Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η 4U , σε τρελά κέφια!

55310-46349_zps44cec293.jpg

:tongue::tongue::tongue:

εχω πεσει απο το καναπε απο τα γελια!!!!!!!!

Ο αντρας μου με κοιταει καλα-καλα και το παιδι με κοροιδευει!!!!!

Καλα Ειρηνακη δεν υπαρχεις!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Κόρη,

Επιτέλους σε "είδα"! :cool:

Μάνα,μανούλα,μητέρα,μαμά! :):)

Η 4U , σε τρελά κέφια!

55310-46349_zps44cec293.jpg

:tongue::tongue::tongue:

χαχαχαχα

μπα δεν βγάζεις ακόμα όσα εκείνος :tongue:

.... αλλά τώρα που το σκέφτομαι θα παίρνουμε διατροφή και οι 2..... χμμμμμμμμμμμ

Μου αρέσει πολύ όταν έχετε κέφια!

Εγραφα ,εγραφα και με πεταξε εξω πριν το αποθηκευσω.Ο μικρος ειναι με δεκατα ολο το απόγευμα και τωρα που ξαπλωσε του εδωσα αντιπυρετικο ,θα δουμε πως θα πάει η νυχτα.Το απόγευμα σιδερωσα 2 πλυντηρια που ειχαν μεινει και τωρα δεν εχω ουτε απλωμενα ,ουτε απλυτα ,ουτε ασιδερωτα.Μεχρι αυριο βεβαια που θα αλλαξω σεβντονια και πετσετες.Το πρωι εαν ειναι καλύτερα ο μικρος θα ερθει η μαμα μου να κατσει μαζι του και εγω θα πάω γυμναστηριο και για δυο εξωτερικες δουλιτσες.

4u ΚΑΙ Ειρηνη ,οταν εχετε κεφια ειστε τόσο απολαυστικες,χαρα θεου!!!Γιωτα ελπίζω να εχετε μια ηρεμη νυχτα.

Μιρτουλα ,περαστικα στο παιδακι σου.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια σας κοριτσαρες!!!

Σας εχω γραψει πολλες φορες αλλα οταν παταω υποβολη μ λεει οτι δεν εχω συνδεθει παρολο που το χω κανει κ ετσι μου σβηνεται το μηνυμα. :( Πως αποθηκευεται τα μηνυματα σας?

Αρετη χρονια πολλα με υγεια κ ευτυχια!!!

Μπιλι να χαιρεσαι το αντρακι σου,χιλιοχρονος!

Ειρηνη μην σκας για το αμαξι,την υγεια σας να εχετε κ ολα τα αλλα φτιανονται!

Χρυσα περαστικα στο αγορακι σου!

Χαρα να σου ζησει το κοριτσακι σου,γερο κ τυχερο να ειναι!

Αλεξενια να ρωτησεις τον παιδιατρο για το μωρακι οωςδηποτε αν κ δεν νομιζω να ειναι κατι!

Να σας πω κ τα δικα μ,απο δουλειες τα απαραιτητα για να μενει το σπιτι καθαρο. Την δευτερα πηγα γυναικολογο κ εκανα εναν υπερηχο να δουμε τι ηταν αυτο που δει οταν ειχα παει για τεστ παπ αν θυμαστε,τελικα ευτυχως ολα καλα ηταν γ περιοδος που περιμενα τοτε.Πηρα κ τα αποτελεσματα του παπ ολα καλα κ εκει!

Καληνυχτα κ φιλακια πολλα!!!

Διαφημίσεις

Που πάω για συνταγογράφηση????

Μα τι ερωτήσεις είναι αυτές? Που ζεις εσυ?

Πας FuckIKA, 3η πόρτα δεξια στο γιατρό Fuckistan :tongue:

Γεια σας κοριτσαρες!!!

Σας εχω γραψει πολλες φορες αλλα οταν παταω υποβολη μ λεει οτι δεν εχω συνδεθει παρολο που το χω κανει κ ετσι μου σβηνεται το μηνυμα. :( Πως αποθηκευεται τα μηνυματα σας?

πριν πατήσεις υποβολή, μαρκάρεις όλο το μήν. σου δεξί κλικ και το αντιγράφεις όλο οπότε αν σε πετάξει έξω να συνδεθείς ξανά και να κάνεις επικόλληση αυτά που έγραψες ...

Αρετη χρονια πολλα με υγεια κ ευτυχια!!!

Μπιλι να χαιρεσαι το αντρακι σου,χιλιοχρονος!

