Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρήνη μόλις το είδα και έπαθα πλάκα!! Βρήκα τι θα κάνω με τα αυγά μου φέτος, δεν το συζητώ :D

Και γω το ίδιο θα κανω κοριτσάκι!

Θα βάλω μάλιστα το φιογκάκι μου να το κάνει που λατρεύει να βάφει τ' αυγά και να με "βοηθάει" και σίγουρα θα το λατρέψει! Είναι τόσο απλό και δίνει πανέμορφο αποτέλεσμα! :P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καθάρισα λίγο το μπάνιο και την κουζίνα αφού φάγαμε και έχω ξεκινήσει το καθάρισμα του φούρνου.Προς το παρόν τα έχω αφήσει να μουλιάσουν.Τη σιχαίνομαι αυτή τη δουλειά λέμε!:twisted:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Τα βερνίκια νυχιών είναι. Να μια καλή ευκαιρία για ξεσκαρτάρισμα και εκεί....

Α μπράβο ρε μιρικάκι!!! Και έλεγα που έχω ξανακούσει την λέξη!!!! :tongue:

Αν δεν τα φας ειδικά μετά, είναι ΣΟΥΠΕΡ ΙΔΕΑ.

Και μάλιστα μπορείς να κάνεις το εξής ΜΥΡΤΟΥΛΑ:

Πάρε χρυσόσκονη (ή ασημόσκονη ή ότι χρώμα σου αρέσει) και πέρασε την επάνω στ' αυγά σου χρησιμοποιώντας μία διάφανη βάση νυχιών!

Δεν θα είναι αυγά θα είναι ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καθάρισα λίγο το μπάνιο και την κουζίνα αφού φάγαμε και έχω ξεκινήσει το καθάρισμα του φούρνου.Προς το παρόν τα έχω αφήσει να μουλιάσουν.Τη σιχαίνομαι αυτή τη δουλειά λέμε!:twisted:

Τη μισώ με ΠΑΘΟΣ αυτή τη δουλειά!!!!!!!!! :mad::-x:-x

777885dugw57gt25.gif

Τα βερνίκια νυχιών είναι. Να μια καλή ευκαιρία για ξεσκαρτάρισμα και εκεί.... Εγώ κορίτσια θα τα βάψω τα αβγά με πατζάρια. Ούτως ή άλλως πήρα για να βράσω και για να φτιάξω ένα προβιοτικό ποτό οπότε θα χρησιμοποιήσω το ζουμάκι τους.

Μήπως δεν πρέπει επειδή πρόκειται για τρόφιμο?:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Α μπράβο ρε μιρικάκι!!! Και έλεγα που έχω ξανακούσει την λέξη!!!! :tongue:

Αν δεν τα φας ειδικά μετά, είναι ΣΟΥΠΕΡ ΙΔΕΑ.

Και μάλιστα μπορείς να κάνεις το εξής ΜΥΡΤΟΥΛΑ:

Πάρε χρυσόσκονη (ή ασημόσκονη ή ότι χρώμα σου αρέσει) και πέρασε την επάνω στ' αυγά σου χρησιμοποιώντας μία διάφανη βάση νυχιών!

Δεν θα είναι αυγά θα είναι ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Και μετά κανε και μία γραμμή λευκή,θα είναι γαλικό!:mrgreen::tongue::tongue:

Χαχαχα,αστειευομαι βέβαια,πολύ ωραίο θα είναι.:D:D

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κορίτσια, να ζητήσω τη βοήθειά σας παρακαλώ;;

Σε λίγες μέρες θα έρθει στην Ελλάδα για Πάσχα ένας παλιός συνεργάτης του άντρα μου ο οποίος μετακόμισε στο εξωτερικό..Επειδή του έχουμε μεγάλη υποχρέωση, σκέφτηκα να του κάνουμε δώρο ένα καλάθι με ελληνικά προιόντα να πάρει μαζί του όταν ξαναφύγει. Πώς σας φαίνεται η ιδέα;; Λέω να πάω σε ένα μεγάλο παντοπωλείο στο κέντρο να ψωνίσω διάφορα και να τα βάλω σε καλάθι. Τι θα μπορούσα να βάλω μέσα ώστε να μην έχει πρόβλημα στο αεροδρόμιο, να είναι "ψαγμένο" και να δείχνει κιόλας την ευγνωμοσύνη μας; :confused:

ΥΓ. Άσχετο: Επειδή οι πάπιες και τα αυγά της Ειρήνης ( :tongue: ) με έβαλαν στο κλίμα, κι επειδή το DIY καλό είναι, αλλά πλάκωσε δουλειά αυτές τις μέρες και τρέχω, κι επειδή τέλος, το μόνο πασχαλινό διακοσμητικό που έχω αυτή τη στιγμή στο σπίτι είναι μια χάρτινη πιατέλα με κουνέλια, τι λέτε, να πάω Jumbo; Θα βρω τίποτα; :D

g8Sbp2.png

Σταφίδες, ξερά σύκα, λιαστές ντομάτες, διάφορα μεζεδάκια για τσίπουρο σε βάζο, πετιμέζι, μέλι, τσιπουρο ή ούζο ή κρασάκι........

Ψιλομπλιαχ στα τζάμπο.... λίγα ήταν απλά.... Κοίτα ανδρεάδη και διάφανο.

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

μαριλού πρόσεχε με τα τρόφιμα,μπορεί να μην επιτρέπεται να τα περάσει στο αεροδρόμιο...

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αχ αυτό φοβάμαι κι εγώ miamama, μην πάνε χαμένα..Αλλά στο τηλέφωνο που μιλήσαμε μας είπε ότι του έχουν λείψει τα ελληνικά προιόντα και κυρίως το ελαιόλαδο γιατί εκεί που είναι (Γερμανία), είναι λέει πανάκριβο..

g8Sbp2.png

όζα ναι είναι τα βερνίκια νυχιών. Να ακόμα μια διαφορά μεταξύ Αθήνας -Θεσσαλονίκης , εκτός από την μπουγάτσα και τα σουβλάκια:D!

Ευχαριστώ για τις συμπληρωματικές ιδέες, ναι μόνο για διακοσμητικά θα ναι, δεν τα τρώμε τα βαμμένα. Αντε να δω πώς θα μου βγούν

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Σταφίδες, ξερά σύκα, λιαστές ντομάτες, διάφορα μεζεδάκια για τσίπουρο σε βάζο, πετιμέζι, μέλι, τσιπουρο ή ούζο ή κρασάκι........

Ψιλομπλιαχ στα τζάμπο.... λίγα ήταν απλά.... Κοίτα ανδρεάδη και διάφανο.

ήδη αγόρασα σήμερα λιαστές ντομάτες και τρούφα που είναι σε σελοφάν κλειστά..Ωραία ιδέα miriki, να πάρω και σταφίδες και σύκα που δεν είναι επίφοβα για ατυχήματα μέσα στη βαλίτσα! thanks :) Τα υγρά μήπως καλύτερα να τα αποφύγω;;

Αααα ναι..Ανδρεάδη και Διάφανο, σωστά! thanks again :D

g8Sbp2.png

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, αχ αυτό φοβάμαι κι εγώ miamama, μην πάνε χαμένα..Αλλά στο τηλέφωνο που μιλήσαμε μας είπε ότι του έχουν λείψει τα ελληνικά προιόντα και κυρίως το ελαιόλαδο γιατί εκεί που είναι (Γερμανία), είναι λέει πανάκριβο..

εδώ να δεις πόσο κάνει το ελαιόλαδο,κι εμείς τσάμπα το είχαμε μέχρι να έρθουμε εδώ,αγνό παρθένο. τώρα μαγειρεύω με καλαμποκέλαιο...

αν μπορεί να τα βάλει στην βαλίτσα και δεν του γίνει έλεγχος...;)

Καλησπέρα κορίτσια! Εγώ σήμερα έστρωσα κρεβάτια και μάζεψα νεροχύτη.

Τίποτε άλλο. Δεν είχα όρεξη για τίποτα. Χάρηκα το παιδάκι μου όμως. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν έχω καθόλου όρεξη για πασχαλινή διακόσμηση, ενώ αντίθετα έχω τρελή όρεξη για πασχαλινή ζαχαροπλαστική. Νομίζω ότι αυτή θα είναι και η διακόσμηση μου. Αυριο θα ξεκινήσω με κουλούρια.

Καλή συνέχεια σε όλες!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...