Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρήνη τα χέρια μου δεν πιάνουν καθόλου....είμαι αρχάρια σε αυτά, απλά το μελέτησα πολύ το θέμα πριν το κάνω! Εμένα πιάνουν στα μπλόγκ τα χέρια μου χαχαχχα

Α αυτό είναι γνωστό και δεν χωρεί αμφιβολία!!! :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι κάποιες μέρες που ο Βέγγος μπροστά μας δεν πιάνει μία!Καλά κουράγια και καλή ξεκούραση!

Πες το ψέματα βρε Χρυσάκι μου!!!! :?:?

Εμείς μόλις τελειώσαμε το διαβασμα και θα παμε μαζι με τον φιογκο και τον άντρα μου στην σχολή taekwon do για να πάρουμε πληροφορίες ώστε να γράψουμε τον μικρό.

Είδωμεν... ;)

777885dugw57gt25.gif

:lol::lol::lol::lol:

Κι ο άντρας μου αυτό μου λέει,να τα φτιάξω μαζί με τον ζαχαροπλάστη...

Κουλούρια δεν έχω κάνει ποτές

Αλλά τσουρεκάκι θα φτιάξω

Ετσι λέω τουλάχιστον...Θα δείξει!

Περνάω φάση γλυκού,όπως θα έχεις καταλάβει...Αλλά δεν τρώω...Φάτε μάτια.. ψάρια!

Καλέ ναι!! Πολύ φίλος μου ο ζαχαροπλάστης λέμε!!!

Νομίζω ήρθε η ώρα να κάνεις και συ νέους φίλους!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας φιλες μου!

Κουραστηκα πολυ σημερα..

-Τακτοποιησα σαλονι-κουζινα

-Σκουπισα 3-4 φορες

-Ξεσκονισα αλλες 2-3

-Σφουγγαρισα

-Επλυνα ενα βουνο πιατα

-Μαγειρεψα

Ξεκινησα σιγα σιγα κ τη γενικη του υπνοδωματιου

-Εβγαλα εξω τα διπλωμενα ρουχα πρωτα, τα ξανα-διπλωσα κ τα χωρισα σε στοιβες ανα κατηγορια

-Καθαρισα την ντουλαπα εσωτερικα κ εξωτερικα

-τα τοποθετησα ολα μεσα παλι ομοιομορφα

-Καθαρισα την πορτα μεσα-εξω

-Καθαρισα τη συρταριερα εξωτερικα κ ολα τα διακοσμητικα που εχω, και την τηλεοραση πολυ καλα

-Καθαρισα το κρεββατι κ τα κομοδινα

-Καθαρισα τον καθρεφτη

-Εκανα εσωτερικα το παραθυρο-μπαλκονοπορτα,τα τζαμια κ τα αλουμινια του

-Εκανα εκκαθαριση στο ντουλαπι με τα καλλυντικα μου κ πεταξα πολυ πραμα,απορω γιατι τα κραταω ολα αυτα!!

-Σκουπισα

Εχω πολλα να κανω εκει μεσα κ θα μου παρει μερες με τους ρυθμους που παω..:?

Α πα πα... κοίτα να ξεκουραστείς βρε μπαταριούλα μου!!!! :P:p:p

777885dugw57gt25.gif

Και η γενικη στο υπνοδωματιο συνεχιζεται.................:cool:

Ασχοληθηκα με ενα συρταρι..και τι συρταρι!!Εχω τα κοσμηματα μου εκει, τσιμπηδακια,βουρτσες,κρεμες, και οτι να`ναι που δεν εχω που αλλου να το βαλω..!!

Τα εβγαλα ολα εξω, τα καθαρισα, πεταξα οτι δεν μου γυαλιζε το ματι κ τα εβαλα ολα πισω, ομορφα κ τακτοποιημενα!

Εφτιαξα ακομα και 5 προσκλησεις!:D

Στολισα κ το σαλονι!Μην φανταστειτε πολλα πραγματα!!Ετσι,για το καλο κ για να μπουμε στο πασχαλινο κλιμα!

Θα μαγειρεψω κατι να φαμε σε λιγο κ μετα θα ασχοληθω με εμενα επιτελους!

Μασκες, λουσιμο μαλλιων, ισωμα.......:D

Αυριο θα λειπω οοοολη μερα!!

Πηρε ρεπο κ ο αντρας μου γιατι εχουμε χιλιες δυο δουλειες κ δεν προλαβαινουμε να τις κανουμε μετα τις 6.30 που σχολαει!!

Φιλια κοριτσαρες!!!

Διαφημίσεις

Ειρήνη μου να σε ρωτήσω κατι της δουλειάς σου και αν μπορεις μου απαντάς. Αυτό το διαφανές σκληρηντικό το βάζουμε πριν το χρώμα για να μην απορροφήσουν το χρώμα ή από πάνω για να σκληρύνουν, ή και τα δυο?

Μυρτούλα,

Υπάρχουν 2 διαφορετικά

Το ένα λέγεται base coat (δηλαδή βάση) και το βάζουμε πάνω στο φυσικό μας νύχι, κάτω από το χρώμα για την προστασία του. Καλό είναι να αγοράζουμε μία "τροφή" όπως λέγεται, η οποία και προστατεύει αλλά και θρέφει το φυσικό μας νύχι.

Το άλλο λέγεται top coat (δηλαδή πανω-βάση) και εμποδίζει το ξεφλούδισμα του βερνικιού ώστε να μας διατηρηθεί αρκετές ημέρες. Προσωπικά αγοράζω top coat 2 σε 1 που και προστατεύει αλλά και στεγνώνει γρήγορα {απλά είναι αρκετά ακριβό αυτό αλλά θέλω οι πελάτισσες μου να έχουν τα καλύτερα υλικά}.

