Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια σας κι από εμένα!!!

Τι κάνετε?

Εγώ τον τελευταίο καιρό δεν έχω πολλή όρεξη για δουλειές.

Προσπαθώ, βέβαια, να διατηρώ το σπίτι μου μαζεμένο και το κάθετι στη θέση του.

Την προηγούμενη Δευτέρα καθάρισα το φούρνο μου...

Από εκείνη τη μέρα, αρνούμαι να μαγειρέψω στο φούρνο

Έχω φτιάξει, βέβαια, μια σπανακόπιτα, έχω κάνει σουβλάκια και μπιφτέκια με πατάτες, αλλά προσπαθώ να τον καθαρίζω αμέσως μετά το μαγείρεμα. Ελπίζω να τον διατηρήσω καθαρό...

Επίσης, δεν έχω ασιδέρωτα, αλλά στεγνώνει ένα πλυντήριο του παιδιού και ένα πλυντήριο με 5 πουκάμισα (αχ! πώς τα βαριέμαι αυτά...)

Επίσης, αύριο θέλω να βάλω την κουβέρτα του παιδιού, την παπλωματοθήκη μας και τις κουρτίνες του σαλονιού.

Άλλα άπλυτα δεν έχω. Μόνο μισό πλυντήριο χρωματιστά που θα μπουν, μάλλον, το ΣΚ.

Σήμερα:

1. Σηκωθήκαμε και κάναμε τα πρωινά μας

2. Έστρωσα το κρεβάτι του παιδιού

3. Μαγείρεψα (μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο)

4. Έδωσα στο μικρό το φρούτο του

5. Τακτοποίησα τα χτεσινά σιδερωμένα, το σίδερο και την πρέσα (ναι, είχαν όλα την τιμητική τους εχθές)

6. Τακτοποίησα ότι βρισκόταν εκτός θέσης σε παιδικό και σαλόνι

7. Έπαιξα λίγο με το μικρό

8. Τον τάισα και τον έβαλα για ύπνο

9. Έκανα ένα μπάνιο, φάγαμε με τον άντρα μου, μάζεψα τραπέζι και στις 14:30 (μόλις ξύπνησε ο μικρός) έφυγα για μάθημα

10. Στο γυρισμό πέρασα από ΣΜ και κρεοπωλείο

11. Τακτοποίησα τα πράγματα στις θέσεις τους (μαζί με το μικρό, φυσικά)

12. Έπλυνα, χώρισα σε μερίδες και έβαλα στην κατάψυξη το κρέας

13. Μάζεψα το νεροχύτη και έβαλα το πλυντήριο πιάτων να πλένει

14. Σαπούνισα το νεροχύτη, του έριξα λίγη χλωρίνη (λόγω κρέατος - κοτόπουλου)

15. Έπλυνα το ταψί

16. Έκανα ένα πέρασμα το φούρνο

17. Έδωσα στο μικρό το απογευματινό του

18. Παίξαμε

19. Τον έβαλα για μπάνιο, του έφτιαξα γάλα

20. Όσο έπινε το γάλα του, μάζεψα ότι είχε προκύψει το απόγευμα στο νεροχύτη και άδειασα το πλυντήριο πιάτων

21. Έφτιαξα τοστάκια και καφέ να πάρει μαζί του ο άντρας μου στη δουλειά

22. Έβαλα το μικρό για ύπνο

23. Έφαγα ένα γιαουρτάκι με μέλι (άρχισα να προσέχω λίγο, γιατί σε λίγο θα γίνω 100 κιλά)

Κατά τις 21:15 έκατσα να δω το έργο μου και παράλληλα σας διάβαζα

Σε λίγο (που θα τελειώσει) θα πέσω για ύπνο...

Πρέπει να μαζέψω ώρες ύπνου, γιατί αύριο το βράδυ έχει πάλι σίδερο :evil::evil::evil:

Σας φιλώ!

Καλό βράδυ σε όλες!!!

μην λες για σίδερο,έχω τρία πλυντήρια :rolleyes::rolleyes:κ κάνω τον κινέζο !!!είδες το χθεσινό πμ;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια μου εδω ειμαι και εγω!!

Καλαμαρακιιιιιιιιι τελεια νεα...μπραβο κοπελα μου καλη αρχη να εχει και παντα τετοια νεα..

