Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

σ ευχαριστω ευα μου

σε διαβαζα αλλα αδυνατουσα να σχολιασω αυτο το πονεμενο (για αλλους λογους εγω) θεμα

χαιρομαι που τα βρηκατε!

φευγω.....φιλια

εγω παλι δεν μπορω να χαρω....θα δειξει το μελλον..πλεον κραταω πολυ μικρο καλαθι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κ παλι!!

μυβιλλυ

σε εψαχνα βρε κοπελια!! να σου ζησει το παλικαρακι σου!! να τον δεις οπως επιθυμεις! γερος κ τυχερος !

Ο,τι καλυτερο στην ζωη μιας γυναικας !

ξεχνα ολα τα στραβα ......

Καλη επτυχια με μανουλα σου! να προσπαθειτε να εχετε καλη ψυχολογια!

σε καταλαβαινω απολυτως κ σε σκεφτομαι.....φοβομουν να ενοχλησω στο τηλ.....

αρετη

χρονια πολλα! καθε ευτυχια κ πανω απολα υγεια!

αλεξενια

ειναι σοβαρο αυτο που λες για το μωρουλινι σου.μην το αφησεις...ξεκινα με παιδιατρο να βγαλει πρωτα μια διαγννωση κ επειτα αυτος-η θα σου πει.....σημερα κιολας!

μην αφηνετε τιποτα που σας φαινεται διαφορετικο κ περιεργο στα μωρα..αμεσως να ρωτατε!

γεια σας κ παλι απο την δουλεια........

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Είναι καταπληκτικά αυτά που έφτιαξες! Μπράβο που μας δίνεις ωραίες ιδέες!

καλημερες σε ολες!!αρετη χρονια πολλα!!με υγεια!!χαρα να ζησει το νεο μελος!ιωσεις κ επεμβασεις περαστικα να ειναι..εμεις ειχαμε δυστυχως κ αλλο δυσαρεστο,δευτερη μου ξαδερφη μολις 21,την χτυπησε αμαξι κ ειναι κλινικα .

Λυπάμαι....ελπίζω για κάτι καλύτερο...

βρηκα λιγο διαθεση σημερα να σας γραψω,γιατι θυμαμαι αυτο το ομορφο συναισθημα πριν 4 χρονια, ηταν ενα ηλιολουστο πρωινο Σαββατο οπως σημερα κ ειχα πλακωθει στις δουλειες κ παρακαλουσα το αγορακι μου να βγει να το αγκαλιασω. εκεινο μου εκανε την χαρη κ σαν σημερα στις 21.15 το βραδυ ηρθε στον κοσμο.

το θυμαμαι κ συγκινουμαι τοσο πολυ, δεν θα αλλαζα απολυτως τιποτα απο εκεινη την μερα!

Να χαίρεσαι το αγοράκι σου! Χρόνια πολλά και καλά, να είναι πάντα γερός!

εγω παλι δεν μπορω να χαρω....θα δειξει το μελλον..πλεον κραταω πολυ μικρο καλαθι..

Άντε πάλι βρε Εύα....γιατί;

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Να χαιρομαστε την εορτάζουσα!!!

Καλέ τι ομορφη στολή Dora ειναι αυτή!!!

ΑΑΑ τι ομορφα κοκκαλάκια ειναι αυτα και τι τακτοποιημένα!!!

Χαχα οχι ενα παιδάκι εχω !!! 1 αγοράκι 5 1/2 χρονών

Και κάτι για να μην το ξεχάσω χτες ο συζυγος ανοιξε ολο το πλυντηριο και του έκανε σερβις, 1η φορα δεν ζήτησα τιποτα και εγινε μονο του!!!

τώρα το έχει ανοιχτο,ευχομαι να τελειωσει γρηγορα να βάλω κανένα πλυντήριο γιατι εχω πηξει απο τα απλυτα χαχα

Οταν περνάει λιγο η ωρα με πιανει ένας τεράστιος πονοκέφαλος και δεν ξέρω τι να κάνω

Μάλλον ειναι κουράση έχετε δικαιο αλλα που να την βρω την άκρη, οεοε οεο

Χτες μην γελάσετε άρχισαν να έρχονται και πραγματάκια για τις λαμπάδες μου που θέλω φέτος να ειναι τοσο όμορφες

Οι πιο πολλές θα ειναι ένα δυο σχέδια δεν μου αρέσει να έχουν όλοι τα ιδια

Χτες αρχισα να φτιαχνω ανοιξιατικα σιγα σιγα μου έχουν δειξει και τα καινουργια που κυκλοφορουν

Χρωματα στην μοδα να ξέρετε: ροζ κουφετι, γαλαζιο της θάλασσας και πολύ κοραλλι

Τα λατρευω αυτα τα χρώματα

Ειρηνάκι τι όμορφο χρωμα αυτο το μπλε που κάνει λιγο λαμέ εεεε

Θα ήθελα κάτι σε ημιμονιμο σε μπλε ή σε κοκκινο

Χαχα μα τι αποφασιστικοτητα

:)

