Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!σημερα πηγα το παιδακι μου στο σταθμο μετα απο 4μηνες που γεννησα!εκλαιγε λιγο...ελπιζω να αλλαξει προς το κλυτερο η σμπεριφορα του γιατι απο την πολυ κλεισουρα εχει γινει πολυ νευρικος..κ ολη μερα τηλεοραση..εγω φταιω βεβαια για αυτο..τωρα το προβλημα ειναι οτι βρεχει κ θα πρεπει να βγαλω το μωρο εξω για να παω να τον παρω:mad:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με περίμενε και μία ευχάριστη έκπληξη.. το φιογκάκι έγραψε 20 και στα δύο διαγωνίσματα των αγγλικών χθες {και τα 2 στο φροντιστήριο} :-P. Πήρε Α και στο απροειδοποίητο διαγώνισμα των Θρησκευτικών! Ας είναι καλά όλα τα παιδάκια. :-D

Μπράβο στον μικρό!

Ειμαι στην δουλεια δεν εχω και πολυ ορεξη σημερα, γενικα ειμαι πολυ αποσυντονισμενη τις τελευταιες μερες..

Μια από τα ίδια...

καλημερα κοριτσακια!σημερα πηγα το παιδακι μου στο σταθμο μετα απο 4μηνες που γεννησα!εκλαιγε λιγο...ελπιζω να αλλαξει προς το κλυτερο η σμπεριφορα του γιατι απο την πολυ κλεισουρα εχει γινει πολυ νευρικος..κ ολη μερα τηλεοραση..εγω φταιω βεβαια για αυτο..τωρα το προβλημα ειναι οτι βρεχει κ θα πρεπει να βγαλω το μωρο εξω για να παω να τον παρω:mad:

Το πουλάκι μου..... όλα καλά θα πάνε σιγά σιγά...

δομνινα κοπελια μου δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλά τοσο ασπρο μαλλι εχεις? μια κοπελα εδω που συζητουσαμε παντως, δεν πιστευε οτι δεν τα βαφω τα μαλλια μου ...ειναι ισια καστανα σκουρα....--εχω να τα βαψω απο τοτε που ημουν φοιτητρια κ ταχα κοκκινα 1999-2003----

Δεν παίζει ρόλο η ηλικία για τις άσπρες τρίχες. Έχω άσπρες από τα 18 μου. Τώρα στα 28 μου δεν είναι δυνατόν να ΜΗ τα βάφω, έχω περισσότερες απ τη γιαγιά μου (βλέπεις πήρα το γονίδιο της άλλης γιαγιάς!)

μαστογραφια γραφουν οι γιατροι ευκολα ή πρεπει υπαρχει λογος?

θελω να κανω! τωρα (3χρ)ειμαστε αμασφαλιστοι αλλά με το 5μηνο θα δικαιουμαι μετά ασφαλιση ικα...ολα θα τα αφησω για τοτε,απο Ιουνη....τωρα δινουμε αρκετα στην γιατρο για τα παιδια κ για τα εμβολια(πανακριβα).....

Αν είσαι πάνω από 35 ΟΦΕΙΛΕΙ να στη γράψει.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Η ψυχολογία μου χάλια αλλά δεν σας μαυρίζω την ψυχή αρκετά έχετε και εσείς.Σχετικά με την ΔΕΗ ήθελα να ρωτήσω το εξής:Εχω την εντύπωση ότι κάποιες μονάδες τις διπλωπληρώνουμε.Τι εννοώ δίνω κανονικά την ένδειξη του μετρητή μου μέσα στις ημερομηνίες που αναφέρει ο εκκαθαριστικός και όντως εκεί που έλεγε εναντι τώρα λέει ενδειξη πελάτη αλλά όταν έρχεται ο εκκαθαριστικός οι μονάδες είναι ανεβασμένες.Δηλαδή την τελευταία φορά που είχα δώσει ένδειξη μετρητή οι μονάδες μου ήταν 772 και στον εκκαθαριστικό 1272 αποκλείεται μέσα σε 2 μηνες να έχω κάνει σχεδόν το διπλάσιο από τις μονάδες που έδωσα άρα έχω εντύπωση ότι τις μονάδες ένδειξης δικής μας τις διπλοπληρώνουμε έτσι δεν είναι ή να αρχίσω να τρέχω στην ΔΕΗ για μηνύσεις;

Αυτό δεν το είχα προσέξει! :shock::shock:

Μέσα στην τσάντα θα του γράψω ένα σημείωμα : Με πολύ αγάπη bla bla bla δώρο μια νέα τσάντα μπας και θυμάσαι να μαζεύεις τα πράγματα των παιδιών όταν πάτε βόλτα! Υ.Γ. Σ' αγαπώ πολύ!

