Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αφροδίτη ευχαριστώ για τα περαστικά!

Δήμητρα να έχετε για πολλά πολλά χρόνια κοντά σας τον μπαμπάκα σου...

Σοφία κάντου ένα αδερφάκι αφού το ζητάει κιόλας βρε...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Ειμαι λίγο καλυτερα αν και φοβαμαι λιγο γιατι σε λιγο θα κάνω την ιδια διαδρομη που έκανα χτες ελπιζω να μην με πιασει η ψυχη μου

Τι με εχει πιασει βρε κοριτσια αρχισα χτες να δημιουργώ πάλι γιατι λιγο το ειχα αμελησει και ειμαι λιγο καλυτερα

Χτες κοιμήθηκα και σχετικά νωρις 11,00 ετσι νομιζω ότι λιγο ξεκουράστηκα

Ο μικρος ειναι πολυ καλυτερα και αφου εκλεισε ενα 24 ωρο απυρετος σήμερα πηγε νηπειο

Τον τελευταιο καιρο παραπονιεται πολυ ο μικρος οτι ειναι μονος του και αυτο με σκοτώνει..

σας φιλω και σας στέλνω την αγάπη μου, για να πουμε και τα δικά μας , εχεις τοσο δικαιο με τα περιφερειακα και αφου το έφερε η κουβέντα τα έβαλα για πλυσιμο και χτες έβαλα ένα νυχτερινο πλυντηριο και σήμερα θα βαλω και άλλα γιατι το ΣΚ όπως ειπατε και εσεις θα έχει βροχές

:)

Πάρε μία άδεια και έλα να πιούμε καφέ, να σκάσουμε στα γέλια πάλι και να σου δώσω οδηγίες:tongue::tongue:

Είμαι σπίτι σήμερα:D:D:D:D

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια, εύχομαι αυτή τη στιγμή που μπαίνω να μην υπάρχει ούτε ένα παιδάκι άρρωστο ούτε μια μανούλα με ερεθισμένη μύτη!

Δήμητρα όλα καλά να πάνε με τον μπαμπά σου!

Αρετούλα μου, καλή επιτυχία με την επέμβαση και γρήγορη ανάρρωση εύχομαι.

Αντε να τελειώσετε και όλα θα είναι πιο ήρεμα μετά. Κι εσύ να προσέχεις, να ξεκουράζεσαι και λίγο.

Εμείς όλα καλά - με τη μαμά μου - , ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :D

Καλημέρα κορίτσια

Σας ευχαριστώ όλες από καρδιάς για τα περαστικά σας για τη μικρή μου

Χτες δεν έφαγε πολύ όλη μέρα δεν είχε διάθεση, ένα πορτοκάλι, μια μπανάνα, μια κουτάλα σούπα κ τρεις πηρουνιές μακαρόνια το βράδυ....

Έμεινε χαμηλά η θερμοκρασία της 36,5-36,7 , τρίτο βράδυ που κοιμάμαι διακεκομμένα.... γυρνούσα από τη δουλειά έτρωγα κ ξεραινόμουν για 3 ώρες..

Σήμερα ξύπνησε ποιο ευδιάθετη, ζήτησε να φάει κ κορν φλεικς :rolleyes: της έφτιαξα κ τοστάκι για ποιο μετά κ έφυγα. Πιστεύω πως είναι καλύτερα κ τα εξανθήματα της ηρέμησαν.

Αααα ήθελα να σας πω

Οχι δεν έχει εξαλειφθεί η οστρακιά, ζει κ βασιλεύει στους παιδικούς /νηπιαγωγεία :evil::evil:

Δεν υπάρχει εμβόλιο , δεν ανήκει στο πολυδύναμο εμβόλιο που κάνουμε

Και κάποιοι νοσούν κάποιοι όχι , πάντως όλα τα παιδιά θα κολλήσουν έως τα 10-12 τουλάχιστον δυο φορές οστρακιά στατιστικά...αυτά τα λίγα.

Πήγα χτες κ έβαλα τις γέφυρες....παναγιά μου τι πόνος κατά την τοποθέτηση!! Τα ούλα μου είναι πολύ ταλαιπωρημένα κ ευαίσθητα γμτ... Και τι περίεργη αίσθηση στο μάσημα...σαν ρόμποκοπ νιώθω....γκρρρ θα το συνηθίσω που θα πάει.

