Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερα και απο μενα! σας διαβαζω σχεδον καθημερινα αλλα ειπα σημερα να μπω να γραψω. Κανετε καλη παρεα! Θελω να πω στην Ειρηνη οτι εχτες μ εστρωσε στη δουλεια. Μπηκα κι εγω στο blog και παρολο που ημουν στη δουλεια εφαγα κοντα 2 ωρες να διαβαζω, με αποτελεσμα να παω σπιτι κι αντι να κατσω μιση ωριτσα να ξεκουραστω εκνευριστηκα μ ενα ντουλαπι που βαζει ο αντρας μου τα εργαλεια και αποφασισα να το φτιαξω καθως επισης αποχωρισαν απο τη ντουλαπα μου ρουχα που δεν μου εκαναν και καποια που ειχα χρονια να βαλω. Να σαι καλα Ειρηνη μας βαζεις σε ταξη.

Για τα υπολοιπα κοριτσια εχω να πω περαστικα στα παιδακια σας, περασαμε κι εμεις μια γαστρεντεριτιδα που κρατησε 8 μερες και πολυ ταλαιπωρηθηκε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια,τι κανετε πωπω πολλα θεματα εχετε ανοιξει.

Καταρχην περαστικα σε ολα τα αρρωστα παιδακια που ταλαιπωρουνται μαζι και οι μανουλες τους(μυρτουλα ολες το παθαινουμε αυτο μη νιωθεις τυψεις λογικο ηταν με τοση ελλειψη υπνου να σπασουν τα νευρα σου και αφου δεν ειχε πυρετο)

Νασια αχ αυτες οι μαμαδες κι εγω το τελευταιο καιρο ολο στην κοντρα ειμαι με τη δικη μου:(.Ελπιζω να τα βρειτε συντομα οσο για την πεθερα σου τι να πω ευχομαι ολα να πανε οσο καλυτερα γινεται.

Ειρηνη μπραβο στο φιογκακι τουλαχιστον οι κοποι σας ανταμειβονται εγω τουλαχιστον ετσι αισθανομαι οταν τα πηγαινει καλα.

Χρυσα θα σου πω καποια προτζεκτ που δουλεψαμε εμεις

1) η ανακυκλωση οπως ειπε και η Ειρηνη

2) η υγιεινη διατροφη

3)εκδοση σχολικης εφημεριδας

4)κυκλοφοριακη αγωγη

Αν σας αρεσει καποιο πες να σου πω λεπτομερειες.

Τωρα οσο αναφορα την μαστογραφια.Συνηθως η πρωτη γινεται στα 35 και χρησιμοποιειται ως μεσο αναφορας.Μετα τα 40 κανουμε ετησιο ελεγχο με μαστογραφια.Γινεται μεταξυ της 4ης-12ης μερας περιοδου.Ψηλαφηση μετα τα 20 καλο ειναι να κανουμε καθε μηνα οποια την ενδιαφερει εχει εδω οδηγιες.

http://www.almazois.gr/gr/pdf/autoeksetasi.pdf

Σημερα ηρθα αργοτερα στη δουλεια γιατι εχω ενα ραντεβου το μεσημερι οποτε μαγειρεψα κοτοσουπα και συμμαζεψα οποτε ευελπιστω να γυρισω σε τακτοποιημενο σπιτακι.Απο δουλιτσες μονο σιδερο θα κανω ευτυχως δεν ειναι πολλα(αχ αγιο στεγνωτηριο:tongue::tongue:)

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Και θα σας πω αμέσως τι εννοώ..