Αnnie περαστικα στον αντρα σου..

Βασια καλε τι πρωταρα..αυτη η τουρτα ειναι απλα καταπληκτικη..μπραβο σου δεν εχω λογια..να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου να τα εκατοστησει..

Ρενατα τι ομορφα τακτοποιημενα ..μπραβο..

Μιρτουλα περαστικα σου..τουλαχιστον θα ξεκουραστεις..

Ιωαννα ξεχασα χθες να σου ευχηθω για το παιδακι σου..να τα εκατοστησει,να ειναι γερος και δυνατος..

Αφροδιτακι μιαμ μιαμ ωραιο φαγακι..

Ειρηνη πολυ ωραια τα νυχακια..τελεια τα νεα του φιογκακιου,μπραβο του..οσο για την ανησυχια στην ταξη ενταξει παιδακι ειναι,μιλησε και με την δασκαλα για να δεις και ποσο διαστημα ειναι ανησυχος..

Σοφακι περαστικα σου..

Μπιλλακι οχι δεν την εκανε η μαμα μου την επεμβαση γιατι λειπουν υλικα απο το νοσοκομειο..πολυ εκνευριστικο και υπαρχει ακομα η αναστατωση..

Εγω γυρισα απο την δουλεια το μεσημερι,φαγαμε τα γιουβαρλακια μας,μαζεψα την κουζινα,εκανα την μικρη μπανακι και την κοιμισα..κανονικα επρεπε να σιδερωσω αλλα δεν ειχα καθολου ορεξη..ηπια τον καφε μου και ξεκινησα τις δουλιτσες μου.εβαλα τους γιγαντες να βραζουν,εφτιαξα ζυμαρακι για τυροψωμο για το βραδακι,σαπουνισα παγκους,ετοιμασα το φαγητο και το εβαλα στον φουρνο,απλωσα ενα πλυντηριο,εβαλα ενα συντομο με παπουτσια και ενα με πατακια,σκουπισα,περασα με το σουιφερ τα επιπλα,σφουγγαρισα,εφτιαξα το τυροψωμο και το εβαλα στον φουρνο,ετοιμασα το πλυντηριο να κανει μια πλυση με ξυδακι και σοδα,το ιδιο και το πλυντηριο πιατων εκανα μπανακι κια τωρα που κοιμηθηκαν τα ζουζουνια παω κατευθειαν στο ταψι..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

βασια δεν έχω λόγια απλά τέλεια η τούρτα σου,φαντάσου να μην ήσουν πρωτάρα τι θα έκανες.πολύχρονη η κορούλα σου να την δειτε όπως επιθυμείτε κ πάντα με υγεία

Οι δουλίτσες μου εγιναν αλλα στο σιδερο δεν εχω φτασει ακόμη.

Σκουπισα καλά καλά ολο το σπίτι,

ξεσκονισα παντου με ξυδι,

εκανα τα τζαμια του σαλονιου και της κουζινας,

σκουπισα τη βεραντα,

εκανα ενα πέρασμα στο μπανιο,

τακτοποιησα εννοειται,απλωσα το πρωινο πλυντηριο ,

μαζεψα τα χθεσινα και εβαλα αλλο ενα με ξεσκονοπανα και χαλακια του μπάνιου,

εριξα βραστο νερο στις οδοντοβουρτσες ,

μαζεψα ολα τα σκουπίδια,

πέρασα με ντετολ πομολα ,διακοπτες ,κοντολ ,πληκτρολογια και λοιπά,

εφτιαξα πορτοκαλάδα του γιου ,ε

τοιμασα σαλάτα και φαγαμε παρεα ολοι μαζι.

Μαζεψα την κουζινα και πηγαινοερχομαι στον μικρο που διαβαζει.Του χαλασαν και τα παππουτσια σημερα και ειμαστε για καινουρια αθλητικα...πφφφφ!

Κάνε ένα πέρασμα δίπλα στις ιντερνετικές αγορές. Υπάρχει ένα e shop που μέχρι απόψε έχει 50% σε όλα τα παιδικά. Τρουμπούκης λέγεται. Πήρα αθλητικά της μικρής μου με 19 ευρώ! Δωρεάν μτφ. Εκπτωτικός κωδικός Kids-50 και τον βάζεις στα σχόλια πελάτη στο check out.;)

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Έχω αναπάντεχο κενό, πήγε το ένα τμήμα μου σε μουσείο, κ είπα να μπω να σας γράψω στα γρήγορα.

