Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι επαθες συνονοματη?αν θες στειλε πμ.ειμαι ολο αυτιααααα!!!!να βοηθαμε τουλαχιστον η μια την αλλη να ξαλαφρωνουμε...μην μαζευοντε πολλα..

Ευτυχως δεν εινια κατι σοβαρο υγειας.

Λιγο η δουλεια, λιγο τα οικονομικα, λιγο κατι νεα εξοδα που προεκυψαν, και ενα θεματακι της μικρης που θα ξερω αυριο αν ειναι σοβαρο.... Ε μαζευτηκαν....

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Λιγο η δουλεια, λιγο τα οικονομικα, λιγο κατι νεα εξοδα που προεκυψαν, και ενα θεματακι της μικρης που θα ξερω αυριο αν ειναι σοβαρο.... Ε μαζευτηκαν....

Όλα καλά γλυκιά μου!

Καλησπερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε???

Εγω ειμαι πολυ καλυτερα απο χθες,οχι τελεια,αλλα πολυ-πολυ καλυτερα!!!Επιτελους γιατι δεν την παλευω καθολου οταν νιωθω ετσι....

Σηκωθηκαμε το πρωι,εφτιαξα πρωινα,ντυθηκαμε και φυγαμε,πηγαμε βιβλιοθηκη και δωσαμε τα βιβλια που ειχαμε παρει,περασαμε απο σμ,πηρα σταφιδες για τον μικρο και τις κατασπαραξε...και πηγαμε παιδικη χαρα,κι οπως παιζαμε μπαινει μια κοπελα που μου φαινοταν γνωστη και τελικα συνειδητοποιησα οτι δουλευει μαζι πριν 5 χρονια....:shock:Πως περνανε τα χρονια και πως αλλαζουμε...πιασαμε την κουβεντα και εμαθα πααααααααααααααααρα πολλα νεα!!!!

Γυρισαμε και φαγαμε,εβαλα τον μικρο για υπνο και εγω πλακωθηκα στα πλυντηρια,να εκμεταλευτω τον καιρο...

Ξεχασα να σας πω οτι στην παιδικη χαρα συναντησα μια μαμα που συναντιομαστε εκει συνεχεια και κανουμε παρεα οσο τα πιτσιρικια μας οργιαζουν,ειχα να την δω απο τον Δεκεμβρη που ηταν ετοιμογεννη...και την ειδα σημερα με το μικρακι της που το ειχε στο μαρσιπο,βεβαια της ειπα να μην με πλησιασει μη τους κολλησω αλλα βρε κοριτσια ηταν τοσο μικρακι....μια σταλιτσα.....Ζηλευωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χαρα μου να σου ζησει κοριτσακι μου!!!!!!Γερη,δυνατη και καλοτυχη να ειναι η πριγκιπισσα σου!!!!!!!

Χρυσα μου περαστικα...ελπιζω να περασει γρηγορα....Σ'ευχαριστω για τα παξιμαδια!

Ρενατα μου ποσο μα ποσο χαιρομαι που σε βρισκω εδω!!!!Να μας γραφεις συχνοτερα!!!!!

Αφροδιτη μου και εγω αγκαλια με την ενυδατικη ειμαι.....

Γιωτακι οντως ειναι απιστευτα βολικα τα κολαν!Παιδι μου εισαι καλα που δεν φοραγες τοσο καιρο?????Αν δεν τα βαλεις εσυ που εχεις κορμαρα,ποια θα τα βαλει?????????

Ειρηνακη ζηλευω για το καφεδακι με την 4u μας!!!Και ναι, και εγω που την συναντησα απο κοντα,εχει απιστευτο προσωπο!!!(4u δεν τα λεω ετσι τυχαια αυτα...εχω κατι εξοδακια τωρα τελευταια:tongue:)

Δεν θυμαμαι κατι αλλο:rolleyes:

Διαφημίσεις

Γεια σας καλες μου φιλες...

Εγω την πεφτω τωρα κ τα πα'ιδια κοιμουνται!

χαρα να σου ζησει η κορακλα! Ελπιζω να ειναι καλα!

Με αυτα που ακουω ψη-ψηνομαι για 3o!

Ευχαριστω για τις ευχες σας για τον μπαμπακα μου!πραγματικα!

ειρηνη κ 4u τι να πω για την "γουνα" σας? Τσ τσ τς τς.....

