Αυτο στην τελικη και το νοημα ,να το χαρουν τα ιδια.Για τα μωρακια συμφωνω...

Γεια σας κοριτσάκια μου..

Ravt εγω χρησιμοποιώ viakal..αστράφτουν όλα!

Μαρακι έχουν τα jumbo για μωράκια και σε καλή τιμη 10 ευρώ..

Πωπω Ηλιαχτίδα μπράβο!!

Μανουλίτα ,δεν θυμαμαι εαν σε κλωσορισα.Καλωσηρθες λοιπόν στην παρεα μας και μακαρι να σου δωσουμε και εσενα κεφι οπως αντλουμε ολες από το καφε μας!

Τσά εδώ είμαι σχεδόν κάθε μέρα σας διαβάζω απλά δεν είμαι στα καλύτερα μου για να γράψω. Κουράζομαι αρκετά μέσα στην μέρα κ έχω τελευταία μεγάλο εκνευρισμό για όλα. Δεν με ευχαριστεί τίποτα. Το μόνο που θέλω είναι λίγες ώρες να κάτσω μόνη μου χωρίς να κάνω τίποτα.

Βασω μου γιατι???Μην αφηνεσαι ,παρε ενα ενα προβλημα με τη σειρα του και λύσε το η αντιμετωπισε το με αλλη διαθεση.Κριμα ειναι ,να περνανε ετσι οι ημερες μας ,δεν γυριζουν πίσω.

Εννοείται πως δεν θα έδινα 40 για στολή, γιατί μπορώ να την φτιάξω στο περίπου την συγκεκριμένη. Εμάς μας αρέσουν οι monsters και μέχρι τώρα η ''χρηματική'' μας επένδυση έχει φτάσει τα 300,00 και βάλε για αυτές τις κούκλες και όλα τα συναφή τους. Βέβαια τις προσέχουν πολύ, όχι σαν τις Barbie που είναι όλες ξεμαλλιασμένες και γυμνές.

Όταν αποφασίσω τι ακριβώς θα της φτιάξω θα σας βάλω φώτος.

Εμένα που έχουν και οι δύο κολανομανία....δεν τα προλαβαίνω τα κολάν. Για να βάλουν τζην πρέπει πρώτα να έχουν βάλει για 2 μέρες κολάν και μια μέρα φούστα. Η μικρή δε τις φόρμες ούτε να τις βλέπει, τις φοράει σπάνια και με μούτρα και η μεγάλη τις θέλει στενές και μόνο στενές. Τις φαρδιές της φοράει για πρόχειρα ρούχα μέσα στο σπίτι μόνο.

Και στο σχολειο η μεγαλη δεν εχει θεμα με τη γυμναστικη???Κοριτσια ,κοκετες από τη γεννηση τους!:)

καλησπερα κοριτσια...ειμαι η αδερφη της αρετης.ετσι για να μην ξεχνιομαστε.πολλες απουσιες κανει η αδερφη τωρα τελευταια..δεν την παλευει το κοριτσι μας. χα χα.μπηκα να σας διαβασω(το κανω καθημερινα)και επεσα πανω στο μην της ΑΡΗΣ-ΑΝΝΑ.υπομονη χρειαζετκ.και οσο το δυνατον ηρεμια.απλα ηθελα να ρωτησω:ποσες μερες θα κανει αυτη την διατροφη?ΠΡΟΣΟΧΗ.ειναι επικινδυνο.ο αντρας σου εχει περασει ηδη μια ταλαιπωρια.εχει ηδη εξαντληθει ο οργανισμος του.το συγκεκριμενο διαιτολογιο δεν ειναι απλα υποθερμιδικο.ειναι ανυπαρκτο.η πρωτεινη που ειναι?αν ηθελε να υποβαλλει σε σοκ τον οργανισμο θα μπορουσε να του μειωσει αρκετα τις θερμιδες.οι αντρες χρειαζονται περιπου(εξαρταται βεβαια απο το βαρος-υψος-ηλικια) πανω απο 2000 kcal καθημερινα.θα μπορουσε να του δωσει 1000 kcal.παλι σοκ θα ηταν για τον οργανισμο.αποψη μου ειναι βεβαια αυτα που σου λεω(ειμαι διαιτολογος και σου τα λεω).........ΠΡΟΣΟΧΗ ομως μην το κανει για πολυ καιρο......ευχομαι ολοψυχα τα καλυτερα.....................ειρηνακι μου σου εχω στειλει ενα πμ.κοριτσακια μου σας αφηνω.παω για τις βραδυνες μας διαδιακασιες υπνου με τα μικρα γιατι σημερα ξεφυγαν.ελπιζω να προλαβαινω να μπαινω συχνοτερα.....καλο βραδυ

Να μπαινεις ,οποτε μπορεις ,να μας γραφεις να να μας δινεις συμβουλες.

πηγαμε παιδιατρο τελικα γιατι ειχε 39,5 κ δεν μποριυσε να μιλησει..δεν βγαινει η φωνη του καθολου,σαν μαραμενος ειναι.μου ειπε οτι ειναι σουπερ κολλητικο ,βοηθεια μας!!ασχετο,ρε κοριτσια οι στολες πανακριβες δεν ειναι?πρωτη φορα κοιταξα γιατι δεν εχει ξαναντυθει,θελει αγκρυ μπερντ κ εχει 45ευρω:confused::confused:

Περαστικα βρε κοριτσι μου.Παρε ολες τις προφυλάξεις και ο θεος βοηθος!Ναι ,καποιες ειναι πανακριβες!

Καλησπέρα κορίτσια!

