Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα,τι κάνετε?Εμείς αν και περάσαμε μία δύσκολη νύχτα μπορώ να πω πως είμαστε καλύτερα.Ο γιός μου είναι απύρετος και σε καλή κατάσταση οπότε ελπίζω να τελειώσουν τα βάσανά μας.:rolleyes:

Εχθές το μεσημέρι δεν έκανα απολύτως τίποτε.Καθησα με το παιδάκι μου και με τον αντρα μου και είχαμε ένα ξεκούραστο απόγευμα.Και ενώτο σαλόνι και την κουζίνα τα μαζεψε πριν ξαπλώσουμε στα υπνοδωμάτια γίνεται χαμός.Σήμερα το πρόγραμμα έχει επειχειρηση κουζίνα,να την καθαρίσω κι αυτή και να αλλάξω κουρτίνα,αν και ο καιρός είναι χάλια,με απίστευτη συνεφιά και καθόλου δεν βοηθάει.:rolleyes::):)

Μαμάβασια και Ειρήνη πολύ ωραίες ιδέες:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!! Χρύσα ευχομαι αυτό να είναι το τέλος της ταλαιπωρίας σας! και εμείς χθες το απόγευμα δεν κάναμε τίποτα, πήγαμε βόλτα και περάσαμε ωραία.. Σήμερα συμμαζέματα και κλασσικές δουλειές, δεν έχω τελειώσει το χθεσινό project οπότε να τελειώσω και μ'αυτά και θα είμαι ευχαριστημένη! ποιά κοπέλα είπε για τις σακούλες στο μπάνιο?? τι τέλεια ιδέα! βάζω 5 λεπτές σακουλίτσες στο κουβαδάκι και ξεγνοιάζω... γεμίζει, βγάζω πετάω και πάλι έτοιμο το κουβαδάκι!! ευχαριστώ!

Χρυσάκι μου περαστικά και καλή ανάρρωση γρήγορα σου εύχομαι για το παιδάκι σου . Μπούχτισα με αυτές τις ιώσεις θέλω επειγόντως διακοπές , παρόλο που δε δουλεύω και είμαι στο σπίτι (αν και αυτά είναι από τα δυσκολότερα επαγγέλματα , νοικοκυρά , μαμά και σύζυγος) . Παρόλα αυτά εσύ απτόητη και πολύ νοικοκυρά όπως πάντα πραγματικά σε θαυμάζω για άλλη μια φορά εύγε . Και σε όλα τα κορίτσια φυσικά όλες μας προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό . Με το καλό να υποδεχτούμε το Πάσχα και να έχουμε ένα καλύτερο αύριο κι εμείς και τα παιδιά μας .

Μάζεψα τα υπνοδωμάτιά μας και πάω να βάλω φαγητό,βαριέμαι σήμερα,με ρυθμούς χελώνας πάω...

Σε ευχαριστώ πολυ για τα καλά σου λόγια Μαράκι,με το καλόνα γιορτάσουμε με τις οικογένειές μας:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!

Σας διαβαζω που κανετε δουλειες και σας χαιρομαι εγω αυτη τη βδομαδα τρεχω σε γιατρους και δεν προλαβαινω να κανω τιποτα φροντιζω μονο να το συντηρω και να ειναι τακτοποιημενο για την ψυχικη μου ηρεμια.

μαμαβασια παρα πολυ ωραιες οι γλαστρες σου.Την ατλακολ την αραιωνεις?αν μπορες πες μας η βαλε κανενα λινκ με οδηγιες.

Ειρηνη να σε ρωτησω κατι για τα νυχια.Εμενα τα νυχια μου ηταν παρα πολυ σκληρα και αντεχαν πολυ.Εχει εδω κι ενα μηνα που σπανε και ξεφλουδιζονται απο πανω.Τι μπορει να φταιει και τι μπορω να κανω?

