Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπα Ειρηνη θα μου τα φερεις στο κεφαλι αν σου τα φερω,εντωμεταξυ φαινονται τοσο λαχατριστα και μου τη δινει που τα βλεπω τα εβγαλα και φωτο να σας τα δειξωCAM00328.jpg

CAM00329.jpg

Τελικα μετα το φαγητο στη μανουλα πηγαμε ολοι μαζι στην αδερφη μου για καφε και κατεληξα αργα στο σπιτι καναμε μια επαναληψη και σε λιγο θα τις ετοιμασω για υπνο.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Μπα Ειρηνη θα μου τα φερεις στο κεφαλι αν σου τα φερω,εντωμεταξυ φαινονται τοσο λαχατριστα και μου τη δινει που τα βλεπω τα εβγαλα και φωτο να σας τα δειξωCAM00328.jpg

CAM00329.jpg

Τελικα μετα το φαγητο στη μανουλα πηγαμε ολοι μαζι στην αδερφη μου για καφε και κατεληξα αργα στο σπιτι καναμε μια επαναληψη και σε λιγο θα τις ετοιμασω για υπνο.

Εγώ? Εγώ, να στα φέρω στο κεφάλι?

Με ξέρεις καθόλου ή όχι ? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Μπιλάκι να χαίρεσαι τον γιόκα σου!!!! καλά να περάσετε στο πάρτυ σας!!!

Ρενάτα μαζί είμασταν έχεις δίκιο.....κορίτσια Γυμνασίου παιδί μου και η Κική και η Αρετή!!!

Διαφημίσεις

Σας διάβασα όσο μπόρεσα αλλά τα μυαλά μου σήμερα είναι αλλού.....

απο το πρωί λείπω και είχαν έρθει τα πεθερικά εδώ...είχα πάει στο Σύνταγμα για δουλειές του άντρα μου και για κάτι δικά μου, μπήκα και στα μαγαζιά και πήρα κάτι χαζομαρούλες συνολικά έδωσα 20 ευρώ.....!!!

Μετά βγήκα για καφέ με μια σχολική φίλη που είχα χρόνια να την δω και τα λέγαμε!!! Γύρισα σπίτι κομμάτια....!

Τώρα δείχνεις το πάθος σου για μένα!

Θέλεις να με χωρίσεις ε ? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

είσαι τρελή????

Δεν θα χωρίσουμε, δεν συμφέρει! 1ο για χάρη στα παιδιά και 2ο για το οικονομικό! Θα βλεπόμαστε κρυφά :cool::tongue:

είσαι τρελή????

Δεν θα χωρίσουμε, δεν συμφέρει! 1ο για χάρη στα παιδιά και 2ο για το οικονομικό! Θα βλεπόμαστε κρυφά :cool::tongue:

Ή μπορουμε να χωρίσουμε και οι 2, να πάρω το παιδί και να έρθουμε να μείνουμε τα 4 μας...

.. μην είσαι κοντόφθαλμη... :cool::cool:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Μargio πάντως φαίνονται υπέροχα! και σε διαβεβαιώ για ενα πράγμα αν δεν θες να τα πάνε χαμένα στείλτα Ειρήνη!!!!

Hello. My name is Irene.

Have we met? :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Πολύ καλά!

Αν τα δεις, θα ξετρελαθείς.;) Χάρηκα τόσο πολυ.

Μπράβο! Εύχομαι σύντομα και το άλλο "κομμάτι" και μη μου πεις για το αμάξι... εσύ να το έχεις στο μυαλό σου και που ξέρεις? όλο και κατι καλό μπορεί να βγει...;)

Ή μπορουμε να χωρίσουμε και οι 2, να πάρω το παιδί και να έρθουμε να μείνουμε τα 4 μας...

.. μην είσαι κοντόφθαλμη... :cool::cool:

μπα δεν βγάζεις ακόμα όσα εκείνος :tongue:

.... αλλά τώρα που το σκέφτομαι θα παίρνουμε διατροφή και οι 2..... χμμμμμμμμμμμ

Να σας πω και "φάση" να γελάσετε! :P

Είπα προχθες, στον άντρα μου {που ειναι ζηλιάρης :tongue:}:

- Θα πάω για καφέ με την ------------ {4u}

- Δεν μου αρέσουν "αυτά"! {μου απαντάει}

- Κανονίσαμε να πάμε στο μαγαζί της αδερφής σου {του λέω, αγνοώντας το σχόλιό του}

- Καλή διασκέδαση, αγάπη μου! {μου λέει}

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πόσο βλαμμένο το αγόρι μου???!! χαχαχαχαχαχαχα

xaxaxaxaxaxaxaaxxaaxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...