Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

4U εγώ τι είχα κάνει.. Είχα πάρει παραπεμπτικό από το ΙΚΑ για κανονική μαστογραφία και πλήρωσα τη διαφορά της ψηφιακής.. Έτσι νομίζω είχα πληρώσει 25 Ευρώ εν έτει 2012.. Από τότε δεν ξανάκανα διότι πέρισυ ήμουν έγκυος και φέτος θηλάζω οπότε απαγορεύεται.. Του χρόνου και βλέπουμε!

Ωραία ιδέα ...! θα το κοιτάξω και αυτό...

Όταν θηλάζουμε δεν απαγορεύεται απλά οι μαστοί είναι πολύ πυκνοί και η εξέταση δεν μπορεί να είναι σωστή!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια,

το θέμα της μαμάς μου είναι πολύ μεγαααααααααααααααλο δυστυχώς αλλά κάποιες στιγμές με βγάζει εκτός εαυτού και εκεί γίνεται μεγάλο παχτιρντί.

Με την πεθερά μου είναι κάτι που το γνωρίζουμε από πέρσι αλλά μέχρι τώρα δεν ήξερε ακριβώς τί είχε, υποψιαζόταν αλλά δεν είχε την βεβαιότητα κάτι που της το έδωσε ο γιατρός τώρα λέγοντας για την πτώση των μαλλιών γιατί μέχρι τώρα έκανε τις χημιοθεραπείες αλλά εκτός από 2-3 μέρες που είχε αδιαθεσία δεν είχε κάτι άλλο και την αδιαθεσία αυτήν την δικαιολογούσαμε σαν αλλεργία και δεν είχαμε θέμα και όλα πήγαιναν πολύ μα πολύ καλά αλλά τώρα μετά τον γιατρό και την βλακεία που της είπε έχει πέσει πολύ ψυχολογικά.Τί να πεις γιατροί....:mad::-x:-x:-x:-x Ο άντρας μου έχει μεγάλη αδυναμία στην μαμά του και ειδικά τώρα είναι όλη την ώρα στο τηλέφωνο και αν δεν την ακούσει καλά μετά είναι στα μαύρα πανιά δεν μιλιέται.Προσπαθούμε με τα παιδιά να του αλλάζουμε την διάθεσή αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφικτό.

Σήμερα με πήρε ο ύπνος και άργησα να σηκωθώ οπότε ετοίμασα σαν φαντάρους τα πιτσιρίκια και τρέχοντας φτάσαμε στο σχολείο.Γυρνώντας έπλυνα τα βραδυνά,έστρωσα κρεβάτια,αέρισα το σπίτι,μάζεψα το καθιστικό,μάζεψα το παιδικό και το σαλόνι και ξεσκόνισα,άπλωσα ένα νυχτερινό και ετοίμασα ένα μεσημεριανό,έκανα μπάνια και πάνω που ήμουν έτοιμη για να βγώ για λογαριασμούς έπιασε η βροχή οπότε λογαριασμοί αύριο άλλωστε έχω καιρό ακόμα λεφτά δεν έχω αλλά άλλο θέμα:tongue::tongue::tongue:.Εβαλα ψάρια με πατάτες και πιπεριές στην κατσαρόλα και ψωμί να γίνεται.Εκανα το πίσω μπαλκόνι.

Στην ΔΕΗ ρε παιδιά δεν αλλάζει κάτι όπως είμαστε το πρώτο δίμηνο είμαστε και το δεύτερο αλλά το δεύτερο οι μονάδες είναι αυξημένες σαν κάποιος να πειράζει το ρολόι δεν ξέρω τί να πω δεν μπορεί να υπάρχει τόση διαφορά.Σε αναμονή του νέου λογαριασμού λοιπόν και θα δούμε.

Όσο αφορά την μαστογραφία έχω κάνει ήδη μια φορά ψηφιακή και ευτυχώς που την δικαιολογούσε το μπλοκάκι των επιταγών που μου είχαν δώσει από το ΜΗΤΕΡΑ και έτσι δεν πλήρωσα τίποτα,αλλά ψηλάφιση κάνω κάθε μήνα λόγω της αδερφής της μαμάς μου.Τώρα τεστ παπ έχω να κάνω 2 και μπαίνουμε στο 3 αλλά που χρήματα:oops::oops::oops::oops::oops: έχετε δίκιο να με κράξετε αλλά τα 100? που δίνω στον γιατρό μου για την συγκεκριμένη εξέταση πάνω που το αποφασίζω κάτι προκύπτει και πάνε εκεί.

Ασχετο έφτιαξα προχθές το μπλογκ του συλλόγου μας αν έχετε χρόνο μπείτε και πείτε μου πώς σας φαίνεται:[email protected].

