Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα,

Σήμερα θα πάρει φωτιά το πλυντήριο. Είδα καιρό και θα αρχίσουν οι βροχές από Σάββατο απόγευμα. Σήμερα θα απλώσω 3! 1 λευκό που σε λίγο τελειώνει, 1 μαύρα και 1 πετσέτες :)

Το μενού έχει ψάρι και πατάτες, μάλλον βραστές.

Καλημερααα.....

Τι κάνετε?Εμεις ξεκινησαμε καπως επεισοδιακα σημερα.Ξυπνησε το πρωι κια μου ειπε πως τον ενοχλει ο λαιμος του.Εκανε τη γαργαρα του και μετα από λίγο ηταν ενταξει.Ξεκινησα να τον πάω αλα τον εβλεπα πως δεν ηταν καλά ,αρχισε και το συναχι και γυρισαμε πίσω πριν φτασουμε σχολειο.Πυρετο δεν εχει κανει αλλα δεν ξερω πως θα εξελιχθει.Ετσι εχασα και τον πρωινο καφε και το γυμναστηριο.Σνιφ...Τεσπα ,μακαρι να κανει γρηγορα τον κυκλο της η ιωση και να την αποχαιρετησουμε.

Κοριτσια οι ανθρωποι αυτοι οσο και να καταδικαστουν ,δικαιωση δεν θα ερθει για τους γονεις αυτων των παιδιων.Τιποτα δεν ειναι αρκετο στην περιπτωση τους.Για τον Αλεξ, ακομη δεν εχω καταλάβει τι εχει γινει....

Βουλα ,ελπίζω να εισαι καλύτερα σημερα...

4U,καλα πλυσιματα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα και απο μενα! Λετε για τον πακιστανο και για τα παιδια με τον Αλεξ, πιστευω οτι εγω θα ειχα κανει εγκλημα. Δυστυχως το θεμα της Μυρτους το εζησα λιγο πιο εντονα γιατι η κορη ενος συναδελφου ηταν συμμαθητρια με την κοπελα και τα μαθαιναμε τα νεα συνεχεια και πραγματικα εχω λυπηθει πολυ! Εχτες εγω εγκαινιασα την καινουργια μου χυτρα και εμεινα πολυ ικανοποιημενη γιατι δεν ειχα και πολλα λεφτα και πηρα μια σχετικα φτηνη αλλα εκανε ενα φαγητο μουρλια! Ζηλευω πραγματικα ολες εσας που δεν δουλευετε κι εχετε χρονο να ασχοληθειτε με το σπιτι σας και τα παιδακια σας! Να εχετε μια ομορφη μερα!

καλημέρα!!

Χρύσα περαστικά και στο δικό σου αγόρι!

Γιωτα καλούς ύπνους στο νέο στρώμα!!

Αρετή με το καλό η επέμβαση της μανούλας σου!

εμεις ακόμα ψιλοχάλια, είμαι κ γω χαλια σήμερα, πήρα αναβράζον για να έρθω στη δουλειά γιατί ξύπνησα με ρίγη και πονοκέφαλο....καλαμαράκι σε τι γιατρό πήγες και σου έγραψε αναρρωτική?γιατί δεν θέλω να παω σε ιδιώτη και να σκάσω 30-40ρι για να μου γράψει το χαρτί, εσυ πού πήγες αν υπάρχει οικονομική επιλογή?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρες και από μένα!

Εμείνα 8-9 σελίδες πίσω και σας διάβασα στα πεταχτά πηδώντας μερικές

Τι έγινε με την Χαρά μας? Μη μου πείτε ότι γεννάει κιόλας!

Περαστικά σε όλους τους αρρώστους, και μεις γρίπωμένοί είμαστε με μπούκωμα και βήχα . Εγώ απέκτησα και μια ωραιοτατη ουρολοίμωξη έκανα εξετάσεις και τώρα παίρνω αντιβίωση.

Τα υπόλοιπα νεα μου τα ίδια, τρέξιμο τρέξιμο τρέξιμο, το σπίτι είναι σε οριακή κατάσταση, κάνω όσο μπορώ τα βασικα αλλά και πάλι γρήγορα ξανάμαζεύονται..

Φιλάκια κορίτσια!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

καλημερα καλες μου φιλες!

καλημερα με βροχη απο τις Σερρες μας!

ειμαι χαλαρα στην δουλεια κ δεν θελω σημερα να με τρεξουν...

Δεν θελω να σχολιασω καμια απο τις2 υποθεσεις με τα καημενα τα παιδακια!

Τι δυναμη χρειαζεται η καθε μανα....Ο Θεος να τις βοηθησει...Το μυαλο,η καρδια,η λογικη ,η ψυχη ειναι αδυνατον να ξαναϊσορροπησουν....

