Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Δεν σας διάβασα σήμερα,φτιάχνω τις βαλιτσούλες μας.Όλα είναι έτοιμα και μόλις τελειώσει ο άντρας μου θα φύγουμε!!!Το περιμένω πως και πως.Κάτι άκουσα και για απεργίες αύριο,ελπίζω να μην γίνουν!

Θα τα πούμε την άλλη βδομάδα,θα βάζω και φωτό στο fb!Φιλιά,ελπίζω όλες να είστε καλά!:D

Αχ ταξιδάκι! Τι ωραία!:P

Να περάσετε τέλεια!!!:P

Θα είναι και η μπουμπού;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι σαν καπάκι κατσαρόλας αλλά πολύ χοντρό. Η βαλβίδα είναι στο κέντρο και όλες οι ενδείξεις επίσης, δεν έχει λαβή στο πλάι.

Πάντως η χύτρα της θείας σου για να σκάσει σημαίνει πως δεν την χειρίστηκαν σωστά. Και η μαμά μου γι'αυτό τον λόγο δεν θέλει τις χύτρες με τίποτα!

Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες, δεν θα σκάσει...

Και όχι δεν έχω άλλη Ρενάτα!!! :)

Σίγουρα είχε κάνει κάποια λαλακία η θεία μου και σίγουρα είναι στο μυαλό μου. Πάντως θα κοιτάξω αυτό το καπάκι.

Ε, γι΄αυτό σου λέω, ακριβό-ξεακριβό μία με έχεις!:tongue:

Αχ! Πόσο με συγκινείς! :D

Γιώτα εννοώ αυτές που λειτουργούν με το πάτημα ενός κουμπιού και έχουν και χρονοδιακόπτη.

Ιoanna, είναι τέτοια αυτή που πήρες;

α ιδεα δεν εχω... παντως εγω με την fishler ειμαι σουπερ ευχαριστημενη, δεν εχω πεσει ποτε εξω στα φαγητα που φτιαχνω, μεχρι χορτα βραζω

Στεφανίδου...δεν την πάω καθόλου...

Πως της είπαν πως βρήκαν οστά νεαρού ατόμου χωρίς εξετάσεις; Δεν μιλάω για DNA, εξετάσεις που δείχνουν την ηλικία των οστών δεν υπάρχουν;

ουτε εγω!!!

ελα ντε! παιζουν με τον πονο του αλλου!

Βρε έχεις άλλη Ρενάτα στη ζωή σου;;;:tongue::tongue::tongue:

Όχι πες μου έχεις;;;:tongue::tongue::tongue:

Εχω της fissler και δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως χύτρα γιατί ήμουνα μπροστά όταν είχε ανοίξει το καπάκι στην κουζίνα της θείας μου, σα να έσκασε η χύτρα...από τότε έχω φάει κόλλημα.

Τη χρησιμοποιώ ως κατσαρόλα όταν έχω κι άλλους για φαγητό (κάνω μεγαλύτερη ποσότητα δηλαδή).

Αυτό το καπάκι που λες είναι σαν της χύτρας;

ρενατα χρησιμοποιησε την κ θα με θυμηθεις! κατι λαθος εκανε η θεια, κ εγω απο φοβο το ειχα παρει αλλα τελικα ολα καλα, βαζω την χυτρα στο ματι κ οταν αρχισει να κανει φσσσσσσσσσσσσσσ κ ανεβει η βαλβιδα χαμηλωνω το ματι στο 5 απο το 9 που το εχω στην αρχη

Καλησπέρα!

Δεν σας διάβασα σήμερα,φτιάχνω τις βαλιτσούλες μας.Όλα είναι έτοιμα και μόλις τελειώσει ο άντρας μου θα φύγουμε!!!Το περιμένω πως και πως.Κάτι άκουσα και για απεργίες αύριο,ελπίζω να μην γίνουν!

Θα τα πούμε την άλλη βδομάδα,θα βάζω και φωτό στο fb!Φιλιά,ελπίζω όλες να είστε καλά!:D

καλο ταξιδι να εχετε κ να περασετε τελεια!!!:D

Εδω και εγω..Ο μικρος εχει απίστευτη καταρροη αλλα ακομη δεν εχει κανει πυρετο.Αλλαξα και το μενου μας σημερα και εφτιαξα κοτόσουπα.

Δουλίτσες πολλες στο σπίτι δεν ειχα αλλα λογω της ιωσης εκανα καποια πραγματα παραπάνω.