καλημερες σε ολες!!αρετη χρονια πολλα!!με υγεια!!χαρα να ζησει το νεο μελος!ιωσεις κ επεμβασεις περαστικα να ειναι..εμεις ειχαμε δυστυχως κ αλλο δυσαρεστο,δευτερη μου ξαδερφη μολις 21,την χτυπησε αμαξι κ ειναι κλινικα νεκρη..δεν το ηξερα το κοριτσι,αλλα δε λεει κατι:(σαν την υγεια τιποτα..στα δικα μας τωρα,πηγα το κλαψιαρικο μου σχολειο,γυρισα κ δεν εχω δουλειες,θα ασχοληθω με τη μπεμπα μου..η οποια με προβληματιζει,γιατι το μωρο εχει μεγαλη δυσκολια στο να γυρισει το κεφαλι του αριστερα,κ στον υπνο κ στον ξυπνιο..την βαζω στο πλαι με μαξιλαρκι σφηνα,καθεται 5 λεπτα κ αρχιζει το κλαμα!!την βαζω παιχνιδακια να κοιταει,τιποτα!επισης,παρατηρησα οτι το κεφαλι της ειναι στραβο..απο την μια ειναι πιο "φουσκωτο":confused:πρεπει να ψαξω σε τι ειδικοτητας γιατρο να απευθυνθουμε.

Οστεοπαθητικό!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλημερες σε ολες!!αρετη χρονια πολλα!!με υγεια!!χαρα να ζησει το νεο μελος!ιωσεις κ επεμβασεις περαστικα να ειναι..εμεις ειχαμε δυστυχως κ αλλο δυσαρεστο,δευτερη μου ξαδερφη μολις 21,την χτυπησε αμαξι κ ειναι κλινικα νεκρη..δεν το ηξερα το κοριτσι,αλλα δε λεει κατι:(σαν την υγεια τιποτα..στα δικα μας τωρα,πηγα το κλαψιαρικο μου σχολειο,γυρισα κ δεν εχω δουλειες,θα ασχοληθω με τη μπεμπα μου..η οποια με προβληματιζει,γιατι το μωρο εχει μεγαλη δυσκολια στο να γυρισει το κεφαλι του αριστερα,κ στον υπνο κ στον ξυπνιο..την βαζω στο πλαι με μαξιλαρκι σφηνα,καθεται 5 λεπτα κ αρχιζει το κλαμα!!την βαζω παιχνιδακια να κοιταει,τιποτα!επισης,παρατηρησα οτι το κεφαλι της ειναι στραβο..απο την μια ειναι πιο "φουσκωτο":confused:πρεπει να ψαξω σε τι ειδικοτητας γιατρο να απευθυνθουμε.

γιατι προβληματιζεσαι κ δεν μιλας με τον παιδιατρο???

κριμα για την κοπελα, τοσο νεα...:-(

καλημερα κοριτσια μου!

χαθηκα κ να με συγχωρειτε που σας ανυσηχησα...

με την μαμα οπως τα ξερετε σημερα τελειωνει τις ακτινοβολιες της κ απο βδομαδα αναμενουμε εισαγωγη για νεο κυκλο χμθειων.

σημερα εκανα δωρο στον ευατο μου μια μερα αδεια (κ αυριο ρεπο) η αδεια μου,πολυτιμη που την φυλαω τις μερες που θα με χρειαζεται η μαμα... αλλα επρεπε να μαζεψω δυναμεις για μενα!

απ το πρωι εχω βαλει τουρμπο κ εχω κανει πολλες δουλειες σε λιγο τελειωνω κ φευγω. μερα αφιερωμενη σ εμενα κ σε σημαντικα πραγματα που εχω παραμελησει κ παλι.....

βρηκα λιγο διαθεση σημερα να σας γραψω,γιατι θυμαμαι αυτο το ομορφο συναισθημα πριν 4 χρονια, ηταν ενα ηλιολουστο πρωινο Σαββατο οπως σημερα κ ειχα πλακωθει στις δουλειες κ παρακαλουσα το αγορακι μου να βγει να το αγκαλιασω. εκεινο μου εκανε την χαρη κ σαν σημερα στις 21.15 το βραδυ ηρθε στον κοσμο.

το θυμαμαι κ συγκινουμαι τοσο πολυ, δεν θα αλλαζα απολυτως τιποτα απο εκεινη την μερα!

σημερα πηγε ολο χαρα στο σχολειο τα κερασματα του κ αυριο περιμενει με ακομα μεγαλυτερη χαρα το παρτυ του.

παιρνω δυναμη απο το χαμογελο του κ συνεχιζω..

σας ευχαριστω πολυ ολες που με σκεφτεστε υποσχομαι να ανασκουμπωθω κ να επανερθω ...

υ.γ κοριτσακια που με πηρατε τηλ ξερετε εσεις(!) θα μιλησουμε αυριο γιατι σημερα θα ειμαι στην τρεχαλα.