Μια παρεα ειμαστε.δεν επρεπε να με φωναξετε κ μενα? Τσουπ τσουπ θα ερχομουν με το ιδιωτικο τζετ μου.... Τοφτιαξες τελικα στην ταρατσα σου το ελικοδρομιο 4u?

etoiled με εντυπωσιασες κοπελια με την ιστιοπλοοια! Εισαι κ στο "χωριο" μου την θεσ/νικη! Μηπως μενεις κοντα στο ναυτικο ομιλο? Εγω δυτικα! Νεαπολιτισσα κ απο τους δυο γονεις!

μαμαβασια περαστικα στην κοπελιτσα σου! Δεν εχασε μαθημα ,χαλαρα! Η μικρη 'η η μεγαλη?

Ηθελα εδω κ καιρο να σε ρωτησω, τι εγινε με το καπνισμα?τελικα το κοψες?

μομσοφια ο μικρος θελει παρεα? Μα δεν εχεις τρια αγορια? Κανω λαθος? Μπορεις φυσικσ να κανεις κι ενα τεταρτο!

Θελω κι εγω εκδρομη.......

Την καθ.δευτερα?ισως?

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

οφειλω να πω οτι η παρεα σας με γεμιζει ενεργεια, εχετε μια θετικη αυρα. Γι αυτο κι εγω ειπα επιτελους να βαψω το μαλλακι μου που υπεφερε τοσους μηνες. Εδω και 2 μηνες ελεγα να το βαψω και ολο το αφηνα τωρα το πηρα αποφαση και ειμαι ηδη βαμμενη.

Ειρηνη που την βρισκεις ολη αυτη την ενεργεια? Μεταδιδεις θετικη ενεργεια να σαι καλα. Δεν ξερω τη Χαρα αλλα της ευχομαι ολοψυχα να της ζησει, προφανως ειχε θεματακια στην εγκυμοσυνη? ολα καλα τωρα ετσι ν ακουμε ευχαριστα!

Φοβερό είναι! Αν είναι το after school boy blazer το έχω κι εγώ!

Όταν μιλήσεις με την Χαρά μετέφερε τις ευχές μου! Να είναι πάντα γερό το μωρό τους!

Υ.Γ. Ζηλεύω για καφεδάκι!!!!Θέλω κι εγώ ;)

Είναι το Midnight Cami, ματάκια μου! :P

Υ.Γ. Θα τις μεταφέρω απ' όλες!

Μια μια, σε όλες θα πάρω χύτρα.....

Υ.Γ. Ευχαριστώ για την βοήθεια, ελπίζω να μην ξαναβάλω φώτος ''γαιδούρια''!

Αντε βρε παιδί μου! :tongue:

ΥΓ. Εγώ πάντως, νωρίς το πρωί τις είχα δει και με.. ξελίγωσαν! :shock: Και το σάντουϊτς και τα χορταράκια!

Κοριτσακια

Εχετε γραψει τοοοσα πολλα που εχω μεινει πισω...

Με απασχολουν πολλα τις τελευταιες μερες ...Δυστυχως οχι ευχαριστα...Και ειμαι μπερδεμενη και πρεπει να παρω αποφασεις.... εχω και δουλιτσα στο γραφειο και τρεχω..... Δεν ειμαι στα καλυτερα μου ομολογω σημερα...

Ελπίζω, να νιώσεις σύντομα καλύτερα και να δεις τα πράγματα πιο "απλά". Ξέρω πως καθόλου εύκολο δεν είναι αλλά εγώ στο εύχομαι από την καρδιά μου. :P

ειρηνη κ 4u τι να πω για την "γουνα" σας? Τσ τσ τς τς.....

Μια παρεα ειμαστε.δεν επρεπε να με φωναξετε κ μενα? Τσουπ τσουπ θα ερχομουν με το ιδιωτικο τζετ μου.... Τοφτιαξες τελικα στην ταρατσα σου το ελικοδρομιο 4u?

:lol::lol::lol:

Υ.Γ. Περαστικά και αγύριστα, στον μπαμπάκα σου!

777885dugw57gt25.gif

Ευα ,ελπίζω αυριο να μας πεις καλά νεα για την μικρη και να ειναι καλά τα κεφια σου.Φανταζομαι πως ειναι και το πλέονν σημαντικο ,σε ολα τα υπολοιπα θα την βρεις την ακρη,απλά ,ξερω,ειναι καποιες φορες που συσσωρευονται τα προβλήματα και ξεχυλίζει το ποτηρι.

Γιωτα ,μεγεια τα κολαν και τον πινακα βεβαιως!

Ιρενε ,καλα να περασετε,να ξεκουραστειτε και να το απολαύσετε.!