Λοιπόν το νέο μου το καλό είναι

Πως μετά από 2 χρόνια κ ένα μήνα ο χαζμπαντ βρήκε δουλειά κ πολύ καλή μάλιστα ανώτερη θέση από ότι ήταν παλιότερα.

Είμαι πάαααααααααααρα πολύ χαρούμενη, έκλεισε την συμφωνία την προηγούμενη εβδομάδα. Στην αρχή ήμουν μουδιασμένη {κ ακόμη είμαι λίγο} , δεν το πολυπίστευα πως έσπασε η γκίνια 2 χρόνων....ακόμη προσπαθώ να το αφομοιώσω.

Αρχίσαμε κ ετοιμάζουμε τα πράγματα του σιγά σιγά τα χαρτιά που χρειάζεται ουφφφφφφφ αυτά!

Καλαμαράκι συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!! Να πάνε όλα καλά.. καλύτερα κι από όσο τα σχεδιάζετε!!!!!:P

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε? εγω λιγο πεσμενη, εχει προκυψει ενα οικονομικο θεμα που με αφορα αμεσα αλλα δεν το πληρωνω μονο εγω αλλα κ αλλοι κ δεν υπαρχει κ πολυ ανταποκριση....ελπιζω να βρεθει λυση αμεσα....

επισης αν κ δεν εχω κανει ιδιαιτερα πραγματα σημερα νιωθω πολυ κουρασμενη κ παω για υπνο.

βασια πολυχρονη η κορουλα σου, οπως παντα εγραψες με την τουρτα!

ελενα συγχαρητηρια για την δουλεια! θα λειπει συνεχομενα 6 μηνες?

ρενατα respect!!!

μυρτουλα περαστηκα

μαρι μου κ εγω δεν εχω σιδερο κ 2 μισα πλυντηρια!!!

ειρηνη τελεια τα νυχια!!! μπραβο στο φιογκακι κ σε σενα. για το αλλο μην ανησυχεις, μετα τα χριστουγεννα ολα τα παιδακια ετσι ειναι!

βασω ωραιο ποστ!

4u καλη επιτυχια στις εξετασεις σου!

αννι περαστηκα στον αντρα σου!

κοριτσακια δεν θυμαμαι αλλα, παω να ξεραθω κ ελπιζω να ανεβουν τα κεφια μου. φιλακια!

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Μybilly μην τον πιέσεις άστον να το ζητήσει μόνος του. Σημαίνει κάτι τον ενοχλεί. Αν ήταν πχ ξένη γλώσσα που την χρειάζεται εκεί θα το αντιμετώπιζες διαφορετικά

Καλαμαράκι μπράβο!!! Καλή αρχή και όλα καλά απο δω και μπρος! Αλλάζει η ψυχολογία του εννοείται..

Μαμαβάσια απλα Τ Ε Λ Ε Ι Α η τούρτα! Επαγγελματική δουλεια! Και γω είπα φέτος να την κάνω μονη μου θα δείξει γιατι δεν το έχω και πολύ! Σίγουρα θα χρειαστω προβα!

Ρενάτα μπράβο για την κουζίνα σου! Σούπερ οργανωμένη! Εγώ προσπαθώ να την έχω τακτοποιημένη αλλά επειδή δεν μου αρέσει/βολεύει μου την σπάει και δεν μπορω να τα έχω οπως θέλω. Και είναι και μικρή. Μου άρεσαν τα γυαλίνα δοχεία. Πως θυμάσαι ημερ.λήξης? Εγω τα έχω ολα όσπρια, μακαρόνια, αλευρι στο ψυγείο. Στα ντουλάπια αν τα αφήσω βρίσκω πεταλούδες οτι και αν δοκίμασα. Σε γυαλινα δεν δοκίμασα.