ΣΑς ΦΙΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να χαιρεσαι το παιδακι σου αγαπημενη!!!

σε περιμενουμε να επανελθεις!!!!:D

Καλημέρα κορίτσια.

Αρετή Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα.

Ελπίζω να τελειώσει γρήγορα η ταλαιπωρία της μαμάς σου.

Μπιλάκο να τον χαίρεσαι τον γιόκα σου τον μονάκριβο, πάντα χαρές να σου δίνει και να περάσετε τέλεια στο πάρτυ του.

Αλεξένια πόσο μηνών είναι το μωράκι σου? Εμένα πήγε το μυαλό μου σε ραιβόκρανο που είναι κάτι όχι σπάνιο σε μωράκια. Θα πας αρχικά στον παιδίατρο(ο οποίος όμως γιατί δεν το είδε μόνος του?) και θα σε κατευθύνει, ίσως χρειαστούν και μερικές φυσιοθεραπείες ή θα σου δίξει ασκήσεις να του κάνεις στο σπίτι, πάντως τα μωράκια επανέρχονται πλήρως

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου!!Σας ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες σας να ειστε καλα..

Μπιλλακι χρονια πολλα να χαιρεσαι το αντρακι σου γερο και ευτυχισμενο παντα..

Αλεξενια πολυ κριμα για την ξαδερφη σου..μακαρι να γινει κατι και να συνελθει η κοπελα..για το μωρακι σου ευχομαι να μην ειναι τιποτα..ο παιδιατρος που την βλεπει τι λεει?τον ανησυχει κατι?

Αδερφουλα σ'ευχαριστω και απο εδω,θα τα πουμε απο κοντα μαρτυριαρα..χιχι

Ειμαι στην δουλεια,εφτιαξα χθες βραδυ ενα τυραμισου για να κερασω τους συναδελφους και περιμενω την ωρα που θα φυγω..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και από μένα..

Ο μικρούλης μου δοντάκια μάλλον βγάζει και ήταν ανήσυχος όλο το βράδυ.. Τι γάλα του έδωσα, τι ντεπόν τίποτε.. ξύπναγε κάθε λίγο και λιγάκι και έκλαιγε.. Ε την τελευταία φορά τον πήρα στο κρεβάτι μας όπου κοιμήθηκε πριν καν τον ακουμπήσω στο στρώμα.. Κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα έτσι για 2.5 ώρες περίπου και μετά ξύπνησε πάλι με κλάμματα για να φάει οπότε και κοιμήθηκε αμέσως μετά.. Έτσι τον μετέφερα στην κούνια του όπου ευτυχώς από κει και πέρα κοιμήθηκε σερί και από τις 4.5 ξυπνήσαμε μαζί στις 8.. Κορίτσια σέρνομαι.. Πριν φύγω από το σπίτι έβαλα ρεβύθια να γίνονται, φαγητό του μικρού έχω από χθες και πήγα λαϊκή και φορτώθηκα σαν γομάρι.. Μετά πήγα τα πράγματα σπίτι και έφυγα τρέχοντας για τη δουλειά..

Χαρά να σου ζήσει το μωράκι κι από μένα.. Μη φοβάσαι, η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ.. Και η γυναίκα φίλου γέννησε την Κυριακή διδυμάκια πρόωρα 30 εβδομάδων.. το ένα 1.5 κιλό και το άλλο μόλις 1... έχουν δρόμο μπροστά τους αλλά δεν φοβάμαι, είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουν..

Πολύ θα ήθελα να βγω μια βόλτα για καφέ αλλά ας όψεται η δουλειά!

Πολλά φιλιά!

L2qIp2.png

Είναι καταπληκτικά αυτά που έφτιαξες! Μπράβο που μας δίνεις ωραίες ιδέες!

Λυπάμαι....ελπίζω για κάτι καλύτερο...

Να χαίρεσαι το αγοράκι σου! Χρόνια πολλά και καλά, να είναι πάντα γερός!

Άντε πάλι βρε Εύα....γιατί;

γιατι η μαμα δεν δεχεται να ακουσει τιποτα...γιατι εχω μπει σε ενα φαυλο κυκλο κ δεν ξερω πως να βγω...γιατι ο συζυγος δεν υποχωρει στο θεμα μαμα....γιατι...γιατι...πολλα γιατι που εμενα σαν ατομο με ριχνουν.λεω την αλλη βδομαδα να παω σε πνευματικο,εχω τοσο αναγκη να τα βγαλω οοοοολα απο μεσα μου...ηθελα πολυ να παω σε ψυχολογο,αλλα no money no honey,οποτε λεω για εκει..

βρε αλεξενια τι να πω!!!μακαρι να γινει το θαυμα που περιμενετε κ η κοπελα να βγει νικητρια..οσο για το παιδακι σου δεν ξερω να σου πω κατι,καλυτερα να μιλησεις γρηγορα με τον γιατρο σου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...