Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ' date=' το καπάκι της AMC που λές εφαρμόζει σε όλες τις κατσαρόλες και πόσο περίπου κοστίζει?, εμενα μου είχε κάνει δώρο η πεθερά μου μία χύτρα της τεφαλ την χρησιμοποίησα πριν απο καμμία 10αρια χρόνια 2 φορές όπου την μια μου κόλησε η φασολάδα και της την έδωσα πίσω, τώρα σκέφτομαι να πάρω για εξοικονόμιση χρόνου και ρεύματος, γιατί με την κλασσική κατσαρόλα θέλω κανένα τρίωρο να κάνω φασολάδα!!

.[/quote']

Δεν ξέρω πόσο κάνει τώρα αλλά εγώ το είχα αγοράσει μαζί με την κατσαρόλα του με γραμμάτια!!!! (όχι δεν είμαι και τόσο γριέτζω) 80.000 δρχ λίγο πριν το ευρώ!

Έχει 2 καπάκια, 1 για μεγάλη διάμετρο κατσαρόλας (το δικό μου) και 1 για τις μικρότερες.

Ο σύζυγος είχε προίκα την υπόλοιπη σειρά από κατσαρόλες και έτσι ήρθε και έδεσε, μπορώ να το χρησιμοποιώ σε περισσότερες!

Φασολάδα σε 10'!!!! Απίστευτη οικονομία ρεύματος επειδή μόλις αρχίσει να δουλεύει η βαλβίδα δηλ.στο λεπτό κυριολεκτικά κατεβάζεις την θερμοκρασία στο 2-3 (από το 9) για σούπες και όσπρια και στο 1 για κιμά, κρέατα και λαχανικά.

Οι κατσαρόλες έχουν πολύ χοντρό πάτο,μαγειρεύουν χωρίς προσθήκη νερού στον μισό χρόνο από την κοινή κατσαρόλα, γι' αυτό είναι τσιμπημένη η τιμή τους.

Σ' ευχαριστώ! Πήγαμε πολύ καλά, αυτό το διάστημα.

Γράψανε κι άλλα διαγωνίσματα... ένα απροειδοποίητο στην Μελέτη, πήραμε Α και ένα ακομα στα Μαθηματικά, πάλι απροειδοποίητο που πήρε Α με ερωτηματικό. ;)

Υ.Γ. Μετέφερα στη Χαρά, τις ευχές από την κάθε μία σας!

Μπράβο στον φιόγκο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έτοιμο και το φαγητό μας για αύριο...

σπανακόρυζο!

d953c493-8ae5-45b2-9651-8b9f17ca52d5_zps22e90a67.jpg

Πάω για δουλίτσα τώρα γιατί σήμερα σχόλασα στις 5.00 και αλίμονο! δεν πρόλαβα να τελειώσω κάποια πράγματα, τα κάνω τώρα από τον υπολογιστή με απομακρυσμένη σύνδεση...

Καληνύχτα!

Χαρά μου σε περίπτωση που μας διαβάζεις .... Οι καλύτερες ευχές μου για το νέο μέλος! Εύχομαι υγεία και ευτυχία στο κοριτσάκι σας!

Το πρωινό ήταν γεμάτο. Λίγες δουλειές το πρωί και στη συνέχεια καφέ με την Ειρήνη :) Μετά μια βόλτα στα μαγαζιά (φάτε μάτια ψάρια :) ) και λίγο πριν επιστρέψω σπίτι, συνάντηση με φίλη για μπύρα αυτή τη φορά :) :) :)

Γύρισα σπίτι και ίσα που πρόλαβα να μαγειρέψω και πήγα να πάρω το παιδί!

Καλησπέρα κορίτσια' date=' κατάφερα επιτέλους να βρώ χρόνο να σας γράψω, η κόρη μου εδώ και 2 εβδομάδες έχει βήχα και μύξες, το παλεύουμε με σιρόπια και ορό, ευτυχώς δεν μας έκανε πυρετό και την έβγαζα βολτούλα όποτε είχε ήλιο.

[b']Χαρά25[/b], να σας ζήσει η κορούλα σας, όλα καλά θα πάνε και γρήγορα θα την πάρετε σπίτι σας, την προωρότητα μην την φοβάσαι, εμένα η κόρη μου γεννήθηκε κάτω απο κιλό και είναι μία χαρά.

