Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα στην παρέα! Αρετή να τα εκατοστήσεις!

Χθες έκανα μπόλικες δουλίτσες ώστε αύριο Παρασκευή να έχω λίγα πράγματα.

-Αέρισα σκεπάσματα και μαξιλάρια

-Τακτοποίησα πλυμένα ρούχα

-Έβαλα δυο πλυντήρια και στεγνωτήρια

-Τίναξα τη φλοκάτη και τα χαλάκια

-Ξεσκόνισα

-Άλλαξα καρεδάκια στην κρεβατοκάμαρα

-Σκούπισα

-Καθάρισα τα μπάνια

-Άλλαξα σεντόνια στα κρεβάτια

-Άλλαξα πετσέτες στα μπάνια και την κουζίνα

-Σιδέρωσα λίγα ρουχάκια που είχα

-Τίναξα και ξαναέστρωσα τα ριχτάρια

-Καθάρισα το τζάκι

-Σκούπισα την αυλή και την εξωτερική σκάλα

-Μαγείρεψα φακές

-Ετοίμασα λίστα για σούπερ μάρκετ

-Καθάρισα την κουζίνα μετά το φαγητό και έβαλα να πλύνει το πλυντήριο πιάτων

-Τακτοποίησα τα ψώνια που έφερε ο σύζυγος

Το απογευματάκι προχώρησα σε μια κατασκευή που ήθελα καιρό. Κοριτσομάνες, με χαρά σας παρουσιάζω τον πιο εύκολο τρόπο να τακτοποιήσετε τα κοκκαλάκια των κοριτσιών!

Για τα κλιπάκια, έκοψα χαρτάκια και τα "έκλεισα" επάνω τους ώστε να βλέπω ποια είναι ποια αμέσως χωρίς να ψάχνω. Αυτό το έχω κάνει από καιρό και πολύ το χαίρομαι.

DSCN2057_zps9b5a1586.jpg

Τι γίνεται όμως με τα λαστιχάκια; Απαπα τι χαμός!

Πήρα λοιπόν το ρολάκι απ το χαρτί υγείας, το τύλιξα με χαρτί της αρεσκείας μου, κότσαρα και διακοσμητική κορδελίτσα και ιδού πως τακτοποιήθηκαν τα λαστιχάκια μας!

DSCN2056_zpsb88c3b79.jpg

Για τα μικρά λαστιχάκια, πήρα 5-6 καλαμάκια (που πίνουμε :-P ), τα έκοψα στη μέση και τα κόλλησα μεταξύ τους. Έντυσα με το ίδιο χαρτί και βουαλά!

DSCN2058_zps03960341.jpg

Σήμερα έχω εξωτερικές δουλειές και δεν έχω αποφασίσει τι θα φάμε. Ή αρακά ή σνίτσελ κοτόπουλο.

Έχω και τα χθεσινά σεντόνια να σιδερώσω οπότε θα το κάνω το μεσημεράκι για να μη τα αφήσω.

Σας καλημερίζω!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλως ήρθατε οι καινούργιες!!!!

Αρετούλι μας Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!! Εγώ ξέρω ότι είσαι μόλις 25 ετών .......!!!! :tongue: :tongue:

Βρε Βάσια μαζί δεν ήμασταν όταν είδαμε την Αρετή;;;

Είχα πει τότε πως η Αρετή φαινόταν σα να πηγαίνει στο λύκειο και η Κική σα να το έχει μόλις τελειώσει:tongue::tongue::tongue:

Αρετή μου, Χρόνια Πολλά και καλά κοριτσάρα!!!:P Να έχεις στη ζωή σου ό,τι επιθυμείς!!!:P

Ολα καλά θα πάνε με τη μανούλα, ελπίζω να είσαι μια χαρά σήμερα!

Χαρά μου, να ζήσει ο κορίτσαρος, όλα καλά θα πάνε!!!:P:p:p

Γρήγορα στο σπίτι εύχομαι!

ravt, τι ωραία χρώματα! Τέλεια η τακτοποίηση!

Τώρα θυμήθηκα πως ήθελα να γράψω χτες πόσο πολύ μου άρεσε και η τούρτα που είχες βάλει! Μπράβο!

Είναι επάγγελμα ή χόμπυ;

Καλημέρα σε όλες!:)

Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο τράκαρα στις 9.30 το πρωί.... Σαν εχθές μου φαίνεται.....Παναγίτσα μου να προσέχεις όλους τους ανθρώπους!

Σήμερα ήρθε ο πεθερός πρωί πρωί για την μεγάλη που δεν έχει σχολείο. Πήγα για ψωμί, μετά την μικρή παιδικό και δουλειά...

