Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατί η γυναίκα έχει αξιοπρέπεια ,δεν είδα το θέμα,αλλά από αυτά που έχω ακούσει τόσα χρόνια,μόνο έτσι μπορώ να την χαρακτηρίσω.για μένα τιμά το παιδί της

Παω να διαβάσω στο φιογκάκι παραμυθάκι γιατί αργήσαμε να κοιμηθούμε σήμερα.

Μόνο να πω εδώ {οι περισσότερες ξέρετε πως τα παιδιά είναι το "αδύνατο" σημείο μου και γίνομαι πολυ-πολύ αυστηρή} πως αν μεγάλωνα το παιδάκι μου και το έφτανα στα 8 με κόπους, θυσίες, αγάπη, υπομονή και όσα ακόμα χρειάζονται για να μεγαλώσεις ένα παιδάκι και μου το σκότωναν 5 τσογλάνια θα τους είχα ξεπαστρέψει όλους και στη συγκεκριμένη περίπτωση, οικογενειακώς.

Γιατί εγώ θα πρέπει να τιμήσω το παιδί μου έτσι? Το μεγάλωνα με αξιοπρέπεια όσο ζούσε και μου το σκότωσαν. Αυτές οι αλήτισσες μανάδες γιατί δεν τιμούν το παιδί μου ή τα δικά τους παιδιά μιλώντας επιτέλους, αναλαμβάνοντας την ευθύνη και λέγοντας που είναι το παιδί αυτής της μάνας να το θάψει έστω;

Να την βράσω την αξιοπρέπεια αν χαθεί το παιδί μου.

Όπλο και όλοι, μα όλοι {ειδικά αυτός ο παππούς που για μένα, εξαφανισε το πτώμα του μικρού Αλεξ}, μικροί / μεγάλοι, θα πήγαιναν στον κάτω κόσμο. Νέτα σκέτα.

777885dugw57gt25.gif

Καλες μου φιλες καλησπερα σας!

Τι μου κανετε κορτσουδιαμ?

Εμεις χαλαρα σπιτιι,εξω πολυ κρυο...

Ειμαι αδιαθετη κ γιαυτο τεμπελιασα...

Μαγειρεψα για αυριο μακαρονια με διαφορα στην γαστρα κ ΕΚΑΝΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΠΕΣΑΜΕΛ 1η ΦΟΡΑ!

Μουαχαχα καμαρωνω!πολυ ευκολο κοριτσια απο "συνταγες της παρεας"

Ο συζυγος δεν ειχε δουλεια-δυστυχως- κ φαγαμε ολοι μαζι το μεσημερι σπιτι 3+...

Κ μετα ολοι κοιμηθηκαμε ξεροι κ σηκωθηκαμε αργα...να δουμε τ'ι ωρα θα κοιμηθουνε τωρα τα μικρα...

Αργα ,πηγαινοντας για υπνο θακανω κ ενα ντουζ....πρεπει.....

Για το τεστ ΠΑΠ εχετε πολυ δικιο κ με αγχωσατε πραγματικα..δεν ειναι τα 50?..το αμελω γμτ...

Θα το βαλω στο προγραμμα σιγουρα..

Μαστογραφια αργοτερα οταν θαχω ασφαλιση......

Αυριο η κορη μου -νηπιοα-θα πανε θεατρο.Στον " κεραμιδοτρεχαλο"! Λολ. Ειναι μες στην τρελη χαρα!

Κι εγω που πηγα σινεμα το Σαββατο με συζυγο, σκεφτομαι συνεχεια να την παω στα βιλατζ που ειχανε πολλα παιδικα.....

Καληνυχτα! Φιλακια!

Τα λεμε αυριο απο δουλεια!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Μόνο να πω εδώ {οι περισσότερες ξέρετε πως τα παιδιά είναι το "αδύνατο" σημείο μου και γίνομαι πολυ-πολύ αυστηρή} πως αν μεγάλωνα το παιδάκι μου και το έφτανα στα 8 με κόπους, θυσίες, αγάπη, υπομονή και όσα ακόμα χρειάζονται για να μεγαλώσεις ένα παιδάκι και μου το σκότωναν 5 τσογλάνια θα τους είχα ξεπαστρέψει όλους και στη συγκεκριμένη περίπτωση, οικογενειακώς.

Γιατί εγώ θα πρέπει να τιμήσω το παιδί μου έτσι? Το μεγάλωνα με αξιοπρέπεια όσο ζούσε και μου το σκότωσαν. Αυτές οι αλήτισσες μανάδες γιατί δεν τιμούν το παιδί μου ή τα δικά τους παιδιά μιλώντας επιτέλους, αναλαμβάνοντας την ευθύνη και λέγοντας που είναι το παιδί αυτής της μάνας να το θάψει έστω;

Όπλο και όλοι, μα όλοι {ειδικά αυτός ο παππούς που για μένα, εξαφανισε το πτώμα του μικρού Αλεξ}, μικροί / μεγάλοι, θα πήγαιναν στον κάτω κόσμο. Νέτα σκέτα.

Κοριτσια εμενα με σοκαρει το γεγονος οτι υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι,δεν ξερω πως να τους χαρακτηρισω,ψυχρους?αψυχους?δεν ξερω...

πως κοιμουνται?Πως υπαρχουν?μιλαω για τους μεγαλους....

Τωρα για τα παιδια,τι να πω?