Δημητρα καλή επιτυχια να εχει και αυτη η θεραπεια στο μπαμπα σου!

Να ευχηθω και από εδω για το κοριτσακι της Χαρας ,ν αειναι γερο και καλότυχο και συντομα να ερθει η ωρα που θα την παρει στο σπίτι τους.

Μαζεψα την κουζινα,καθαρισα ξανα,πάγκους και λοιπά και εβαλα πλυντηριο,ξεσκονισα ελαφρα σαλονι και τραπεζαρια ,απλωσα το πρωινο πλυντηριο με τα μπουφαν και τωρα που ο μικρος διαβαζει πηγαινοερχομαι.

Καλό απόγευμα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα κορίτσια, κατάφερα επιτέλους να βρώ χρόνο να σας γράψω, η κόρη μου εδώ και 2 εβδομάδες έχει βήχα και μύξες, το παλεύουμε με σιρόπια και ορό, ευτυχώς δεν μας έκανε πυρετό και την έβγαζα βολτούλα όποτε είχε ήλιο.

Χαρά25, να σας ζήσει η κορούλα σας, όλα καλά θα πάνε και γρήγορα θα την πάρετε σπίτι σας, την προωρότητα μην την φοβάσαι, εμένα η κόρη μου γεννήθηκε κάτω απο κιλό και είναι μία χαρά.

Ειρήνη, συγχαρητήρια στο φιογκάκι για τους βαθμούς του, πάντα τέτοια. Πολύ χάρηκα την βόλτα σας και τις αγορές σου, καλή ξεκούραση τώρα.

Καλαμαράκι, περαστικά στην μικρή σου, απο τις παιδικές αρρώστιες θυμάμαι έντονα την οστρακιά γιατι είχα βγάλει σπιθουράκια στο πιγούνι και δεν μου άρεσε!!! Υπομονή με τα δόντια σου, βάζοντας τις γέφυρες τελειώνεις?

mamavasia περαστικά στην μικρή σου, τουλάχιστον χάρηκε σήμερα στο σπίτι.

Χρύσα81, ελπίζω του μικρού σου να είναι περαστικό και να μην κάνει πυρετό.

Renata-ch, μπράβο για την μαμά σου!

mumsofia, ελπίζω να είσαι καλύτερα, εν ανάγκη κάνε μία βολτίτσα στον ήλιο να χαλαρώσεις λίγο, μην πιέζεσαι, δυστηχώς η δουλειά δεν τελειώνει.

ΑΦΡΟΔΙΤΑΚΙ, το καπάκι της AMC που λές εφαρμόζει σε όλες τις κατσαρόλες και πόσο περίπου κοστίζει?, εμενα μου είχε κάνει δώρο η πεθερά μου μία χύτρα της τεφαλ την χρησιμοποίησα πριν απο καμμία 10αρια χρόνια 2 φορές όπου την μια μου κόλησε η φασολάδα και της την έδωσα πίσω, τώρα σκέφτομαι να πάρω για εξοικονόμιση χρόνου και ρεύματος, γιατί με την κλασσική κατσαρόλα θέλω κανένα τρίωρο να κάνω φασολάδα!!

mamakonstantinou, χαίρομαι που είσαι καλύτερα, σήμερα έκανε τέλειο καιρό και καλά έκανες και βγήκες.

Υοτου, για μαλλιά ψάχνεις σε συγκεκριμένες περιοχές? με γειά ο πίνακας.

Ευα3, εύχομαι να πάνε όλα καλά για τα θέματα που σε απασχολούν.

Δομνίνα, το ίδιο δρομολόγιο κάνουμε, και εγώ Κολωνάκι δουλεύω, μάλιστα το ένα γραφείο και πολύ κοντά στον Ευαγγελισμό, τώρα το περιστατικό που περιεγράψες όντως αηδιαστικό, υπάρχουν νέα παιδιά αλλά κια μεγάλοι που δεν ξέρουν τι θα πει σεβασμός!!

Mirtoula, περαστικά και σε σένα, αύριο θα ξεκουραστείς.

4u, ωραίο ιδέα το ψαράκι, θα κάνω την Παρασκευή.

Να καλοσορίσω τα καινούργια κορίτσια!! Καλή συνέχεια σε όλες.

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

οφειλω να πω οτι η παρεα σας με γεμιζει ενεργεια, εχετε μια θετικη αυρα. Γι αυτο κι εγω ειπα επιτελους να βαψω το μαλλακι μου που υπεφερε τοσους μηνες. Εδω και 2 μηνες ελεγα να το βαψω και ολο το αφηνα τωρα το πηρα αποφαση και ειμαι ηδη βαμμενη.