Υπέροχη κινηση, μπράβο κοριτσάκι μου!

Κι εμεις δυστυχως μαλωνουμε συχνα για τα μαθηματα και με στεναχωρει αυτο.

... και μεις χθες και ήμουν χάλια....... :-(

Ειρηνάκι μου και όντως έχεις δει διαφορά ή έχεις παρατηρήσει κι εσύ τίποτε περίεργο όπως η Νάσια μας;

Εχω δει μεγάλη διαφορά στο ποσό του "έναντι" αλλά δεν είχα προσέξει αυτό που λέει η Νάσια μας.

το στραγγιστιρι???????:shock::shock::shock:

:tongue::tongue::tongue:

Έχεις φάει στραγγιστίρι κατακέφαλα??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τί να σας πρωτοπώ ότι τσακώθηκα με την μάνα μου και κρατάμε μούτρα η μία στην άλλη και όλα αυτά γιατί δεν έχει μια παρέα στην ηλικία της να με αφήνει και μένα στην ησυχία μου ή ότι τελικά η πεθερά μου θα κάνει πιο βαριά θεραπεία και ο βλάκας ο γιατρός της είπε ότι θα της πέσουν τα μαλλιά και εκεί που μέχρι τώρα της είχαμε κρύψει ότι έχει καρκίνο και ότι οι θεραπείες που κάνει είναι για να φύγει το υγρό από τον πνεύμονα τώρα κατάλαβε ότι έχει καρκίνο και η ψυχολογία της είναι πιο κάτω από τα πατώματα και έτσι η κατάσταση στο σπίτι είναι λίγο περίεργη μιας και ο άντρας μου είναι στα μαύρα πανιά.Τα νεύρα μου τα νεύρα μου!!!

....... :-( τι να σχολιάσω τώρα...;

Εγω σημερα ημουν ψιλοχαλια στην δουλεια,ποναγε το στομαχι μου και η διαθεση μου ηταν στο πατωμα..γυρισα το μεσημερι,εφτιαξα μια καρμποναρα ,φαγαμε,μαζεψα την κουζινα ετοιμασα την κορη μου και φυγαμε για το μπαλετο.γυρισαμε την εκανα μπανακι και την ελουσα,ετοιμασα απογευματινο για τα κοριτσια,εφτιαξα μπισκοτακια με σουσαμι και σταφιδες,καθαρισα την κουζινα,εβαλα κρεατακι να βραζει για γιουβετσακι για αυριο,εβαλα σκουπα,ξεσκονισα και μετα γαλατακια,πιτζαμουλες και υπνο.εκανα και εγω το μπανακι μου και παω να φαω..

Γιατί Αρετούλα μου η ψυχολογία σου είναι χάλια? Επειδή δεν ήσουν καλά ή για άλλο λόγο? ΟΤι και αν ειναι, αν σε απασχολεί κάτι ελπίζω να νιωθεις ήδη καλύτερα...

Καλημέρα κορίτσια.

την καθάρισα τελικά χτες την σκούπα μου αλλά με τον κλασικό τρόπο. Αν και κατάφερα να ξεβιδώσω τις βίδες το πορτοκαλί κομμάτι δεν έβγαινε με τίποτα, την ξαναβίδωσα πριν κάνω καμία ζημιά. Αν και το πρόβλημά μου είναι το ροδάκι που μαζεύει μέσα χνούδια και τα τραβάω με τσιμπιδάκι. Έχετε καμιά άλλη ιδέα?

http://www.eaparts.gr/content.aspx?catid=182&pcatid=93&m=338&l=1#

Αν έβγαλες τις βιδούλες και δεν έβγαινε προφανώς έχει "κολλήσει" απο την χρήση... :|

Λοιπόν πήγαμε χθες στην παιδίατρο κ ναι έχουμε Οστρακιά στην αρχή της.....

Αντιβίωση ογμεντίν , ξεκούραση , πολλά υγρά και λευκή διατροφή για 4-5 μέρες χωρίς κρέας/κόκκινο/λευκό/ψάρι και βλέπουμε. Α και φυσικά όχι επαφή με άλλα παιδιά/ενήλικες γιατί μεταδίδεται με την επαφή,αέρα κ με τις εκκρίσεις βήχα, φτέρνισμα κτλ Τα σπιθούρια εξαπλώθηκαν στο στέρνο κοιλιά κ την φαγουρίζουν... Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε καλά είναι να μην κάνει κόκκινα ούρα γιατί μετά θα έχουμε πρόβλημα με τα νεφρά....μάλιστα.