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

καλημέρα και απο εμένα....έκανα κάτι πρόχειρες χειροτεχνίες που δεν ξέρω κατά πόσο θα πετύχουν και ετοιμάζομαι να βγω για δουλειές....απο το σκ ξεκινάω βάψιμο αβγών και κουλούρια...Μ. πέμπτη αποχωρούμε για το χωριό..

Εγώ βρε κορίτσια έχω θέμα με τον άντρα μου.....έχει γνώμη στην διακόσμηση και στο νοικοκυριό....το έχετε ξαναδεί αυτό???? δηλαδή να εξηγήσω....την ιδέα με τις σακούλες στο μπάνιο την βρήκα τέλεια....την εφάρμοσα λοιπόν και έβαλα 4 σακούλες...με το που το είδε φρίκαρε χαχαχαχχα του είπα άστο να δούμε πως βολεύει, το άφησε και μια χαρά βόλευε αλλαααααααα στο τέλος είπε "μην ξαναβάλεις έτσι τις σακούλες, ποτίζουν οι καθαρές μυρωδιές απο τις βρώμικες και μετά μυρίζει άσχημα"...ε τώρα τι να πω?????? εμένα δεν μου μύριζε τίποτα...εκείνου η μύτη απο μακριά όλα τα εντοπίζει οπότε το σχέδιο σακούλα ακυρώθηκε....πάντα όμως έχει μια εξήγηση για όλα χαχαχαχ τι θα κάνω με αυτόν τον άνθρωπο!!!!! χαχαχαχαχα

Μήπως να τον βάλω να κάνει ντεκουπάζ??? :P :p :P :p

Βάσια, εγώ την κάθε σακούλα πριν τη βάλω, ψεκάζω στην προηγούμενη λίγο αρωματικό λαδάκι... έχω ένα σώματος petit marsellie πως το λένε ένα με λάδι καριτά (είναι τέλειο) και από πάνω την άλλη σακούλα, το ίδιο σε κάθε σακούλα και πετυχαίνω 2 πράγματα... α) μοσχοβολάει το μπάνιο και β) κάθονται καλύτερα οι σακούλες ;)

καλημέρα και απο εμένα....έκανα κάτι πρόχειρες χειροτεχνίες που δεν ξέρω κατά πόσο θα πετύχουν και ετοιμάζομαι να βγω για δουλειές....απο το σκ ξεκινάω βάψιμο αβγών και κουλούρια...Μ. πέμπτη αποχωρούμε για το χωριό..

Εγώ βρε κορίτσια έχω θέμα με τον άντρα μου.....έχει γνώμη στην διακόσμηση και στο νοικοκυριό....το έχετε ξαναδεί αυτό???? δηλαδή να εξηγήσω....την ιδέα με τις σακούλες στο μπάνιο την βρήκα τέλεια....την εφάρμοσα λοιπόν και έβαλα 4 σακούλες...με το που το είδε φρίκαρε χαχαχαχχα του είπα άστο να δούμε πως βολεύει, το άφησε και μια χαρά βόλευε αλλαααααααα στο τέλος είπε "μην ξαναβάλεις έτσι τις σακούλες, ποτίζουν οι καθαρές μυρωδιές απο τις βρώμικες και μετά μυρίζει άσχημα"...ε τώρα τι να πω?????? εμένα δεν μου μύριζε τίποτα...εκείνου η μύτη απο μακριά όλα τα εντοπίζει οπότε το σχέδιο σακούλα ακυρώθηκε....πάντα όμως έχει μια εξήγηση για όλα χαχαχαχ τι θα κάνω με αυτόν τον άνθρωπο!!!!! χαχαχαχαχα

Μήπως να τον βάλω να κάνει ντεκουπάζ??? :P :p :P :p

Μήπως να τον αφηνες να κάνει και τη γενική?Εμένα πάλι είναι στο άλλο ακρο.Εχθές που έπλυνα τις κουρτίνες με ρώτησε,τις άσπρες είχαμε πρίν?(τις καλοκαιρινές που τις έχω βγάλει από τον Οκτώβρη),τόσους μηνες και δεν τις θυμόταν,έλεος!

