Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπερα κουκλες:D

γυρησα σπιτι πριν απο καμια ωρα και ειμαι κουδουνη ολη μερα να μηλαω:shock:

ο γιος μου εχει αφηνιασει και χοροπηδαει πανω στα ποδια μου με το βιβλιο που τραγουδαει τα τριγωνα καλαντα:cool:

ΧΑΡΑ να σου ζησει η κορουλα:D γερη και δυνατη να την παρεις στο σπιτι γρηγορα:D:D

η ΤΙΝΑ τι κανει :confused:

ΔΗΜΗΤΡΑ ευχομαι δυναμη στο father και ολα να πανε ανελπηστα τελεια :)

μενω καλαμαρια οταν κατεβεις παρε τηλ για καφε να ερθω κοσμος η κεντρο ;)

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΜΑΜΑ περαστηκα :)

ΡΕΝΑΤΑ περαστηκα στη μανουλα σου:)

το ΜΠΙΛΑΚΗ τι κανει? πως ειναι η μαμα της:confused: ελπηζω καλα :?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια θα μου πει καποια πως βαζετε αυτες τις λεζαντες η καθε μια για την ηλικια των παιδιων σας...???

καλος ηρθε Βαγια :D ειμαι η Μαρια

να σου ζησουν τα μωρακια:D

οφειλω να πω οτι η παρεα σας με γεμιζει ενεργεια, εχετε μια θετικη αυρα. Γι αυτο κι εγω ειπα επιτελους να βαψω το μαλλακι μου που υπεφερε τοσους μηνες. Εδω και 2 μηνες ελεγα να το βαψω και ολο το αφηνα τωρα το πηρα αποφαση και ειμαι ηδη βαμμενη.

Ειρηνη που την βρισκεις ολη αυτη την ενεργεια? Μεταδιδεις θετικη ενεργεια να σαι καλα. Δεν ξερω τη Χαρα αλλα της ευχομαι ολοψυχα να της ζησει, προφανως ειχε θεματακια στην εγκυμοσυνη? ολα καλα τωρα ετσι ν ακουμε ευχαριστα!

καλος ηρθες Ιωαννα:D

Μην λείψει η μάνα σας, αμέσως να σας πιάσει πολυλογία! Πα πα πα πα, σουσουράδες! :tongue::tongue:

Καλησπέρα σας!

Πόσο όμορφη μέρα η σημερινή? Εχουμε ήλιο, εδώ στην Αθήνα! :P

Και πόσο τρεχάτη μέρα είχα!!! Και πόσο ευχαριστα νιώθω γι αυτό.

Αρχικά, να σας πω τα υπέροχα νέα!

Η Χαρά μας γέννησε, μία μπουμπού, που παρά τις λίγες εβδομάδες, ήταν 1.150!!! Μαχήτρια με το "καλημέρα"!

Χθες λοιπόν, πριν γεννήσει, είχα υπολογίσει σήμερα να πάω στο νοσοκομείο να δω τη Χαρά μας και να τη στηρίξω λιγάκι. Αφού γέννησε όμως και όλα πήγαν καλά, δεν με είχε "ανάγκη". ;)

Πήγα λοιπόν το φιογκάκι σχολείο, αποθήκη χαρτικών, επέστρεψα σπίτι, άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο με ασπρόρουχα, μάζεψα τον νεροχύτη, αέρισα το σπίτι, έστρωσα κρεβάτια, έβαλα φακούλες να γίνονται {ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΑΨΑ :mrgreen::mrgreen:}, μάζεψα το σπιτάκι μου, βάφτηκα, ντύθηκα και έφυγα για καφεδάκι με το 4uδακι μας.

Κούκλα έχει γίνει το κορίτσι μας, έχει ομορφύνει πολύ από το καλοκαίρι που είχα να τη δω, ντυμένο, βαμμένο.. εύγε! ;)

Ήπιαμε τα καφεδάκια μας, είπαμε τα δικά μας και χωρίσαμε.

Στην επιστροφή, αγόρασα υπέροχα essie βερνίκια και γύρισα σπιτάκι μου.

Ολοκλήρωσα τις φακές, ετοίμασα ακόμα ένα πλυντήριο {για την νύχτα, μήπως γλυτώσουμε λίγο ρεύμα :rolleyes: } και έφυγα για να πάρω το φιογκάκι μου.

Τώρα σπιτάκι, διάβασμα αγγλικών και ξεκούραση! ;)

Σας γλυκοφιλώ όλες!