Έβαλα στο νερό γίγαντες για να μαγειρέψω το βράδυ και άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο....έχω ρουτινιάσει τόσο....

Διάβαζα και λέω...ήρθε ο πεθερός της για να την πάει στο γραφείο!!!!! :) :) :)

καλημερα κ απο μενα!

ζητημα να εχω κοιμηθει 2 ωρες, η δε μικρη δεν πρεπει να εχει κοιμηθει καθολου, τι να πω...

αφου εγινε ετσι η κατασταση το εκμεταλευτηκα κ εφτιαξα πρωι πρωι μακαρονια με κιμα για ολους κ ψωμι. μετα εφτιαξα καφεδες-γαλα-χυμους, εστρωσα κρεβατια κ τωρα περιμενω λιγο να βαλω την μικρη για υπνο κ να παω να κανω μπανιο (εχτες δεν εκανα η μικρη αργησε πολυ να κοιμηθει κ ολο εκλαιγε.....Μην με ρωτησετε τι ειχε....δεν εχω ιδεα!)

τι να πρωτοσχολιασω!

χαρα να σου ζησει το κοριτσακι σου! να το καμαρωνετε κ να σας κανει περηφανους γονεις! αντε θα εχει κ 2 μεγαλους αδελφους να την προσεχουν!!!

ζοισκος γεννησες κ εσυ? διδυμα ειχες? ολα καλα θα πανε! να σου ζησουν τα παιδακια σου!!!να τα καμαρωνεις!

αρετη μου το εχασα για την επεμβαση, σημερα ηταν να γινει? αθανατη ελληνικη δημοσια υγεια!!!! με το καλο κ περαστηκα! πολυχρονη να εισαι να τα εκατοστησεις κ να σε χαιρονται ολοι!

βασω καλωςορισες!!! πολυ γλυκο αυτο που εκανες για την αδελφουλα σου!!!:D

ειρηνη συγχαρητηρια κ παλι στο φιογκακι!

περιτο να σου πω το τι εβαλα στο πλυντηριο πιατων!!! τα φιλτρα του απορροφητηρα, το στραγγιχτηρι κ τον δισκο του, την θηκη για τις κουταλες (ειναι σαν 2 μεγαλα ποτηρια που μπαινει το ενα μεσα στο αλλο κ ειναι δυσκολο να καθαριστει), το μικρο μιξερακι, τον αποχυμωτη,την καθημερινη μας κανατα που πινουμε νερο, κ αλλα που σιγουρα ξεχναω... λαμψαν χωρις κοπο!!! thank you so much!!!!!!:D:D:D:D:D

4uδακι καφεδακι με ειρηνη!!!! μπραβο! κριμα που δεν εχω fb να σε δω, εχω ακουσει κ αλλες κοπελες να λενε ποσο ομορφη εισαι κ μου εχει δημιουργηθει περιεργια!!!:D

λιλομαμα ψαχνω δυτικα προαστια, θελω να κανω ανταυγειες κ κουρεμα! τα χερακια καλυτερα?

ευακι ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα κ το θεμα της μικρης σου να μην ειναι σοβαρο!

σας φιλω παω να βαλω το ξενυχτακι για υπνο κ να κανω το μπανακι μου!!!!

έλα και δεν μου το λες τόσο καιρό να ποσταρω μια φωτο!!!!...

Dora-Mascot-Costume-Cartoon-Costume-LMT12-.jpg

Καλημέρα στην παρέα! Αρετή να τα εκατοστήσεις!

Χθες έκανα μπόλικες δουλίτσες ώστε αύριο Παρασκευή να έχω λίγα πράγματα.

-Αέρισα σκεπάσματα και μαξιλάρια

-Τακτοποίησα πλυμένα ρούχα

-Έβαλα δυο πλυντήρια και στεγνωτήρια

-Τίναξα τη φλοκάτη και τα χαλάκια

-Ξεσκόνισα

-Άλλαξα καρεδάκια στην κρεβατοκάμαρα

-Σκούπισα

-Καθάρισα τα μπάνια

-Άλλαξα σεντόνια στα κρεβάτια

-Άλλαξα πετσέτες στα μπάνια και την κουζίνα

-Σιδέρωσα λίγα ρουχάκια που είχα

-Τίναξα και ξαναέστρωσα τα ριχτάρια

-Καθάρισα το τζάκι

-Σκούπισα την αυλή και την εξωτερική σκάλα

-Μαγείρεψα φακές

-Ετοίμασα λίστα για σούπερ μάρκετ

-Καθάρισα την κουζίνα μετά το φαγητό και έβαλα να πλύνει το πλυντήριο πιάτων

-Τακτοποίησα τα ψώνια που έφερε ο σύζυγος

Το απογευματάκι προχώρησα σε μια κατασκευή που ήθελα καιρό. Κοριτσομάνες, με χαρά σας παρουσιάζω τον πιο εύκολο τρόπο να τακτοποιήσετε τα κοκκαλάκια των κοριτσιών!