Τον ακουγα που ελεγε οτι μετεφεραν το πτωμα του παιδιου με το καροτσι της οικοδομης,ΠΟΙΟΙ??????ΤΑ ΕΝΤΕΚΑΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ.....

Τρομαζω και φοβαμαι οτι σε λιγα χρονια εκει εξω θα κυκλοφορουν τα παιδακια μας και μπορει να συναντησουν τετοιους ανθρωπους....Η Παναγια μας να τα φυλαει...

Μακαρι ο Αλεξ εκει που βρισκεται να νιωθει ηρεμα και αυτη η μανα να νιωσει ηρεμια και γαληνη καποια στιγμη,αν και νομιζω οτι ειναι πολυ δυσκολο...

ναι βρε παιδί μου μαζί σου,για το παιδί μου γίνομαι σκύλα.και ποτέ ποτέ ξανά να μην νιώσει γονιός τον πόνο αυτής της μάνας.αλλά και να σκοτώσει θα γυρίσει το αγγελούδι της πίσω;όσο για τους άλλους θα το βρουν αργά ή γρήγορα,όλα εδώ πληρώνονται..

Διαφημίσεις

Επιτέλους....έτοιμη για ύπνο!

Γύρισα γύρω στις 7.30 τρέχοντας για να ετοιμάσω τα burgers που τους είχα υποσχεθεί. Το πρωί μαγείρεψα μπιφτέκια στο γκριλ με πιλάφι και είχα ετοιμάσει και έξτρα λεπτά μπιφτέκια για το βράδυ.

Μόλις μπήκα σπίτι τι να δω... Μπαμπάς και κόρες είχαν καθαρίσει με σκούπα και είχαν τακτοποιήσει την ακαταστασία (εκτός από τα δικά μου πράγματα της δουλειάς) και είχαν αλλάξει θέση στα έπιπλα. Το κάνουμε κάθε 2-3 χρόνια περίπου αλλά τώρα μου φάνηκε όνειρο επειδή πραγματικά μου άλλαξε την διάθεση...

Αφού έκανα τις ετοιμασίες μου φάγαμε τα hamburger μας, παίξαμε λιγουλάκι και βουρ για ύπνο... Έκανα ένα μπανάκι, έπλυνα τον νεροχύτη με το ζεστό νερό, ετοίμασα σαντουιτσάκια για αύριο στην δουλειά και τώρα βουρ για ύπνο!

Καληνύχτα!

Μπράβο Αφροδιτούλι μας.....έτσι να τρώμε γερά στην δουλειά για να μην κλατάρουμε ;)

Εγώ εβαλα τα κορίτσια για ύπνο και τώρα ξεκουράζομαι....καθάρισα κουζίνα και μάζεψα ρούχα!

Μπράβο Αφροδιτούλι μας.....έτσι να τρώμε γερά στην δουλειά για να μην κλατάρουμε ;)

Εγώ εβαλα τα κορίτσια για ύπνο και τώρα ξεκουράζομαι....καθάρισα κουζίνα και μάζεψα ρούχα!

Αχ εγώ θα φάω πάλι χορταράκια στην δουλειά αύριο....μπας και πέσει η κοιλούμπα μου!

Τα έβρασα Δευτέρα βράδυ για σαλάτα αλλά μόνο εγώ τρώω χόρτα στην οικογένεια μας...

εγω παλι δεν καταλαβα για ποιον λογο δεν λενε που ειναι το σωμα του???? τουλαχιστον να το θαψει η μαμα του οπως αρμοζει σε ανθρωπο, μεχρι κ τα σκυλια τα θαβουν.... κριμα δεν ειναι ιεροσυλια σε νεκρο. συμφωνω 1000% με την ειρηνη!

αμ το αλλο το καθ@κι με το κοριτσακι στην παρο, τι ισοβια κ παπαρ@@ες, για να ταιζουμε τον πακιστανο σε ολη του την ζωη???? κρεμασμα ρεεεε!!!! αλιμονο στο κοριτσακι κ στην οικογενεια του που ταλαιπωρουνται ολοι μαζι....

Διαφημίσεις

βουλα μου πως εισαι?

Γιωτακι μου τωρα ειμαι με ντεπον και νιωθω καπως καλα,αλλα εχω γινει σαν το ρουντολφ απο το πολυ σκουπισμα στην μυτη....και σημερα με εχει πιασει βηχας,αυριο θα ειναι 3η μερα και ελπιζω να νιωθω καλυτερα...

εγω παλι δεν καταλαβα για ποιον λογο δεν λενε που ειναι το σωμα του???? τουλαχιστον να το θαψει η μαμα του οπως αρμοζει σε ανθρωπο, μεχρι κ τα σκυλια τα θαβουν.... κριμα δεν ειναι ιεροσυλια σε νεκρο. συμφωνω 1000% με την ειρηνη!

αμ το αλλο το καθ@κι με το κοριτσακι στην παρο, τι ισοβια κ παπαρ@@ες, για να ταιζουμε τον πακιστανο σε ολη του την ζωη???? κρεμασμα ρεεεε!!!! αλιμονο στο κοριτσακι κ στην οικογενεια του που ταλαιπωρουνται ολοι μαζι....

Πραγματικα δεν ξερω πια ειναι η καταλληλη τιμωρια....οτι αποφαση και να παρουν η ζωη της Μυρτουλας εχει καταστραφει...Κοιταγα την φωτο του στην τηλεοραση και προσπαθουσα να καταλαβω τι σκ@τ@ εχει μεσα στην ψυχη του...

Σαν να μην εχει συναισθηματα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...