Τι κάνετε;

Εγώ, πραγματικά, άρχισα να παίρνω μπρος.

Ξέρετε τι παρατήρησα; Ενώ σας διαβάζω καθημερινά, ακόμη κι αν δε γράφω, μόλις άρχισα να φτιάχνω λίστες, άρχισα να κάνω όλο και περισσότερα κάθε μέρα... Σαν να θέλω να ξεπεράσω τον εαυτό μου κάθε φορά...

Λοιπόν, σήμερα:

1. Σηκωθήκαμε κι έκανα γάλ του παιδιού και καφέ για εμένα
  2. Έστρωσα το κρεβάτι του παιδιού
  3. Αέρισα το δωμάτιό του
  4. Ψέκασα με χλωρίνη το μικρό μπάνιο, για να το καθαρίσω αργότερα
  5. Μαγείρεψα αρακά λεμονάτο (κι εγώ)
  6. Έδωσα στο παιδί τα φρούτα του
  7. Παίξαμε λίγο
  8. Καθάρισα καλά με την ηλεκτρική σκούπα τους καναπέδες
  9. Τάισα και κοίμισα το μικρό
  10. Τον άφησα με τον μπαμπά του και πετάχτηκα μέχρι το φούρνο να πάρω ψωμάκι
  11. Μόλις γύρισα, καθάρισα καλά το μικρό μπάνιο και έκανα ένα γρήγορο πέρασμα το μεγάλο
  12. Μπήκα κι έκανα ένα μπανάκι
  13. Φάγαμε με τον άντρα μου, μάζεψα τραπέζι και νεροχύτη
  14. Ξύπνησε ο μικρός και ήθελε να δει τηλεόραση, οπότε το εκμεταλλεύτηκα για να ξαπλώσω λιγάκι μαζί του
  15. Τον άφησα να παίξει με τον μπαμπά του και άλλαξα σεντόνια στην κρεβατοκάμαρα μας
  16. Αέρισα την κρεβατοκάμαρα
  17. Του έδωσα το απογευματινό του φρούτο (3ο για σήμερα)
  18. Παίξαμε
  19. Πήγα το πάπλωμα μας στο πλυντήριο, γιατί πολύ το χρειαζόταν
  20. Έφτιαξα και έδωσα στο παιδί το αυγό του
  21. Μάζεψα το νεροχύτη
  22. Έκανα το παιδί μπάνιο
  23. Του ετοίμασα το γάλα του
  24. Ετοίμασα τοστάκια και καφέ για να πάρει μαζί του ο άντρας μου στη δουλειά
  25. Κοίμισα το παιδί
  26. Πέρασα τα καλύματα στα μαξιλάρια του καναπέ (εκτός από ένα που δεν έχει στεγνώσει)
  27. Έφερα το πάπλωμα από το πλυντήριο, αλλά το άφησα στη μπανιέρα. Θα το απλώσω αύριο. Τώρα βρέχει
  28. Καθάρισα το χαλί του σαλονιού με Vanish, γιατί ήταν γεμάτο σημάδια από μαρκαδόρους (αύριο θα το ξυδιάσω κι όλας)
  29. Έφαγα ένα γιαουρτάκι με μέλι, βλέποντας τη σειρά μου

και τώρα έκατσα να σας γράψω (έχει διαφημίσεις), γιατί μόλις τελειώσει, λέω να πάω να κοιμηθώ... Νωρίς σήμερα... Το έχω πολύ ανάγκη!

Σας φιλώ!

Καληνύχτα!!!

Ποσα εκανες???Καλολέρωτα...

Τι κανετε κοριτσαρες?ειμαι ετοιμη να καταρρευσω..χθες βραδυ κοιμηθηκα στις 12 στις 3παρα ξυπνησε η μικρη και δεν κοιμοταν..εντελει κοιμηθηκε στις 4 και εγω κατα τις τεσσεραμιση και στις 6παρα εγερτηριο για δουλεια.ολη μερα δεν εκατσα καθολου και τωρα αλλου παταω και αλλου βρισκομαι..εκανα μπανιο,το ιδιο και τα παιδια και κοιμηθηκαν.εφτιαξα το φαγητο για αυριο λαζανια με σπανακι,μια μαργαριτα ψωμακι για να κανουμε μπεργκερ για αποψε,μαζεψα κουζινα,απλωσα ενα πλυντηριο,μαζεψα στεγνα ρουχα,εβαλα σκουπα και τελος..

ΑρηςΑννα περαστικα στον αντρα σου..προσπαθησε να εισαι δυνατη για να παρει θαρρος και να ανεβει και η ψυχολογια του..ελπιζω να παει καλα με την θεραπεια..

Ραβ και εγω θα σου προτεινα cif..να μας ενημερωσεις τι εγινε..

Ειρηνη μου τι καλα που ησουνα σπιτακι σου σημερα,ξεκουραστηκες και εκανες και τις δουλιτσες σου..καλη δουλιτσα να εχεις τις επομενες μερες..

Κικη ποσο γελασα με την μικρη που δεν θελει τη γνωμη σας..οσο για το ντυσιμο και μενα αφου μου ζηταγε καθε μερα φορεμα και της ειπα οτι δεν μπορει να εχει τοσα φορεματα μου προτεινε το ιδιο(φορεμα-φουστα-παντελονι).τις φορμες ουτε να τις δει.μου ειπε οτι θα τις φορεσει στο γυμνασιο..αχ.....

Μιρτουλα εισαι καλυτερα τουλαχιστον?

Αλεξενια περαστικα στο παιδακι σου και μακαρι να μην κολλησει η μπεμπουλα..