Εβαλα σκουπα παντου,

επλυνα τα μπάνια και αλλαξα πετσετες χεριων και προσωπου,

Εφτιιγουρα η αξα πορτοκαλαδες,

εβαλα το φαγητο,

εβαλα πλυντηριο με τα χθεσινοβραδυνα και τα πρωινα μας,

καθαρισα κουζινα και πάγκους,

αερισα τα παπλώματα μας ,

ανοιξα ολο το σπίτι ενα μισαωρο να αεριστει,

περασα με ντετολ,διακοπτες ,πομολα τηλκοντρολ,πληκτρολογιο και λοιπά,

και αφου ηρθε και ο αντρας μου τελειωσα τη σουπίτσα και φαγαμε.

Παρρηγγειλα και του γιου τη στολη για τις απόκριες,λιγο νωρις φετος αλλα ηθελα να τελειωνω,και χθες παρελαβα και ενα μπουφαν για του χρονου.

Ιωαννα ,μεγεια τη χυτρα!Εγω πέρυσι πήρα την IZZY και ευτυχως δεν μετανιωσα την επιλογη μου ,ειμαι πολύ ευχαριστημενη!Σου λυνει τα χερια!Σιγουρα η amc,για παραδειγμα,ειναι καλύτερη αλλα και αυτη κανει μια χαρα τη δουλεια της.

Βασια ,περαστικα στην κορη.Κριμα για την εκδρομη.

Ρενατα μου,πολύ χαιρομαι που μας ξαναγραφεις!Δεν εχω δοκιμασει να πλυνω πλακακια με το πιεστικο ,το φοβομουν ,μην βγαλει τους αρμους ,αλλα αφου λες πως ειναι καλό θα το δοκιμάσω.

Ειρηνη ,μπραβο στο φιογκάκι μας!Εχθες ξεχασα να στο γραψω!

Βουλα ειχες ρωτησει για τα παξιμαδια και τωρα το θυμηθηκα.Μπορεις αφοβα να τα φας ,αφου ψηνοντας τα εχει φυγει ολη η υγρασια που τα κανει να χαλανε.Θα το καταλάβεις στη γευση μονο ,ισως σου μυριζουν μπαγιατιλα.Εαν ειναι ετσι πεταξε τα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλησπέρα!

Καλό ταξίδι και καλά να περάσετε!

Σίγουρα είχε κάνει κάποια λαλακία η θεία μου και σίγουρα είναι στο μυαλό μου. Πάντως θα κοιτάξω αυτό το καπάκι.

Ε, γι΄αυτό σου λέω, ακριβό-ξεακριβό μία με έχεις!:tongue:

;) ;)

Εδω και εγω..Ο μικρος εχει απίστευτη καταρροη αλλα ακομη δεν εχει κανει πυρετο.Αλλαξα και το μενου μας σημερα και εφτιαξα κοτόσουπα.

μην βγαλει τους αρμους ,αλλα αφου λες πως ειναι καλό θα το δοκιμάσω.

Περαστικούλια!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Για χύτρες διαβάζω και έχω να πω ότι είναι για μένα η καλύτερη επένδυση στην κουζίνα.. Μαγειρεύει νοστιμότατα σε ελάχιστο χρόνο! Εγώ έχω τη Seb sensor της Tefal την οποία μου την είχε κάνει δώρο η μητέρα μου πριν 14 χρόνια (όταν αποφάσισα να φύγω από το σπίτι και να μείνω μόνη μου).. Έχω μια μεγάλη και μια μικρή την οποία είχε φέρει η μητέρα μου από Γερμανία εν έτει 1993 ειδικά για τον πατέρα μου γιατί ήταν άρρωστος και δεν μπορούσε να τρώει κανονικό φαγητό.. Στη μικρή φτιάχνω τώρα το φαγητό του μωρού και πραγματικά μου έχει λύσει τα χέρια.. Πάντως είναι ακριβές.. Τότε νομίζω την είχε πληρώσει 70.000 Δραχμές.. Τώρα κάτω από 150 αυτής της εταιρείας δεν υπάρχει νομίζω..

Περαστικά σε όλα τα μωρουδέλια και στις μανούλες..

Κι εγώ ξύπνησα με μια ωραιότατη βραχνάδα στο λαιμό μου σήμερα και με ένα βηχαλάκι διανθισμένο με φλεματάκι αλλά θέλω να ελπίζω πως δεν είναι τίποτε και αύριο θα είμαι περδίκι!

