Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

κορίτσια ξέρςι καμιά στις πόσες εβδομάδες γέννησε η Χαρά?

Κοιταξα το τικερακι της και ελεγε νομιζω 27 εβδομαδες.. Ειναι λιγο νωρις αλλα ευχομαι ολα να πανε τελεια...

Εσυ ποσων εβδομαδων εισαι?? Τελικα ειναι διδυμακια?? :P

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατι η μαμα δεν δεχεται να ακουσει τιποτα...γιατι εχω μπει σε ενα φαυλο κυκλο κ δεν ξερω πως να βγω...γιατι ο συζυγος δεν υποχωρει στο θεμα μαμα....γιατι...γιατι...πολλα γιατι που εμενα σαν ατομο με ριχνουν.λεω την αλλη βδομαδα να παω σε πνευματικο,εχω τοσο αναγκη να τα βγαλω οοοοολα απο μεσα μου...ηθελα πολυ να παω σε ψυχολογο,αλλα no money no honey,οποτε λεω για εκει..

Μπορείς να απευθυνθείς και στον δήμο σου, στον δικό μας υπάρχει δωρεάν συνεδρίες με ψυχολόγους αλλά μόνο πρωινές ώρες... Για κάνε μια προσπάθεια...

κοριτσια ευχαριστω πολυ!το μωρο απο νεογεννητο εδειχνε μια προτιμηση προς την δεξια μερια ο παιδιατρος το εχει δει κ ειπε να της κανουμε μασαζακι γιατι καταλαβε οτι ο μυς αριστερα ειναι πιασμενος κ τη δυσκολευει,κ να το δουμε στη συνεχεια..4 μηνων ειναι σχεδον.αλλα ρε κοριτσια δε ξερω,τις τελευταιοες μερες ειναι σαν να μου χτυπησε καμπανακι..λιγο που το γκουγκλαρα ραιβοκρανο κ κρανιοσυστεωση μου εβγαλε

Μπορείς να απευθυνθείς και στον δήμο σου, στον δικό μας υπάρχει δωρεάν συνεδρίες με ψυχολόγους αλλά μόνο πρωινές ώρες... Για κάνε μια προσπάθεια...
θα το κοιταξω,δεν το ειχα σκεφτει ευχαριστω πολυ...αν κ χλωμο το βλεπω να εχουν..μακαρι

Καλημερα!!Τι κανετε!

Σας διαβασα στα πεταχτα και ολο και κατι θα ξεχναω αλλα θα μπω με ηρεμια το μεσημερακι.Ο μικρος ευτυχως εχει μεινει στο μπουκωμα και το βραδυ τον εβαλα σε διπλο μαξιλάρι και τον ετριψα με βιξ.Σημερα ξυπνησε κεφατος.Σηκωσα ολα τα πατακια ,εβγαλα τα ριχταρια και τα παπλώματα και τα αερισα ολα καλά.Εβαλα μια καλή σκουπα,πέρασα με ξυδι το κομοδινο του μικρου ,το γραφειο του και το τραπεζακι του σαλονιου(οπου κινειται περισσοτερο δηλαδη ),ηρθε και η μανουλα μου και μου εφερε χορτα και ετσι σημερα θα φαμε πιττα.Εφτιαξα την πιττα ,εφτιαξα και πορτοκαλάδες και τρεχω να μαζεψω νεροχυτη και κουζινα.

Αρετη πολύχρονη να εισαι ,με υγεια και πολλες πολλες ευτυχισμενες στιγμες.

Μπιλάκο ,να χαιρεσαι το παλικαρι σου ,να πάντα γερός και τυχερός.Ολα καλά να πάνε με τη μανουλα σου και να ακολουθησουν πολλες ευτυχισμενες στιγμες.

Αδερφη της Αρετης,καλωσηρθες!!!

Ευα ,σιγουρα δεν λυνονται ετσι απλά αυτα τα θεματα ,πήγαινε στον πνευματικο σου ,ρωτα και στο δημο η ψαξε και για γραμμη βοηθειας.