Το μεσημέρι είχε όρεξη κ έφαγε κρεατάκι {γμτ ήταν πριν πάμε κ δεν ήξερα...} μετά που γυρίσαμε δεν ασχολήθηκα με τίποτα άλλο, ξαναπεινούσε - καλό σημάδι- της έφτιαξα τραχανά , μακαρόνια για τον χαζμπαντ κ κρεατόσουπα για εμάς σήμερα κ για εκείνη μακαρόνια με λίγο κεφαλοτύρι

.... τι να πω τώρα;;;; περαστικά σας και το παιδάκι να μην ταλαιπωρηθεί.... :-( {λέμε τώρα.... :-(}

][/b]Εχθες στη συναντηση ' date='μιλήσαμε αρκετα για τα παιδια και ειπαμε εαν μπορεσουμε να βρουμε καποια ομοδικη δραστηριοτητα ,με τη συνεργασια του δασκάλου,του τυπου γιορτη ,κατασκευη...ετσι ωστε να στραφει καπου το ενδιαφερον τους και να ηρεμησουν λιγο.Εχετε κατι να μου προτεινετε?[/quote']

Χμ.... πολύ ενδιαφέρον....

1) Πρότζεκτ ανακύκλωσης

Θα μπορούσε να ξεκινήσει ένα προτζεκτ, που να μάθουν τα παιδιά για την ανακύκλωση. Να ανακυκλώνουν υλικά τα ίδια τα παιδάκια {να τα επιλέγουν, να τα καθαρίζουν, να φτιάξουν έναν δικό τους κάδο ανακύκλωσης και αφού επικοινωνήσετε με κάποια εταιρεία ανακύκλωσης στο τέλος να δημιουργήσετε μία ημέρα ανακύκλωσης που θα έρθει και η εταιρεία να κάνει κάποιο event.

2) Πρότζεκτ Περίθαλψης και προστασίας ζώων.

Να μάθουν τα παιδάκια από τους δασκάλους πως βοηθάμε ένα ζωάκι χτυπημένο, να περιθάλψουν ένα ζωάκι {σ' αυτό θα τους βοηθήσετε εσείς} και ίσως πάλι σε επικοινωνία με κάποια εταιρεία στο τέλος της χρονιάς να κάνετε ένα event {στην Αθήνα υπάρχη η ΑΝΙΜΑ και έχουμε και εμείς κάνει ένα τέτοιο πρότζεκτ}.

3) Δέντρο Καταγωγής

Να συζητήσουν όλα τα παιδάκια {αφού μάθουν από τους γονείς τους}, το μέρος καταγωγής τους {πόλη, χωριό ή/και χώρα}, να φέρει το κάθε παιδάκι φωτογραφίες από το μέρος του μπαμπά η της μαμάς, πληροφορίες γι αυτό το μέρος, ξεχωριστά γεγονότα κτλ. και στο τέλος της χρονιάς να κάνετε μία ημέρα που το κάθε παιδάκι θα φέρει ένα τοπικό έδεσμα από το χωριό που έχει επιλέξει

4) Ειδήσεις

Να μάθουν τα παιδάκια πως γίνεται η διαδικασία των ειδήσεων, η συλλογή πληροφοριών, να ετοιμάσουν "σκηνικά" {ένα θρανίο και μία "κορνίζα" φτιαγμένη από χαρτόνι} και να εκφωνούν ειδήσεις, από την πόλη τους.

κ.α. :)

Όλες οι δραστηριότητες μπορουν να "αναπτυχθούν" πολύ, απλώς τις αναφέρω σαν ιδέα. :D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Mumsofia έχεις σκεφτεί τον ψυχολόγο; Μη με παρεξηγήσεις αλλά τις πάθαινα κι εγώ αυτές τις κρίσεις πανικού. Ζαλιζόμουν, είχα πονοκεφάλους, δεν με κρατούσαν τα πόδια μου. Και μάντεψε! Η πηγή του κακού ήταν πως είχα φοβερή πίεση στη δουλειά, σε ένα πόστο που απεχθανόμουν. Περνούσα πολύ άσχημα και πολύ δύσκολα. Τότε βέβαια δεν ήξερα πως η ψυχή μπορεί να γεννήσει σωματικά προβλήματα αλλά το έμαθα...