Στο θεμα της βοηθειας απο παππουδογιαγιαδες συμφωνω με Ραβ και Καλαμαρακι..καλα εμενα ειναι και ολοι μακρυα αλλα και γενικα ακομα και στις γιορτες που παμε στους παππουδες δεν της αφηνω..οσο μπορω τα βολευω με τον αντρα μου..δεν ειναι κανεις αλλος υποχρεωμενος να μου κραταει τα παιδια μου..παω να φαω και ελπιζω να εχουμε καλυτερο βραδυ...

Ελπίζω και εγω να ειχατε λιγο καλύτερο βραδυ και να ανεκτησες δυναμεις.Το ξενυχτι ,οσο ξεκουραστος η κουρασμενος να εισαι ,δεν παλευεται με τιποτα!

Πραγματι ειναι χαλια ειδικα οταν ξεφυγεις απο τα πολυ παιδικα νουμερα με πριγκιπισσες κλπ εκει αρχιζει το χαος δεν ξερω ρε κοριτσια αν ειμαι πολυ συντηρητικη αλλα μου φαινονται καπως αυτες οι στολες με τις κοιλιες απεξω και τα σουπερ μινι για να ντυθει αστυνομικινα π.χ.

Δεν μου αρεσει καθολου το ραψιμο δυστυχως δεν ραβω ουτε κουμπι :oops::oops:

Η στολη monster high στο τζαμπο τουλαχισστον ηταν η καλυτερη αλλα 1ον δεν τις αρεσουν καθολου και δευτερον εμενα δεν μου αρεσε καθολου η τιμη (40 ?) οποτε δεν προσπαθησα να της αλλαξω γνωμη :mrgreen:

Συμφωνω!!!!Ασε την ομως να επιλεξει ,μεσα στα δικα σου στανταρ ,ωστε να εινια χαρουμενη με τη στολή της.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλησπερα κοριτσια,

εχω πολυυυυυυυυυυυυ καιρο να μπω, γιατι δεν ειμαστε και στα καλυτερα μας, μαλλον ειμαι στα προθυρα καταρρευσης-καταθλιψης.

Ειχα τον αντρα μου στο νοσοκομειο με πνευμονια , και λογω ενος χαπιου που επαιρνε για την ψωριαση, δεν επρεπε να παρει ουτε αντιβιωση, οποτε καταλαβαινετε.Ηταν πολλες μερες με 8 πιεση (η μεγαλη).

Αυτο το κ@λο χαπι , τον ρημαξε.

Αποφασισε να κοψει το χαπι, και αυτο ηταν, εγινε ολοκληρος μια πλακα ψωριασης.

Δεν ειναι καθολου καλα σωματικα και ψυχολογικα, ειναι ετοιμος να φουνταρει.

Εχει γεμισει παντου, δεν μπορει να συνελθει και βεβαιως ουτε και εγω.

Πηγαμε σε εναν αλλο δερματολογο , και του εδωε διατροφη-αποτοξινωση για να το πολεμησουμε και ετσι, και θα δουμε, αν και δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξη.

Δεν του το δειχνω βεβαια, αλλα τρελαινομαι...

Σε 14 μερες ελπιζω να εχει δει λιγη βελτιωση.Η διαιτα ειναι πολυ σκληρη, ο γιατρος ειπε οτι μπορει να ανεβασει μεχρι και πυρετο, γιατι θελει να δημιουργησει ενα σοκ στον οτγανισμο για να διωξει τις τοξινες που προκαλουν την ψωριαση.

Τρωει 2 φρουτα το πρωι, 2 πατατες το μεσημερι, και ενα τσαι το βραδυ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...

Ευχομαι να αντεξει γιατι ο γιατρος φαινεται σιγουρος για την θεραπεια.

Θα σας διαβασω το βραδυ μηπως ανεβω λιγο ψυχολογικα,αλλα δεν το βλεπω...

ευχομαι γρηγορη αναρρωση!! μηπως να επαιρνες κι αλλη μια γνωμη? περιεργη μου φαινεται η διαιτα σε τοσο κουρασμενο οργανισμο

πηγαμε παιδιατρο τελικα γιατι ειχε 39,5 κ δεν μποριυσε να μιλησει..δεν βγαινει η φωνη του καθολου,σαν μαραμενος ειναι.μου ειπε οτι ειναι σουπερ κολλητικο ,βοηθεια μας!!ασχετο,ρε κοριτσια οι στολες πανακριβες δεν ειναι?πρωτη φορα κοιταξα γιατι δεν εχει ξαναντυθει,θελει αγκρυ μπερντ κ εχει 45ευρω:confused::confused:

περαστικα σας!!

Βάσω - αδερφή της Αρετής να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου....μιας και είσαι διαιτολόγος να μας βάλεις και σε μια σειρά....πολύ μερέντα έχει πέσει!!! χααχχαχα :D:tongue:

κι ελεγα οτι μονο εγω τρωω μερεντα :D τρελα ειναι η ατιμη

Καλημέρα κι από μένα,

Σας διαβάζω εδώ και λίγο καιρό και πολύ σας χαίρομαι. Είμαι κι εγώ λίγο τρελή με την τάξη στο σπίτι κι αν και δουλεύω, το βράδυ που τα παιδιά θα κοιμηθούν και όλα είναι στη θέση τους είναι η πιο χαλαρωτική στιγμή της μέρας. Έχω δύο αγοράκια το ένα στη Β' δημοτικού, το άλλο νήπιο και κλασικά τρέχουμε και δε φτάνουμε.

Θα προσπαθώ να γράφω πιο συχνά.

