Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρήνη μπράβο στο φιογκάκι, πάντα τέτοια.

Τον αρακά και εγώ μόνο άσπρο τον κάνω με μπόλικο άνηθο.

Η σκούπα καλέ δεν έχει κολήσει, απλά το κάτω μέρος εκτός από τις βίδες είναι και κουμπωτό, έχει δοντάκια, προτίμησα να μην το ζορίσω για να μην σπάσω κάποιο.

Η ιδέα με το πρότζεκτ της ανακύκλωσης μου άρεσε πολύ, εγώ θα σκεφτόμου και κάποιο θεατρικό όπου όμως τα παιδιά θα ήταν υπεύθυνα και για σκηνικά, κοστούμια κλπ.

Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!!

Α εντάξει.

Στο είπα γιατί η δική μου είχει κολλήσει, παρά που ο άντρας μου έβγαλε τα βιδάκια γιατί δεν την είχαμε ανοίξει ποτέ...:oops:

Υπέροχη ιδέα και το θεατρικό!

καλημέρα!

εγω σήμερα σέρνομαι...χθες η μικρή μου κοιμήθηκε στις 5μιση το πρωι!!!δεν ήταν καλά βέβαια, αλλά είχα δώσει ντεπον, δεν είχε πυρετό, δεν ξέρω τι έπαθε και δεν κοιμόταν με τίποτα...στο τέλος έχασα την υπομονή μου και της φώναξα και φυσικά σήμερα εχω ενα κάρο τύψεις...ήθελα να κοιμηθώ λίγο όμως ρε κορίτσια, πώς θα βγάλω σήμερα τη μέρα με 2 ωρες υπνο, είμαι ενα κινούμενο ράκος...τελοσπάντων....στο τέλος μου είπε ότι της πονάει το αυτί οπότε i suppose πάμε για ωτίτιδα, οπότε το απόγευμα εχει γιατρό...τι ταλαιπωρία για τα παιδιά..

καλαμάρι περαστικά και σε σας, πώς μπλέξατε βρε παιδί μου από βλακείες...

Λογικό να της φωνάξεις στο τέλος... το 5μιση είναι βαρύ να το παλέψεις... :|

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα καλημερα ειρηνακι! Ωραια εσυ τις εκανες ολες τις δουλειες σου,ελα κ σε εμας σημερα που δεν εχεις πολλα να κανεις εσυ....

Οργανώσου και τότε θα δεις πως δεν θα χρειάζεται να λιώνεις καθε μέρα με το σπίτι. :P

Σήμερα, έβαλα το φαγητό και τώρα χαλαρά σιδερώνω πίνοντας καφεδάκι...

777885dugw57gt25.gif

καλημέρα!

εγω σήμερα σέρνομαι...χθες η μικρή μου κοιμήθηκε στις 5μιση το πρωι!!!δεν ήταν καλά βέβαια, αλλά είχα δώσει ντεπον, δεν είχε πυρετό, δεν ξέρω τι έπαθε και δεν κοιμόταν με τίποτα...στο τέλος έχασα την υπομονή μου και της φώναξα και φυσικά σήμερα εχω ενα κάρο τύψεις...ήθελα να κοιμηθώ λίγο όμως ρε κορίτσια, πώς θα βγάλω σήμερα τη μέρα με 2 ωρες υπνο, είμαι ενα κινούμενο ράκος...τελοσπάντων....στο τέλος μου είπε ότι της πονάει το αυτί οπότε i suppose πάμε για ωτίτιδα, οπότε το απόγευμα εχει γιατρό...τι ταλαιπωρία για τα παιδιά..

ωχ περαστικά και σε εσάς.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

:-(:sad: πολύ στεναχωρήθηκα Σοφάκι μου.. θα σε πάρω σε λίγο τηλ στη δουλειά!

Kαλη αρχή στο μπουμπουκάκι σου!

Μα μόνο εγώ ειμαι 18 εδώ μέσα??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου!

Αφού ξέρεις, το μυαλό μου σκάει από ιδέες ρε γμτ! Μακάρι να είχα και το χρήμα να τα κάνω πραγματικότητα!

Και έχω κι άλλες για την Χρύσα μας! :D

Ειρηνη μου τις θελω τις ιδεες σου.;):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημέρα!