Βρες έναν ψυχολόγο να σε βοηθήσει. Δυστυχώς ζούμε άγριες εποχές και ζοριζόμαστε τόσο που σωματοποιούμε το άγχος μας και δημιουργούμε προβλήματα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Mumsofia έχεις σκεφτεί τον ψυχολόγο; Μη με παρεξηγήσεις αλλά τις πάθαινα κι εγώ αυτές τις κρίσεις πανικού. Ζαλιζόμουν, είχα πονοκεφάλους, δεν με κρατούσαν τα πόδια μου. Και μάντεψε! Η πηγή του κακού ήταν πως είχα φοβερή πίεση στη δουλειά, σε ένα πόστο που απεχθανόμουν. Περνούσα πολύ άσχημα και πολύ δύσκολα. Τότε βέβαια δεν ήξερα πως η ψυχή μπορεί να γεννήσει σωματικά προβλήματα αλλά το έμαθα...

Βρες έναν ψυχολόγο να σε βοηθήσει. Δυστυχώς ζούμε άγριες εποχές και ζοριζόμαστε τόσο που σωματοποιούμε το άγχος μας και δημιουργούμε προβλήματα.

Συμφωνώ κι εγώ..... εγώ βοηθήθηκα από την yoga όπως έχω ξαναπεί και στο παρελθόν και οι κρίσεις πανικού έχουν ''σχεδόν'' εξαλειφθεί...

Ναι Αφροδιτάκι, θυμάμαι να το αναφέρεις γι αυτό και εγώ τώρα που πάλι πιέζομαι αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχω φτάσει το σημείο που ήμουν τότε, κοίταζα για yoga αλλά προς το παρόν δεν έχω βρει πρωινά τμήματα...

YqE6p2.png

IqItp3.png

καλημερα απο την σκοτηνη και βροχερη υπεροχη θεσσαλονικη:D

σημερα μου αρεση πολυ αυτος ο καιρος

εκανα της πρωινες δουλητσες μου και τωρα σας διαβαζω και ακουω και τον αγαπημενο imagine Σερβετας-Δελιος( κλαιω απο τα γελια)

το πλυντηριο εχει παρει φωτια,απο την κυριακη το βραδυ εχω βαλει 8 πλυσεις :shock:

και εβαλα να κανω και μια κοτοσουπιτσα για σημερα

απο σιδερο απεκτησα αρκετο :rolleyes: αλλα θα το κανω αυριο

Καλαμαρι περαστηκα στη ζουζου.....ερωτηση-για την οστρακια δεν κανουνε τα παιδια εμβολιο:confused:

Ειρηνη τι εγηνε? εχουμε το μωρο στο σπιτι? :tongue: ρουλα ρουλα τυχερουλα:P

εχθες ειχα κι εγω παπ τεςτ και υπερηχο

και τωρα μενει η μαστογραφεια .....ερωτηση-ποσο κοστηζει μια μαστογραφια?

Διαφημίσεις

Kοριτσια μου ειλικρινα σας ευχαριστω.

Ολες οι ιδεες σας ειναι προς επεξεργασια:)

Σοφακι προφανως εχεις αγχωθει πολύ τελευταια ,γιάυτο προεκυψε και το συμβαν.Πάντως αυτη η εβδομαδα φαινεται δυσκολη,ολοι ειναι καπως...

Ειρηνη ,καλα να περασετε σημερα!:)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρήνη μπράβο στο φιογκάκι, πάντα τέτοια.

Τον αρακά και εγώ μόνο άσπρο τον κάνω με μπόλικο άνηθο.

Η σκούπα καλέ δεν έχει κολήσει, απλά το κάτω μέρος εκτός από τις βίδες είναι και κουμπωτό, έχει δοντάκια, προτίμησα να μην το ζορίσω για να μην σπάσω κάποιο.

Η ιδέα με το πρότζεκτ της ανακύκλωσης μου άρεσε πολύ, εγώ θα σκεφτόμου και κάποιο θεατρικό όπου όμως τα παιδιά θα ήταν υπεύθυνα και για σκηνικά, κοστούμια κλπ.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

καλαμαρακι δεν θαχει πλεον πυρετο.θα σταματησει αμεσως..γιατι συνηθως τα εξανθηματα βγαινουν κι ετσι σταματαει ο πυρετος...ξεθυμαινει ο οργανισμος..ετσι μας ειχε πει η γιατρος μας...