Irene 84 δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά άκουσα ότι σήμερα και αύριο θα υπάρχουν πολλά προβλήματα στις πτήσεις λόγω στάσεων εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας.. Αλήθεια, σε ποιο όμορφο μέρος θα πάτε;

L2qIp2.png

μολις παρελαβα εναν πινακα-ρολοι απο καβμα. θα μπει στην κουζινα-τραπεζαρια. οταν τον κρεμασει ο αντρας μου θα σας βαλω φωτο!!!!:D

βασια μου περαστηκα κ στο κοριτσακι σου!

παω πανω να σηκωσω την μπουμπου μου, φιλακια

Μην λείψει η μάνα σας, αμέσως να σας πιάσει πολυλογία! Πα πα πα πα, σουσουράδες! :tongue::tongue:

Καλησπέρα σας!

Πόσο όμορφη μέρα η σημερινή? Εχουμε ήλιο, εδώ στην Αθήνα! :P

Και πόσο τρεχάτη μέρα είχα!!! Και πόσο ευχαριστα νιώθω γι αυτό.

Αρχικά, να σας πω τα υπέροχα νέα!

Η Χαρά μας γέννησε, μία μπουμπού, που παρά τις λίγες εβδομάδες, ήταν 1.150!!! Μαχήτρια με το "καλημέρα"!

Χθες λοιπόν, πριν γεννήσει, είχα υπολογίσει σήμερα να πάω στο νοσοκομείο να δω τη Χαρά μας και να τη στηρίξω λιγάκι. Αφού γέννησε όμως και όλα πήγαν καλά, δεν με είχε "ανάγκη". ;)

Πήγα λοιπόν το φιογκάκι σχολείο, αποθήκη χαρτικών, επέστρεψα σπίτι, άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο με ασπρόρουχα, μάζεψα τον νεροχύτη, αέρισα το σπίτι, έστρωσα κρεβάτια, έβαλα φακούλες να γίνονται {ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΑΨΑ :mrgreen::mrgreen:}, μάζεψα το σπιτάκι μου, βάφτηκα, ντύθηκα και έφυγα για καφεδάκι με το 4uδακι μας.

Κούκλα έχει γίνει το κορίτσι μας, έχει ομορφύνει πολύ από το καλοκαίρι που είχα να τη δω, ντυμένο, βαμμένο.. εύγε! ;)

Ήπιαμε τα καφεδάκια μας, είπαμε τα δικά μας και χωρίσαμε.

Στην επιστροφή, αγόρασα υπέροχα essie βερνίκια και γύρισα σπιτάκι μου.

Ολοκλήρωσα τις φακές, ετοίμασα ακόμα ένα πλυντήριο {για την νύχτα, μήπως γλυτώσουμε λίγο ρεύμα :rolleyes: } και έφυγα για να πάρω το φιογκάκι μου.

Τώρα σπιτάκι, διάβασμα αγγλικών και ξεκούραση! ;)

Σας γλυκοφιλώ όλες!

Υ.Γ. Ενα από τα νέα βερνίκια που πήρα, για όσες δεν έχει face, για να παιρνουν ιδέες για τα νυχάκια τους

pol_pl_Essie-midnight-cami-nr-697-2453_1_zps4c682477.jpg

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσακια

Εχετε γραψει τοοοσα πολλα που εχω μεινει πισω...

Με απασχολουν πολλα τις τελευταιες μερες ...Δυστυχως οχι ευχαριστα...Και ειμαι μπερδεμενη και πρεπει να παρω αποφασεις.... εχω και δουλιτσα στο γραφειο και τρεχω..... Δεν ειμαι στα καλυτερα μου ομολογω σημερα...

Μονο μια ερωτηση θελω να θεσω .....επειδη σκεφτομαι να παρω αρτοπαρασκευαστη....και μαλλον για λιντλ μας βλεπω για οικονομικους λογους.... Οσες τον εχετε ειστε ευχαριστημενες η θα τελικα θα βαζατε σε δοσεις και θα μαζευατε σιγα σιγα για εναν καλυτερο-ακριβοτερο. Τι να προσεξω και γενικα ποια τιμη ειναι λογικη???? Δεν εχω ψαξει καθολου γιατι δεν προλαβαινωωωωωωωωωωωωωωωωω......

Ελπιζω αυριο να φτιαξει το κεφι μου με ευχαριστα νεα....

Σας φιλω

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Μπραβο στη Χαρα και την κορακλα της !!!!!!! Να ειναι παντα υγιης και καλοτυχη η μπουμπου.

Αν θυμαμαι καλα και τα αγορακια της ηταν προωρακια αλλα ολα μια χαρα.

