Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Να σας πω και "φάση" να γελάσετε! :P

Είπα προχθες, στον άντρα μου {που ειναι ζηλιάρης :tongue:}:

- Θα πάω για καφέ με την ------------ {4u}

- Δεν μου αρέσουν "αυτά"! {μου απαντάει}

- Κανονίσαμε να πάμε στο μαγαζί της αδερφής σου {του λέω, αγνοώντας το σχόλιό του}

- Καλή διασκέδαση, αγάπη μου! {μου λέει}

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πόσο βλαμμένο το αγόρι μου???!! χαχαχαχαχαχαχα

χαχαχαχα την επόμενη που θα συναντηθούμε και θα παμε αλλού για καφέ να έχεις και τα υπογλώσσια έτοιμα:tongue:

Κορίτσια τρέμω.... τι παλιομέρα είναι αυτή...

Στην εταιρεία που είμαι σήμερα, έχουν κάποια ''εργασιακά'' προβλήματα που βλάπτουν μια εργαζόμενη... Την βάζουν σε καθεστώς εκ περιτροπής εργασίας επειδή δεν δέχεται αλλαγή σύμβασης με μείωση μισθού.

Εγώ φυσικά ως λογίστρια πρέπει να κάνω αυτά που ορίζει ο νόμος, με βάσει την απόφαση του πελάτη μας...

Πέφτουν στο γραφείο, οι χειρότερες κατάρες που μπορεί να υπάρχουν από μέρους της...Μου έχει ανέβει η πίεση σίγουρα γιατί με σφίγγουν οι κρόταφοι σαν τανάλια και τα χέρια μου τρέμουν.....

Γμτ το κέρατο μου.... :twisted:

Καταλαβαίνω ότι όταν είσαι σε χώρο με ένταση και εκνευρισμό παρασύρεσαι... συνήθως τα άτομα αρνητικά φορτισμένα μας τραβούν στην δική τους κατάσταση! αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να το κοντρολάρεις... αν εξασκηθείς δε μπορείς ακόμα και να αντιστρέψεις την κατάσταση και να τους παρασύρεις εσύ σε ένα πιο θετικό κλίμα!

Παρατηρείστε το φαινόμενο σε παρέες μικρών ατόμων και κατα προτίμηση διών σας ανθρώπων που γνωρίζεται καλά τις εκφράσεις προσώπου - συναισθήματα που βγάζουν... δείτε πως ο μελαγχολικός μπορεί να παρασυρθεί απο το καλό κλίμα της παρεας ή και το αντίθετο:cool:

Διαφημίσεις

''Μάνα'' και 4U , σας ευχαριστώ πολύ!!!

τι έκανα πάλι?:tongue:

λοιπόν διαβάστε με καλά .... τα ευχαριστώ κλπ κομμένα .... στέλνω αρ. λογαριασμού!

Ορίστε μας πια ....

τέτοιες εποχές και νομίζετε ότι θα τη βγάλετε με ενα ευχαριστώ....

Θράσος!:shock:

ΕΙΡΗΝΗ... ο σύζυγος κάθεται?

αν ναι πες του οτι αύριο θα βγούμε βράδυ για ποτό!!!

Τώρα δείχνεις το πάθος σου για μένα!

Θέλεις να με χωρίσεις ε ? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...