Αυριο αρχιζει το 3ο σετ χημειοθεραπειων ο πατερας μου..το μυαλο μου ειναι εκει...ας του δωσει λιγο χρονο ακομη ο Θεος να χαρει τα 4 εγγονακια του...ειναι μονο 63χρονων....

Μαλλον δεν θα παμε πσκ Σαλονικα γιανα μην ενοχλησουμε...Πρεπει να παρω αποκριατικες στολες στα παιδια ομως..δεν εχει κανενα τους...ελεγα να παω στο γνωστο παιχνιδαδικο που ειναι φθηνο...δεν εχω να δωσω πολλα ιδιως για στολη που φοριεται 3ωρες μονο...

φιλακια σε ολες

τα ξαναλεμε....

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημερααα.....

Τι κάνετε?Εμεις ξεκινησαμε καπως επεισοδιακα σημερα.Ξυπνησε το πρωι κια μου ειπε πως τον ενοχλει ο λαιμος του.Εκανε τη γαργαρα του και μετα από λίγο ηταν ενταξει.Ξεκινησα να τον πάω αλα τον εβλεπα πως δεν ηταν καλά ,αρχισε και το συναχι και γυρισαμε πίσω πριν φτασουμε σχολειο.Πυρετο δεν εχει κανει αλλα δεν ξερω πως θα εξελιχθει.Ετσι εχασα και τον πρωινο καφε και το γυμναστηριο.Σνιφ...Τεσπα ,μακαρι να κανει γρηγορα τον κυκλο της η ιωση και να την αποχαιρετησουμε.

Κοριτσια οι ανθρωποι αυτοι οσο και να καταδικαστουν ,δικαιωση δεν θα ερθει για τους γονεις αυτων των παιδιων.Τιποτα δεν ειναι αρκετο στην περιπτωση τους.Για τον Αλεξ, ακομη δεν εχω καταλάβει τι εχει γινει....

Βουλα ,ελπίζω να εισαι καλύτερα σημερα...

4U,καλα πλυσιματα!

Καλημερα :)

περαστηκα :| μακαρη να περαση γρηγορα και ελαφρα

ψαχνω προσφορες για μαλλια (ανταυγειες-κουρεμα-χτενισμα) κ για καθαρισμο προσωπου

Yutou καλημερα! Αν ειμασταν κοντα θα στα εκανα εγω τα μαλλακια σου, ειμαι κομμωτρια! Εχθες εβαψα κ τα δικα μου το βραδυ αφου κοιμηθηκαν τα ζιζανια... πολυ καλη η μητροτητα αλλα μην ξεχναμε οτι ειμαστε και γυναικες ε!:D

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Ειμαι λίγο καλυτερα αν και φοβαμαι λιγο γιατι σε λιγο θα κάνω την ιδια διαδρομη που έκανα χτες ελπιζω να μην με πιασει η ψυχη μου

Τι με εχει πιασει βρε κοριτσια αρχισα χτες να δημιουργώ πάλι γιατι λιγο το ειχα αμελησει και ειμαι λιγο καλυτερα

Χτες κοιμήθηκα και σχετικά νωρις 11,00 ετσι νομιζω ότι λιγο ξεκουράστηκα

Ο μικρος ειναι πολυ καλυτερα και αφου εκλεισε ενα 24 ωρο απυρετος σήμερα πηγε νηπειο

Τον τελευταιο καιρο παραπονιεται πολυ ο μικρος οτι ειναι μονος του και αυτο με σκοτώνει..

σας φιλω και σας στέλνω την αγάπη μου, για να πουμε και τα δικά μας , εχεις τοσο δικαιο με τα περιφερειακα και αφου το έφερε η κουβέντα τα έβαλα για πλυσιμο και χτες έβαλα ένα νυχτερινο πλυντηριο και σήμερα θα βαλω και άλλα γιατι το ΣΚ όπως ειπατε και εσεις θα έχει βροχές

:)

καλημερα απο την ηλιολουστη θεσσαλονικη

ειμαι στη δουλεια και μεχρι να μαζευτουν ολοι πηνω το υπεροχο καφεδακι μου στον ηλιο:D

στο σπιτι θα γυρησω αργα το βραδυ οποτε σημερα τιποτα απο δουλιες :rolleyes:

φιλακια

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Ειμαι λίγο καλυτερα αν και φοβαμαι λιγο γιατι σε λιγο θα κάνω την ιδια διαδρομη που έκανα χτες ελπιζω να μην με πιασει η ψυχη μου

Τι με εχει πιασει βρε κοριτσια αρχισα χτες να δημιουργώ πάλι γιατι λιγο το ειχα αμελησει και ειμαι λιγο καλυτερα

Χτες κοιμήθηκα και σχετικά νωρις 11,00 ετσι νομιζω ότι λιγο ξεκουράστηκα

Ο μικρος ειναι πολυ καλυτερα και αφου εκλεισε ενα 24 ωρο απυρετος σήμερα πηγε νηπειο

Τον τελευταιο καιρο παραπονιεται πολυ ο μικρος οτι ειναι μονος του και αυτο με σκοτώνει..