Ειρηνη μην σκας για το αμαξι,την υγεια σας να εχετε κ ολα τα αλλα φτιανονται!

Χρυσα περαστικα στο αγορακι σου!

Χαρα να σου ζησει το κοριτσακι σου,γερο κ τυχερο να ειναι!

Αλεξενια να ρωτησεις τον παιδιατρο για το μωρακι οωςδηποτε αν κ δεν νομιζω να ειναι κατι!

Να σας πω κ τα δικα μ,απο δουλειες τα απαραιτητα για να μενει το σπιτι καθαρο. Την δευτερα πηγα γυναικολογο κ εκανα εναν υπερηχο να δουμε τι ηταν αυτο που δει οταν ειχα παει για τεστ παπ αν θυμαστε,τελικα ευτυχως ολα καλα ηταν γ περιοδος που περιμενα τοτε.Πηρα κ τα αποτελεσματα του παπ ολα καλα κ εκει!

Καληνυχτα κ φιλακια πολλα!!!

Μπράβο για τα καλά αποτελέσματα!

Καλημέρα!

Άλλαξα σεντόνια,καθάρισα μπάνια και έβαλα το φαγητό να γίνεται.

Σήμερα ξύπνησα πολύ νωρίς και άρχισα τις δουλειές μου.

Εχω ακόμα να απλώσω ενα πλυντήριο με σεντόνια όταν τελειώσει, ξεσκόνισμα, σκούπισμα και σφουγγάρισμα. Μετά έξω ..... δουλειές και βόλτα ;)

καλημερα καλες μου φιλες!!!

τι μου κανετε??

Εδω Σερρες! Στην απομονωση με εχετε.....κλαψ σνιφ.....

Χθες εκανα αρκετες δουλιτσες....

Απο φαγητο εκανα μπιζελακια(ασπρα παντα) με χοιρινο κ πατατουλες!

Εβαλα αργα πλυντηριο ασπρα κ δεν τοχω απλωσει! Το απλωνω στο καλοριφερ-σκαλα του πανω μπανιου!

Συμμαζεμα παιχνιδιων,ρουχων κ ηλ.σκουπα!!

Θα μεινουμε ΠΣΚ Σερρες γιατι ο μπαμπας δεν ειναι στα πολυ καλα του για να παμε...

Σημερα θα παμε για αποκριατικες στολες ολοι μαζι...Ο μικρος μεχρι τωρα δεν ντυνοταν ,δεν ηθελε κ εκλαιγε...Για να δουμε φετος που μεγαλωσε κ θα την διαλεξει ο ιδιος ,θα φορεθει η στολη ή παλι αδικα θα αγοραζω??

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Σας διάβασα όσο μπόρεσα αλλά τα μυαλά μου σήμερα είναι αλλού.....

απο το πρωί λείπω και είχαν έρθει τα πεθερικά εδώ...είχα πάει στο Σύνταγμα για δουλειές του άντρα μου και για κάτι δικά μου, μπήκα και στα μαγαζιά και πήρα κάτι χαζομαρούλες συνολικά έδωσα 20 ευρώ.....!!!

Μετά βγήκα για καφέ με μια σχολική φίλη που είχα χρόνια να την δω και τα λέγαμε!!! Γύρισα σπίτι κομμάτια....!

έχεις πολλά? :tongue:

εύχομαι να είναι σε κάτι ευχάριστο...!

Εγραφα ,εγραφα και με πεταξε εξω πριν το αποθηκευσω.Ο μικρος ειναι με δεκατα ολο το απόγευμα και τωρα που ξαπλωσε του εδωσα αντιπυρετικο ,θα δουμε πως θα πάει η νυχτα.Το απόγευμα σιδερωσα 2 πλυντηρια που ειχαν μεινει και τωρα δεν εχω ουτε απλωμενα ,ουτε απλυτα ,ουτε ασιδερωτα.Μεχρι αυριο βεβαια που θα αλλαξω σεβντονια και πετσετες.Το πρωι εαν ειναι καλύτερα ο μικρος θα ερθει η μαμα μου να κατσει μαζι του και εγω θα πάω γυμναστηριο και για δυο εξωτερικες δουλιτσες.

4u ΚΑΙ Ειρηνη ,οταν εχετε κεφια ειστε τόσο απολαυστικες,χαρα θεου!!!Γιωτα ελπίζω να εχετε μια ηρεμη νυχτα.

Μιρτουλα ,περαστικα στο παιδακι σου.

Περαστικά σας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...