Να σχολιάσω κι εγώ για την ΑριςΑννα ότι η δίαιτα αυτή είναι υποθερμιδική. Εναλλακτικά έχω ακούσει ότι η γλουτένη δημιουργεί τα αυτοάνοσα. Οπότε έχε το υπόψη σου. Μπορώ να σου δώσω λινκς για αυτό αν σε ενδιαφέρει. Επίσης θα συμφωνήσω με την ομοιοπαθητική.

Μην αγχώνεσαι, αν καταλάβει το άγχος σου θα είναι ακόμη χειρότερα. Ελπίζω σύντομα να το αφήσετε πίσω σας όλο αυτό.

καλως ηρθες στην παρεα!!

εγω εχτες μαγειρεψα και επαιζα σχεδον ολο το απογευμα με τον μικρο. Επρεπε να παμε κανονικα ωδειο αλλα δεν πηγαμε γιατι αυριο θα κανουμε το παρτυ για τα γεννεθλια του και φοβηθηκα μη κολλησει κατι. Ειναι και κανα δυο μαμαδες που και αρρωστα να ειναι τα παιδια ή αυτες τα φερνουν οποτε κατσαμε μεσα(λες και αν δεν τα φερουν τα διχρονα αρρωστα θα χασουν την υλη)

Καλημερα αγαπημενες μου!!!επιτελους ειναι Παρασκευη....ειχαμε καλυτερο βραδυ ευτυχως αλλα και παλι δυσκολευτηκα να ξυπνησω το πρωι...

Κικη μεγεια την καινουργια στολη της μικρουλας..καλα το 40αρι και εγω το θεωρω πολυ..εμας ζητησε χιονατη για να δουμε τι θα βρουμε και ποσο..

Χρυσα μπραβο στο αγορακι σου...ειναι πολυ σημαντικο που παρολο που ειναι μικρουλης εχει καταλαβει οτι το σχολειο ειναι δικη του ευθυνη..μπραβο του και παλι και σε σενα φυσικα ..

Ειρηνη καλη δουλιτσα...

Μελινα καλως μας ηρθες..

Βασω κοιτα το Σ/κ να ξεκουραστεις..το καταλαβαινω πως με την δουλεια,τα παιδια,το σπιτι εισαι ολη μερα στο ποδι και κουραζεσαι-δεν μενει καθολου χρονος για σενα ,αλλα μην σε παιρνει απο κατω..κανε ενα προγραμμα με τις δουλειες λιγα καθε μερα για να μην πελαγωνεις αλλα και το σπιτι να ειναι τακτοποιημενο για να μην σου δημιουργει εκνευρισμο..

Γιωτα που εισαι?

Ειμαι στην δουλεια εννοειται,το απογευμα θελω να παω να παρω ενα δωρο για παιδικο παρτυ που εχουμε αυριο το πρωι και πρεπει να παω και σουπερ μαρκετ..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Μόλις φάγαμε και τώρα διαβάζω με την μεγάλη.

Εχθές το βράδυ είχα ετοιμάσει πίτσες και σπανακόπιτα και το πρωί τις έψησα για να πάρουμε και στην δουλειά. Λίγο ζέσταμα ξανά και σκάσαμε στο φαγητό.

Σε λίγο θα τους ετοιμάσω χυμό πορτοκάλι και ευελπιστώ να έχουν κοιμηθεί έως τις 9.00 γιατί έχω προγραμματίσει να πάω για βραδινή yoga.

Για αύριο θα μαγειρέψω τον λεμονάτο αρακά της Ειρήνης, μόνο που δεν ξέρω ακόμη τι ώρα, για πρωί με βλέπω στανταράκι...

Φιλιά!

Τα καταφερες βρε θηριο???Μπραβο πάντως.Εγω σημερα εχασα το γυμναστηριο :(

καλησπερα κοριτσια,

εχω πολυυυυυυυυυυυυ καιρο να μπω, γιατι δεν ειμαστε και στα καλυτερα μας, μαλλον ειμαι στα προθυρα καταρρευσης-καταθλιψης.

Ειχα τον αντρα μου στο νοσοκομειο με πνευμονια , και λογω ενος χαπιου που επαιρνε για την ψωριαση, δεν επρεπε να παρει ουτε αντιβιωση, οποτε καταλαβαινετε.Ηταν πολλες μερες με 8 πιεση (η μεγαλη).

Αυτο το κ@λο χαπι , τον ρημαξε.

Αποφασισε να κοψει το χαπι, και αυτο ηταν, εγινε ολοκληρος μια πλακα ψωριασης.

Δεν ειναι καθολου καλα σωματικα και ψυχολογικα, ειναι ετοιμος να φουνταρει.

Εχει γεμισει παντου, δεν μπορει να συνελθει και βεβαιως ουτε και εγω.

Πηγαμε σε εναν αλλο δερματολογο , και του εδωε διατροφη-αποτοξινωση για να το πολεμησουμε και ετσι, και θα δουμε, αν και δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξη.

Δεν του το δειχνω βεβαια, αλλα τρελαινομαι...

Σε 14 μερες ελπιζω να εχει δει λιγη βελτιωση.Η διαιτα ειναι πολυ σκληρη, ο γιατρος ειπε οτι μπορει να ανεβασει μεχρι και πυρετο, γιατι θελει να δημιουργησει ενα σοκ στον οτγανισμο για να διωξει τις τοξινες που προκαλουν την ψωριαση.

Τρωει 2 φρουτα το πρωι, 2 πατατες το μεσημερι, και ενα τσαι το βραδυ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ...

Ευχομαι να αντεξει γιατι ο γιατρος φαινεται σιγουρος για την θεραπεια.