Καλή δύναμη και σ'εσένα! Περαστικά στο παιδί...

Διαφημίσεις

Είμαι γραφείο, πολύ-πολύ προβληματισμένη, χωρίς καμία διάθεση για δουλειά...

Μακάρι να μην είχα ανάγκη να δουλέψω...Όχι ότι θα έιχε εκλείψει ο προβληματισμός, τουλάχιστον όμως θα είχα το περιθώριο να οργανώσω κάποια δευτερεύοντα ζητήματα που σχετίζονται με το συγκεκριμένο θέμα και είναι-θεωρώ-προς όφελος της οικογένειάς μας.

Ώρες-ώρες νομίζω πως προσπαθώ μόνη μου.Ουφφφφ...

Αλλά δεν είμαι από σίδερο, δεν μπορώ να είμαι όρθια ολημερίς και ολονυκτίς.

Για τη φίλη που είπε για κρίσεις πανικού...Έχω "παλέψει" με τις κρίσεις πανικού για πολλά χρόνια. Κάποια πράγματα είναι κοινά σε όλους, πέρα από τα σωματικά συμπτώματα, που αφορούν στη σωματοποίηση του άγχους, όπως:Η οικογένεια δεν μας πιστεύει, δεν δέχονται ότι χρειάζεται ψυχολόγος (μα, τρελοί είμαστε), για φάρμακα ούτε λόγος, οκ περνά η πρώτη κρίση και έρχεται η δεύτερη, η τρίτη...κάποια στιγμή μπορεί και να αγανακτήσουν-εμένα μου συνέβη, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες.

Χοντρικά, η λύση είναι ή φαρμακευτική, που είναι άμεση, ή προσπάθεια με τον εαυτό μας, συνήθως με κάποιον άλλον-βλ. ψυχολόγο.

Προσωπικά δεν έκανα τπτ από τα δύο. Απλά κάποια στιγμή στη ζωή μου βρέθηκα αντιμέτωπη με ένα σοβαρό θέμα...Έκτοτε δεν με ξαναενόχλησαν.

Δεν υπονοώ τπτ-τύπου "οι άλλοι που παθαίνουν κρίσεις πανικού δεν έχουν σοβαρά προβλήματα". Απλά, θα ήθελα να πω πως η ζωή είναι τόσο όμορφη και μικρή, που μπορούμε ίσως να προσπαθήσουμε να δούμε το έργο αλλιώς και αυτό το κύμα ενέργειας που βγαίνει από μέσα μας εκείνη την ώρα να το αντιστρέψουμε σκεπτόμενοι ότι "αφού έχω τη δύναμη να αντέξω όλο αυτό (δλδ τη σωματοποίηση του άγχους, όπως εκδηλώνεται στον καθένα), τότε έχω τη δύναμη να κάνω πολλά και θετικά".

Στη συνέχεια χρειάζεται δουλειά με τον εαυτό μας και επαναπροσδιορισμό αρκετών πραγμάτων, καθώς και ουσιαστική αυτογνωσία, αλλά και αλλαγή του τρόπου ζωής και σκέψης.

Καλή δύναμη.

Καλημέρα κορίτσια!

Γράψατε πάρα πολλά και δεν πρόλαβα να τα διαβάσω όλα. Τις τελευταίες μέρες είχαμε ξενύχτι λόγω δοντιών του μωρού και σερνόμουν. Χθες το βράδυ κοιμήθηκε ο μικρούλης επιτέλους 11 ώρες συνεχόμενα. Είχε ταλαιπωρηθεί πολύ το μωρούλι. Έβγαλε άλλον έναν τραπεζίτη πάνω και έχει ''ασπρίσει'' το ούλο και για τον διπλανό.

Πήρα τηλ τον παιδίατρο και τον ρώτησα αν είναι ''φυσιολογική'' η εξέλιξη της οδοντοφυίας τόσο γρήγορα και με καθησύχασε. Θα με πέρασε για χαζή αλλά δε με νοιάζει. Αγχώνομαι πόλύ με το μωρό και θέλω να είμαι σίγουρη ότι ''εξελίσσεται'' κανονικά.

Από δουλίτσες είμαι μια χαρά. Μαντέψτε! Δεν έχω ούτε ασιδέρωτα ούτε άπλυτα!!!!!