Για την οργάνωση των μαρκαδόρων :http://www.eimaimama.gr/2013/01/organwste-tous-markadorous-kai-tis-mpogies-sas-twra.html

Σόφη η κρίση πανικού πρέπει να είναι από το άγχος που έχεις και την πίεση (εξού και ότι σου άνοιξε η μύτη,πολλές φορές λειτουργεί σαν αποσυμφορικό του οργανισμού)και επειδή δεν σου άρεσει η συγκεκριμένη εργασία που σου έχουν αναθέσει όλο αυτό το επιβάρυνε.Ηρέμησε πάρε βαθιές ανάσες και όλα θα πάνε καλά.

Ασχετο έφτιαξα προχθές το μπλογκ του συλλόγου μας αν έχετε χρόνο μπείτε και πείτε μου πώς σας φαίνεται:[email protected].

Για την οργάνωση των μαρκαδόρων :http://www.eimaimama.gr/2013/01/organwste-tous-markadorous-kai-tis-mpogies-sas-twra.html

To κουτί τέλειο! Μαζεύω ρολά από σήμερα!

Στο blog σας δεν μπορώ να μπω!

Απλά να τονίσω ένα πράγμα... Αν το πρόβλημα είναι οικονομικό πηγαίνετε σε δημόσιο νοσοκομείο. Το τεστ ΠΑΠ είναι ΔΩΡΕΑΝ! Μπορεί να αργούν να βγουν τα αποτελέσματα (εδώ έχει αναμονή 2 μήνες για τα αποτελέσματα...) αλλά έτσι θα κάνετε κάθε χρόνο. Είναι πολύ πολύ σημαντικό βρε κοπέλες... Συγνώμη που το επαναλαμβάνω αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω νέες γυναίκες... Μην πας στον ιδιώτη γιατρό για υπέρηχο (που θα έπρεπε) αλλά πήγαινε για το τεστ. Πέρυσι πήγα στο νοσοκομείο για τεστ ΠΑΠ. Πήρα τα αποτελέσματα σε 2 μήνες. Έκανα όλες τις εξετάσεις μου (αιματολογικές/ορμονολογικές) δωρεάν και τον υπέρηχο με 5 ευρώ. Επίσης καλλιέργεια πλήρης με 5 ευρώ. Αν έχεις κουράγιο και τα συνδυάσεις, είναι μια επίσκεψη, 5 ευρώ. Μπορεί να έφαγα 2-3 πρωινά αλλά δεν έδωσα πάνω από 10 ευρώ. Που 100 και 120 που πλήρωνα στην Αθήνα;

• Μου αρέσει 1

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

ηρθε ο Γ φαγαμε κοτοσουπιτσα και εκανα και πατατες φουρνου σαν τιγανητες,εγηναν μουρλια κια σαλατα αντιδια με λαδολεμονο

οΓ μου αλαξε και λαστηχα στην κλειο,εβαλα τα περσινα χειμερηνα οποτε ως το μαιο ειμαστε ο.κ μετα εχει ο βουδας :rolleyes:

κοριτσια απο θεσσαλονικη που εχετε κανει μαστογραφεια?

η ψηφιακη τι κοστος εχει?

εγω εχθες για τεστ παπ υπερηχο εδοσα 70ε

μου ψηλαφησε και το στηθος δεν φενετε κατι αλλα πρεπεινα κανω μαστ

καθ΄οτι πριερχομαι και απο καρκηνοσογο :shock: (εδω που τα λεμε μας εχει θερησει:shock:)

Καλησπερα κοριτσια μου!Τι κανετε?

Εγω χαλια...αυτη η ιωση με εχει ταλαιπωρηση πολυ....δεν εχω κουραγιο για πολλα...να φανταστητε σηκωθηκα απο το κρεβατι στις 11:30...δεν εχω κανει πολλα πραγματα:μαζεψα ενα πλυντηριο,εβαλα ενα να πλενεται,επλυνα πιατα,σαπουνισα με χλωρινη το νεροχυτη,επλυνα δυο δισκους και τους γυαλισα με ξυδι.Αυτα τα λιγα αν και τα ενιωσα τεραστια.....

σας φιλω ολες!

κοκκινιστό φάγατε Ειρήνη? και εγώ κοκκινιστό έχω αλλά με ρύζι, σε 1,5ώρα θα φάω.

πρέπει να αρχίσω να πέρνω πάλι κανονικό μεσημεριανό μαζί μου, δεν με καλύπτουν σαντουιτσάκια κλπ.

Ναι, κοριτσάκι μου.

Μοσχαράκι νουά, κοκκινιστό!