Θα σας διαβασω το βραδυ μηπως ανεβω λιγο ψυχολογικα,αλλα δεν το βλεπω...

Ολες αυτες οι καταστασεις θελουν χρονο για να βρει ο οργανισμος τις ισσορροπίες του.Και εγω πάντως θα συμφωνησω και για τη διαιτα αυτη ,πως ειναι πολύ πολύ σκληρη, και για το ότι θα ηταν καλο να πατε σε εναν ομοιοπαθητικο.Εγω μαλλον ειναι το πρωτο που θα εκανα.

Κοριτσάρες καλησπέρα !

Σας διάβασα αλλά μου κάνει συνέχεια διακοπές το ίντερνετ και δεν μπορώ να στείλω μνα.Μου λείψατε πολύ!!!

Καλωσηρθες και πάλι!Ζηλεψα από τις φωτό σου!

καλησπέρα!αχχχχ τι καλά αυτές τις μέρες... παει η αδειούλα μου τέλειωσε, αυριο δουλειά αλλά είναι Παρασκευή οπότε το παραβλέπω...

καλαμαράκι πρόπολη έχει σίγουρα - σε στερεά μορφή - αλλά εχω την εντύπωση ότι δεν έχει βάμμα....θα ρωτήσω για σίγουρα και θα δω και τι διεργασία απαιτείται για να γίνει βάμμα και θα σου πω...

Καλη δυναμη σημερα. Εισαι τουλάχιστον καλύτερα?Η προπολη γινεται βαμμα αλλα νομιζω ειναι δυσκολη η διεργασια .

Μπράβο σου Ραβτάκι μου! Γεια στα χέρια σου!

Για την λεκάνη πρόσεχε γιατί με ανησύχησαν τα κορίτσια.

Εγώ πάντα όμως {και προφανώς παίζει ρόλο που ποτέ δεν είχα θέμα}:

1) Ρίχνω τα απορρυπαντικά, τρίβω για 20 δευτερόλεπτα και βγαίνω από το μπάνιο

2) Χρησιμοποιώ πάντα γάντια και μάσκα

3) Αφήνω να κάνουν τη δουλειά τους και μετά ξεπλένω με νερό {με το παράθυρο ανοιχτό}

Τα φιλιά μου

Ειρηνη μου ,προσεχε και εσυ γιατι προκαλουν προβλημα στους πνευμονες και το γεγονος πως δεν εχεις παθει τιποτα μεχρι τωρα ,δεν λεέι κατι.Αυτα λειτουργουν συσσωρευτικα.

Καλησπέρα κορίτσια.

Πήγα να μπω και το πρωί αλλά όπως μπήκα βγήκα.

Γύρισε η Ειρηνούλα από το ταξίδι της? Κάπου μου ξέφυγε αυτό. Πως περάσατε?

Ιωάννα για την φρυγανιέρα δεν ξέρω τι να κάνεις, δεν είχα και ποτέ. Αν την γυρίσεις ανάποδα δεν πέφτουν τα ψιχουλάκια?

Εμείς για στολές πήγαμε στον μουστάκα. Ο μεγάλος που μπορεί να διαλέξει μόνος του, δεν ήθελε τίποτα, πήρε μόνο 2 φελιζολένια σπαθιά για να μάθει τις μάχες στον αδερφό του όπως μας δήλωσε και σερπαντίνες. Έχουμε όμως στολές πειρατή και ιππότη και για τους 2 και οβελίξ για τον μικρό (όλες από την αδερφή μου). Καλή ιδέα σήμερα να τις φέρω από το υπόγειο για ένα φρεσκάρισμα.

Μια χαρα σε βρισκω!Αν και δεν τον εχω αφησει ποτε χωρις στολη ,τα θεωρω πεταμενα λεφτα,οπότε εαν μπορεις να τα γλιτωσεις ειναι ευκαιρια.

Καλημέρα κοριτσάκια μου.. Εδώ κι εγώ στη δουλειά.. σήμερα γενικά έχουμε ηρεμία και έτσι είχα χρόνο να σας διαβάσω και να σας μελετήσω αρκετά..

Εγώ είμαι παιδί όλων των εποχών... Λατρεύω τον χειμώνα, το κρύο, τη βροχή, το χιόνι, τον άνεμο (ο άντρας μου με φωνάζει χαριτολογώντας "πολική αρκούδα") και παράλληλα λατρεύω και το καλοκαίρι, τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά όχι τον καύσωνα.. Σπίτι έχουμε να ανάψουμε τη σόμπα υγραερίου από τα Χριστούγεννα.. Βλέπετε είναι στον 5ο όροφο και έχουμε από πάνω μας άλλους 4 ορόφους και έχει ανατολικό προσανατολισμό οπότε κρατιέται πολύ ζεστό.. Το δωμάτιο του μωρού είναι λιγάκι κρύο αλλά κι εκεί προτιμώ να κρατώ τη θερμοκρασία σε σταθερά επίπεδα για τα μικρόβια.. χθες άναψα λιγάκι air-condition μόνο..

Χθες μαγείρεψα γίγαντες.. Σήμερα θα κάνω μπιφτέκια με πουρέ και έχω βράσει κουνουπίδι..

Είχα γυναίκα χθες και το σπιτάκι μου το βρήκα πεντακάθαρο..