Το σπίτι το έχω σε πολύ καλή κατάσταση, έριξα κ χτες μια σουίφερ σκούπα, πέρασα το μπάνιο με πανάκι/ξύδι, έβαλα κ ένα πλυντ. ρούχων, αφού το βράδυ κάνω τα περισσότερα έως να πέσω.

Αύριο έχω εκκλησιασμό κ μετά καφεδάκι με τους συναδέλφους στα γρήγορα.

Και δουλειές στο σπίτι μάλλον αφού δεν θα βγω καθόλου να μείνω με την μικρή μου

Σας φιλώ κ πάω έχω άλλο ένα δυωρο.

Μυρτούλα

πήγα σε παθολόγο ΙΚΑ σε πολυιατρείο ικα, που ενώ είχαν απεργία ήταν εκεί κ με λίγη ευγένεια στο τηλέφωνο με λυπήθηκε κυρίως γιατί ακουγόμουν σαν νταλικιέρης κ μου είπε έλα να σε δω κ με έβαλε σφήνα στα ραντεβού του. Αλλά έμαθα από την γραμματεία πως στο ΙΚΑ αναλήψεως λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας κ δέχονται τους πάντες. Με εξέτασε, έγραψε τα φάρμακα ηλεκτρονικά πήρα συνταγή, κ μου έγραψε αναρρωτική 2 μέρες, ήθελε 4 μέρες αλλά δεν ήθελα εγώ. Στο εργασιακό καθεστώς που είμαι όταν παίρνω αναρρωτικές μου κόβεται το μισό ημερομίσθιο :( ...κ δεν λέει.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε;

Σοφάκι μου γλυκό ελπίζω να είμαι μια καλύτερη μέρα η σημερινή!

Δήμητρα εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον μπαμπά σου,να μην ταλαιπωρηθεί πολύ ακόμα.

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα παιδάκια και στις μανούλες βεβαίως βεβαίως.Ταλαιπωρηθήκαμε και εμείς την προηγούμενη εβδομάδα με πυρετό για τον μικρούλη....

Ευτυχώς έχει ωραία μέρα σήμερα και έτσι φορτσάρω τις δουλίτσες μου να μην τις έχω για αύριο.Ο σύζυγος δεν θα δουλεύει,λόγω της αργίας,αλλα ο μικρός θα πάει κανονικά παιδικό.Οπότε αύριο θα έχουμε όοοολο το πρωινό τα δυό μας!

Καλημέρα!

Σήμερα στο σχολείο είχαν εκδρομή να πάνε η μικρή όμως απο εχτές ανέβασε πυρετό και έτσι την έχασε....δεν πειράζει..την έχω σπίτι και είναι ξάπλα.....έφτιαξα κοτόσουπα!

Άπλωσα ρούχα, καθάρισα κουζίνα και μαγείρεψα...μόλις έρθει και η μεγάλη θα φάμε θα παίξει λίγο και μετά νάνι και οι 3 μας...ειδικά η μικρή έχει ξυπνήσει απο τις 7.30 και κουτουλάει τώρα....αλλά πάνω που την κοίμισα χτύπησε το τηλ και μου την ξύπνησαν! Το μεσημέρι πάλι!

Εμείς όλα καλά - με τη μαμά μου - , ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :D

Πολύ χαίρομαι!!!

Καλημέρα!

Σήμερα στο σχολείο είχαν εκδρομή να πάνε η μικρή όμως απο εχτές ανέβασε πυρετό και έτσι την έχασε....δεν πειράζει..την έχω σπίτι και είναι ξάπλα.....έφτιαξα κοτόσουπα!

Περαστικά!

Καλαμαράκι, ναι έτσι είναι.

Η αδερφή μου που είναι νηπιαγωγός έχει κάθε χρόνο σχεδόν παιδάκια με οστρακιά:-(

Ατιμο μικρόβιο ο στρεπτόκοκκος!

Αντε να περάσει γρήγορα!

Christine, όλα αυτά που νιώθεις νομίζω μια χαρά φυσιολογικά είναι.

Είμαι κι εγώ δίδυμη.:D Οταν γεννηθήκαμε, δεύτερη γέννα μετά από κορίτσι, παππούδες-γιαγιάδες μείνανε σέκος για άλλο λόγο βέβαια, περιμένανε το αγόρι!!!:tongue::tongue:

Εύχομαι όλα να πάνε πολύ-πολύ καλύτερα από όσο φαντάζεσαι!:)

Διαφημίσεις

μια γρηγορη καλημερα!!! τι κανετε?

