Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Λίγη σόδα μέσα στη σακούλα και δε θα μυρίζει τίποτα!!!!

Λοιπόν κόρες μπήκα μόνο γιαυτό: έχει στο τζάμπο ένα γκατζετάκι που είναι σα βουρτσάκι μρ πλαστικές ίνες, τρίγωνο και στο χερούλι- λαβή του έχει δοχείο που βάζεις σαπούνι πιάτων. Είναι για τις κατσαρόλες. Είναι τέλειο!!!! Αλλά λέω να πάρω κι ένα να το δοκιμάσω στη μπανιέρα. Τέλειο λέμε δοκιμάστε το.

Φιλιά τρέχουμε λέμε τρέχουμε!

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Margio συμμετέχει στις δουλειές του σπιτιού με μουρμούρα :) Αυτός μουρμουράει όχι εγώ :P :p :P :p

όπως έκαναν οι μαμάδες παλιά, που μουρμούραγαν και έκαναν και δουλειές ταυτόχρονα....

γιατί μουρμουράει???? γιατί θέλει να τα κάνω όπως θέλει εκείνος, αλλά εγώ τα κάνω όπως θέλω εγώ και το σπίτι είναι πάλι καθαρό....π.χ. λέει γιατί μπήκε αυτό το κουτάκι εδώ, αφού σε αυτό το σημείο βολεύει καλύτερα, ποιόν βολεύει???? την νοικοκυρά που μπαίνει κάθε μέρα όλη μέρα στην κουζίνα ή τον σύζυγο που μπαίνει μόνο για να φάει και φεύγει??? οεο???

με κάτι τέτοια με κάνει και γελάω, αλλά κουράζομαι κιόλας όταν το κουτάκι το βάζω στην θέση του και το αλλάζει 100 φορές θέση...ε στο τέλος βαριέμαι να ασχολούμαι και το αφήνω εκεί που θέλει....

καταλάβατε τι τραβάω??????????????? με νιώθετε???? αλλά τον αγαπώ τι να κάνω!!! :P :p

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Είμαι ψώφια.... :rolleyes: . Ξεκίνησα δουλίτσα στις 9.30 περίπου και κατέληξα να τελειώσω στις 2 παρά οπου έτρεξα να πάρω το φιογκάκι με τ' αμάξι. Πάρκαρα στο σχολείο, πήρα ψωμάκι, πήρα και το φιόγκο, ήρθαμε σπίτι, έφτιαξα αυγουλάκια και τώρα ζαλισμένη διαβάζουμε για αύριο.

Το απόγευμα έχω 2πλό ραντεβού στις 7 και θα δούμε τι ώρα θα γυρίσω.... :rolleyes::rolleyes:

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Είμαι ψώφια.... :rolleyes: . Ξεκίνησα δουλίτσα στις 9.30 περίπου και κατέληξα να τελειώσω στις 2 παρά οπου έτρεξα να πάρω το φιογκάκι με τ' αμάξι. Πάρκαρα στο σχολείο, πήρα ψωμάκι, πήρα και το φιόγκο, ήρθαμε σπίτι, έφτιαξα αυγουλάκια και τώρα ζαλισμένη διαβάζουμε για αύριο.

Το απόγευμα έχω 2πλό ραντεβού στις 7 και θα δούμε τι ώρα θα γυρίσω.... :rolleyes::rolleyes:

Κράτα καλά Ειρήνη,φαίνεται έχεις ζόρια αυτές τις ημέρες!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Κράτα καλά Ειρήνη,φαίνεται έχεις ζόρια αυτές τις ημέρες!:):)

Θα περάσει, το ξέρω. Απλά έχω εσάς και λέω τα.. "δικά" μου!

Η μία κοπελίτσα δε, από τα σημερινά ραντεβού ήταν έγκυος... και αύριο γεννάει!! Μου θύμησε τα δικά μου!!! :P:p

Μόλις ανέβασα και μερικές φωτογραφίες στο face με γαλλικό μανικιούρ / πεντικιούρ και κάτω από τη γραμμή του γαλλικού μια ασημένια γραμμούλα με γκλίτερ. Για δείτε το και πείτε μου σχόλια!;)

Περαστικά στο φιογκακι σου. Ελπιζω η χθεσινη νυχτα να ηταν η τελευταια με ταλαιπωρια του παιδιου και δικη σου φυσικα! :(

777885dugw57gt25.gif

Μόλις έβαλα και στο blog μας μια ανάρτηση για έναν απλό (απλούστατο! ;) ) και ανέξοδο στολισμό των αυγών μας.

Για όλες εμάς που ή δεν έχουμε τον χρόνο για περισσότερα ή δεν πιάνουν τα χέρια μας! Ελπίζω να σας αρέσει!

Σας γλυκοφιλώ και περιμένω τα μηνύματά σας στο blob ;) .

777885dugw57gt25.gif

Μόλις έβαλα και στο blog μας μια ανάρτηση για έναν απλό (απλούστατο! ;) ) και ανέξοδο στολισμό των αυγών μας.

Για όλες εμάς που ή δεν έχουμε τον χρόνο για περισσότερα ή δεν πιάνουν τα χέρια μας! Ελπίζω να σας αρέσει!

Σας γλυκοφιλώ και περιμένω τα μηνύματά σας στο blob ;) .

Πολυ απλά και όμορφα:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Σκεφτόμουν να βάψω κόκκινα αυγά και με όζες διαφόρων χρωμάτων να κάνω γύρω γύρω βουλίτσες να γίνουν πουα πολύχρωμα!Τι λέτε, πώς το ακούτε?

Τι είναι οι όζες?Πολύ όμορφα θα είναι,και ρίγες μπορείς να κάνεις.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Θα περάσει, το ξέρω. Απλά έχω εσάς και λέω τα.. "δικά" μου!

Η μία κοπελίτσα δε, από τα σημερινά ραντεβού ήταν έγκυος... και αύριο γεννάει!! Μου θύμησε τα δικά μου!!! :P:p

Μόλις ανέβασα και μερικές φωτογραφίες στο face με γαλλικό μανικιούρ / πεντικιούρ και κάτω από τη γραμμή του γαλλικού μια ασημένια γραμμούλα με γκλίτερ. Για δείτε το και πείτε μου σχόλια!;)

Περαστικά στο φιογκακι σου. Ελπιζω η χθεσινη νυχτα να ηταν η τελευταια με ταλαιπωρια του παιδιου και δικη σου φυσικα! :(

Σούπερ,με το καλό να δει το μωράκι της!

Σ'ευχαριστώ για τις ευχές:rolleyes:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Σκεφτόμουν να βάψω κόκκινα αυγά και με όζες διαφόρων χρωμάτων να κάνω γύρω γύρω βουλίτσες να γίνουν πουα πολύχρωμα!Τι λέτε, πώς το ακούτε?

Τι είναι οι όζες Μυρτούλα?

777885dugw57gt25.gif

Πολυ απλά και όμορφα:):)

Ναι Χρύσα μου.

Για μένα ειδικά που την επόμενη εβδομάδα θα ψάχνω σακούλα για να βάλω το κουφάρι μου και θα βάψω για το φιογκάκι μου και μόνο είναι ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ!;)

777885dugw57gt25.gif

Τα βερνίκια νυχιών είναι. Να μια καλή ευκαιρία για ξεσκαρτάρισμα και εκεί.... Εγώ κορίτσια θα τα βάψω τα αβγά με πατζάρια. Ούτως ή άλλως πήρα για να βράσω και για να φτιάξω ένα προβιοτικό ποτό οπότε θα χρησιμοποιήσω το ζουμάκι τους.

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...