Όσον αφορά τη βοήθεια από τους γονείς - πεθερικά.. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσει και δεν θέλω να αφήνω το μωρό αλλού αφού μπορεί ο άντρας μου να το αναλάβει.. Βέβαια ο άντρας μου δεν πολυτρελλαίνεται με την ιδέα και φέρνει για ενισχύσεις τη μάνα του αλλά το κάνει μόνο όταν είναι ώρα να φάει ο μπέμπης οπότε το αντιπαρέρχομαι.. Βέβαια με τον άντρα μου ακόμη βράδυ εδώ και ένα χρόνο που γεννήθηκε ο μπέμπης μόνο μια φορά βγήκαμε αλλά γυρίσαμε πίσω στις 12 γιατί ήμασταν κομμάτια και χρειαζόμασταν ύπνο..

Για το μπάνιο εγώ έχω χρησιμοποιήσει aqua forte ελάχιστες φορές αλλά τη δουλειά του την κάνει.. εννοείται με μάσκα και γάντια..

Ειρηνάκι σε είχα ρωτήσει και άλλη φορά αν αναλαμβάνεις νέο κόσμο αλλά δεν μου έχεις απαντήσει..

Φιλάκια σε όλες σας!

Αχ ,και εγω ετσι ακριβως.Μου αρεσει να απολαμβανω καθε εποχη ,το χειμωνα ,με το χουχουλιασμα ,το τζακι ,την ανοιξη στη φυση και το λαμπερο ηλιο που μας εχει λειψει ολο το χειμωνα.το καλοκαιρι με την ξεγνοιασια,το φθινοπωρο που φερνει νεα ξεκινηματα.ΟΛες!

Καλημερα :)

βγηκα το πρωι για δουλιες με τον μικρο παρεουλα

καναμε και τα ψωνια μας

εκανα και το θεικο παστητσιο της μπαρμπαρηγου (τωρα ειναι στο φουρνο)

και τωρα θα σας διαβασω;)

και κατα τις 4 φευγω για δουλιτσα

Ειναι τελικα τοσο θεικο???Το λαχταρισα προχθες.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα αγαπημενες μου!!!επιτελους ειναι Παρασκευη....ειχαμε καλυτερο βραδυ ευτυχως αλλα και παλι δυσκολευτηκα να ξυπνησω το πρωι...

Κικη μεγεια την καινουργια στολη της μικρουλας..καλα το 40αρι και εγω το θεωρω πολυ..εμας ζητησε χιονατη για να δουμε τι θα βρουμε και ποσο..

Χρυσα μπραβο στο αγορακι σου...ειναι πολυ σημαντικο που παρολο που ειναι μικρουλης εχει καταλαβει οτι το σχολειο ειναι δικη του ευθυνη..μπραβο του και παλι και σε σενα φυσικα ..

Ειρηνη καλη δουλιτσα...

Μελινα καλως μας ηρθες..

Βασω κοιτα το Σ/κ να ξεκουραστεις..το καταλαβαινω πως με την δουλεια,τα παιδια,το σπιτι εισαι ολη μερα στο ποδι και κουραζεσαι-δεν μενει καθολου χρονος για σενα ,αλλα μην σε παιρνει απο κατω..κανε ενα προγραμμα με τις δουλειες λιγα καθε μερα για να μην πελαγωνεις αλλα και το σπιτι να ειναι τακτοποιημενο για να μην σου δημιουργει εκνευρισμο..

Γιωτα που εισαι?

Ειμαι στην δουλεια εννοειται,το απογευμα θελω να παω να παρω ενα δωρο για παιδικο παρτυ που εχουμε αυριο το πρωι και πρεπει να παω και σουπερ μαρκετ..

Αρετη σε ευχαριστω.Η αλήθεια ειναι πως σε αυτο το θεμα δεν του εχω αφησει περιθωρια να καταλάβει κατι αλλο.Τελευταια ομως μια βαρεμαρα την ειχε,με αποτελεσμα να αργει να τελειωσει και να κουραζεται βεβαια .

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημέρα!

Μαρια 1981 εχει στολές για μικρούλια και οικονομικές μάλιστα και οι καλύτερες κατά τη γνώμη μου είναι αυτές που μπαίνουν πάνω από τα ρούχα τύπου πόντσο...εχει και στο τζάμπο λουλουδάκι, πασχαλίτσα, χιονάτη κλπ κλπ

ΑριςΑννα τι να πω, σας έριξε πολύ...περαστικά σας βρε κορίτσι, γρήγορα καλά...

α μυρτούλα ο μπαμπάς σου ως μελισσοκόμος έχει παραπροιόντα της μέλισσας δηλαδή εκτός του μελιού εννοώ.

εκτός από μέλι εχει βασιλικό πολτό και γύρη Βάσω μου, άντε και κηρήθρα...δεν ασχολείται με άλλα...

ναι Χρύσα έψαξα και βρήκα πώς γίνεται το βάμμα, θέλει όντως χρόνο...οπότε καλαμαράκι και γω το βάμμα της απιβίτα θα πάρω;)

Χρύσα μου μπράβο που ο γιόκας σου διαβάζει μόνος του, μεγάλο βήμα!

Αρετή μπράβο που κάνατε ήσυχο ύπνο σήμερα, σημαντικό....

εγω δεν ξέρω, ας πούμε ότι είμαι καλύτερα αλλά τώρα που θα παω σχολείο τη φοβάμαι τη φωνή μου....θα δείξει....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

αφροδιτάκι να σε ρωτήσω κ αν θέλεις μου απαντάς με πμ αν δεν θέλεις δημόσια. για την αποτρίχωση λέιζερ κόστος κ πόσες συνεδρίες. έκανα μπικίνι πριν τις εγκυμοσύνες κ μετά το σταμάτησα. σκέφτομαι να το συνεχίσω αλλά σκέφτομαι κ το κόστος γιατί εδώ επαρχία οι τιμές τσούζουν.. πήγε μία συνάδελφος θεσσαλονίκη κ έκανε όλο το πόδι κ μπικίνι κ πρόσωπο μόνο με 100 ευρώ.