Σήμερα θα φτιάξω κάποιες σημειώσεις για τα μαθήματα μου και θα μαγειρέψω για μας μια εύκολη συνταγή για μακαρονάδα που βρήκα στις συνταγές της παρέας. Για το μωρό έχω φαγητο από χθες.

Ειρηνάκι δεν ξέρω γιατί δε μπορώ να διαβάσω το μπλογκ σου. Ανοίγει στην αρχική σελίδα και μετά δεν ανοίγει στις αναρτήσεις. Επίσης δεν ανοίγει και κανένα άλλο μπλογκ. Μήπως κάποια κοπέλα που ασχολείται με υπολογιστές μπορεί να με βοηθήσει; Κάτι θα έχω κάνει στις ρυθμίσεις.:confused:

Για τη ΔΕΗ θα το κοιτάξω κι εγώ κορίτσια. Πληρώνουμε πάντα πολύ μεγάλους λογαριασμούς γιατί έχουμε πολύ υψηλά δημοτικά τέλη. Μαζί με το χαράτσι θέλουμε ένα μηνιάτικο. Τραγικό!

βαγια καλώς όρισες! Να χαίρεσαι τα μωράκια σου! Είναι στην ίδια ηλικία με τον δικό μου. Εμένα δε μπουσουλάει πολύ. Προτιμάει να στέκεται όρθιος και να γυρίζει γύρω-γύρω από το τραπεζάκι του σαλονιού. Ευτυχώς κάθεται και στο πάρκο και παίζει μόνος του οπότε κάνω κι εγώ καμιά δουλειά.

Περαστικά στα άρρωστα παιδάκια! Η οστρακιά υπάρχει ακόμη; Νόμιζα ότι ήταν στις ασθένειες που έχουν εξαφανιστεί!

Πάω να κάνω καμια δουλίτσα.

h6cQp3.png

Χοντρικά, η λύση είναι ή φαρμακευτική, που είναι άμεση, ή προσπάθεια με τον εαυτό μας, συνήθως με κάποιον άλλον-βλ. ψυχολόγο.

Προσωπικά δεν έκανα τπτ από τα δύο. Απλά κάποια στιγμή στη ζωή μου βρέθηκα αντιμέτωπη με ένα σοβαρό θέμα...Έκτοτε δεν με ξαναενόχλησαν.

Δεν υπονοώ τπτ-τύπου "οι άλλοι που παθαίνουν κρίσεις πανικού δεν έχουν σοβαρά προβλήματα". Απλά, θα ήθελα να πω πως η ζωή είναι τόσο όμορφη και μικρή, που μπορούμε ίσως να προσπαθήσουμε να δούμε το έργο αλλιώς και αυτό το κύμα ενέργειας που βγαίνει από μέσα μας εκείνη την ώρα να το αντιστρέψουμε σκεπτόμενοι ότι "αφού έχω τη δύναμη να αντέξω όλο αυτό (δλδ τη σωματοποίηση του άγχους, όπως εκδηλώνεται στον καθένα), τότε έχω τη δύναμη να κάνω πολλά και θετικά".

Στη συνέχεια χρειάζεται δουλειά με τον εαυτό μας και επαναπροσδιορισμό αρκετών πραγμάτων, καθώς και ουσιαστική αυτογνωσία, αλλά και αλλαγή του τρόπου ζωής και σκέψης.

Καλή δύναμη.

Να με συγχωρέσεις αλλά δεν θα συμφωνήσω. Φάρμακα δίνουν οι ψυχίατροι (και όχι οι ψυχολόγοι) και ο σωστός ψυχίατρος ΞΕΡΕΙ πως τα ψυχοσωματικά προβλήματα δεν χρήζουν φαρμακευτικής αντιμετώπισης.

Επειδή λες πως δεν έκανες τίποτα απ τα δύο ενώ εγώ (δυστυχώς για εμένα) ζήτησα τη συμβουλή ψυχιάτρου πρώτα και εκείνος με παρέπεμψε σε ψυχολόγο.