Είμαι έξαλλη σήμερα.. Κάθε πρωί χρησιμοποιώ τον ηλεκτρικό και το Μετρό για να πάω στη δουλειά μου.. Σήμερα αφού έχω κατέβει στο Μοναστηράκι και κατεβαίνω τις σκάλες από τον ηλεκτρικό για να πάω στην ανταπόκριση του μετρό προς τον Ευαγγελισμό βλέπω μπροστά μου έναν νεαρό πάνω από 20 δεν θα ήταν σίγουρα που κρατάει από το λουρί ένα κουταβάκι τρισχαριτωμένο.. Και εκεί που κατεβαίνω τις σκάλες βλέπω το σκυλάκι να αφοδεύει πάνω στα σκαλοπάτια του μετρό και αυτός να το κοιτάει αμέριμνος.. τελειώνει το σκυλάκι τη δουλειά του και αυτός ανετότατος το σέρνει προς τον συρμό.. όπου το σκυλάκι ξανααφοδεύει στην αποβάθρα.. Εγώ του ρίχνω δολοφονικό βλέμμα και βλέπω ότι κανένας άλλος δεν αντιδρά.. Μπαίνει μέσα στο τρένο με το σκυλί και κατεβαίνει στον ίδιο σταθμό με μένα.. όπου τον παίρνω στην άκρη και του λέω με πολύ σοβαρό ύφος "Δεν ήταν καθόλου σωστό αυτό που έκανες".. με κοιτάει λοιπόν όλο απάθεια και με τάχα μου απορημένο ύφος μου απαντάει :"τι έκανα".. "Άφησες το σκυλί να λερώσει και στα σκαλοπάτια και στην αποβάθρα".. "Και τι να έκανα;" μου λέει.. Εκεί φορτώνω και αρχίζω να φωνάζω "Να είχες χαρτί μαζί σου να τα μάζευες".. "Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τα πατάμε" του είπα.. Αυτός έγινε κατακόκκινος γιατί τον κοίταζαν και άλλοι και όπου φύγει φύγει.. Τυχερός ήταν που δεν υπήρχε κανένας φύλακας τριγύρω γιατί πραγματικά θα τον πήγαινα σηκωτό.. Το ζώο το όρθιο...

L2qIp2.png

Mamavasia πήγα δερματολόγο χθες και μου είπε πως είναι ακμή...

Μου έδωσε οδηγίες και μια αλοιφή.

Ελπίζω να έχει δίκιο αλλά αν δεν έχει σταματήσει αυτή η κατάσταση μέχρι τις 12/2 που έχω ραντεβού στο νοσοκομείο θα πάω και εκεί...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Και θα σας πω αμέσως τι εννοώ..

Είμαι έξαλλη σήμερα.. Κάθε πρωί χρησιμοποιώ τον ηλεκτρικό και το Μετρό για να πάω στη δουλειά μου.. Σήμερα αφού έχω κατέβει στο Μοναστηράκι και κατεβαίνω τις σκάλες από τον ηλεκτρικό για να πάω στην ανταπόκριση του μετρό προς τον Ευαγγελισμό βλέπω μπροστά μου έναν νεαρό πάνω από 20 δεν θα ήταν σίγουρα που κρατάει από το λουρί ένα κουταβάκι τρισχαριτωμένο.. Και εκεί που κατεβαίνω τις σκάλες βλέπω το σκυλάκι να αφοδεύει πάνω στα σκαλοπάτια του μετρό και αυτός να το κοιτάει αμέριμνος.. τελειώνει το σκυλάκι τη δουλειά του και αυτός ανετότατος το σέρνει προς τον συρμό.. όπου το σκυλάκι ξανααφοδεύει στην αποβάθρα.. Εγώ του ρίχνω δολοφονικό βλέμμα και βλέπω ότι κανένας άλλος δεν αντιδρά.. Μπαίνει μέσα στο τρένο με το σκυλί και κατεβαίνει στον ίδιο σταθμό με μένα.. όπου τον παίρνω στην άκρη και του λέω με πολύ σοβαρό ύφος "Δεν ήταν καθόλου σωστό αυτό που έκανες".. με κοιτάει λοιπόν όλο απάθεια και με τάχα μου απορημένο ύφος μου απαντάει :"τι έκανα".. "Άφησες το σκυλί να λερώσει και στα σκαλοπάτια και στην αποβάθρα".. "Και τι να έκανα;" μου λέει.. Εκεί φορτώνω και αρχίζω να φωνάζω "Να είχες χαρτί μαζί σου να τα μάζευες".. "Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τα πατάμε" του είπα.. Αυτός έγινε κατακόκκινος γιατί τον κοίταζαν και άλλοι και όπου φύγει φύγει.. Τυχερός ήταν που δεν υπήρχε κανένας φύλακας τριγύρω γιατί πραγματικά θα τον πήγαινα σηκωτό.. Το ζώο το όρθιο...