Σου στέλνω π.μ.

Την παλεύεις με τη βραδινή yoga, πρωινέ τύπε;

Σε ρωτάω γιατί εμένα τον πρωινό τύπο (μπάνιο αξημέρωτα, μαγείρεμα τις περισσότερες φορές επίσης κλπ.) το 9-10 του πιλάτες με σκοτώνει. Το θέμα μου είναι μέχρι να φτάσω, μετά οκ.

Πάω 9.30 με 11.00 και αφού έχουν κοιμηθεί τα παιδιά. Είναι 5' λεπτά με το αυτοκίνητο η shala και γι' αυτό δεν σκέφτομαι την μετακίνηση. Η βραδινή πρακτική είναι όνειρο και η χαλάρωση στο τέλος ακόμη πιο όνειρο....:)

Και στο σχολειο η μεγαλη δεν εχει θεμα με τη γυμναστικη???Κοριτσια ,κοκετες από τη γεννηση τους!:)

Φοράει στενές φόρμες και κολάν, άρα δεν υπάρχει πρόβλημα ;).

Καλημέρα κι από μένα,

Καλώς ήρθες!

Καλημέρα!!!

Χρύσα μπράβο στο αγοράκι σου!!!! και η δικιά μου κάτι τέτοια μου κάνει έκπληξη....μάλιστα εχτές επειδή έκανε κρύο δεν βγήκε στο διάλλειμμα και τα διάβασε όλα στο σχολείο...στο σπίτι τα ελέγξαμε μόνο!!

Εμείς στην Β' Δημοτικού τελειώσαμε πολλαπλασιασμό και μπήκαμε διαίρεση!!! :shock: στην γραμματική κλείνουμε θηλυκά ουσιαστικά π.χ. γάτα και εγώ περιμένω πως και πως την άνοιξη και το καλοκαίρι!!! και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!! χαχαχα

Καλημέρα κορίτσια

Χτες γυρίζαμε όλη μέρα με τη μικρή,

σχόλασα 3μιση πήγα την πήρα , πήγαμε τζάμπο με την βροχή....αλλά ήταν άδειο τι καλά ψωνίσαμε στολή μάγισσας, μου πήρε κ μένα στέκα με μικρό καπελάκι μάγισσας να είμαστε μαμά κ κόρη ασορτί στο παρτι σήμερα.

Φύγαμε γυρίσαμε σπίτι για 40 λεπτά , έφαγα κ εκείνη τα φρούτα της κ φύγαμε για μπαλέτο πάλι με την βροχή γκρρρρ

Γυρίσαμε στις 8 , μαζευτήκαμε, έκατσε να φάει λίγο κριθαράκι , πιτζάμες δόντια παραμύθι νάνι στις 9 ροχάλιζε.

Μάζεψα τα ασυμμάζευτα, έβαλα της στολή της σε λεκάνη με κρύο νερό απορρυπαντικό γιατί φοβήθηκα να τη βάλω πλυντήριο. Συμμάζεψα το στεγνωτήριο του μεσημεριού

ΝΑΙ ΕΧΩ ΑΣΙΔΕΡΩΤΑ επισήμως πια σεντόνια κ λίγα ρουχαλάκια

Εκανα ντουζάκι πιτζάμες κ έβαλα να δω ταινία , τα κατάφερα χεχε την είδα όλη κ έπεσα για νάνι στις 12 . {Κική έβαλα να δω το Rush με την ιστορία του Niki Lauda καλούτσικο ήταν για να περάσει η ώρα }

Σήμερα δεν έχω δουλειές πρωινές, ετοίμασα πρωινό κ τα ταπερ πήγα τη μικρή σχολείο, αέρισα έστρωσα κρεβάτια , φαγητό περίσσεψε από το χθεσινό γιουβέτσι. Τώρα έχω μάθημα κ φεύγω κ με φώναξε η μανούλα να μου δώσει ψαράκια που αγόρασε ο μπαμπας μου να πάω μετά το μάθημα.

Ήθελα να κάνω την καθαριότητα μου σήμερα το απόγευμα, ο χαζμπαντ λείπει , αλλά θα πάμε στο παρτι στις 6 οπότε θα τα κάνω αύριο το πρωί.

Καλή συνέχεια σε όλες :D

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια

Εχω μερες να γραψω αλλα σας διαβαζω καθε βραδυ... Βεβαια ειναι αδυνατον να σχολιασω τα παντα (εχει μεγαλωσει πολυ η παρεα) και χαιρομαι με τα ευχαριστα -καλαμαρι- και στεναχωριεμαι με τα δυσαρεστα -αρηςαννα-.....

Ειχα μια δυσκολη εβδομαδα αλλα επιτελους απο εχτες το απογευμα χαλαρωσα....και θελω να ασχοληθω με το σπιτακι μου πσκ ... Εχω πολλες δουλειες που περιμενουν... Προτιμω ομως καθε απογευμα να ασχολουμαι και να παιζω με τη μικρη. Σε λιγοτερο απο μηνα κλεινει τα 2 χρονια!!! Πως περναει ετσι ο καιρος...Χτες επαιζε παραδιπλα και ακουω μια φωνη μαμα "ελα στο παλατι μου ειμαι πριγκιπισσα" και εμειναααα ετσι :o:o:shock::shock: Τι με περιμενει στο μελλον.....

Οσο για τις αποκριες εμενα ειναι φοβητσιαρα η μικρη και δεν ξερω πως θα καταφερω να την ντυσω να παμε στη γιορτη του παιδικου...βλεπω δραματα εκεινη τη μερα....

