Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Χρύσα ξέχασα να σου πω να μην έχεις κανένα πρόβλημα με το πιεστικό, στο λέω εκ πείρας.

Από την κατάλληλη απόσταση φεύγει μόνο η βρωμιά.

Εγώ το χρησιμοποιώ πολύ και στα πλακάκια, και στην πέτρα (εδώ θέλει πολύ μεγαλύτερη απόσταση) και όταν ξεπλένω τα χαλάκια της εξώπορτας.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορούλες καλημέρα.

Ακόμα μία μέρα γκαντεμιάς και αν και δεν εγκαταλείπω ε, έναν εκνευρισμό, τον έχω!

Χθες, μου βγήκε μπόλικη δουλίτσα για σήμερα. Χάρηκα! Πάω λοιπόν με το παιδάκι μου, αφού ξυπνήσαμε και κάναμε τις αγκαλίτσες μας, φάγαμε πρωϊνό και μάζεψα το σπιτάκι μου να πάρω το αμάξι για το 1ο ραντεβού, και ξεκινάει ένας θόρυβος περίεργος.. κάτι δεν πήγαινε καλά… να μην σας τα πολυλογώ, κατάφερα να πάω σε ένα μόνο ραντεβού και μετά «γραμμή» στο συνεργείο {είχε συνεννοηθεί ο άντρας μου} γιατί το αμάξι, πήγαινε δεν πήγαινε και είχα και το παιδί μαζί!

Αποτέλεσμα: το κράτησαν μέσα για σήμερα και 250? η ζημιά…. Πείτε μου, τι να πω τώρα;;;; :-(:sad:

Δεν θα πω τίποτα άλλο για την ώρα γιατί είμαι ψιλο-εκνευρισμένη…

Αρετούλα μου πολύχρονη!

Να σε χαιρόμαστε, κοπελίτσα μου! Πάντα να είσαι ευτυχισμένη και τυχερή!

Αδερφούλα της Αρετούλας μας, καλώς ήρθες! Ένα χρόνο μας διαβάζεις κοριτσάκι μου;;;

Μπιλάκι μου… αχ, ποτέ δεν με ξεχνάς! Σʼ ευχαριστώ!!! Σου στέλνω μεγάλο φιλί, δώσε και ένα στον μικρό πριγκιπάκο σου και να ΖΗΣΕΙ σαν τα ψηλά βουνά! Πάντα τυχερός και ευτυχισμένος να είναι!

Alexenia μου, ελπίζω να μην είναι τίποτα το σοβαρό!

Ευάκι, τρίξε δόντια…. Δεν θα γίνουν αλλαγές αν δεν ξεκαθαρίσεις τα όριά σου, κορίτσι μου.

Christine μου, γέννησε μεταξύ 26 και 27 εβδομάδων και η μπουμπού είναι 1.150.

4U

1) Aν εσύ φέτος τελειώνεις την 6η δημοτικού, εγώ είμαι αγέννητη… φτου! Πότε θα μπουσουλίσω??

2) Όχι ματάκια μου, δεν ήταν το βάψιμό σου που μʼ εντυπωσίασε χθες. Εσύ είσαι καλά μέσα σου, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλες λίγο-πολύ, γι αυτό έλαμπες.

Ravtaki μου, υπέροχα πράγματα έκανες! Εύγε! Πολύ μου αρέσει που τακτοποιείσαι και κάνεις την καθημερινότητα σου ευκολότερη.

Ακριβώς έτσι έχω και γω τα κλιπάκια και τα τσιμπιδάκια. Μόνο έτσι βολεύει!

Δείτε, παλιό μου ποστ στο blog μας {τη φωτογραφία εννοώ, από τα τσιμπιδάκια}.

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2012/05/blog-post_28.html

Γιωτούλα μου, πολύ χάρηκα που έπλυνες όλα αυτά τα «διάφορα» στο πλυντήριο! ΜΠΡΑΒΟ!

Σας φιλώ όλες

777885dugw57gt25.gif

Κορούλες καλημέρα.

Ακόμα μία μέρα γκαντεμιάς και αν και δεν εγκαταλείπω ε, έναν εκνευρισμό, τον έχω!