Ειρήνη, συγχαρητήρια στο φιογκάκι για τους βαθμούς του, πάντα τέτοια. Πολύ χάρηκα την βόλτα σας και τις αγορές σου, καλή ξεκούραση τώρα.

Καλαμαράκι, περαστικά στην μικρή σου, απο τις παιδικές αρρώστιες θυμάμαι έντονα την οστρακιά γιατι είχα βγάλει σπιθουράκια στο πιγούνι και δεν μου άρεσε!!! Υπομονή με τα δόντια σου, βάζοντας τις γέφυρες τελειώνεις?

mamavasia περαστικά στην μικρή σου, τουλάχιστον χάρηκε σήμερα στο σπίτι.

Χρύσα81, ελπίζω του μικρού σου να είναι περαστικό και να μην κάνει πυρετό.

Renata-ch, μπράβο για την μαμά σου!

mumsofia, ελπίζω να είσαι καλύτερα, εν ανάγκη κάνε μία βολτίτσα στον ήλιο να χαλαρώσεις λίγο, μην πιέζεσαι, δυστηχώς η δουλειά δεν τελειώνει.

ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ, το καπάκι της AMC που λές εφαρμόζει σε όλες τις κατσαρόλες και πόσο περίπου κοστίζει?, εμενα μου είχε κάνει δώρο η πεθερά μου μία χύτρα της τεφαλ την χρησιμοποίησα πριν απο καμμία 10αρια χρόνια 2 φορές όπου την μια μου κόλησε η φασολάδα και της την έδωσα πίσω, τώρα σκέφτομαι να πάρω για εξοικονόμιση χρόνου και ρεύματος, γιατί με την κλασσική κατσαρόλα θέλω κανένα τρίωρο να κάνω φασολάδα!!

mamakonstantinou, χαίρομαι που είσαι καλύτερα, σήμερα έκανε τέλειο καιρό και καλά έκανες και βγήκες.

Υοτου, για μαλλιά ψάχνεις σε συγκεκριμένες περιοχές? με γειά ο πίνακας.

Ευα3, εύχομαι να πάνε όλα καλά για τα θέματα που σε απασχολούν.

Δομνίνα, το ίδιο δρομολόγιο κάνουμε, και εγώ Κολωνάκι δουλεύω, μάλιστα το ένα γραφείο και πολύ κοντά στον Ευαγγελισμό, τώρα το περιστατικό που περιεγράψες όντως αηδιαστικό, υπάρχουν νέα παιδιά αλλά κια μεγάλοι που δεν ξέρουν τι θα πει σεβασμός!!

Mirtoula, περαστικά και σε σένα, αύριο θα ξεκουραστείς.

4u, ωραίο ιδέα το ψαράκι, θα κάνω την Παρασκευή.

Να καλοσορίσω τα καινούργια κορίτσια!! Καλή συνέχεια σε όλες.

Ρε φιλενάδα!!!! πραγματικά δλδ πως το έκανες αυτό? κρατάς σημειώσεις όσο μας διαβάζεις???? :shock: Τα συγχαρητήριά μου :D

Έτοιμο και το φαγητό μας για αύριο...

σπανακόρυζο!

027831d5-786e-43ac-be73-fd6df1664363_zps52e38eed.jpg

Πάω για δουλίτσα τώρα γιατί σήμερα σχόλασα στις 5.00 και αλίμονο! δεν πρόλαβα να τελειώσω κάποια πράγματα, τα κάνω τώρα από τον υπολογιστή με απομακρυσμένη σύνδεση...

Καληνύχτα!

σαν να με διαβάζω πριν απο μερικά χρόνια.... :cool:

τώρα απλά άλλη ζωή!....

Διαφημίσεις

Ειρήνη, το μόνο που άλλαξα είναι ότι μάκρυνα ελάχιστα χιλιοστά τα φρύδια μου ;) Τώρα με είδες κανονικά βαμμένη ενώ το καλοκαίρι μπορώ να ανεχτώ ελάχιστα πράγματα στο πρόσωπό μου!!!!

Κων/μαμα καλά τα είπες για το πρόσωπο αλλά για το σώμα - ύψος - κορμοστασιά κουβέντα??????????????? και θες να πέσει παραδάκι???????????? τυχερή θα είσαι αν δεν σε τιμωρήσω!!!!

Μπιλόνι κοίτα να απαντήσεις στο τηλ. έως αύριο πρωί διαφορετικά θα βγάλω Silver Alert!