Για τα κλιπάκια, έκοψα χαρτάκια και τα "έκλεισα" επάνω τους ώστε να βλέπω ποια είναι ποια αμέσως χωρίς να ψάχνω. Αυτό το έχω κάνει από καιρό και πολύ το χαίρομαι.

Υπέροχα τα έφτιαξες! Μπράβο ραβτάκι! :)

Βρε Βάσια μαζί δεν ήμασταν όταν είδαμε την Αρετή;;;

Είχα πει τότε πως η Αρετή φαινόταν σα να πηγαίνει στο λύκειο και η Κική σα να το έχει μόλις τελειώσει:tongue::tongue::tongue:

Αρετή μου, Χρόνια Πολλά και καλά κοριτσάρα!!!:P Να έχεις στη ζωή σου ό,τι επιθυμείς!!!:P

Ολα καλά θα πάνε με τη μανούλα, ελπίζω να είσαι μια χαρά σήμερα!

ενώ εγώ τελειώνω την 6η δημ. φέτος!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Αρετή Χρόνια Πολλά κοριτσάκι μου. Να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη!

Καλωσόρισες Βάσω αλλά και στα υπόλοιπα κορίτσια που είτε εμφανίζονται είτε μας διαβάζουν ....

Διαφημίσεις

Αναστενάζει και σήμερα το πλυντήριο, αρχίζω με μπαλκόνια και μετά φύγαμε για βόλτα!

Δυστυχώς αύριο δεν θα μπορέσω να τα προλάβω όλα το πρωί (έχω ραντεβού ΠΑΠ στις 12) και ξεκλέβω σήμερα λίγο πρωινό χρόνο από τη βόλτα μας... Να περάσετε όλες όμορφα!

καλημερες σε ολες!!αρετη χρονια πολλα!!με υγεια!!χαρα να ζησει το νεο μελος!ιωσεις κ επεμβασεις περαστικα να ειναι..εμεις ειχαμε δυστυχως κ αλλο δυσαρεστο,δευτερη μου ξαδερφη μολις 21,την χτυπησε αμαξι κ ειναι κλινικα νεκρη..δεν το ηξερα το κοριτσι,αλλα δε λεει κατι:(σαν την υγεια τιποτα..στα δικα μας τωρα,πηγα το κλαψιαρικο μου σχολειο,γυρισα κ δεν εχω δουλειες,θα ασχοληθω με τη μπεμπα μου..η οποια με προβληματιζει,γιατι το μωρο εχει μεγαλη δυσκολια στο να γυρισει το κεφαλι του αριστερα,κ στον υπνο κ στον ξυπνιο..την βαζω στο πλαι με μαξιλαρκι σφηνα,καθεται 5 λεπτα κ αρχιζει το κλαμα!!την βαζω παιχνιδακια να κοιταει,τιποτα!επισης,παρατηρησα οτι το κεφαλι της ειναι στραβο..απο την μια ειναι πιο "φουσκωτο":confused:πρεπει να ψαξω σε τι ειδικοτητας γιατρο να απευθυνθουμε.

καλημερα κοριτσια μου!

χαθηκα κ να με συγχωρειτε που σας ανυσηχησα...

με την μαμα οπως τα ξερετε σημερα τελειωνει τις ακτινοβολιες της κ απο βδομαδα αναμενουμε εισαγωγη για νεο κυκλο χμθειων.

σημερα εκανα δωρο στον ευατο μου μια μερα αδεια (κ αυριο ρεπο) η αδεια μου,πολυτιμη που την φυλαω τις μερες που θα με χρειαζεται η μαμα... αλλα επρεπε να μαζεψω δυναμεις για μενα!

απ το πρωι εχω βαλει τουρμπο κ εχω κανει πολλες δουλειες σε λιγο τελειωνω κ φευγω. μερα αφιερωμενη σ εμενα κ σε σημαντικα πραγματα που εχω παραμελησει κ παλι.....