ετοιλεδ.... αντε να δουμε ποτε θα με πεις το τί σημαινει αυτο το ψευδονυμο σου....λολ

εντυπωσιαστικα κοπελια με την ιστιοπλοοια ! τοχετε για χομπυ? ειστε αθλητες? ειναι επαγγελμα?? λολ

μαστογραφια γραφουν οι γιατροι ευκολα ή πρεπει υπαρχει λογος?

θελω να κανω! τωρα (3χρ)ειμαστε αμασφαλιστοι αλλά με το 5μηνο θα δικαιουμαι μετά ασφαλιση ικα...ολα θα τα αφησω για τοτε,απο Ιουνη....τωρα δινουμε αρκετα στην γιατρο για τα παιδια κ για τα εμβολια(πανακριβα).....

etoile du nord

αστερι του βορρα

ειμαιστε αθλητες σε αγονες ανοιχτης θαλλασης

(ο συζηγος παιδιοθεν αρχησε με οπτιμιστ και ολυμπιακο τριγωνο)

και χομπυ πρω κρισης διακοπες πηγεναμε μονο με ιστιοφορο

σε ξενοδοχειο δεν εχω μηνει σχεδον ποτε σε διακοπες

καλημέρα!

εγω σήμερα σέρνομαι...χθες η μικρή μου κοιμήθηκε στις 5μιση το πρωι!!!δεν ήταν καλά βέβαια, αλλά είχα δώσει ντεπον, δεν είχε πυρετό, δεν ξέρω τι έπαθε και δεν κοιμόταν με τίποτα...στο τέλος έχασα την υπομονή μου και της φώναξα και φυσικά σήμερα εχω ενα κάρο τύψεις...ήθελα να κοιμηθώ λίγο όμως ρε κορίτσια, πώς θα βγάλω σήμερα τη μέρα με 2 ωρες υπνο, είμαι ενα κινούμενο ράκος...τελοσπάντων....στο τέλος μου είπε ότι της πονάει το αυτί οπότε i suppose πάμε για ωτίτιδα, οπότε το απόγευμα εχει γιατρό...τι ταλαιπωρία για τα παιδιά..

καλαμάρι περαστικά και σε σας, πώς μπλέξατε βρε παιδί μου από βλακείες...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια, να σας πω οτι ειμαι καλά οχι δεν ειμαι,...

Το πρωι πηγα σε μια υποχρεωση για την δουλεια και επαθα ..κριση πανικου, δεν ξερω γιατι , ξαφνικα σταματησε ο χρονος για μένα, ο χώρος άρχισε να μικραινει, ...πολύ και δεν μπορουσα να ανασάνω,,,πέρασαν κάποια λεπτα να ηρεμίσω και ανοιξε λιγο η μυτουλα μου, τώρα ειμαι στο γραφειο...

:-(:sad: πολύ στεναχωρήθηκα Σοφάκι μου.. θα σε πάρω σε λίγο τηλ στη δουλειά!

Kαλη αρχή στο μπουμπουκάκι σου!

Δεν παίζει ρόλο η ηλικία για τις άσπρες τρίχες. Έχω άσπρες από τα 18 μου. Τώρα στα 28 μου δεν είναι δυνατόν να ΜΗ τα βάφω, έχω περισσότερες απ τη γιαγιά μου (βλέπεις πήρα το γονίδιο της άλλης γιαγιάς!)

Μα μόνο εγώ ειμαι 18 εδώ μέσα??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ειρήνη σούπερ όλες οι ιδέες και έξω από τα συνηθισμένα..... η αγαπημένη μου είναι η ανακύκλωση... Μπράβο ρε Ειρήνη!

Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου!

Αφού ξέρεις, το μυαλό μου σκάει από ιδέες ρε γμτ! Μακάρι να είχα και το χρήμα να τα κάνω πραγματικότητα!

Και έχω κι άλλες για την Χρύσα μας! :D

Ειρηνη τι εγηνε? εχουμε το μωρο στο σπιτι? :tongue: ρουλα ρουλα τυχερουλα:P

εχθες ειχα κι εγω παπ τεςτ και υπερηχο

και τωρα μενει η μαστογραφεια .....ερωτηση-ποσο κοστηζει μια μαστογραφια?

Αμέ...:twisted:

Αμα την κάνεις μέσω ΕΟΠΥΥ, 2? η ψηφιακή.

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...