Απ την πείρα μου λοιπόν, ο έχων ανάγκη φαρμακευτικής αγωγής δεν έχει ιδέα για τη σοβαρότητα της κατάστασής του. Εμείς οι αγχώδεις και φοβικές κυρίες (:-P ) ξέρουμε ακριβώς ή περίπου τι μας έφτασε στο σημείο να βιώνουμε κρίσεις πανικού αλλά ενώ το ξέρουμε δεν είναι πάντα εφικτό να δουλέψουμε μόνες τα θέματά μας ώστε να επανέλθουμε χωρίς βοήθεια.

Εάν τα κατάφερες σου δίνω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια, είσαι πολύ δυνατός χαρακτήρας.

Πραγματικά δεν διαφωνώ στη θεώρηση όπως την αποτυπώνεις αλλά στα σημεία που έγραψα την άποψή μου.

YqE6p2.png

IqItp3.png

ravt

Εγώ σταμάτησα να πηγαίνω στη shala που έκανα γιόγκα από το φθινόπωρο και μετά γιατί δεν προλαβαίνω. Η δασκάλα μου με συμβούλεψε να αλλάξω τρόπο ζωής αλλά δεν γίνεται προς το παρόν ή είναι κάτι που δεν θέλω/μπορώ να αντιμετωπίσω αυτή την στιγμή.

Αν σε ενδιαφέρει σαν δραστηριότητα, μπορώ να σου στείλω videos με ασκήσεις εύκολες και στην συνέχεια αν δεις ότι σου αρέσει σου στέλνω και πιο δύσκολες.

Εγώ έχω στρωματάκι και έχω συνδέσει την τηλεόραση με το Internet, οπότε τα κάνω από εκεί και όταν έχω λίγο χρόνο κάνω από μόνη μου ότι θυμάμαι...στα γρήγορα. Μεγάλη σημασία έχει η σωστή αναπνοή γιατί έτσι βοηθιέται το μυαλό και το σώμα,με αποτέλεσμα να αισθανόμαστε καλύτερα, χωρίς σωστή αναπνοή κάνεις απλώς ασκήσεις γυμναστικής.

Πολύ καλός μου φίλος, με ισχυρές κρίσεις πανικού, λέει πως με την yoga άλλαξε η ζωή του και τον πιστεύω γιατί και εμένα πέρυσι με βοήθησε πάρα πολύ. Ήμουν ένα στάδιο πριν την κατάθλιψη....

Συμφωνώ κι εγώ..... εγώ βοηθήθηκα από την yoga όπως έχω ξαναπεί και στο παρελθόν και οι κρίσεις πανικού έχουν ''σχεδόν'' εξαλειφθεί...

Ευχαριστώ κοριτσια πολύ!!!

Πραγματικά πιεζομαι αρκετά!!!!

Διαφημίσεις

Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Ήδη έχω βρει κάποιες ασκήσεις και ιδίως αυτή της αναπνοής την κάνω σχεδόν καθημερινά! Πλέον γενικά προσπαθώ να σκέφτομαι διαφορετικά και με βοηθάει στο να μη φωνάζω στη μικρή για την κάθε της ζαβολιά ας πουμε! Διαλέγω πιο σοφά τις μάχες που δίνω δηλαδή.

Στα δικά μας τώρα, έστρωσα κρεβάτια, άδειασα καλαθάκια σκουπιδιών, έβγαλα έτοιμη μαγειρεμένη σάλτσα απ την κατάψυξη για το μεσημεριανό μας και έβαλα ένα πλυντήριο πιάτων με τα φίλτρα του απορροφητήρα (να ναι καλά η Ειρήνη που μου το θύμισε!) και με το καπάκι για το φουρνάκι μικροκυμμάτων.

Στραγγιστήρι πιάτων άδειο, νεροχύτης άδειος και καθαρός!

Ανέβασα και τον βραστήρα απ το υπόγειο γιατί τελικά είναι πολύ χρήσιμος, τον καθάρισα και μόλις τώρα έβαλα να βράσει με νερόξυδο.

Πρέπει να θυμηθώ να βουτήξω τις οδοντόβουρτσές μας σε καυτό νεράκι σήμερα γιατί μου έπεσε το ποτηράκι μες τον νεροχύτη...

Πάω να δω καμιά ταινιούλα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλημερούδια....

Βροχούλα ρίχνει εδώ...αλλά την πρόλαβα το πρωί...βγήκα πήγα ΕΛΤΑ, πήγα δήμο και μετά σούπερ και πάνω που γύρισα άρχισε να βρέχει!!!