Υ.Γ. Ενα από τα νέα βερνίκια που πήρα, για όσες δεν έχει face, για να παιρνουν ιδέες για τα νυχάκια τους

pol_pl_Essie-midnight-cami-nr-697-2453_1_zps4c682477.jpg

αγπημενο χρωμμα:) αλλα φετος η κακουργα η αδερφη μου δεν το πηρε:rolleyes:

συνγχαριτηρια στο φιογκακη:D

Γεια σας κοριτσια μου..τι κανετε?

Χαρα μου να σας ζησει το κοριτσακι σας να ειναι γερο και καλοτυχο..καλη λοχεια να εχεις..

Μιρτουλα περαστικα σου..

Χρυσα πως ειναι ο μικρος?ελπιζω να μην ανεβασει πυρετο..περαστικουλια..

Βασια περαστικα στο κοριτσακι σου..

Ρενατα μπραβο για τα καλα νεα για την μανουλα σου..

Δεν θυμαμαι αλλα,η κουραση μου ειναι απιστευτη και εχω και εναν φοβερο πονοκεφαλο..σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες για την μαμα μου,τελικα λογω ελλειψης υλικων απο το νοσοκομειο(ω ναι!!) δεν θα γινει η επεμβαση αυριο.θα μας ειδοποιησουν..μεγαλη ταλαιπωρια και παρατεινεται και η αγωνια..σημερα εκανε τις εξετασεις και βλεπουμε..εκανα το μπανακι μου,λουστηκα και σε λιγο παω για υπνο αφου παρω ενα ακομα ντεπον..καλο βραδυ κοριτσια..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια.ειμαι η βασω η αδερφη της αρετης........σας διαβαζω εδω και ενα χρονο(ασχετα που δεν γραφω)...μου κολλησε το ''''μικροβιο''''' η αδερφη .μπηκα να σας πω ενα μυστικο....η αρετη εχει γενεθλια σημερα....δεν το ειπε για να αποφυγει το κερασμα....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ........κλεινει τα τα τα τα τα 37....................:shock::shock::shock:(το ειπα).......καλο βραδυ σε ολες κοριτσια.:D:D:D:D:D:D:D

καλησπερα κοριτσια.ειμαι η βασω η αδερφη της αρετης........σας διαβαζω εδω και ενα χρονο(ασχετα που δεν γραφω)...μου κολλησε το ''''μικροβιο''''' η αδερφη .μπηκα να σας πω ενα μυστικο....η αρετη εχει γενεθλια σημερα....δεν το ειπε για να αποφυγει το κερασμα....ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΔΕΡΦΟΥΛΑ........κλεινει τα τα τα τα τα 37....................:shock::shock::shock:(το ειπα).......καλο βραδυ σε ολες κοριτσια.:D:D:D:D:D:D:D

Βασω καλως ηρθες στην παρεα μας!!!!!

Αρετη ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά και ζεστά σου λόγια!:D:D ΠΟΛΥ! Μου έφτιαξες τα κέφια!!!!

Μπράβο για το μαλλάκι!

Οπως λέω πάντα, και σας πρήζω :mrgreen:, το κουφαράκι μας το καημένο, μόνο εμείς μπορούμε να το βοηθήσουμε... να το προσέξουμε και καλό είναι να το κάνουμε, κορίτσι μου. Αν νιώθουμε εμείς καλά, σίγουρα αυτό θα βγαίνει, θα το προσέχουν οι γύρω μας και σίγουρα θα έχουμε πολλά περισσότερα κέφια για να "προσέξουμε" και τους δικούς μας, που στηρίζονται πάνω μας.

Πες μου τώρα, δεν νιώθεις υπέροχα? ;)

Λοιπον το μαλλακι μου βγηκε μια χαρα και μονο που δεν βλεπω τ ασπρα νιωθω παλι παιδι!!!!

Εμεις εχτες αφου ξυπνησε ο πασας μου πηγαμε στο σουπερ να παρουμε πιατακια, ποτηρακια, πηρουνακια και κατι αλλα πραγματα γιατι ερχονται τα γεννεθλια του μικρου. δυστυχως δεν βρηκα αυτα που ηθελα αλλα δεν πηγα αλλου να τα βρω γιατι ειχαμε κουπονια για το σουπερ οποτε αφου δεν εχω πληρωθει συμβιβαστηκαμε σε αυτα! Μετα ειλικρινα δεν εκανα δουλιτσες, φαγητο θα φερει ή η μαμα ή η πεθερα οποτε ημουν χαλαρη!!

Διαφημίσεις

καλημερα καλες μου φιλες!!