Ειρηνη μου αν μιλησετε μεταφερε τις ευχες μου.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Διαφημίσεις

Χαρά να σου ζήσει το κοριτσάκι σου!!!Να είναι γερό και τυχερό!

Ειρηνάκι είδες και συ πόσο πολύ ομόρφυνε το 4uδάκι ε;Εγώ πάντως χτες γέμισα μπαταρίες μαζί της:D

Καλημέρα!

Σήμερα στο σχολείο είχαν εκδρομή να πάνε η μικρή όμως απο εχτές ανέβασε πυρετό και έτσι την έχασε....δεν πειράζει..την έχω σπίτι και είναι ξάπλα.....έφτιαξα κοτόσουπα!

Ωχ.. περαστικά!

Ειρήνη μου πολλά μπράβο για το φιογκάκι και να πω επίσης:

Ποτέ πια νοσοκομείο!!!:-(:sad::-( Ελεος!!

Ευχαριστούμε Ρηνάκι μου και συμφωνώ... Ελεος! :-(

Μήπως άλλαξες γνώμη και θέλεις χύτρα;

Και γω θέλω! :twisted:

γιατι λογω υψους νομιζα οτι θα φαινομαι "γυμνη", αλλα οπως ειπε κ η ειρηνη με την σωστη μπλουζα ειναι σουπερ!

Αλλά τελικά διαπίστωσες το "λογικό" πως φαίνεσαι ΚΟΡΜΑΡΑ! ;)

Καλησπέρα!

Να περάσετε ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΛΕΙΑ! Καλύτερα και απ' ότι έχετε σκεφτεί!

Καλή διασκέδαση / ξεκούραση, κορούλα!!!!

Ωχ μωρέ Χρυσάκι μου... ελπίζω να μείνει εκεί!

εμεις ακόμα ψιλοχάλια, είμαι κ γω χαλια σήμερα, πήρα αναβράζον για να έρθω στη δουλειά γιατί ξύπνησα με ρίγη και πονοκέφαλο....

Ερσάκι μου... :-( περαστικά!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Ειμαι λίγο καλυτερα αν και φοβαμαι λιγο γιατι σε λιγο θα κάνω την ιδια διαδρομη που έκανα χτες ελπιζω να μην με πιασει η ψυχη μου

Τι με εχει πιασει βρε κοριτσια αρχισα χτες να δημιουργώ πάλι γιατι λιγο το ειχα αμελησει και ειμαι λιγο καλυτερα

Χτες κοιμήθηκα και σχετικά νωρις 11,00 ετσι νομιζω ότι λιγο ξεκουράστηκα

Ο μικρος ειναι πολυ καλυτερα και αφου εκλεισε ενα 24 ωρο απυρετος σήμερα πηγε νηπειο

Τον τελευταιο καιρο παραπονιεται πολυ ο μικρος οτι ειναι μονος του και αυτο με σκοτώνει..

Aυτή την περίοδο, έχεις πολλά ζόρια και πολλά στο μυαλουδάκι σου. Χώρισέ τα σε "τομείς" και πιάσε αυτά που πρέπει να ρυθμιστούν άμεσα. Τα λοιπά, άστα για λίγο για να ξαλαφρώσεις λιγάκι.

Σε φιλώ πολύ, Σοφάκι μου ;)

Ειρήνη πως θα μικρύνω το μέγεθος των φώτο από photobucket;

Επιλέγεις τη φωτογραφία που θέλεις να μικρύνεις και πατάς EDIT. Μόλις σου ανοίξει πατάς RESIZE και επιλέγεις μικρότερο. ;)

Εμείς όλα καλά - με τη μαμά μου - , ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :D

Επιτέλους ΥΠΕΡΟΧΑ ΝΕΑ βρε Ρηνάκι μου!

Να μου την φιλήσεις!

Πήγα χτες κ έβαλα τις γέφυρες....παναγιά μου τι πόνος κατά την τοποθέτηση!! Τα ούλα μου είναι πολύ ταλαιπωρημένα κ ευαίσθητα γμτ...

Πω-πω.. φαντάζομαι πόσο ενοχλητικό θα είναι! :rolleyes:

Περαστικά στο παιδάκι, μωρε!

777885dugw57gt25.gif

Μην λείψει η μάνα σας, αμέσως να σας πιάσει πολυλογία! Πα πα πα πα, σουσουράδες! :tongue::tongue:

Καλησπέρα σας!