βρηκα λιγο διαθεση σημερα να σας γραψω,γιατι θυμαμαι αυτο το ομορφο συναισθημα πριν 4 χρονια, ηταν ενα ηλιολουστο πρωινο Σαββατο οπως σημερα κ ειχα πλακωθει στις δουλειες κ παρακαλουσα το αγορακι μου να βγει να το αγκαλιασω. εκεινο μου εκανε την χαρη κ σαν σημερα στις 21.15 το βραδυ ηρθε στον κοσμο.

το θυμαμαι κ συγκινουμαι τοσο πολυ, δεν θα αλλαζα απολυτως τιποτα απο εκεινη την μερα!

σημερα πηγε ολο χαρα στο σχολειο τα κερασματα του κ αυριο περιμενει με ακομα μεγαλυτερη χαρα το παρτυ του.

παιρνω δυναμη απο το χαμογελο του κ συνεχιζω..

σας ευχαριστω πολυ ολες που με σκεφτεστε υποσχομαι να ανασκουμπωθω κ να επανερθω ...

υ.γ κοριτσακια που με πηρατε τηλ ξερετε εσεις(!) θα μιλησουμε αυριο γιατι σημερα θα ειμαι στην τρεχαλα.

ΣΑς ΦΙΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

διαβασα μονο τα τελευταια ποστ

να ευχηθω στην Χαρα γοια το κοριτσακι της να ειναι παντα γερο κ τυχερο

ζοισκος κ εσυ γεννησες αν καταλαβα καλα διδυμα? να σου ζησουν!!!!!!

στην αρετουλα μας να τα εκατοστησεις κπαντα με υγεια κ πολυ ευτυχια για σενα κ οσους αγαπας. να πανε ολα καλα με την επεμβαση της μαμας σου ευχομαι.(θυμασια περσυ που ειμασταν στον ιδιο παιδοτοπο στα γεννεθλια του μικρου μου κ δεν σε ηξερα τοτε!...

κ δεν ειδα γκρρρ... εκει θα ειμαστε παλι αυριο!

πολλα εχω χασει ολες οι υπολοιπες ευχομαι να εισαστε καλα

α να ευχηθω καλο ταξιδι κ στην ιρενε μας που πανε σημερα να περασετε σουπερ τελεια!!!

κ μια ξεχωριστη καλημερα κ μια αγκαλια στην μανα μας φυσικα

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα!

Σημερα λιγο πιο χαλαρα τα πραγματα! Απο τη μια μου αρεσει πολυ που δουλευω αλλα απο την αλλη θα ηθελα να ειχα μερικες μερες μονο για την οικογενεια και τα παιδακια μου και να το παιξω χαρωπη νοικοκυρα :D:D.. Ο καθενας με τον πονο του :rolleyes:

Διαβασα οτι η Χαρα γεννησε, μπραβο, να ζησει και να παρει γρηγορα τα πανω της η μπουμπου και να παει σπιτακι της!

Περαστικα και σε ολα τα αρρωστους μεγαλους και μικροτερους.. Χαμος γινεται παλι.. Βρε Καλαμαρακι οστρακια ε?? Περαστικα!

Ραβτ τελεια οργανωμενα τα αξεσουαρ της μικρης.. Η δικη μου φετος δεν πιανει τα μαλλια της με τιποτα ομως :rolleyes::rolleyes: Μονο στεκες φοραει κι αυτες με το ζορι, τι να πω!

Αρετη χιλιοχρονη, my billy να χαιρεσαι το αντρακι σου και ολα να πανε καλα με τη μανουλα σου!

Δεν θυμαμαι τωρα αλλα, θα επανελθω :D

2Uuep2.pngI8Ayp2.png

καλημερα κοριτσια μου!

χαθηκα κ να με συγχωρειτε που σας ανυσηχησα...

με την μαμα οπως τα ξερετε σημερα τελειωνει τις ακτινοβολιες της κ απο βδομαδα αναμενουμε εισαγωγη για νεο κυκλο χμθειων.

σημερα εκανα δωρο στον ευατο μου μια μερα αδεια (κ αυριο ρεπο) η αδεια μου,πολυτιμη που την φυλαω τις μερες που θα με χρειαζεται η μαμα... αλλα επρεπε να μαζεψω δυναμεις για μενα!

απ το πρωι εχω βαλει τουρμπο κ εχω κανει πολλες δουλειες σε λιγο τελειωνω κ φευγω. μερα αφιερωμενη σ εμενα κ σε σημαντικα πραγματα που εχω παραμελησει κ παλι.....