Αν θέλεις τιμές κλπ., ευχαρίστως να σου πω :P .

777885dugw57gt25.gif

Πες το ψέματα βρε Χρυσάκι μου!!!! :?:?

Εμείς μόλις τελειώσαμε το διαβασμα και θα παμε μαζι με τον φιογκο και τον άντρα μου στην σχολή taekwon do για να πάρουμε πληροφορίες ώστε να γράψουμε τον μικρό.

Είδωμεν... ;)

Mε το καλό,ελπίζω να του αρέσει του φιόγκου σου.:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

mamavasia υπέροχες οι γλάστρες!!χαρούμενο μπαλκόνι!!

καλησπέρα είπα? κι ευχαριστώ όλα τα κορίτσια που ψήφισαν για το διαγωνισμό.

τα πον πον τέλεια!! είδα το βιντεάκι,θα τα έχω υπόψη μου για γενέθλια!!

Είπα να περάσω να πω ένα καλησπέρα! Σας διαβάζω καιρό τώρα και πραγματικά με έχετε εκπλήξει με όσα κάνετε καθημερινά.Μπράβο σε όλες!

Σοφάκι καλώς ήρθες!

Χαίρομαι που μας διαβάζεις και θα σου έλεγα να γράφεις οτιδήποτε σου ρχεται.. να σε βλέπουμε! ;);)

Οσο για τις δουλειές... μη νομίζεις πως έχουμε 40 χέρια... συνηθισμένες κοπέλες είμαστε και κάνουμε οτι και οι περισσότερες! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Mε το καλό,ελπίζω να του αρέσει του φιόγκου σου.:)

Ευχαριστώ Χρυσάκι μου.

Για αρχή καλά του φάνηκε, το ήθελε άλλωστε αλλά κανονίσαμε να κάνει 1-2 μαθήματα πρώτα για να δούμε αν του αρέσει και στην πράξη. Θα δούμε... :P

Γυρίσαμε, έπλυνα τα πιατικά και έβαλα να φασολάκια να γίνονται για αύριο γιατί θα πρέπει να δώσω και στον Νίκο μαζί του, αφού αύριο δουλεύει όλη μέρα.

Τώρα πάω να κάνω ένα μπανάκι και να σωριαστώ σε κάποιον καναπέ! :?

Αύριο έχω απίστευτη δουλειά.

777885dugw57gt25.gif

Και σας καληνυχτίζω με 3 όμορφες και απλές προτάσεις για το Πάσχα:

1) Αυγουλάκια με 2 απλά στοιχεία που διακοσμούν

stolismos1.jpg

2) Πανέμορφα κεράκια/αυγά...

stolismos3.jpg

3) Γιρλάντα από {κούφια προφανώς} αυγά! ;)

stolismos4.jpg

Καλή νύχτα καλές μου!

777885dugw57gt25.gif

πολύ ωραίες πασχαλινές ιδέες...στην πρώτη φωτογραφία οι πεταλούδες είναι ίδιες με αυτές που αγόρασα για το μαγιάτικο στεφάνι μου χιχιχιχ

όπως καταλάβατε είμαι νυχτόβια...οπότε πάω να βρω και άλλες ιδέες!!

Δείτε εδώ:

εκτυπώνεις βάσεις χρωματιστές για τα αβγουλάκια

http://www.mrprintables.com/easter-crafts-for-kids-egg-people.html

Όσες έχετε μπουκάλια και θέλετε να τα κάνετε κηροπήγια αλλά δεν ξέρετε πως να σπάσετε τον πάτο του μπουκαλιού ορίστε μια καταπληκτική ιδέα...έπαθα πλάκα!

διακοσμήσεις με μπουκάλια

http://styleitchic.blogspot.com/2011/10/most-easy-way-to-cut-glass-bottles.html

πασχαλινές διακοσμήσεις

http://styleitchic.blogspot.com/2012/03/blog-post_29.html

φτιάξτε δικό σας αρωματικό σπιτιού

http://smashedpeasandcarrots.blogspot.com/2012/03/easy-baking-soda-air-freshener-tutorial.html

Διακοσμήστε τις γλάστρες σας, για όσες δεν αντέχουν το ντεκουπάζ!!!

http://lamproukam.blogspot.com/2011/05/blog-post_30.html

Διακόσμηση βεράντας

http://aneraida.blogspot.com/2011/06/blog-post_14.html

Μυρτούλα,

Υπάρχουν 2 διαφορετικά

Το ένα λέγεται base coat (δηλαδή βάση) και το βάζουμε πάνω στο φυσικό μας νύχι, κάτω από το χρώμα για την προστασία του. Καλό είναι να αγοράζουμε μία "τροφή" όπως λέγεται, η οποία και προστατεύει αλλά και θρέφει το φυσικό μας νύχι.

Το άλλο λέγεται top coat (δηλαδή πανω-βάση) και εμποδίζει το ξεφλούδισμα του βερνικιού ώστε να μας διατηρηθεί αρκετές ημέρες. Προσωπικά αγοράζω top coat 2 σε 1 που και προστατεύει αλλά και στεγνώνει γρήγορα {απλά είναι αρκετά ακριβό αυτό αλλά θέλω οι πελάτισσες μου να έχουν τα καλύτερα υλικά}.

Αν θέλεις τιμές κλπ., ευχαρίστως να σου πω :P .

Σ ευχαριστώ πολύ Ειρήνη,πολύ κατατοπιστική όπως πάντα

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...