Χθες, μου βγήκε μπόλικη δουλίτσα για σήμερα. Χάρηκα! Πάω λοιπόν με το παιδάκι μου, αφού ξυπνήσαμε και κάναμε τις αγκαλίτσες μας, φάγαμε πρωϊνό και μάζεψα το σπιτάκι μου να πάρω το αμάξι για το 1ο ραντεβού, και ξεκινάει ένας θόρυβος περίεργος.. κάτι δεν πήγαινε καλά… να μην σας τα πολυλογώ, κατάφερα να πάω σε ένα μόνο ραντεβού και μετά «γραμμή» στο συνεργείο {είχε συνεννοηθεί ο άντρας μου} γιατί το αμάξι, πήγαινε δεν πήγαινε και είχα και το παιδί μαζί!

Αποτέλεσμα: το κράτησαν μέσα για σήμερα και 250? η ζημιά…. Πείτε μου, τι να πω τώρα;;;; :-(:sad:

Δεν θα πω τίποτα άλλο για την ώρα γιατί είμαι ψιλο-εκνευρισμένη…

Σας φιλώ όλες

Τι να πεις και τι να κάνεις;;; οεο

κερατιάτικα λεφτά...από εδώ και από εκεί...

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Θα παω σπιτι και θα δω τι εχω απο υλικα να κανω.Ειρηνακι τωρα για το αμαξι τι ναπω...αυτα τα απροβλεπτα εξοδα ειναι το χειροτερο μου..ειναι παλιο το αμαξι;γιατι το δικο μου ειναι κ τωρα τελευταια ολο κατι βγαζει κ για να το αλλαξουμε φυσικα ουτε λογος.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!Τι κανετε?

Εγω σηκωθηκα το πρωι και εκανα τα κλασσικα,πρωινα,συμαζεματα,πλυντηρια,πηγαμε παιδικη χαρα και γυρισαμε εβαλα καλη σκουπα σε ολο το σπιτι εκτος απο την κρεβατοκαμαρα,εβαλα και ενα πλυντηρειο με τα ριχταρια και την κουβερτουλα που εχω καλυψει το τραπεζακι του σαλονιου,τωρα ο μικρος κοιμαται και εγω χαλαρωνω!

Μπιλακι να χαιρεσαι το παιδακι σου!

Αλεξενια παρε τηλ το γιατρο σου εξηγησε του,και κλεισε ενα ραντεβου να δει το μωρο σου,αν θελεις την γνωμη μου μην διαβαζεις στο ιντερνετ,το μονο που θα καταφερεις ειναι να αγχωθεις...

Ραντ τελεια τα κοκαλακια σας!!!

Ειρηνακη ελεος...μα ποση γκαντεμια????Να σε ρωτησω κατι?Μας ειχες γραψεις οτι ειχες καταλαβει απο που προερχεται αυτη η κακη ενεργεια.Δεν μπορεις να κανεις κατι?Να απομακρυνθεις?Να μην εχει νεα σου κτλ.?Να σταματησει αυτο κακο βρε παιδι μου....

καλησπέρα κορίτσια σας έχασα λίγο, έχω ψιλοαποδιοργανωθεί με την ιωσούλα που μας ταλαιπωρεί 3 στους 4 πλέον - ανέβασε πυρετό και ο μικρούλης μου - οπότε ολα πάνε πίσω...ξέρετε...δουλειές σπιτιού, πράγματα που είχες στο μυαλό σου να κάνεις...τεσπα, περαστικά να είναι και ας είναι...απ αυτά που διάβασα πολύ σύντομα:

Αρετή Χρόνια Πολλά και καλά, πάντα γερή και χαρούμενη!!

Χαρά να σου ζήσει το κοριτσάκι σου, γερό και τυχερό!

Μy Billy να σας ζήσει ο γιόκα σας, χρόνια του πολλά!

Γιώτα σε καταλαβαίνω για το ξενύχτι, το εχω πρόσφατό γαρ:rolleyes:

Ειρήνη πρώτον μπράβο στο αγόρι σου για τους βαθμούς, δεύτερον τι γκαντεμιά ρε παιδι μου με το αμάξι...φτου...

Αφροδίτη άλλο κακό τέτοιο - σαν το περσινό -να μη σε βρει...

εμεις ακόμα στην ανάρρωση, Ειρήνη χθες έκανα σε μια κοπέλα για πρώτη φορά ένα ημιμόνιμο σκούρο μωβ, ωραίο δείχνει, να δω πόσο θα κρατήσει...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

mirtoula, περαστικά σας!

Ειρήνη μου, τι έπαθε το αυτοκίνητο;

Οντως εκνευριστικά και στενάχωρα αυτά τα ξαφνικά έξοδα, α στο καλό πια!

Τελείωσα για σήμερα και την κάνω για το σπίτι.