Αλεξενια ,δεν ξερω ποσο σοβαρο ειναι αλλα θα πρεπει να το κοιταξεις αμεσα με τον παιδιατρο σας.

Σοφακι,δεν γελαω,και εγω που δεν φτιαχνω πραγματα ηδη εχω στο μυαλο μου ανοιξιατικες εικονες και πασχαλινα.

cristie ,ολα εχουν τα καλά και τα κακά τους και η δουλεια και το σπίτι,μακαρι ολοι να μπορουσαμε να τα εχουμε σε ισσορροπια.

Ραβ ,ομορφες εικονες ,γεμισε το καφε ροζ,ροζ ,ροζ!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες,

Χρονια πολλα Αρετη να'σαι παντα γερη να σε χαιρεται η οικογενεια σου και ειδικα η αδερφουλα σου που χαιρεται τοσο που μεγαλωνεις:tongue::tongue::mrgreen::mrgreen:

Μπιλακι να τον χαιρεσαι το γιοκα σου και να τον καμαρωνεις παντα!!!

Ραβ πολυ ωραια τα κοκαλακια σας θα το κανω κι εγω με τα χαρτονακια γιατι πραγματι μπερδευονται στο κουτι.

Δεν εχω κανει ιδιαιτερες δουλειες μονο το συντηρω και τελειωσα το σιδερο.Τρωμε στη μανουλα αυτες τις μερες και εχω γλιτωσει και το μαγειρεμα:mrgreen:.Χθες εκανα μια πατατα και θελω να με βοηθησετε αν μπορω να το σωσω.Επεμενε η κορη μου να κανουμε τα τρουφακια που εκαναν στο σχολειο και ειχε στο βιβλιο τη συνταγη κι ενω ειδα οτι το βουτυρο που εγραφε ηταν πολυ την πατησα σαν πρωταρα και εκανα τη συνταγη κατα γραμμα:mad::twisted: με αποτελεσμα δεν τρωγονται ειναι σαν να τρως βιταμ με τρουφα:oops::oops:.Μπορω να τα κανω κατι να μην πανε χαμενα?Λυπαμαι και τον κοπο μου το μονο καλο ειναι οτι το διασκεδασα οι μικρες.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημερα κοριτσαρες,

Χρονια πολλα Αρετη να'σαι παντα γερη να σε χαιρεται η οικογενεια σου και ειδικα η αδερφουλα σου που χαιρεται τοσο που μεγαλωνεις:tongue::tongue::mrgreen::mrgreen:

Μπιλακι να τον χαιρεσαι το γιοκα σου και να τον καμαρωνεις παντα!!!

Ραβ πολυ ωραια τα κοκαλακια σας θα το κανω κι εγω με τα χαρτονακια γιατι πραγματι μπερδευονται στο κουτι.

Δεν εχω κανει ιδιαιτερες δουλειες μονο το συντηρω και τελειωσα το σιδερο.Τρωμε στη μανουλα αυτες τις μερες και εχω γλιτωσει και το μαγειρεμα:mrgreen:.Χθες εκανα μια πατατα και θελω να με βοηθησετε αν μπορω να το σωσω.Επεμενε η κορη μου να κανουμε τα τρουφακια που εκαναν στο σχολειο και ειχε στο βιβλιο τη συνταγη κι ενω ειδα οτι το βουτυρο που εγραφε ηταν πολυ την πατησα σαν πρωταρα και εκανα τη συνταγη κατα γραμμα:mad::twisted: με αποτελεσμα δεν τρωγονται ειναι σαν να τρως βιταμ με τρουφα:oops::oops:.Μπορω να τα κανω κατι να μην πανε χαμενα?Λυπαμαι και τον κοπο μου το μονο καλο ειναι οτι το διασκεδασα οι μικρες.