Μιρτούλα περαστικά! Κοίτα να χαρείς τα παιδακια σου!!! Και γω απο βδομαδας με άδεια θα είμαι και εύχομαι να γίνει καλά να το χαρώ το παιδάκι μου

Ειρηνάκι τέλειοι οι βαθμοί του! Να τον χαίρεσαι. Και γω έτσι ήμουν μικρή στην τάξη. Αν και απο τις καλύτερες μαθήτριες δεν έκανα ησυχία μέχρι και στο Λύκειο. Εγώ όταν το μελέτησα γιατι μέχρι και στο πανεπιστήμιο τον πρώτο χρονο το έκανα κατάλαβα ότι απλα με τον τρόπο αυτό ήθελα να δείξω οτι ήμουν καλά και να ξεφύγω απο κάτι που με προβληκμάτιζε έστω και μικρό. Δεν είναι απαραίτητα κακό απλα κάτι τον προβληματίζει συζήτησε το μονο εσύ μαζι του. Μόνο με τη μαμα μου ήθελα εγω με άλλους με ενοχλούσε και έκανα και χειρότερα. Εμένα απλα με έβγαζαν ζωηρή και το έψαξα μόνη μου μετά όπως σου είπα και συζήτησα με τους δικους μου και το διορθωσα. Δεν είναι τιποτα το κακό ομολογώ οτι όταν πιεστώ με κάτι το έχω ακόμη. Αυτο σου δείχνει οτι το παιδάκι σου είναί ώριμο και συνειδητοποιημένο. Εβγαλα νόημα? Απο τι στιγμή που είναι καλό ευγενικό μωράκι και καλός μαθητής τιποτα να μην σε προβληματίζει. Και το ότι θα το συζητήσεις μαέι του για να είναι πιο προσεκτικός και απλα να μην του κάνουν παρατηρήσεις μπροστα σε όλα τα παιδάκια και νιώθει άβολα και στεναχωριέται

Ιrene καλως σε βρήκαμε! Περάσατε τέλεια ε?

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε? εγω λιγο πεσμενη, εχει προκυψει ενα οικονομικο θεμα που με αφορα αμεσα αλλα δεν το πληρωνω μονο εγω αλλα κ αλλοι κ δεν υπαρχει κ πολυ ανταποκριση....ελπιζω να βρεθει λυση αμεσα....

επισης αν κ δεν εχω κανει ιδιαιτερα πραγματα σημερα νιωθω πολυ κουρασμενη κ παω για υπνο.

βασια πολυχρονη η κορουλα σου, οπως παντα εγραψες με την τουρτα!

ελενα συγχαρητηρια για την δουλεια! θα λειπει συνεχομενα 6 μηνες?

ρενατα respect!!!

μυρτουλα περαστηκα

μαρι μου κ εγω δεν εχω σιδερο κ 2 μισα πλυντηρια!!!

ειρηνη τελεια τα νυχια!!! μπραβο στο φιογκακι κ σε σενα. για το αλλο μην ανησυχεις, μετα τα χριστουγεννα ολα τα παιδακια ετσι ειναι!

βασω ωραιο ποστ!

4u καλη επιτυχια στις εξετασεις σου!

αννι περαστηκα στον αντρα σου!

κοριτσακια δεν θυμαμαι αλλα, παω να ξεραθω κ ελπιζω να ανεβουν τα κεφια μου. φιλακια!

Εύχομαι να βρεθεί λύση. Δυστυχώς όταν εμπλέκονται και άλλοι..

Καλή ξεκούραση

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας...αύριο θα σας πω τα νέα απο το πάρτυ!

Με ρώτησε μια κοπέλα για τον κλόουν (ξέχασα όνομα)....συννενοήθηκα με την δασκάλα και θα αφιερώσουν μια ώρα μαθήματος για το πάρτυ...άλλωστε η αυριανή μέρα τους είναι χαλαρή και εκείνη την ώρα θα έχουν τελειώσει το μαθησιακό κομμάτι!

Εδώ κι εγώ μετά από αρκετό καιρό. Τι κάνετε κοριτσάκια μου;;;

Έχετε γράψει πολλά αλλά κράτησα τις σημειώσεις μου

4uδάκι ακούς;; Έχω σκονάκι. Περιμένω να μου πεις αν τα πήγα καλά

Για πάμε να δούμε τι κατάφερα.