Αύριο δυστυχώς θα είμαι μέχρι το βράδυ στη δουλειά αλλά δεν πειράζει γιατί είναι παρασκευή, γιατί θα πάω -επιτέλους- κομμωτήριο το πρωί για ανταύγειες και μάλλον σινεμά μετά τη δουλειά.

Καλό απόγευμα!:)

Κ

Ειρηνακη ελεος...μα ποση γκαντεμια????Να σε ρωτησω κατι?Μας ειχες γραψεις οτι ειχες καταλαβει απο που προερχεται αυτη η κακη ενεργεια.Δεν μπορεις να κανεις κατι?Να απομακρυνθεις?Να μην εχει νεα σου κτλ.?Να σταματησει αυτο κακο βρε παιδι μου....

Όντως....

καλησπέρα κορίτσια σας έχασα λίγο, έχω ψιλοαποδιοργανωθεί με την ιωσούλα που μας ταλαιπωρεί 3 στους 4 πλέον - ανέβασε πυρετό και ο μικρούλης μου - οπότε ολα πάνε πίσω...ξέρετε...δουλειές σπιτιού, πράγματα που είχες στο μυαλό σου να κάνεις...τεσπα, περαστικά να είναι και ας είναι...απ αυτά που διάβασα πολύ σύντομα:

Αφροδίτη άλλο κακό τέτοιο - σαν το περσινό -να μη σε βρει...

Περαστικά! Πολύ αρρώστια έπεσε στο easyliving....

και ;) ευχαριστώ πολύ!

γεια σας κοριτσια τι κανετε? εγω μολις εκατσα, εφτιαξα τον 3ο καφε για σημερα, τι στο καλο δεν θα αντεξω μεχρι τις 22,30 που βαζω την μικρη για υπνο??? χαλια με το ξενυχτι δεν την παλευω αυτην την ωρα..... ας ελπισουμε να εχουμε ησυχη βραδυα σημερα γιατι τα εχω παιξει... (αχ μυρτουλα κ δομνινα.... σας νιωθω κ εγω....)

βρε ειρηνη μου ελεος!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

αχ εχω κουρκουτι μυαλο κ δεν θυμαμαι τιποτα, ενω σας διαβαζα....

εκλεισα κουπονι για κομμωτηριο http://www.bodydeals.gr/frontend/campaigns/single/207/AntaugeiesKourema-Xtenisma-Sepolia

κ για καθαρισμο προσωπου http://www.bodydeals.gr/frontend/campaigns/single/539/Peripoiisi-Prosopou-Ag-Dimitrios-and-Elliniko

θα παρω απο δευτερα να κλεισω ραντεβου. αντε παει κ αυτο, το χρειαζομαι παρα πολυ.....

μονο τραπεζι μαζεψα κ εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο

ειμαι κ λιγο πεσμενη... μας βγηκε κιαλλο μπουγιουρντι απο το παλιο μαγαζι. 250/μηνα+ τα 100 που πληρωνουμε ηδη :|, που θα βρισκονται τοσα λεφτα καθε μηνα οεο????

Διαφημίσεις

Tι κάνουν τα κορίτσια μου?

Εμείς ήμασταν λίγο πεσμένοι σήμερα αλλά όταν δεν είναι υγεία, τα ξεπερνάμε γρήγορα.

Σιδέρωσα μπόλικα ρουχαλάκια, τελειώσαμε τ αυριανά διαβάσματα με το φιογκάκι, έκανα ένα ζεστό μπανάκι και τώρα θα κόψω πατατούλες, να τηγανίσω, αφού το υψηλό μικρό ζήτησε πατατούλες με μοσχαράκι κοκκινιστό... :tongue:

Δείτε και ένα ακόμα νέο χρώμα essie.

Υπέροχο?

Βελούδινο καφέ-μωβ

CarryOn_zpsae946b83.jpg

777885dugw57gt25.gif

Tι κάνουν τα κορίτσια μου?

Εμείς ήμασταν λίγο πεσμένοι σήμερα αλλά όταν δεν είναι υγεία, τα ξεπερνάμε γρήγορα.

Σιδέρωσα μπόλικα ρουχαλάκια, τελειώσαμε τ αυριανά διαβάσματα με το φιογκάκι, έκανα ένα ζεστό μπανάκι και τώρα θα κόψω πατατούλες, να τηγανίσω, αφού το υψηλό μικρό ζήτησε πατατούλες με μοσχαράκι κοκκινιστό... :tongue:

Δείτε και ένα ακόμα νέο χρώμα essie.

Υπέροχο?

