Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ωχ καλα που το ειπες.... ioanna evhgiorgos καλως ηρθατε!

την βαγια την καλωσορισα!

τι κανεις ρενατακι?

Καλά είμαι μικρή μου, είμαι στο σπίτι σήμερα και από το πρωί έχω κάνει τις απίστευτες δουλειές η σημαντικότερη εκ των οποίων είναι πως έπλυνα όλα τα μπαλκόνια με το πιεστικό.

Μου βγήκε ο ώμος αλλά κορίτσια είναι άπαιχτο αυτό το εργαλείο, οι αρμοί είναι σαν καινούριοι. Να μην έκανε και τόσο θόρυβο...

Μιας και είπα εργαλείο ξέρει καμιά σας πόσο κάνουν οι καινούριες χύτρες;

Εχω την κλασική και δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ:rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Renata-ch θυμάσαι την τσάντα που μου είχες ζητήσει από Βουκουρεστίου; Δεν θυμάμαι την μάρκα ... ήταν TODS ή PRADA;

:lol:

Μήπως άλλαξες γνώμη και θέλεις χύτρα;

Renata-ch θυμάσαι την τσάντα που μου είχες ζητήσει από Βουκουρεστίου; Δεν θυμάμαι την μάρκα ... ήταν TODS ή PRADA;

:lol:

Μήπως άλλαξες γνώμη και θέλεις χύτρα;

(μου κάνανε δώρο tods...)

Nαι θέλω τη χύτρα και υπόσχομαι τραπέζωμα!!!:tongue::tongue::tongue:

Καλά είμαι μικρή μου, είμαι στο σπίτι σήμερα και από το πρωί έχω κάνει τις απίστευτες δουλειές η σημαντικότερη εκ των οποίων είναι πως έπλυνα όλα τα μπαλκόνια με το πιεστικό.

Μου βγήκε ο ώμος αλλά κορίτσια είναι άπαιχτο αυτό το εργαλείο, οι αρμοί είναι σαν καινούριοι. Να μην έκανε και τόσο θόρυβο...

Τη Δευτερα αγορασα χυτρα μια της fagor ειναι ισπανικη εταιρεια και την πηρα 89€. Της tefal και fisser απλα δεν τις πλησιασα γιατι ειχαν πανω απο 150. Ειχα μια με τη βαλβιδα που γυρναγε κι εκανε σαν τρενο, αυτη δεν εχει τετοια βαλβιδα ειναι πιο αθορυβη και μαγειρεψα μια χαρα φαγητο, βγηκε πολυ καλυτερο απο την προηγουμενη. Ελπιζω ν αντεξει. Ειχε και της izzy φθηνη αλλα επειδη αυτη βγαζει πιο πολυ μικροσυσκευες φοβηθηκα να την παρω και προτιμησα εταιρεια που βγαζει μονο κατσαρολες και χυτρες

Διαφημίσεις

Γιώτα, γιατί δε φόραγες κολάν παιδί μου;

Επειδή είσαι 1,80 και όχι 1,90;;;:mrgreen::mrgreen:

Κορίτσια έγινε κάτι καινούριο σχετικά με τον Αλεξ ή ό,τι γνωρίζαμε μέχρι τώρα; (Δεν έχουμε τηλεόραση λέμε...)

γιατι λογω υψους νομιζα οτι θα φαινομαι "γυμνη", αλλα οπως ειπε κ η ειρηνη με την σωστη μπλουζα ειναι σουπερ!

ειπαν στην μαμα του οτι βρηκαν οστα νεαρου ατομου σε εναν ταφο κ να παει να δει μηπως ηταν αυτος, τελικα ηταν μιας ηλικιωμενης γυναικας. απλα η (πως την λενε καλε κολλησα????) γυναικα το ευαγγελατου εβγαλε στην εκπομπη της τον εναν απο τα 5 παιδια του τον σκοτωσαν, κ ελεγε οτι ο παπους κ ενας αλλος ξερουν που ειναι το σωμα κ δεν το λενε.

αχ τι ωραια... εχω κ το σπιτι φυτοζωουμε τον τελευταιο καιρο, κανω τα απολυτως απαραιτητα...

εγω την κλασσικη της fishler εχω, δωρο γαμου πεθερας (μεταξυ αλλων), δεν ξερω τι εννοεις καινουργιες?

Θα σου πρότεινα να την χρησιμοποιήσεις την κλασική σου....Γιατί θέλεις καινούρια;

Εγώ έχω το ειδικό καπάκι της AMC που μπαίνει πάνω στις μεγάλες κατσαρόλες (AMC) που έχω,μια βαθιά και μια ρηχή.

Αγοράζεις μόνο το καπάκι από αυτή την εταιρεία αλλά μαγειρεύεις απίστευτα γρήγορα ακόμη και στις κατσαρόλες τις κανονικές. Είναι ακριβό αλλά βγάζει τα λεφτά του λόγω οικονομίας στο ρεύμα.

Η αδερφή μου έχει FISSLER, μαγειρεύει στον διπλάσιο χρόνο από εμένα.

Μια άλλη καλή μάρκα είναι η lagostina.

Κάνε μια έρευνα σε μηχανή αναζήτησης τιμών.