σημερα ηλιακος κ παγωνια στις Σερρες! ελβετια !

ο μικρος στον Παιδικο κ η μικρη στην πεθερα μου που θα την παει στην εκκλησια!

χθες παλι τεμπελιασα!

ειχε μεινει πολυ φαγητο κ δεν μαγειρεψα...

μου εδωσε η πεθερα μου μπαμιες κ εφαγα γιατι τις λατρευω ,ειχα χρονια να φαω..ο συζυγος τις σιχαινεται...κ οι απο εκει -ανηψια μου- δεν τις τρωνε οποτε μαλλον εφαγα εγω κ η πεθερα μονο....

ομορφα κ χαλαρα !!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Αρετή χιλιόχρονη και καλόχρονη!!!!!

Το ξέρεις πως υπάρχει Αρτέμης Μάτσας στην οικογένεια σας έτσι; Αν όχι, μάθε το τώρα, χαχαχα!

Βάσω-Αρτέμη, καλώς ήρθες! Μου έφτιαξες το πρωινό πραγματικά! Να χαίρεσαι την αδερφούλα σου!

Σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο τράκαρα στις 9.30 το πρωί.... Σαν εχθές μου φαίνεται.....Παναγίτσα μου να προσέχεις όλους τους ανθρώπους!

Σήμερα ήρθε ο πεθερός πρωί πρωί για την μεγάλη που δεν έχει σχολείο. Πήγα για ψωμί, μετά την μικρή παιδικό και δουλειά...

Έβαλα στο νερό γίγαντες για να μαγειρέψω το βράδυ και άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο....έχω ρουτινιάσει τόσο....

καλημερα κ απο μενα!

ζητημα να εχω κοιμηθει 2 ωρες, η δε μικρη δεν πρεπει να εχει κοιμηθει καθολου, τι να πω...

αφου εγινε ετσι η κατασταση το εκμεταλευτηκα κ εφτιαξα πρωι πρωι μακαρονια με κιμα για ολους κ ψωμι. μετα εφτιαξα καφεδες-γαλα-χυμους, εστρωσα κρεβατια κ τωρα περιμενω λιγο να βαλω την μικρη για υπνο κ να παω να κανω μπανιο (εχτες δεν εκανα η μικρη αργησε πολυ να κοιμηθει κ ολο εκλαιγε.....Μην με ρωτησετε τι ειχε....δεν εχω ιδεα!)

τι να πρωτοσχολιασω!

χαρα να σου ζησει το κοριτσακι σου! να το καμαρωνετε κ να σας κανει περηφανους γονεις! αντε θα εχει κ 2 μεγαλους αδελφους να την προσεχουν!!!

ζοισκος γεννησες κ εσυ? διδυμα ειχες? ολα καλα θα πανε! να σου ζησουν τα παιδακια σου!!!να τα καμαρωνεις!

αρετη μου το εχασα για την επεμβαση, σημερα ηταν να γινει? αθανατη ελληνικη δημοσια υγεια!!!! με το καλο κ περαστηκα! πολυχρονη να εισαι να τα εκατοστησεις κ να σε χαιρονται ολοι!

βασω καλωςορισες!!! πολυ γλυκο αυτο που εκανες για την αδελφουλα σου!!!:D

ειρηνη συγχαρητηρια κ παλι στο φιογκακι!

περιτο να σου πω το τι εβαλα στο πλυντηριο πιατων!!! τα φιλτρα του απορροφητηρα, το στραγγιχτηρι κ τον δισκο του, την θηκη για τις κουταλες (ειναι σαν 2 μεγαλα ποτηρια που μπαινει το ενα μεσα στο αλλο κ ειναι δυσκολο να καθαριστει), το μικρο μιξερακι, τον αποχυμωτη,την καθημερινη μας κανατα που πινουμε νερο, κ αλλα που σιγουρα ξεχναω... λαμψαν χωρις κοπο!!! thank you so much!!!!!!:D:D:D:D:D

4uδακι καφεδακι με ειρηνη!!!! μπραβο! κριμα που δεν εχω fb να σε δω, εχω ακουσει κ αλλες κοπελες να λενε ποσο ομορφη εισαι κ μου εχει δημιουργηθει περιεργια!!!:D

λιλομαμα ψαχνω δυτικα προαστια, θελω να κανω ανταυγειες κ κουρεμα! τα χερακια καλυτερα?

ευακι ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα κ το θεμα της μικρης σου να μην ειναι σοβαρο!

σας φιλω παω να βαλω το ξενυχτακι για υπνο κ να κανω το μπανακι μου!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...