Πόσο όμορφη μέρα η σημερινή? Εχουμε ήλιο, εδώ στην Αθήνα! :P

Και πόσο τρεχάτη μέρα είχα!!! Και πόσο ευχαριστα νιώθω γι αυτό.

Αρχικά, να σας πω τα υπέροχα νέα!

Η Χαρά μας γέννησε, μία μπουμπού, που παρά τις λίγες εβδομάδες, ήταν 1.150!!! Μαχήτρια με το "καλημέρα"!

Χθες λοιπόν, πριν γεννήσει, είχα υπολογίσει σήμερα να πάω στο νοσοκομείο να δω τη Χαρά μας και να τη στηρίξω λιγάκι. Αφού γέννησε όμως και όλα πήγαν καλά, δεν με είχε "ανάγκη". ;)

Πήγα λοιπόν το φιογκάκι σχολείο, αποθήκη χαρτικών, επέστρεψα σπίτι, άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο με ασπρόρουχα, μάζεψα τον νεροχύτη, αέρισα το σπίτι, έστρωσα κρεβάτια, έβαλα φακούλες να γίνονται {ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΚΑΨΑ :mrgreen::mrgreen:}, μάζεψα το σπιτάκι μου, βάφτηκα, ντύθηκα και έφυγα για καφεδάκι με το 4uδακι μας.

Κούκλα έχει γίνει το κορίτσι μας, έχει ομορφύνει πολύ από το καλοκαίρι που είχα να τη δω, ντυμένο, βαμμένο.. εύγε! ;)

Ήπιαμε τα καφεδάκια μας, είπαμε τα δικά μας και χωρίσαμε.

Στην επιστροφή, αγόρασα υπέροχα essie βερνίκια και γύρισα σπιτάκι μου.

Ολοκλήρωσα τις φακές, ετοίμασα ακόμα ένα πλυντήριο {για την νύχτα, μήπως γλυτώσουμε λίγο ρεύμα :rolleyes: } και έφυγα για να πάρω το φιογκάκι μου.

Τώρα σπιτάκι, διάβασμα αγγλικών και ξεκούραση! ;)

Σας γλυκοφιλώ όλες!

Υ.Γ. Ενα από τα νέα βερνίκια που πήρα, για όσες δεν έχει face, για να παιρνουν ιδέες για τα νυχάκια τους

pol_pl_Essie-midnight-cami-nr-697-2453_1_zps4c682477.jpg

Φοβερό είναι! Αν είναι το after school boy blazer το έχω κι εγώ!

Όταν μιλήσεις με την Χαρά μετέφερε τις ευχές μου! Να είναι πάντα γερό το μωρό τους!

Υ.Γ. Ζηλεύω για καφεδάκι!!!!Θέλω κι εγώ ;)

Κοριτσακια

Εχετε γραψει τοοοσα πολλα που εχω μεινει πισω...

Με απασχολουν πολλα τις τελευταιες μερες ...Δυστυχως οχι ευχαριστα...Και ειμαι μπερδεμενη και πρεπει να παρω αποφασεις.... εχω και δουλιτσα στο γραφειο και τρεχω..... Δεν ειμαι στα καλυτερα μου ομολογω σημερα...

Μονο μια ερωτηση θελω να θεσω .....επειδη σκεφτομαι να παρω αρτοπαρασκευαστη....και μαλλον για λιντλ μας βλεπω για οικονομικους λογους.... Οσες τον εχετε ειστε ευχαριστημενες η θα τελικα θα βαζατε σε δοσεις και θα μαζευατε σιγα σιγα για εναν καλυτερο-ακριβοτερο. Τι να προσεξω και γενικα ποια τιμη ειναι λογικη???? Δεν εχω ψαξει καθολου γιατι δεν προλαβαινωωωωωωωωωωωωωωωωω......

Ελπιζω αυριο να φτιαξει το κεφι μου με ευχαριστα νεα....

Σας φιλω

τι επαθες συνονοματη?αν θες στειλε πμ.ειμαι ολο αυτιααααα!!!!να βοηθαμε τουλαχιστον η μια την αλλη να ξαλαφρωνουμε...μην μαζευοντε πολλα..

Και γω θέλω! :twisted:

Επιλέγεις τη φωτογραφία που θέλεις να μικρύνεις και πατάς EDIT. Μόλις σου ανοίξει πατάς RESIZE και επιλέγεις μικρότερο. ;)

Μια μια, σε όλες θα πάρω χύτρα.....

Υ.Γ. Ευχαριστώ για την βοήθεια, ελπίζω να μην ξαναβάλω φώτος ''γαιδούρια''!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...