εχεις απολυτο δικιο να εκνευριζεσαι και δυστυχως ειναι λιγοι εκεινοι που προσεχουν. Εγω εχω τσακωθει με τον κουμπαρο μου ο οποιος λεει οτι παει βολτα το σκυλο για να κανει τα κακα του γιατι δεν θελει να τα κανει σπιτι επειδη σιχενεται να τα μαζευει και του λεω τι ωραια να το πας στα ξενα πεζοδρομια και παρκα που παιζουν τα παιδια για να τα μαζευουν αλλοι. Τουρκος ειχα γινει.

Σουσουραδίτσες μου,

Πόσο πολυλογούδες είστε σήμερα? :-D

Εγώ, αφιερώθηκα στο μεγάλο αγόρι, που πίναμε καφεδάκι, συζητάγαμε και γω σιδέρωμα. Το μοσχαράκι μολις το έσβησα... μούρλια! ;)

Σας φιλώ όλες γλυκά

Καλημερα και απο μενα! σας διαβαζω σχεδον καθημερινα αλλα ειπα σημερα να μπω να γραψω. Κανετε καλη παρεα! Θελω να πω στην Ειρηνη οτι εχτες μ εστρωσε στη δουλεια. Μπηκα κι εγω στο blog και παρολο που ημουν στη δουλεια εφαγα κοντα 2 ωρες να διαβαζω, με αποτελεσμα να παω σπιτι κι αντι να κατσω μιση ωριτσα να ξεκουραστω εκνευριστηκα μ ενα ντουλαπι που βαζει ο αντρας μου τα εργαλεια και αποφασισα να το φτιαξω καθως επισης αποχωρισαν απο τη ντουλαπα μου ρουχα που δεν μου εκαναν και καποια που ειχα χρονια να βαλω. Να σαι καλα Ειρηνη μας βαζεις σε ταξη.

Για τα υπολοιπα κοριτσια εχω να πω περαστικα στα παιδακια σας, περασαμε κι εμεις μια γαστρεντεριτιδα που κρατησε 8 μερες και πολυ ταλαιπωρηθηκε.

Η αλήθεια είναι, πως έχω "καταστρέψει" πολύ κόσμο! :mrgreen:

Μπράβο που τακτοποίησες το ντουλάπι σου και ΆΠΕΙΡΑ ΜΠΡΑΒΟ για την ντουλάπα σου! Ευγε! ;)

Καλώς μας ήρθες!

777885dugw57gt25.gif

Σουσουραδίτσες μου,

Πόσο πολυλογούδες είστε σήμερα? :-D

Εγώ, αφιερώθηκα στο μεγάλο αγόρι, που πίναμε καφεδάκι, συζητάγαμε και γω σιδέρωμα. Το μοσχαράκι μολις το έσβησα... μούρλια! ;)

Σας φιλώ όλες γλυκά

Η αλήθεια είναι, πως έχω "καταστρέψει" πολύ κόσμο! :mrgreen:

Μπράβο που τακτοποίησες το ντουλάπι σου και ΆΠΕΙΡΑ ΜΠΡΑΒΟ για την ντουλάπα σου! Ευγε! ;)

Καλώς μας ήρθες!

καλως σας βρηκα, επονται και τα επομενα ντουλαπια, παει εχω πορωθει

ευχαριστώ για τις ευχές κορίτσια! (ναι, εγώ είμαι το κορίτσι από το νησί!)

μπορεί να μη γράφω συχνά αλλά σας διαβάζω πολύ τακτικά.

σας φιλώ όλες!

Αααα εσύ είσαι λοιπόν!

Χρόνια πολλά και καλά!

Mamavasia πήγα δερματολόγο χθες και μου είπε πως είναι ακμή...

Μου έδωσε οδηγίες και μια αλοιφή.

Ελπίζω να έχει δίκιο αλλά αν δεν έχει σταματήσει αυτή η κατάσταση μέχρι τις 12/2 που έχω ραντεβού στο νοσοκομείο θα πάω και εκεί...

Είδες που είσαι στην εφηβεία? Να και η ακμή! :tongue:

Θυμάμαι, πως όταν είχε γεννηθεί το φιογκάκι μου, είχε νεογνική ακμή στην μυτούλα! :tongue::tongue::tongue:

Περαστικά σου ravτάκι μου! Να μας ενημερώνεις.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι!