Ειρήνη λατρεύω ντοματίνια...ειδικά την άνοιξη τα τσακίζω και είναι τόσο γευστικά τα άτιμα!

Ράβ τι έγινε με το πρόσωπο???

Καλαμαράκι περαστικά σας....άτιμη η οστρακιά!

Σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Ήδη έχω βρει κάποιες ασκήσεις και ιδίως αυτή της αναπνοής την κάνω σχεδόν καθημερινά! Πλέον γενικά προσπαθώ να σκέφτομαι διαφορετικά και με βοηθάει στο να μη φωνάζω στη μικρή για την κάθε της ζαβολιά ας πουμε! Διαλέγω πιο σοφά τις μάχες που δίνω δηλαδή.

Ωραία, μπορούμε να κάνουμε και ανταλλαγή videos...

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο φώναζα πριν ένα χρόνο :( Τα παιδάκια μου από την προηγούμενη άνοιξη και μετά με πλησίασαν πιο πολύ και είναι συνέχεια αγκαλιές και φιλιά....

Ακόμη ''δουλεύω'' με τον εαυτό μου όποτε είναι εφικτό.

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Γράψατε πάρα πολλά και δεν ξέρω από που ν' αρχίσω να σχολιάζω..

Καταρχήν για το θέμα του ψυχολόγου και της κρίσης πανικού.. Από πολύ νωρίς στη ζωή μου εμφάνισα διάφορα ψυχοσωματικά τα οποία προκλήθηκαν είτε γιατί δεν ανοιγόμουν εύκολα σε τρίτους, είτε γιατί περνούσα δύσκολα εκείνη την εποχή, είτε γιατί δεν είχα καλή σχέση με τους γονείς μου.. εκεί που καθόμουν ξαφνικά έχανα τον κόσμο όλο.. Το άφησα για λίγο καιρό αλλά μετά σε συνδυασμό με την απώλεια του πατέρα μου και του αδερφού μου και βάλε λίγο και μια ερωτική απογοήτευση ήρθε και απόγινε το θέμα.. Το πήρα απόφαση και απευθύνθηκα σε ψυχίατρο αρχικά μιας και τον είχα εύκαιρο (φίλο γνωστής μας) ο οποίος με παρότρυνε να ακολουθήσω ομαδική ψυχοθεραπεία.. πράγμα το οποίο δεν έκανα μιας και δεν μου ταίριαζε - δεν ανοιγόμουν εύκολα σε τρίτους.. Έτσι απευθύνθηκα σε μια οικογενειακή μας φίλη - ψυχολόγο, η οποία παρόλο το αντιδεοντολογικό της υπόθεσης (αφού οι ψυχολόγοι απαγορεύεται να αναλαμβάνουν συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα μιας και δεν μπορούν να είναι αντικειμενικοί) με ανέλαβε γιατί της τόνισα ότι δεν πρόκειται να πάω πουθενά αλλού.. Έτσι ύστερα από 2 χρόνια ατομικής συνεδρίας και 2 ομαδικής θεραπείας (σύνολο 4) μπορώ να πω ότι είμαι ένα τελείως διαφορετικό άτομο τώρα.. Βέβαια είναι και το τι και ποιος θα σου ταιριάξει και κατά πόσο είσαι διατεθειμένος να βοηθήσεις τον εαυτό σου όσο και αν σου στοιχίσει αυτό..

Yorimichi για τα άσπρα μου μαλλιά ευθύνεται το άτιμο το γονίδιο και η κληρονομικότητα.. Τα 40 θα κλείσω τον Μάρτη και τα μαλλιά μου τα βάφω από τα 20! Ο θείος μου στα 35 του ήταν κάτασπρος.. Μετά δε την απώλεια της μητέρας μου το κακό παράγινε..

Μαράκι 1981 ο δικός μου έχει μόνο 4 δοντάκια - 2 πάνω και 2 κάτω αλλά τα ούλα του είναι φουσκωμένα και είμαι σίγουρη ότι θα σκάσουν και άλλα σύντομα!

Καλαμαράκι περαστικά σας και γρήγορα. Κι εγώ πίστευα ότι η οστρακιά έχει εκλείψει πλέον αλλά από ότι βλέπω δυστυχώς ακόμη εδώ είναι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...