Καληνύχτα κοριτσάκια .... πάω να δω κανα 30' ταινία!!!! ναι ναι δεν αντεχουμε περισσότερο και βλέπουμε με δόσεις!!! :) :) :)

Χαρά, να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!Οι προσευχές μου μαζί σας!και εγώ γέννησα 2 αγοράκια πρόωρα αλλά το παλεύουν...:(:( Ας είναι όλα τα παιδάκια γερά, Παναγία μου...

Σας διαβάζω και μου δίνετε δύναμη!

Ευχαριστώ πολύ, Ειρήνη, για το ενδιαφέρον και την υποστήριξη!!:D:D:D

Χαρά μου να ζήσει το μπεμπέ και απο εδώ!!!!

Δήμητρα το έχω κομμένο πλέον και όποτε μου την βιδώσει και αφού κοιμηθούν παιδιά μπορεί να βγώ και να κάνω ένα στριφτό στην βεράντα (του άντρα)....δεν ξανααγοράζω πακέτο .....το πορτοφόλι μένει γεμάτο, μεγάλη διαφορά!!!!

Εύα για μένα ο αρτοπαρασκευαστής είναι περιττός όταν υπάρχουν τόσες συνταγές για κανονικό φούρνισμα ψωμιού....θέλω να πω μήπως να το ξανασκεφτείς σαν περιττό έξοδο αφού μπορείς και με άλλον τρόπο πιο εύκολο να ψήσεις ψωμάκι????

Το παιδί είναι καλύτερα σήμερα.....το μεσημέρι ρίξαμε κάτι τρελούς ύπνους και οι 3....τα ρούχα μου στέγνωσαν όλα...δεν έχω άπλυτα!!!

Αύριο θα έρθει η πεθερά να τα κρατήσει τα παιδιά γιατί έχω εξωτερικές δουλειές απο το πρωί!!!

Διαφημίσεις

Ειρήνη, το μόνο που άλλαξα είναι ότι μάκρυνα ελάχιστα χιλιοστά τα φρύδια μου ;) Τώρα με είδες κανονικά βαμμένη ενώ το καλοκαίρι μπορώ να ανεχτώ ελάχιστα πράγματα στο πρόσωπό μου!!!!

Κων/μαμα καλά τα είπες για το πρόσωπο αλλά για το σώμα - ύψος - κορμοστασιά κουβέντα??????????????? και θες να πέσει παραδάκι???????????? τυχερή θα είσαι αν δεν σε τιμωρήσω!!!!

xaxaxa!!!!!!Βρε συ δεν προλαβα να δω το υπολοιπο....με τυφλωσε η ομορφια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου τα νεα μας:

σηκωθηκαμε το απογευματακι εβαλα αλλα 2 πλυντηρια τα απλωσα,μαγειρεψα φακες,και συμμαζεψα λιγο το σπιτι (γινεται της τρελης...),επλυνα κατι λιγα πιατικα που ειχαν μαζευτει,αλλακα σακουλα στην σκουπα.

Αυτα τα ολιγα....αυριο η συνεχεια.....κοινως:Συνεχιζεται!!!!!!

Κοριτσακια μου τα νεα μας:

σηκωθηκαμε το απογευματακι εβαλα αλλα 2 πλυντηρια τα απλωσα,μαγειρεψα φακες,και συμμαζεψα λιγο το σπιτι (γινεται της τρελης...),επλυνα κατι λιγα πιατικα που ειχαν μαζευτει,αλλακα σακουλα στην σκουπα.

Αυτα τα ολιγα....αυριο η συνεχεια.....κοινως:Συνεχιζεται!!!!!!

Κοριτσια θα μου πει καποια πως βαζετε αυτες τις λεζαντες η καθε μια για την ηλικια των παιδιων σας...???

Σε ευχαριστώ Ειρήνη μου για το ενδιαφέρον' date=' τα χέρια μου είναι πολύ καλύτερα, ακόμη είναι ερεθισμένα και ανοίγουν σε 2-3 σημεία αλλά μετά απο 3 μήνες μπορώ να πώ οτι είμαι καλά.

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά για τους βαθμούς του!!

Καλό απόγευμα να έχουμε![/quote']

Γεια σου lila's mom μπορεις να μου πειςπως εβαλες την λεζαντα που βγαινει κατω απο ταμνμτ σου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...