σας φιλω και σας στέλνω την αγάπη μου, για να πουμε και τα δικά μας , εχεις τοσο δικαιο με τα περιφερειακα και αφου το έφερε η κουβέντα τα έβαλα για πλυσιμο και χτες έβαλα ένα νυχτερινο πλυντηριο και σήμερα θα βαλω και άλλα γιατι το ΣΚ όπως ειπατε και εσεις θα έχει βροχές

:)

καλημερα Σοφια....

γιατι ρε κοριτσακι μου σε εχει παρει ετσι:confused:

τωρα που εισαι?δουλεια ?

εχεις τη δυνατοτητα να πας μια βολτα μηπος ηρεμησεις λιγο?:rolleyes:

Γιωτακι μου τωρα ειμαι με ντεπον και νιωθω καπως καλα,αλλα εχω γινει σαν το ρουντολφ απο το πολυ σκουπισμα στην μυτη....και σημερα με εχει πιασει βηχας,αυριο θα ειναι 3η μερα και ελπιζω να νιωθω καλυτερα...

Καλώς τον και τον άλλον ταρανδάκο.... σήμερα έχει αρχίσει και συνέρχεται η όψη της μύτης μου...την έχω παστώσει στην ενυδατική.

.Τεσπα ,μακαρι να κανει γρηγορα τον κυκλο της η ιωση και να την αποχαιρετησουμε.

!

Ούτε κι εγώ έχω καταλάβει και δεν πιστεύω 100% αυτά που παρουσιάζει η Νικολούλη και οι δημοσιογράφοι.

καλημέρα!!

Χρύσα περαστικά και στο δικό σου αγόρι!

Γιωτα καλούς ύπνους στο νέο στρώμα!!

Αρετή με το καλό η επέμβαση της μανούλας σου!

εμεις ακόμα ψιλοχάλια, είμαι κ γω χαλια σήμερα, πήρα αναβράζον για να έρθω στη δουλειά γιατί ξύπνησα με ρίγη και πονοκέφαλο....καλαμαράκι σε τι γιατρό πήγες και σου έγραψε αναρρωτική?γιατί δεν θέλω να παω σε ιδιώτη και να σκάσω 30-40ρι για να μου γράψει το χαρτί, εσυ πού πήγες αν υπάρχει οικονομική επιλογή?

Περαστικά! Κάθε εβδομάδα πέφτουμε σαν τις κότες μια μια... ρε γμτ...

Περαστικά σε όλους τους αρρώστους, και μεις γρίπωμένοί είμαστε με μπούκωμα και βήχα . Εγώ απέκτησα και μια ωραιοτατη ουρολοίμωξη έκανα εξετάσεις και τώρα παίρνω αντιβίωση.

!

Περαστικά σας οικογενειακώς!

Αυριο αρχιζει το 3ο σετ χημειοθεραπειων ο πατερας μου..το μυαλο μου ειναι εκει...ας του δωσει λιγο χρονο ακομη ο Θεος να χαρει τα 4 εγγονακια του...ειναι μονο 63χρονων....

Όλα καλά εύχομαι! Να δει τα εγγόνια του να παντρεύονται και να αποκτήσει και δισέγγονα!!!!

καλημερα καλες μου φιλες!

καλημερα με βροχη απο τις Σερρες μας!

ειμαι χαλαρα στην δουλεια κ δεν θελω σημερα να με τρεξουν...

Δεν θελω να σχολιασω καμια απο τις2 υποθεσεις με τα καημενα τα παιδακια!

Τι δυναμη χρειαζεται η καθε μανα....Ο Θεος να τις βοηθησει...Το μυαλο,η καρδια,η λογικη ,η ψυχη ειναι αδυνατον να ξαναϊσορροπησουν....

Μαλλον δεν θα παμε πσκ Σαλονικα γιανα μην ενοχλησουμε...Πρεπει να παρω αποκριατικες στολες στα παιδια ομως..δεν εχει κανενα τους...ελεγα να παω στο γνωστο παιχνιδαδικο που ειναι φθηνο...δεν εχω να δωσω πολλα ιδιως για στολη που φοριεται 3ωρες μονο...

φιλακια σε ολες

τα ξαναλεμε....

καλημέρα κοριτσάκι μου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά με τον μπαμπάκα σου,καλή δύναμη να έχετε.είναι πολύ νέος για να τα στερηθεί τα εγγόνια του και αυτά αυτόν.όλα θετικά από εδώ και στο εξής να πηγαίνουν,και να είναι μόνο μία ανάμνηση η όλη περιπέτεια σας και μια δοκιμασία για να βγείτε νικητές.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...