Πρώτα περαστικά στις αρρωστούλες

Μυρτούλα. Περαστικά. Ξεκουράσου και ευχαριστήσου σπιτάκι και παιδάκια.

Annie μου περαστικά στον αντρούλη σου, ελπίζω να μην κολλήσουν και τα παιδάκια σου.

Δομνίνα περαστικά και σε σένα.

Δημητρούλα, περαστικα στο αγοράκι σου, εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς πολύ. Διαβάζοντας όμως τα post σου... (είσαι η χαρά της ζωής βρε παιδί μου)

Ιωάννα να χαίρεσαι το παιδάκι σου και να το καμαρώσεις όπως επιθυμείς.

cristine όλα καλά;; Πήγες ξανά για υπέρηχο;;

Irene wellcome back παλιοκόριτσο. Μας πέθανες με τις φωτογραφίες στο face.Φαντάζομαι περάσατε υπέροχα.

Χρύσα μου, πόσες δουλειές έκανες πάλι;; Είμαι σίγουρη πως έχεις κάνει και το σίδερο. Με τα αθλητικά έτσι συμβαίνει. Χαλάνε σύντομα απ' την πολλή χρήση. Κι εμείς θέλουμε τουλάχιστον 2 ζευγάρια τη σεζόν.

Μαριαννάκι σιγά-σιγά μικρούλα μου, μην πιέζεσαι, όλα θα γίνουν. Κουράζεσαι πολύ. Σπίτι, παιδιά, παπούδες. Κοίτα τον εαυτό σου το κουφαράκι σου όπως λέει και η μάνα μας γιατί πάνω απ' ολα πρέπει να'σαι εσύ καλά για να μπορείς να φροντίζεις και τους άλλους.

Σοφάκι μου, περαστικούλια με τη μεσούλα. Ναιιιιιι πολλές φορές δεν μας φτάνει ένα 24ωρο. Το έχω πει πολλές φορές.

Αφροδιτάκι, χίλια μπράβο και σε σένα και στον αντρούλη σου. Τέλειο το ....room. Δύσκολο και σένα το πρόγραμμά σου.

Ρενατούλι και συ δεν πας πίσω. Τέλεια οργάνωση. Ελπίζω όλα καλά να πάνε με τη μανούλα από δω και πέρα και να μπαίνεις πιο συχνά γιατί μας λείπεις.

Μπιλάκι μου καλά κάνεις και δεν πιέζεις το παιδί. Ας μην ξαναπάει αφού δεν θέλει. Το έχω περάσει και έκανα ακριβώς το ίδιο, και δεν βγήκε σε κακό.

Κι ότι άλλο σε απασχολεί και σε ρίχνει εύχομαι να περάσει και να ξαναβρείς τον εαυτό σου. Καλή επιτυχία με τις θεραπείες της μανούλας. Θα δεις όλα καλά θα πάνε και πάλι.

Βάσια, μ' ακούς;;; Άντε να στο πω κι από δω γιατί μου φαίνεται απίστευτο. Θα σκίσω τα πτυχία της ζαχαροπλαστικής:tongue::confused:

Ζωγράφισες κορίτσι μου. Θα ξετρελλαθούν τα παιδιά στο σχολείο αύριο και θα ρωτάνε από ποιο ζαχαροπλαστείο την παραγγείλατε.

Χιλιόχρονο και γερό να είναι το κοριτσάκι σου και να μοιάσει στη χρυσοχέρα μανούλα του.

Καλαμάριους!!!!! Τι υπέροχα νέα είναι αυτά;; Μπράβο, χίλια μπράβο. Να πάρετε και σεις μια ανάσα. :P:p:p

Υ.Σ Δεν έχω ξεχάσει την φωτο που σου χρωστάω.

Γιωτούλι, όταν είναι και άλλοι στη μέση σε οικονομικά θέματα πάντα υπάρχουνπροβλήματα. Εύχομαι να βρεθεί άμεσα λύση.

Το μαγαζί που άνοιξε ο αδελφούλης είναι κοντά μου;; Σε ρωτάω αν με βολεύει για να πηγαίνω. Είναι μίνι-Μάρκετ ή και καφέ;;;

Ηλιαχτιδάκι, δεν έχεις όρεξη για δουλειές;;, για ξαναδιάβασε πόσα έχεις κάνει σήμερα.