Μήπως καριόκες;Τι λες;

Μπορω να τα κανω κατι να μην πανε χαμενα?Λυπαμαι και τον κοπο μου το μονο καλο ειναι οτι το διασκεδασα οι μικρες. [/color]

Μήπως να κάνεις κέηκ σοκολάτας και να τα βάλεις αντί για βιτάμ;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μήπως καριόκες;Τι λες;

Διαλυσε τα και προσθεσε μπισκοτο και ξηρους καρπους ,ετσι ωστε να ισσορροπήσουν.Σαν να διπλασιαζεις δηλαδη και τα υπόλοιπα υλικα.Μια χαρα θα γινουν.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Δομνινα λες να βαλω φαριναπ κ αυγα και να τα χτυπησω;

Αφροδιτακι δυστυχως ολο κ περισσοτερα τετοια περιστατικα ακουω,κριμα μωρε για την κοπελα μηπως τελικα τη συμφερει η μειωση μισθου;Τις καριοκες πως να τις κανω;Για να καταλαβεις εχουν μεσα μπισκοτα,κακαο ,αχνη,πολυυυυ βιταμ και τρουφα.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Κορίτσια τρέμω.... τι παλιομέρα είναι αυτή...

Στην εταιρεία που είμαι σήμερα, έχουν κάποια ''εργασιακά'' προβλήματα που βλάπτουν μια εργαζόμενη... Την βάζουν σε καθεστώς εκ περιτροπής εργασίας επειδή δεν δέχεται αλλαγή σύμβασης με μείωση μισθού.

Εγώ φυσικά ως λογίστρια πρέπει να κάνω αυτά που ορίζει ο νόμος, με βάσει την απόφαση του πελάτη μας...

Πέφτουν στο γραφείο, οι χειρότερες κατάρες που μπορεί να υπάρχουν από μέρους της...Μου έχει ανέβει η πίεση σίγουρα γιατί με σφίγγουν οι κρόταφοι σαν τανάλια και τα χέρια μου τρέμουν.....

Γμτ το κέρατο μου.... :twisted:

Eγώ πάλι ήμουνα σε εταιρία στην οποία πατέρας (που έχει την εταιρία) τα άκουσε από το γιο γιατί δεν έχει το θάρρος (ο πατέρας) να πει σε εργαζόμενη να έρχεται στην ώρα της ( έρχεται γύρω στις εννιάμιση με δέκα παρά ενώ ξεκινάει το ωράριο της στις οκτώ ):shock:

Ενας χαμός!

Αφροδιτακι δυστυχως ολο κ περισσοτερα τετοια περιστατικα ακουω,κριμα μωρε για την κοπελα μηπως τελικα τη συμφερει η μειωση μισθου;Τις καριοκες πως να τις κανω;Για να καταλαβεις εχουν μεσα μπισκοτα,κακαο ,αχνη,πολυυυυ βιταμ και τρουφα.

Εγώ θα έβαζα και 1 κούπα γάλα.. και όλα μαζί ανακάτεμα.. αναλόγως τι ζύμη θα βγει είτε την κάνεις κέηκ είτε μπισκότα στο ταψί..

L2qIp2.png

Θα σου βάλω μια συνταγή που κάνω εγώ και εσύ ανάλογα προσθέτεις υλικά. Την έφτιαξα πριν από 2 εβδομάδες και έβαλα μέσα τα μελομακάρονα που είχαν μείνει,μπισκότα μιράντα που είχαν μαλακώσει και τριμμένη φρυγανιά αντί για το κέηκ της αρχικής συνταγής και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό! Τις συμβουλές για την ''αλλαγή'' των υλικών μου τις έδωσε συγγενής μας ζαχαροπλάστης που μου είπε πως στα ζαχαροπλαστεία βάζουν στις καριόκες ότι τους μένει από άλλα γλυκά.....

http://www.sintagespareas.gr/sintages/kariokes-zaxaroplasteiou.html

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...