Όσο αφορά τη μαστογραφία που ρωτάτε η ψηφιακή ΔΕΝ γράφεται! απο ΕΟΠΥΥ σίγουρα και νομίζω απο κανένα ταμείο. Το έμαθα πριν απο λίγο που επικοινώνησα με Ελενα. Πέρυσι δεν το είχα κοιτάξει καν και την έκανα ιδιωτικά...

Αρχίσουμε απο τα 40 κάθε χρόνο εκτος και αν υπάρχει οικογενειακό ιστορικό. Καλό είναι να γίνει μια στα 35 για αναφορά.

Αναλογική προσωπικά δεν κάνω....

Πήρα στο ιδιωτικό που είναι ο γιατρός και το κόστος με υπερηχογράφημα + η πληρωμή του γιατρού μου είναι μεγάλο.

Το απόγευμα θα μιλήσω με το διαγνωστικό που έκανα υπερηχογράφημα πέρυσι μετα την κακή μαστογραφία που είχα κάνει σε άλλο διαγνωστικό (κακή και απο άποψη ευρημάτων αλλά και λήψης - τα 2 ογκίδια που είχα δεν τα είχε πιάσει στη λήψη!!!! )

Προσοχή στο διαγνωστικό κέντρο που επιλέγεται για εξετάσεις!

Μόλις φαγαμε κορίτσια μου, σαν τα κτήνη και πάλι... :rolleyes:

Το μοσχαράκι έγινε μούρλια και το συνδυάσαμε με σπαγγετίνη και σαλατούλα.. μιαμ! :tongue:

Αχ, σε λίγο ξεκινάμε διάβασμα. ΣΩΣΤΕ ΜΕ! :mrgreen:

Εχω 2 τσαντες ρουχα για δωσιμο ..να τα κατεβασω στο αμαξι τουλ...κ οποτε παω..τα δινω στην παλια νταντα μας για το εγγονι της..

ειμαι χαρουμενη που πανε σε γνωστο ατομο που εχει πραγματικα αναγκη...

Μπράβο!

Καλημερα!!βροχερη μερα η σημερινη..τα;ιριαζει και με τα κεφια μου..

Ειμαι στην δουλεια δεν εχω και πολυ ορεξη σημερα, γενικα ειμαι πολυ αποσυντονισμενη τις τελευταιες μερες..

Εχω αρχίσει και ανησυχώ..... :|

Μπράβο στον μικρό!

Ευχαριστώ ματια μου!

Και είχαμε και συνέχεια καλών νέων. Πήγε και σήμερα πολύ καλά, στα μαθηματικά! :P

Ειρηνάκι δεν ξέρω γιατί δε μπορώ να διαβάσω το μπλογκ σου. Ανοίγει στην αρχική σελίδα και μετά δεν ανοίγει στις αναρτήσεις. Επίσης δεν ανοίγει και κανένα άλλο μπλογκ. Μήπως κάποια κοπέλα που ασχολείται με υπολογιστές μπορεί να με βοηθήσει; Κάτι θα έχω κάνει στις ρυθμίσεις.:confused:

Γιατί????????????? :confused:

Εχεις κάποιο firewall που εμποδίζει πρόσβαση στα blogs?

Αυτήν, την βλέπεις?

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2013/11/blog-post_28.html

777885dugw57gt25.gif

4U εγώ τι είχα κάνει.. Είχα πάρει παραπεμπτικό από το ΙΚΑ για κανονική μαστογραφία και πλήρωσα τη διαφορά της ψηφιακής.. Έτσι νομίζω είχα πληρώσει 25 Ευρώ εν έτει 2012.. Από τότε δεν ξανάκανα διότι πέρισυ ήμουν έγκυος και φέτος θηλάζω οπότε απαγορεύεται.. Του χρόνου και βλέπουμε!

L2qIp2.png

κοκκινιστό φάγατε Ειρήνη? και εγώ κοκκινιστό έχω αλλά με ρύζι, σε 1,5ώρα θα φάω.

πρέπει να αρχίσω να πέρνω πάλι κανονικό μεσημεριανό μαζί μου, δεν με καλύπτουν σαντουιτσάκια κλπ.

Αρετή η επέμβαση της μαμάς σου έγινε ή όχι ακόμα? Μήπως για αυτό είσαι αποσυντονισμένη, είναι το μυαλό σου συνέχεια εκεί.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...