Αρετούλα, πόσα έκανες κι εσύ. Καλή ξεκούραση. Γιατί τρέχεις προς το ταψί;;;ε;;;;:tongue:

evhgiorgos, ευχαριστούμε για το site. Θα το κοιτάξω κι εγώ.

Μανουλίτα, καλώς ήρθες στο grouptherapy.

Ειρήνη μου, ;)

Λοιπόν 4uδάκι, τι έχεις να πεις;; Τα πήγα καλά;;; :tongue:

Καλό βράδυ κορίτσια μου. Αύριο ας είναι καλύτερη μέρα... για όλες.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για τα περαστικά σας.. ακομη ψήνεται στον πυρετό εύχομαι να νιώσει σύντομα καλά!!

Για το πλυντήριο το βάζω να δουλέψει άδειο με τη σόδα και το ξύδι?

Ειρήνη όχι δεν έχουμε μειωμένο. Απλα κάποτε το βαζω αργα και έλεγα να μην κάθομαι και το περιμένω και απλώνω στα σκοτάδια. Να τα απλωνα πρωί. Θα το δοκιμάσω και σίγουρα όχι με χρωματιστα..ευχαριστώ!

Έπλυνα τα πιατα, τίναξα και ξαναέστρωσα ριχτάρια, ξεσκόνισα, έπλυνα τη γυάλα του ψαριού το ταίσα., απολύμανα πάγκους εστιες και νεροχυτη, τακτοποίησα τα πάντα και ετοιμάζομαι να ξαπλώσω. Θέλω ύπνο αλλα 3η νύχτα που δεν προβλέπεται λόγω του παιδιού..

Αννι περαστικά του!

Ιωάννα να χαιρεσαι το παιδακι σου!

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Εγώ πότε είμαι έτσι πότε αλλιώς.. Ώρες ώρες νιώθω χάλια και δεν μου φτανει η μέρα όλη, και άλλες φορές το ρίχνω στις δουλειές.. Σήμερα το πρωί ήμουνα τόσο κουρασμένη που ξύπνησα 8:15!!!!!!! Μέχρι να ξυπνήσω τα μικρα και να ετοιμαστούμε (έβρεχε κιόλας) φτάσαμε στο σχολείο εννιά η ώρα...

Σας διάβασα αλλά δεν θυμάμαι πολλά να σχολιάσω

ειρήνη power! ;)

καλαμαρι συγχαρητήρια για τον σύζυγό!

Περαστικά στους άρρωστουληδες!

Τα φιλάκια μου!

Εσένα κοριτσάκι σε θαυμάζω να το ξέρεις ;)

Το πρωί μαγείρεψα κοτόπουλο με πιπεριές και έβρασα φαρφάλες. Οι μικρές ήθελαν αυγά μάτια για το βράδυ και ο σύζυγος θα γυρίσει αργά από την άλλη δουλειά, θα φάει έξω κι έτσι έμεινε και για αύριο κοτόπουλο και θα φτιάξω αύριο το πρωί πουρέ πατάτας για συνοδευτικό.

Η σημερινή μας σαλάτα για την δουλειά (μαρούλι,ρόκα,κρεμμύδι,τόνος).

18ec8e0c-760f-4385-ad1e-f4d3a511267e_zps7a5f4d0f.jpg

Κοτοπουλάκι με φαρφάλες

71041543-f87e-42bb-846f-cc991b86a2a5_zpsc16ea7f5.jpg

Πω πω φαγάκια..

4u το αγαπημένο μου έφτιαξες σήμερα.

Φιλάκια καληνύχτα τα λέμε χ χ

Μόλις τελείωσα με όλες τις δουλειές και είναι ώρα να χαλαρώσω. Έβαλα και το κρασάκι μου και κάθισα να σας διαβάσω.

Καλαμαράκι συγχαρητήρια για τον αντρούλη σου!!!!! Πολύ χαίρομαι όταν ακόύω για κόσμο που βρίσκει δουλειά. Επειδή οι αναμνήσεις από την περίοδο ανεργίας του άνδρα μου είναι νωπές καταλαβαίνω απόλυτα τη χαρά σας!

mamavasia η τούρτα είναι άπαιχτη. Χίλιες φορές καλύτερη από των ζαχαροπλαστείων! Μήπως μπορείς να μου στείλεις τη συνταγή; Θα με ενδιέφερε να κάνω κάτι ανάλογο όταν χρονίσει το μωράκι μου.