Και πολύ καλά θα κάνεις! Και θα χορταίνεις και θα τρως "σπιτικά".

το θέμα της μαμάς μου είναι πολύ μεγαααααααααααααααλο δυστυχώς αλλά κάποιες στιγμές με βγάζει εκτός εαυτού και εκεί γίνεται μεγάλο παχτιρντί.

Τώρα τεστ παπ έχω να κάνω 2 και μπαίνουμε στο 3 αλλά που χρήματα:oops::oops::oops::oops::oops: έχετε δίκιο να με κράξετε αλλά τα 100? που δίνω στον γιατρό μου για την συγκεκριμένη εξέταση πάνω που το αποφασίζω κάτι προκύπτει και πάνε εκεί.

Το 1ο θέμα με σταναχωρεί πολύ.. πολύ... :-(:sad: Γιατί να μη σε καταλαβαίνει...; :-(

Για το 2ο θέμα, θα σε μάλωνα αλλά μου είσαι στεναχωρημένο σήμερα και δεν μπορώ.

Ο γυναικολόγος μου, με λέει "στρατιώτη". Ακριβώς επειδή κάνω οτι μου πει. Δεν χάνω "ημερομηνίες" και τηρώ ευλαβικά το πρόγραμμα που πρέπει.

Πέρσι όμως, λόγω των οικονομικών μας, δεν είχα τη δυνατότητα να πάω για ΠΑΠ. Δεν είχα χρήματα αλλά βρήκα τρόπο και έκανα το σωτήριο τεστ μου. Πήγα στο Δημο Αργυρούπολης, που σε συνεργασία με το νοσοκομειο Γ. Γεννηματά, έκανα το ΠΑΠ μου με μία ωραιότατη, συμπαθέστατη γιατρό, πήρα τ' αποτελέσματά μου και δεν πλήρωσα ούτε 1 ευρω. Με ενημέρωσε η κολλητή μου γι αυτό {είχε πάει και εκείνη} και σας είχα ενημερώσει.

Αν και φέτος δεν μπορέσω να πάω στον γυναικολόγο μου, τον Απρίλιο, θα το ξανακάνω εκεί. ;)

Υ.Γ. Τώρα κάνω τις βόλτες μου στο blog σας αλλά σαν πρώτη εντύπωση λατρεύω το πράσινο!

Σας φιλώ όλες

{διαβάζουμε}

777885dugw57gt25.gif

Βουλα περαστικα σου!Πραγματικα εχει θερισει κοσμο!!!Ο μικρος ειναι ησυχος τουλάχιστον για να μεινεις ξαπλωμενη?

Ιωαννα ,συνομίληκη,καλωσηρθες!

Νασια ,για τη μαμα τι να πω,μαλλον δεν υπάρχει τελος σε τετοιες καταστασεις αλα αφου το χειριστηκες οπως σωστα στο παρελθον θα το κανεις και τωρα.Το σημαντικο ειναι πως πάει καλά η πεθερα σου ,το ψυχολογικο κομματι θεωρω πως θα το παλέψει.Μπραβο και για το μπλογκ!!!

Ελίν ,κατι εχασα νομιζω...ελπίζω να βρεις τις ισσορροπίες σου .

Εδω βρεχει κατα διαστηματα και πολύ απολαμβανω αυτον τον καιρο.Ευτυχως σημερα δεν εχουμε εξωτερικες δραστηριοτητες οποτε ειμαστε χαλαρα.Μαλλον θα ερθει και ο φιλος του γιου να παιξουν το απογευματακι.

Τελειωσα οσα ρουχα ηταν στεγνα ,4 πλυντηρια δηλαδη και εξω ειναι απλωμενα αλλα δυο αλλα τα καλάθια ειναι αδεια.Εβαλα σκούπα παντου,εκανα λίγο τα μπάνια ,ξεσκονισα το παιδικο δωματιο ,ετοιμασα μπιφτεκια και εβρασα πατζαρια.Φαγαμε ,ο μικρος διαβαζει(ευτυχως δεν εχει πολλα και θα τελειωσει γρηγορα) ,εγω μαζεψα την κουζινα και καθαρισα καλά παγκους και λοιπά και αναψα φωτια.

Πραγματικα σημερα το καφε μας εχει πάρει φωτια!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Τελειωσα οσα ρουχα ηταν στεγνα ,4 πλυντηρια δηλαδη και εξω ειναι απλωμενα αλλα δυο αλλα τα καλάθια ειναι αδεια.Εβαλα σκούπα παντου,εκανα λίγο τα μπάνια ,ξεσκονισα το παιδικο δωματιο ,ετοιμασα μπιφτεκια και εβρασα πατζαρια.Φαγαμε ,ο μικρος διαβαζει(ευτυχως δεν εχει πολλα και θα τελειωσει γρηγορα) ,εγω μαζεψα την κουζινα και καθαρισα καλά παγκους και λοιπά και αναψα φωτια.