Δοκίμασε την ιδέα της Νόνης,πολύ εξυπνο κόλπο.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ντεκουπάζ σε πλαστικές γλάστρες!

Υλικά

- Ατλακόλ (στα χρωματοπωλεία)

- λεπτά πινελάκια ζωγραφικής μικρά (αυτά που έχουν τα παιδιά για τις νερομπογιές, εμείς θέλουμε το πιο λεπτό)

- χαρτοπετσέτες χρωματιστές (αγοράζετε ότι σχέδιο σας αρέσει)

- ψαλίδι

Διαδικασία

- Σαπουνίζετε καλά τις γλάστρες σας να φύγουν οι βρωμιές και τις αφήνετε να στεγνώσουν εντελώς

- Παίρνετε δύο χαρτοπετσέτες απο αυτές που αγοράσατε και κόβετε προσεχτικά τα σχέδια που σας αρέσουν...εγώ για να καλύψω μια γλάστρα χρειάστηκα μοτίβα απο 2 χαρτοπετσέτες

- Μόλις κόψετε τα σχέδια σας, θα παρατηρήσετε ότι κάθε χαρτοπετσέτα απο τελείται απο 3 κομμάτια την ζωγραφισμένη μεριά μπροστά και 2 άσπρα απο πίσω, τα άσπρα τα πετάτε και κρατάτε μόνο το σχέδιο σας

- βάζετε σε ένα παλιό μπωλάκι με ένα πλαστικό κουταλάκι του γλυκού, 1 κουταλιά ατλακόλ και 4 κουταλιές του γλυκού νερό, ανακατεύετε με το πινέλο να γίνει ζουμί (η ατλακόλ είναι σαν μερέντα πηχτή)

- Παίρνετε την γλάστρα και ένα σχέδιο χαρτοπετσέτας και το ακουμπάτε πάνω στην γλάστρα και αρχίζετε να περνάτε απο πάνω με το πινέλο την αραιωμένη κόλλα....

- Ακολουθείται την ίδια διαδικασία για όλα τα σχέδια σε όλη την γλάστρα.

- Αφήνεται να στεγνώσει για μια μέρα

Tips

- δεν θέλουμε το πινέλο να στάζει οπότε το βουτάμε και το στραγγίζουμε στις άκρες του μπωλ.

- Όταν βάζουμε το σχέδιο πάνω στην γλάστρα πάντα την μπογιά την περνάμε απο μέσα προς τα έξω για να βγεί ο αέρας απο το σχέδιο αλλιώς κάνει φουσκάλες.

- αν ζαρώσει λίγο η χαρτοπετσέτα δεν πειράζει, δεν φαίνεται μετά

- η κόλλα πρέπει να είναι αραιωμένη με νερό, ζουμί γιατί αλλιώς αν την αφήσετε πηχτή όταν στεγνώσει θα φαίνεται.

- την κόλλα την περνάμε πάνω απο το σχέδιο όχι απο κάτω. λόγω της αραίωσης με νερό, καταφέρνει να βρέχει την χαρτοπετσέτα και να περνάει απο κάτω κολλώντας την ενώ ταυτόχρονα επιτυγχάνεται και αδιαβροχοποίηση.

-Όταν πέσει νερό στην γλάστρα δεν φεύγει το σχέδιο, αλλάαα αν την κάνετε εντελώς λούτσα και την μουλιάσετε για ώρα ίσως να φύγει π.χ. μην δοκιμάσετε με το πιεστικό να της πετάτε νερό για ώρα

- Πριν κάνετε εφαρμογή σε γλάστρα κάντε μια δοκιμή αλλού και αφήστε να στεγνώσει να δείτε πως θα είναι, π.χ. σε ένα παλιό κουτί

- Η βάση πρέπει να είναι άσπρη για να δείξει η χαρτοπετσέτα ή γενικά μονόχρωμη, αλλά με το άσπρο δείχνει πιο ζωντανή

Ότι απορίες έχετε πείτε μου

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες !!!