Ειρήνη δε νομίζω ότι πρέπει να ανησυχείς για το φιογκάκι. Μίλα πρώτα με τη δασκάλα του και βλέπεις. Μίλα και με τον ίδιο να δεις τι θα σου πει.

Έκανα κι εγώ shellac κορίτσια. Πολύ ωραίο φαίνεται προς το παρόν. Για πολλά χρόνια έκανα τεχνητά νύχια με μετάξι και ήταν πολύ ωραίο. Το κόστος όμως ήταν πολύ υψηλό. Για το shellac πλήρωσα μόνο 15 ευρώ. Να δούμε πόσο θα κρατήσει.

Ρενάτα πολύ ωραία οργανωμένη η κουζίνα σου. Μπράβο!!!! Το συρτάρι σίγουρα χρειάζεται διαχωριστικά για να μην το φτιάχνεις συνέχεια και ταλαιπωρείσαι.

Πάω για ύπνο κορίτσια!!!

Καληνύχτα

h6cQp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Χθες το απόγευμα έκανα λίγα μόνο πράγματα. Ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο με ρούχα των παιδιών, ένα πλυντήριο με πατάκια, απογευματινά, μπάνια τα παιδιά, μπάνιο εγώ, ετοίμασα ποπ κορν για το βράδυ μάζεψα την κουζίνα και τέλος.

Σήμερα ετοίμασα ταπεράκια, έντυσα τον μεγάλο, τον μικρό ο μπαμπάς, μάζεψα σκουπίδια από παντού και τα πέταξα, έβαλα το πλυντήριο πιάτων να πλένει, ετοιμάστηκα και φύγαμε.

Σήμερα το απόγευμα έχω ραντεβού με αιματολόγο, θα το φάμε όλο το απόγευμα.

Επειδή κάποιες με ρωτήσατε να σας πω ραντεβού έχω ξανά σε 2 εβδομάδες, γενικά είμαι καλά, εκτός από την απίστευτη νύστα και ελάχιστες ζαλάδες δεν έχω τίποτα άλλο. Ως την προηγούμενη εβδομάδα είχα πολλές ζαλάδες γιατί μου έπεσε πολύ η πίεση(από 12 που είναι το κανονικό μου σε :cool:, τώρα δεν ζαλίζομαι τόσο έντονα, επίσης έχω απλά ένα μικρό φουσκωματάκι, δεν ξέρω γενικά αν αυτά είναι φυσιολογικά ή όχι, θα δείξει στον επόμενο υπέρυχο.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλημέρα!!!

μην λες για σίδερο,έχω τρία πλυντήρια :rolleyes::rolleyes:κ κάνω τον κινέζο !!!είδες το χθεσινό πμ;

Το είδα Εύα μου, αλλά δεν είχα χρόνο να απαντήσω... και τώρα στα κρυφά γράφω (με κυνηγάει ένα πιτσιρίκι από πίσω συνέχεια)

Εδώ κι εγώ μετά από αρκετό καιρό. Τι κάνετε κοριτσάκια μου;;;

Έχετε γράψει πολλά αλλά κράτησα τις σημειώσεις μου

Ηλιαχτιδάκι, δεν έχεις όρεξη για δουλειές;;, για ξαναδιάβασε πόσα έχεις κάνει σήμερα.

Ναι, φαίνεται να έκανα πολλά, αλλά δεν έκανα αυτά που περιμένουν και όλο τα αναβάλλω... για παρέδειγμα, ήθελα να ξεσκονίσω και να βάλω ηλεκτρική, αλλά δεν...

Ελπίζω να τα κάνω σήμερα.

Εννοείται ότι τα πλυντήρια που ήθελα να βάλω αναβάλλονται λόγω καιρού...

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας...αύριο θα σας πω τα νέα απο το πάρτυ!

Βάσια μου, να χαίρεστε την κορούλα σας!!! Να είναι πάντα υγιής και ευτυχισμένη!!!! Κι εσείς να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!

Περιμένουμε εντυπώσεις και νέα από το πάρτυ

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...