Ειρηνη που την βρισκεις ολη αυτη την ενεργεια? Μεταδιδεις θετικη ενεργεια να σαι καλα. Δεν ξερω τη Χαρα αλλα της ευχομαι ολοψυχα να της ζησει, προφανως ειχε θεματακια στην εγκυμοσυνη? ολα καλα τωρα ετσι ν ακουμε ευχαριστα!

Σ' ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά και ζεστά σου λόγια!:D:D ΠΟΛΥ! Μου έφτιαξες τα κέφια!!!!

Μπράβο για το μαλλάκι!

Οπως λέω πάντα, και σας πρήζω :mrgreen:, το κουφαράκι μας το καημένο, μόνο εμείς μπορούμε να το βοηθήσουμε... να το προσέξουμε και καλό είναι να το κάνουμε, κορίτσι μου. Αν νιώθουμε εμείς καλά, σίγουρα αυτό θα βγαίνει, θα το προσέχουν οι γύρω μας και σίγουρα θα έχουμε πολλά περισσότερα κέφια για να "προσέξουμε" και τους δικούς μας, που στηρίζονται πάνω μας.

Πες μου τώρα, δεν νιώθεις υπέροχα? ;)

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα κορίτσια' date=' κατάφερα επιτέλους να βρώ χρόνο να σας γράψω, η κόρη μου εδώ και 2 εβδομάδες έχει βήχα και μύξες, το παλεύουμε με σιρόπια και ορό, ευτυχώς δεν μας έκανε πυρετό και την έβγαζα βολτούλα όποτε είχε ήλιο.

[b']Ειρήνη[/b], συγχαρητήρια στο φιογκάκι για τους βαθμούς του, πάντα τέτοια. Πολύ χάρηκα την βόλτα σας και τις αγορές σου, καλή ξεκούραση τώρα.

Και αναρωτιόμουν αν είστε καλά!

Χαίρομαι που είστε καλά και ελπίζω το παιδάκι σου να μην κάνει πυρετό. Να μείνει στις μυξούλες και το βήχα και σύντομα να νιώσει καλ΄τυερα!

Σ' ευχαριστώ! Πήγαμε πολύ καλά, αυτό το διάστημα.

Γράψανε κι άλλα διαγωνίσματα... ένα απροειδοποίητο στην Μελέτη, πήραμε Α και ένα ακομα στα Μαθηματικά, πάλι απροειδοποίητο που πήρε Α με ερωτηματικό. ;)

Τα χεράκια σου?

Υ.Γ. Μετέφερα στη Χαρά, τις ευχές από την κάθε μία σας!

777885dugw57gt25.gif

κοριτσακι μου σιγα σιγα ολα θα γινουν,μακαρι αυτο που περιμενεις για το κοριτσακι σου να μην ειναι τιποτα..;)

Ειρηνακη ζηλευω για το καφεδακι με την 4u μας!!!Και ναι, και εγω που την συναντησα απο κοντα,εχει απιστευτο προσωπο!!!(4u δεν τα λεω ετσι τυχαια αυτα...εχω κατι εξοδακια τωρα τελευταια:tongue:

... μα είδες? Ουτε της φαίνεται πως ειναι 50 χρονων! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Και αναρωτιόμουν αν είστε καλά!

Χαίρομαι που είστε καλά και ελπίζω το παιδάκι σου να μην κάνει πυρετό. Να μείνει στις μυξούλες και το βήχα και σύντομα να νιώσει καλ΄τυερα!

Σ' ευχαριστώ! Πήγαμε πολύ καλά, αυτό το διάστημα.

Γράψανε κι άλλα διαγωνίσματα... ένα απροειδοποίητο στην Μελέτη, πήραμε Α και ένα ακομα στα Μαθηματικά, πάλι απροειδοποίητο που πήρε Α με ερωτηματικό. ;)

Τα χεράκια σου?

Υ.Γ. Μετέφερα στη Χαρά, τις ευχές από την κάθε μία σας!

Σε ευχαριστώ Ειρήνη μου για το ενδιαφέρον, τα χέρια μου είναι πολύ καλύτερα, ακόμη είναι ερεθισμένα και ανοίγουν σε 2-3 σημεία αλλά μετά απο 3 μήνες μπορώ να πώ οτι είμαι καλά.

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά για τους βαθμούς του!!

Καλό απόγευμα να έχουμε!

nJ2dp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...