Τι όμορφα πράγματα είναι αυτά ρε κορίτσια....μακάρι να είχα μια τόση δα διάθεση να έφτιαχνα κάτι. Αυγά για τον μικρό θα βάψω...

Φέτος ούτε λουλουδάκια στον κήπο φύτεψα...

Από δουλειές στο σπίτι....καλή συντήρηση...Μετά το ξεσκατάρισμα που έκανα τόοοοοτε δεν έκανα κάτι άλλο...

Βάσια, εγώ την κάθε σακούλα πριν τη βάλω, ψεκάζω στην προηγούμενη λίγο αρωματικό λαδάκι... έχω ένα σώματος petit marsellie πως το λένε ένα με λάδι καριτά (είναι τέλειο) και από πάνω την άλλη σακούλα, το ίδιο σε κάθε σακούλα και πετυχαίνω 2 πράγματα... α) μοσχοβολάει το μπάνιο και β) κάθονται καλύτερα οι σακούλες ;)

Θα το δοκιμάσω αλλά πάλι θα το απορρίψει....μου είπε διάφορες δικαιολογίες π.χ. πάω να βγάλω την μια και βγαίνουν και οι άλλες, φαίνεται πολύ χοντροκομμένο κ.α. χαχαχαχχα

Βρε κουβέντα που ανοίξαμε πρωινιάτικο!!!

Eυχαριστουμε για τις κατατοπιστικοτατες οδηγιες,μ'εχεις βαλει στη πριζα να το δοκιμασω ελπιζω να βρω χρονο το ΣΚ να το κανω και μετα θα σας βαλω φωτο.Θελω να κανω και κουλουρακια με τις κορες να ψωνισω και να παω στα βαφτιστικα να κανω και δουλειες.Σιγα μην τα προλαβω ολα :-(

μαμαβασια αν σου πω οτι συμφωνω με τον αντρα σου θα με βρισεις?:lol::lol::lol:

Οπως και να'χει εγω θα στο πω.:tongue:Πιστευω οτι εχει δικιο, για ποιο λογο να μυριζουν και οι αλλες, να δυσκολευεσαι να τη βγαλεις και να μειωνεις και τη χωρητικοτητα του καλαθιου? Και οπως λεει και ο στρατηγος Ειρηνη ο,τι βολευει την καθεμια.

Οι αντρες επιτρεπεται να εχουν αποψη ΜΟΝΟ εαν συμμετεχουν κι αυτοι ενεργα στην τακτοποιηση και καθαριοτητα του σπιτιου.Εαν ο αντρας σου συμμετεχει νομιζω οτι πρεπει να δεχτεις και το οτι επεμβαινει;)

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Ετοιμές οι κουρτίνες και τα φώτα οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων μετά την δουλειά θα κάνω ένα καλό ξεσκόνισμα,στόλισμα για το Πάσχα και αυριο ένα σκούπισμα-σφουγγάρισμα και είμαι έτοιμη για κουλούρια και τσουρεκάκια.Τελικά πρέπει για την γενική να παίρνω άδεια από την δουλειά γιατί τώρα είμαι ένα πτώμα.Πρέπει να καθιερώσουν εκτός της κανονικής και της γονικής και μία άδεια για την αλλαγη της σεζόν.

Ετοιμη και η κουζίνα,έπλυνα ντουλάπια,καθάρισα τα τζάμια,έβαλα να πλένεται η κουρτίνα και κρέμασα την ανοιξιάτικη,έκανα μία καλή σκούπα και ελπίζω κάποα στιγμή να τις περάσω με καρπεξ τις μοκέτες να φρεσκαριστουν, αφού δεν ξεστρώνω(μην λέω και μεγάλα λόγια).Μένουν οι εσωτερικές πόρτες για ένα περασμα,γιατί τις είχα κάνει πρόσφατα.Ετοιμο και το φαγητό μου και πάω να τηγανίσω πατάτες.Φιλιά!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...