Πραγματικα σημερα το καφε μας εχει πάρει φωτια!!!

Χρυσάκι μου, και μένα μου αρέσει αυτός ο καιρός και θέλω να είμαι σπιτάκι μου και να ηρεμώ και να χαζεύω τη βροχή... πόσο θα ήθελα να πίναμε καφεδάκι δίπλα στο τζάκι σου! ;)

Ούτε tae δεν θα πάω σήμερα.. θέλω να μείνω σπίτι.

Υ.Γ. Τέλειο το φαγάκι σας σήμερα!

777885dugw57gt25.gif

Καλησπερούδια!

Σας έχασα αυτές τις μέρες και σήμερα το αγόρι θα γυρίσει σε λίγο, οπότε πάλι δεν θα έχω χρόνο να catch up :tongue: με τα νέα σας. Ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά (πολλά περάστικα στη Βούλα, που είδα ότι ταλαιπωρείται!) και με καλή διάθεση!

Εγώ έκανα μια αρκετά λεπτομερή καθαριότητα την Παρασκευή και το Σάββατο το πρωί, που πολύ τη χάρηκα :D, ήπια καφέ με το αγόρι μου τα δυο μας έξω, πήγα με την κουνιάδα και την ξαδέρφη μου και τα παιδάκια μας θέατρο την Κυριακή το πρωί και μετά σε σπίτι για παιχνίδι και κουβεντούλα και την κυριακή το απόγευμα ήρθε η νονά της μικρής σπίτι μας κι εγώ σιδέρωσα τα πάντα, γιατί είχα πολλά πλυντήρια να βάλω και θα γινόταν...

Εχθές το πρωί πήγαμε με τον Θ να κάνουμε τις γενικές εξετάσεις που μας είχε γράψει ο ντόκτορ και πήραμε τα αποτελέσματα το απόγευμα, που, ευτυχώς, ήταν πολύ καλά :D! Σε γιατρούς πάσης φύσεως είμαστε πολύ επιμελείς και οι δύο. Ο Θ είναι και ελαφρώς υποχόνδριος :lol:.

Αυτές τις μέρες εκτός από τα καθημερινά απαραίτητα, προσπαθώ να βάλω και μια σειρά στα πλυντήρια :rolleyes:. Έχω βάλει ήδη τρία, ένα της μικρής, ένα σεντόνια- παπλωματοθήκες κι ενα με πατάκια, που στέγνωσαν, μόλις άπλωσα ένα μαύρα και πρέπει να βάλω ακόμα ένα πετσέτες κι ένα χρωματιστά. Από αύριο ξεκινάω πάλι σιδέρωμα :mad:.

Αυτή η αίσθηση, πάντως, ότι έχω ένα τουλάχιστον πράγμα (το σπίτι μου) υπό τον έλεγχό μου βοηθάει πολύ την ψυχολογία μου.

Σας φιλώ και σας ευχαριστώ όλες, ιδιαιτέρως τη μάνα, γιατί έχετε συμβάλλει πολύ στο να τον έχω, σε γενικές γραμμές, αυτόν τον έλεγχο ;)!

ΥΓ. Ειρήνη, η ανάρτηση στο blog για τα περιφερειακά πράγματα που μπαίνουν μια φόρα στο τόσο στο πλυντήριο πιάτων και λάμπουν, με σκότωσε :tongue:!

Είναι κάτι που το βαριέμαι υπερβολικά. Να ξέρεις θα σου στέλνω τα διάφορα τσουμπλέκια μου :mrgreen:!

4j3mz22muk0eivxh.png

41ed94dflw3lenl5.png

41ed5tais0z8.png

Καλησπερούδια!

Σας έχασα αυτές τις μέρες και σήμερα το αγόρι θα γυρίσει σε λίγο, οπότε πάλι δεν θα έχω χρόνο να catch up :tongue: με τα νέα σας. Ελπίζω να σας βρίσκω όλες καλά (πολλά περάστικα στη Βούλα, που είδα ότι ταλαιπωρείται!) και με καλή διάθεση!

Σ'ευχαριστω Κικη μου!

Βουλα περαστικα σου!Πραγματικα εχει θερισει κοσμο!!!Ο μικρος ειναι ησυχος τουλάχιστον για να μεινεις ξαπλωμενη?

Ευχαριστω Χρυσα μου!Ναι ευτυχως ειναι καλος!Και τωρα κοιμαται οποτε εχω ξαπλωσει παλι....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...