Ωραία την Παρασκευή λοιπόν που θα πληρωθώ......και μετά τραπέζωμα και καφές και γλυκό :)

Αχ! Πόσο με συγκινείς! :D

Γιώτα εννοώ αυτές που λειτουργούν με το πάτημα ενός κουμπιού και έχουν και χρονοδιακόπτη.

Ιoanna, είναι τέτοια αυτή που πήρες;

ειπαν στην μαμα του οτι βρηκαν οστα νεαρου ατομου σε εναν ταφο κ να παει να δει μηπως ηταν αυτος, τελικα ηταν μιας ηλικιωμενης γυναικας. απλα η (πως την λενε καλε κολλησα????) γυναικα το ευαγγελατου εβγαλε στην εκπομπη της τον εναν απο τα 5 παιδια του τον σκοτωσαν, κ ελεγε οτι ο παπους κ ενας αλλος ξερουν που ειναι το σωμα κ δεν το λενε.

Στεφανίδου...δεν την πάω καθόλου...

Πως της είπαν πως βρήκαν οστά νεαρού ατόμου χωρίς εξετάσεις; Δεν μιλάω για DNA, εξετάσεις που δείχνουν την ηλικία των οστών δεν υπάρχουν;

Γιώτα εννοώ αυτές που λειτουργούν με το πάτημα ενός κουμπιού και έχουν και χρονοδιακόπτη.

Υπολόγισε γύρω στα 300,00 για ηλεκτρονική χύτρα....πάει με ξεπαράδιασες με τα δώρα σου!!!!

Με γεια πάντως η τσαντούλα (χωρίς πλάκα) :)

Διαφημίσεις

Υπολόγισε γύρω στα 300,00 για ηλεκτρονική χύτρα....πάει με ξεπαράδιασες με τα δώρα σου!!!!

Βρε έχεις άλλη Ρενάτα στη ζωή σου;;;:tongue::tongue::tongue:

Όχι πες μου έχεις;;;:tongue::tongue::tongue:

Εχω της fissler και δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως χύτρα γιατί ήμουνα μπροστά όταν είχε ανοίξει το καπάκι στην κουζίνα της θείας μου, σα να έσκασε η χύτρα...από τότε έχω φάει κόλλημα.

Τη χρησιμοποιώ ως κατσαρόλα όταν έχω κι άλλους για φαγητό (κάνω μεγαλύτερη ποσότητα δηλαδή).

Αυτό το καπάκι που λες είναι σαν της χύτρας;

Στεφανίδου...δεν την πάω καθόλου...

Πως της είπαν πως βρήκαν οστά νεαρού ατόμου χωρίς εξετάσεις; Δεν μιλάω για DNA, εξετάσεις που δείχνουν την ηλικία των οστών δεν υπάρχουν;

Πόσος πόνος αυτή η ιστορία, πόσος πόνος...:cry::cry::cry:

απλη ειναι κλεινει το καπακι μ ενα κουμπι πολυ απλα αλλα χρονοδιακοπτη δεν εχει. Αυτες ειναι πιο ακριβες και δεν μπορουσα να παρω τετοια. Βεβαια αυτα που κανω στη χυτρα ξερω και τι χρονο θελουν οποτε δεν πεφτω σχεδον ποτε εξω ως προς το χρονο που το βγαζω το φαι. Φυσικα την ανοιγω και το ελεγχω αλλα σπανια θα χρειαστει να το ξαναβαλω. Ειναι πως βολευεται κανεις

Βρε έχεις άλλη Ρενάτα στη ζωή σου;;;:tongue::tongue::tongue:

Όχι πες μου έχεις;;;:tongue::tongue::tongue:

Εχω της fissler και δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ως χύτρα γιατί ήμουνα μπροστά όταν είχε ανοίξει το καπάκι στην κουζίνα της θείας μου, σα να έσκασε η χύτρα...από τότε έχω φάει κόλλημα.

Τη χρησιμοποιώ ως κατσαρόλα όταν έχω κι άλλους για φαγητό (κάνω μεγαλύτερη ποσότητα δηλαδή).

Αυτό το καπάκι που λες είναι σαν της χύτρας;

Είναι σαν καπάκι κατσαρόλας αλλά πολύ χοντρό. Η βαλβίδα είναι στο κέντρο και όλες οι ενδείξεις επίσης, δεν έχει λαβή στο πλάι.

Πάντως η χύτρα της θείας σου για να σκάσει σημαίνει πως δεν την χειρίστηκαν σωστά. Και η μαμά μου γι'αυτό τον λόγο δεν θέλει τις χύτρες με τίποτα!

Αν ακολουθήσεις τις οδηγίες, δεν θα σκάσει...

Και όχι δεν έχω άλλη Ρενάτα!!! :)

Καλησπέρα!

Δεν σας διάβασα σήμερα,φτιάχνω τις βαλιτσούλες μας.Όλα είναι έτοιμα και μόλις τελειώσει ο άντρας μου θα φύγουμε!!!Το περιμένω πως και πως.Κάτι άκουσα και για απεργίες αύριο,ελπίζω να μην γίνουν!

Θα τα πούμε την άλλη βδομάδα,θα βάζω και φωτό στο fb!Φιλιά,ελπίζω όλες να είστε καλά!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...