διαβασα εισαστε καλυτερα!!! παιδακια κ μαμαδες!

χρυσα μου περαστηκα στο παιδακι σου!

μυρτουλα μου ευχαριστω!!! (κ οχι μονο....:twisted::twisted::twisted::twisted::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

βαγια μου ευχαριστω κ μονο που το ειπες!!! εχουμε κ αλλη μια κομμωτρια στην παρεα μας την etoiledunord.

σημερα σηκωθηκα κομματια, αδιαθετησα με το καλημερα σας.

σας ειπα οτι βολευτικα τα κολαν παρα πολυ????:D:D:D:D

εκανα ελαχιστα πραγματα:

1. εστρωσα κρεβατια
  2. περασα μια το μπανιο
  3. εβρασα ψαρι της μικρης
  4. καθαρισα πατατες για τηγανι (αυγουλακια-πατατες-πατζαρια για το μεσημερι)
  5. εστρωσα τα ριχταρια
  6. εκανα ενα μινι συμμαζεμα
  7. εβαλα ενα πλυντηριο με ρουχα της μικρης
  8. εβαλα την μικρη για υπνο, ετοιμαστηκα κ κατεβηκα για δουλεια

σοφακι εχω παθει κ εγω κριση πανικου το 2006 σε μια εταιρια που δουλευα 6 χρονια το λιγοτερο 10 ωρες, τις περισσοτερες φορες 12 ωρες. ο γιατρος που ηρθε στο σπιτι γιατι μετα ημουν ρακος μου ειπε οτι απλα ειχα παθει υπερκοπωση κ οτι ειναι συνηθες φαινομενο η κριση πανικου στην υπερκοπωση. νομιζω οτι ασχολησε με παρα πολλα πραγματα, πιεζεσαι πολυ στην δουλεια κ δεν ξεκουραζεσαι. ισως εισαι στα προθυρα υπερκοπωσης ή την εχεις παθει ηδη!

οσο για την παρεα που σου ζηταει ο μικρος σου, θα ηταν ωραια αλλαγη ενα μωρο, θα σταματαγες για λιγο την δουλεια οσο ειναι η αδεια κυησης κ τοκετου, γιατι τελικα πιστευω οτι εκει μεσα πιεζεσαι παρα πολυ. το μετα ειναι ενα θεμα βεβαια....

σας φιλω!

σας ειπα οτι βολευτικα τα κολαν παρα πολυ????:D:D:D:D

σοφακι εχω παθει κ εγω κριση πανικου το 2006 σε μια εταιρια που δουλευα 6 χρονια το λιγοτερο 10 ωρες, τις περισσοτερες φορες 12 ωρες. ο γιατρος που ηρθε στο σπιτι γιατι μετα ημουν ρακος μου ειπε οτι απλα ειχα παθει υπερκοπωση κ οτι ειναι συνηθες φαινομενο η κριση πανικου στην υπερκοπωση. νομιζω οτι ασχολησε με παρα πολλα πραγματα, πιεζεσαι πολυ στην δουλεια κ δεν ξεκουραζεσαι. ισως εισαι στα προθυρα υπερκοπωσης ή την εχεις παθει ηδη!

!

Κι εγώ λατρεύω τα κολάν! Πολύ βολικά για όλες τις ώρες....με ανάλογο συνδυασμό μπλούζας!

Έχεις δίκιο για την υπερβολική κούραση...

Ειρήνη μου πολλά μπράβο για το φιογκάκι και να πω επίσης:

Ποτέ πια νοσοκομείο!!!:-(:sad::-( Ελεος!!!

bagia, ioanna, evhgiorgos καλώς ήρθατε!:)

ωχ καλα που το ειπες.... ioanna evhgiorgos καλως ηρθατε!

την βαγια την καλωσορισα!

τι κανεις ρενατακι?

Γιώτα, γιατί δε φόραγες κολάν παιδί μου;

Επειδή είσαι 1,80 και όχι 1,90;;;:mrgreen::mrgreen:

Κορίτσια έγινε κάτι καινούριο σχετικά με τον Αλεξ ή ό,τι γνωρίζαμε μέχρι τώρα; (Δεν έχουμε τηλεόραση λέμε...)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...