βρηκα λιγο διαθεση σημερα να σας γραψω,γιατι θυμαμαι αυτο το ομορφο συναισθημα πριν 4 χρονια, ηταν ενα ηλιολουστο πρωινο Σαββατο οπως σημερα κ ειχα πλακωθει στις δουλειες κ παρακαλουσα το αγορακι μου να βγει να το αγκαλιασω. εκεινο μου εκανε την χαρη κ σαν σημερα στις 21.15 το βραδυ ηρθε στον κοσμο.

το θυμαμαι κ συγκινουμαι τοσο πολυ, δεν θα αλλαζα απολυτως τιποτα απο εκεινη την μερα!

σημερα πηγε ολο χαρα στο σχολειο τα κερασματα του κ αυριο περιμενει με ακομα μεγαλυτερη χαρα το παρτυ του.

παιρνω δυναμη απο το χαμογελο του κ συνεχιζω..

σας ευχαριστω πολυ ολες που με σκεφτεστε υποσχομαι να ανασκουμπωθω κ να επανερθω ...

υ.γ κοριτσακια που με πηρατε τηλ ξερετε εσεις(!) θα μιλησουμε αυριο γιατι σημερα θα ειμαι στην τρεχαλα.

ΣΑς ΦΙΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα μπιλακο ολα καλα απο κ περα με τη μαμα σου,χιλιοχρονο το αντρακι σου παντα γερο κ καλοτυχο,να πλυμμηριζει την ζωη σας μονο χαρες.

καλημερες σε ολες!!αρετη χρονια πολλα!!με υγεια!!χαρα να ζησει το νεο μελος!ιωσεις κ επεμβασεις περαστικα να ειναι..εμεις ειχαμε δυστυχως κ αλλο δυσαρεστο,δευτερη μου ξαδερφη μολις 21,την χτυπησε αμαξι κ ειναι κλινικα νεκρη..δεν το ηξερα το κοριτσι,αλλα δε λεει κατι:(σαν την υγεια τιποτα..στα δικα μας τωρα,πηγα το κλαψιαρικο μου σχολειο,γυρισα κ δεν εχω δουλειες,θα ασχοληθω με τη μπεμπα μου..η οποια με προβληματιζει,γιατι το μωρο εχει μεγαλη δυσκολια στο να γυρισει το κεφαλι του αριστερα,κ στον υπνο κ στον ξυπνιο..την βαζω στο πλαι με μαξιλαρκι σφηνα,καθεται 5 λεπτα κ αρχιζει το κλαμα!!την βαζω παιχνιδακια να κοιταει,τιποτα!επισης,παρατηρησα οτι το κεφαλι της ειναι στραβο..απο την μια ειναι πιο "φουσκωτο":confused:πρεπει να ψαξω σε τι ειδικοτητας γιατρο να απευθυνθουμε.

ΟΥΦ.. ευχομαι σ ενα θαυμα κ να συνελεθει το κοριτσι:-(:-(

για την μπουμπου σου δεν θελω να σε ανυσηχησω αλλα δεν μου αρεσει οπως το περιγραφεις...: ρωτα αμμεσα τον παιδιατρο σας να σε κατευθυνει ως προς την ειδικοτητα μην το αφηνεις ουτε στιγμη κατ εμε!!!!!

καλημερα μπιλακο ολα καλα απο κ περα με τη μαμα σου,χιλιοχρονο το αντρακι σου παντα γερο κ καλοτυχο,να πλυμμηριζει την ζωη σας μονο χαρες.

σ ευχαριστω ευα μου

σε διαβαζα αλλα αδυνατουσα να σχολιασω αυτο το πονεμενο (για αλλους λογους εγω) θεμα

χαιρομαι που τα βρηκατε!

φευγω.....φιλια

Αρετουλααααα!!!!ειχες γεννεθλια κ δεν ειπες τιποτα???να τα εκατοστησεις κοριτσακι μου να σε χαιρονται ολοι κ να τους χαιρεσαι...βασω κ βαγια καλως ηρθατε στην παρεα μας..στα δικα μου,η ψυχολογια συνεχιζει να ειναι στα πατωματα.το σπιτακι ενω εκανα εχθες ενα πολυ καλο μπαμ κ το εφτιαξα,σημερα πρεπει να ομολογησω οτι το ξαναθελει:confused::confused:....δεν αγχωνομαι ομως,εχω τα παιδακια μου σπιτι οποτε ολο κ κατι θα ξαναχαλασει:rolleyes:.για φαγητο θα κανω χοιρινο σαν τηγανια με πατατουλες...με εχει πιασει κ ο αυχενας οποτε περιορισμενα πραγματα για σημερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...