Βελούδινο καφέ-μωβ

CarryOn_zpsae946b83.jpg

κ εγω πεσμενη, αλλα επειδη ειμαι κ ξενυχτισμενη δεν το ξεπερναω γρηγορα..... αυριο θα ειμαι καλυτερα πιστευω (αν κοιμηθω)

το βερνικι σουπερ χειμωνιατικο!!!

Δεν εχω κανει ιδιαιτερες δουλειες μονο το συντηρω και τελειωσα το σιδερο.Τρωμε στη μανουλα αυτες τις μερες και εχω γλιτωσει και το μαγειρεμα:mrgreen:.Χθες εκανα μια πατατα και θελω να με βοηθησετε αν μπορω να το σωσω.Επεμενε η κορη μου να κανουμε τα τρουφακια που εκαναν στο σχολειο και ειχε στο βιβλιο τη συνταγη κι ενω ειδα οτι το βουτυρο που εγραφε ηταν πολυ την πατησα σαν πρωταρα και εκανα τη συνταγη κατα γραμμα:mad::twisted: με αποτελεσμα δεν τρωγονται ειναι σαν να τρως βιταμ με τρουφα:oops::oops:.Μπορω να τα κανω κατι να μην πανε χαμενα?Λυπαμαι και τον κοπο μου το μονο καλο ειναι οτι το διασκεδασα οι μικρες.

Επειδή δεν φτιάχνουν με τίποτα, θα σου δώσω τη δ/νσή μου να μου τα φέρεις να τα πετάξω ε; :mrgreen::mrgreen:

Τι να πεις και τι να κάνεις;;; οεο

κερατιάτικα λεφτά...από εδώ και από εκεί...

Οπως το λες.. κερατιάτικα... :|

Κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Θα παω σπιτι και θα δω τι εχω απο υλικα να κανω.Ειρηνακι τωρα για το αμαξι τι ναπω...αυτα τα απροβλεπτα εξοδα ειναι το χειροτερο μου..ειναι παλιο το αμαξι;γιατι το δικο μου ειναι κ τωρα τελευταια ολο κατι βγαζει κ για να το αλλαξουμε φυσικα ουτε λογος.

Σε νιώθω, όσο δεν μπορώ να σου περιγράψω...Αμα το αλλάξουμε, θα πάρουμε πατίνι οπότε... :?

Αχ... μονο αυτό μπορώ να σου πω... άχ! :?:?

εμεις ακόμα στην ανάρρωση, Ειρήνη χθες έκανα σε μια κοπέλα για πρώτη φορά ένα ημιμόνιμο σκούρο μωβ, ωραίο δείχνει, να δω πόσο θα κρατήσει...

Ωχ μωρέ.... περαστικά στο παιδάκι. Πως είναι?

Μπράβο!!! Shellac?

mirtoula, περαστικά σας!

Ειρήνη μου, τι έπαθε το αυτοκίνητο;

Οντως εκνευριστικά και στενάχωρα αυτά τα ξαφνικά έξοδα, α στο καλό πια!

Τελείωσα για σήμερα και την κάνω για το σπίτι.

Αύριο δυστυχώς θα είμαι μέχρι το βράδυ στη δουλειά αλλά δεν πειράζει γιατί είναι παρασκευή, γιατί θα πάω -επιτέλους- κομμωτήριο το πρωί για ανταύγειες και μάλλον σινεμά μετά τη δουλειά.

Υπέροχο μου ακιούγεται το αυριανό σου πρόγραμμα, παρα την πολύ δουλίτσα!

Να περάσεις τέλεια, Ρηνάκι μου!

Υ.Γ. Δίσκος/πλατώ... :-(

ειμαι κ λιγο πεσμενη... μας βγηκε κιαλλο μπουγιουρντι απο το παλιο μαγαζι. 250/μηνα+ τα 100 που πληρωνουμε ηδη :|, που θα βρισκονται τοσα λεφτα καθε μηνα οεο????

... μήπως και τους νοιάζει βρε Γιωτάκι μου? :-(

777885dugw57gt25.gif

Να σας πω και "φάση" να γελάσετε! :P

Είπα προχθες, στον άντρα μου {που ειναι ζηλιάρης :tongue:}:

- Θα πάω για καφέ με την ------------ {4u}

- Δεν μου αρέσουν "αυτά"! {μου απαντάει}

- Κανονίσαμε να πάμε στο μαγαζί της αδερφής σου {του λέω, αγνοώντας το σχόλιό του}

- Καλή διασκέδαση, αγάπη μου! {μου λέει}

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πόσο βλαμμένο το αγόρι μου???!! χαχαχαχαχαχαχα

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...