Ειμαι στη δουλεια αλλα χαλαρα...Να πληρωναν και τιποτα θα ημουν πανευτυχης....

Σας φιλω και περσστηκα στους αρρωστουληδες μεγαλους και μικρους

IIk6p3.png

Qskdp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ φιλες μου!

καλημερα απο τις βρεγμενες Σερρες...Εχθες εβρεχε εδω αλλά σημερα ειναι μαλακος ο καιρος....

Εγω στην δουλεια,χαλαρα...

Ο μικρος στην πεθερα,παιρνει αντιβιωση.....

Η μικρη σχολειο.....

κ ο συζυγος δουλευε σημερα εκτος Σερρων κ εφυγε απο τις6...Το πρωι φρικαρα με τα2παιδια κ να μην αργησω στιν δουλεια...

Η μικρη ηθελε κ κουλουρι κ τρεχαμε να βρουμε....

Να δινω σιροπια , να ντυνω, να ετοιμαζω γαλα κ να πρεπει να ετοιμαστω κι εγω....

Για θερμανση που λεγατε, εμας η πολυκατοικια εχει 3χρ που δεν πληρωναν κ κοπηκε η κεντρικη..Βαλαμε δικο μας καυστηρα στο πισω μπαλκονι κ μια πολυ μκρη μαυρη πλαστικη δεξαμενη,,,,

2 μεγαλα μπετονια που γεμιζει ο συζυγος κανουν 50ε.....

εχουμε πολλη ζεστη -το θεωρουμε προτεραιοτητα-

αλλά ο Δεκεμβρης μας βγηκε πχ 300ε......

ειναι μικρο3αρι το σπιτι μου αλλά πολυ ψηλοταβανο ,το μισο εκει που δεν υπαρχει ο 2ος οροφος....

Σας ειχα πει για στολη που πηραμε απο τζαμπο, της Ντισνευ ,καλοραμμενη ,20ε μονο, Χιονατη , αλλά το μεγαλυτερο ηταν το νο 7-8 κ της ειναι πολυ στενο.......

Τον μικρο ακομη τον παρακαλαμε κ προσπαθουμε να τον πεισουμε για στολη αλλά λεει οτι δεν θελει κ εγω στεναχωριεμαι γιατι στον παιδικο ή την Τσικνοπεμπτη ,τελευταια στιγμη ,μπορει να ζηλεψει κ να κλαιει.....

Διαβαζοντας σας σκεφτομαι τι θα παθω τουχρονου με τα διαβασματα....Τσ τσ τσ......αχ τι με περιμενει...

φιλια σε ολες!

καλη σας μερα!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημέρα στην παρέα!

Παρασκευή σήμερα, ημέρα καθαριότητας παραδοσιακά χεχεχε!

Σας ευχαριστώ και πάλι για τις ιδέες σας! Ψέκασα χθες με viakal, άφησα 2 λεπτά και έτριψα. Από τη μια μεριά έφυγε αλλά τελικά έχει κι απ την άλλη που δεν επέμεινα πολύ. Θα δοκιμάσω κάτι άλλο σήμερα.

Το πρόβλημα είναι πως πρόκειται για τραχιά επιφάνεια κι όχι για την πορσελάνινη πλευρά, γι αυτό και με ζορίζει.

Αχ Κική, ατμοκαθαριστής είναι το απωθημένο μου μαζί με το πιεστικό! 20 ευρώ κοστίζει ένας χειρός κι ελπίζω να τον αποκτήσω άμεσα, θα μου λύσει τα χέρια!

ΆρηςΑννα συμφωνώ με τις κοπέλες σε όλα. Απαράδεκτος κατ εμε αυτός που σας έδωσε τέτοιου είδους δίαιτα (γιατί δεν είναι διατροφή αυτό το πράγμα)ιδίως μετά από νοσηλεία για πνευμονία! Εύχομαι ότι καλύτερο.

Για τις στολές τώρα, όλα τα παιδάκια νομίζω φοβούνται τις απόκριες. Η δικιά μου πέρυσι στην ουσία συμμετείχε τις απόκριες και της άρεσε αυτή η "γιορτή". Κάθε χρόνο της παίρνω μεγαλύτερη στολή για να τη φοράει 2 χρονιές. Φέτος ήταν η χρονιά που αγοράζει καινούργια και επέλεξε barbie σχολείο για πριγκιπίσσες, το πριγκιπικό φόρεμα. 20 ευρώ συν 5 ευρώ κάποια αξεσουάρ. Χαλάλι της, τη λατρεύει!

Θα έλεγα λοιπόν να μη τα πιέζετε τα παιδάκια. Κάντε την προσπάθεια αλλά μη πιέζετε. Κρίμα είναι. Εμένα ακόμα τώρα δεν με τρελαίνουν οι απόκριες, παρότι πάντα τα γενέθλιά μου έπεφταν απόκριες και κάναμε μασκέ πάρτυ. Όλα είναι σχετικά και σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ αναγκαίο να ντυθεί ένα παιδάκι που δεν επιθυμεί.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα.

Όσο αφορά τις στολές εμείς δε θα πάρουμε φέτος. Ο μικρός ήθελε αλλά του έκανε η παλιά και συμβιβάστηκε. Ευτυχώς είναι βολικά παιδιά και τα δυο τους.

Με τα διαβάσματα τρέχουμε κι εμείς. Μεγάλη η ύλη τους, τρέχουν συνεχώς. Του χρόνου που θα έχω πρώτη και τρίτη δε με βλέπω να επιβιώνω. Αχ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...