Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Χρύσα αν υπάρχει δυνατότητα στο χώρο του σχολείου να γίνει φύτευση λαχανικών- θερμοκήπιο κλπ.. να τα φροντίζουν και να μαθαίνουν για αυτά κλπ. :)

ή να οργανωθεί ένας χώρος να γίνει δανειστική βιβλιοθήκη και υπευθυνα τα παιδια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καμαρώνω τα ρούχα που άπλωσε ο σύζυγος στην απλώστρα, το ένα μανίκι εδώ και το άλλο εκεί....! Γελάω όμως δεν πειράζει, αυτό μπορεί αυτό κάνει...

Συγκάτοικεεε!!!

Για το δικό μου πάντως πιστεύω"αφού βολεύεται, έτσι κάνει..."

Χρύσα αν υπάρχει δυνατότητα στο χώρο του σχολείου να γίνει φύτευση λαχανικών- θερμοκήπιο κλπ.. να τα φροντίζουν και να μαθαίνουν για αυτά κλπ. :)

ή να οργανωθεί ένας χώρος να γίνει δανειστική βιβλιοθήκη και υπευθυνα τα παιδια...

Χωρος για φυτευση δεν υπάρχει αλλα αυτο με τη βιβλιοθηκη θα το κοιταξω,ειναι μια πολύ καλή ιδεα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Μικρές μου κορούλες, βροχερές καλημέρες. :wink:

Τι κάνετε κορίτσια μου?

Χθες δεν μπήκα να σας μιλήσω γιατί είχα αρκετή δουλίτσα.

Με περίμενε και μία ευχάριστη έκπληξη.. το φιογκάκι έγραψε 20 και στα δύο διαγωνίσματα των αγγλικών χθες {και τα 2 στο φροντιστήριο} :-P. Πήρε Α και στο απροειδοποίητο διαγώνισμα των Θρησκευτικών! Ας είναι καλά όλα τα παιδάκια. :-D

Σήμερα λοιπόν, αφού πήγα το παιδάκι σχολείο και φούρνο για ψωμάκι, επέστρεψα στο σπιτάκι μου. Το μεγάλο αγόρι έχει ρεπό, οπότε σήμερα είναι ημέρα "μαζί"... γι αυτό χθες είχα κάνει τις δουλίτσες μου.. σήμερα να μην έχω πολλά.

Ετοίμασα το πλυντήριο πιάτων {γιατί χθες είχαν βγάλει τ' αγόρια ένα σωρό πιατικά!}, έστρωσα κρεβάτια, αέρισα, μάζεψα την κουζίνα και τα εκτός θεσης. Το σπιτάκι μου είναι τακτοποιημένο, μόνο έχω πολύ-πολύ σίδερο... :rolleyes: Δεν με αγχώνει.. σιγά-σιγά.

Το μεγάλο αγόρι έφερε μπουγατσούλες και φαγαμε πρωινό...

Έχω ήδη βγάλει μοσχαράκι νουά, το οποίο θα κάνω κοκκινιστό με χυλοπιτούλες...

Στο μεταξύ, το χθεσινό μας φαγάκι:

Σαλατούλα με διάφορα μαρουλια και μπόλικα ντοματάκια {βρήκα στη λαϊκή με υπέροχη γεύση και τα έχω "γονατίσει" :tongue: } και ντρέσιγκ από λαδάκι, αλατάκι και μπαλσάμικο

DSCN0241_zps3ac17092.jpg

Και ο "λεμονάτος" αρακάς μας, που τον εξαφανίσαμε :-D

DSCN0242_zpscfb99400.jpg

Στο μεταξύ, έχω αμελήσει να καλωσορίσω το κορίτσι μας!

Σε θυμάμαι απο το parents! Καλώς ήρθες, καλώς σε βρήκαμε και σ' ευχαριστώ πολυ για τα γλυκά και ζεστά σου σχόλια! Μου έφτιαξες το κέφι! :P:p

Καλησπέρα. Ενώ μπαίνω στο καφέ εδώ και πολύ καιρό, δεν είχα μπει ποτέ σ΄αυτό το τόπικ. Το έκανα λοιπόν σήμερα. Περιπλανήθηκα στις τελευταίες του σελίδες και έτσι οδηγήθηκα στο blog σου Ειρήνη. Είμαι εκεί πάνω από μια ώρα. Κόλλησα κυριολεκτικά. Μου άρεσε πολύ! Μπράβο για τις συμβουλές αλλά κυρίως για την καλή διάθεση και όρεξη για ζωή που μεταδίδεις!!!!!!!!!!:-P

777885dugw57gt25.gif

Kαλαμαράκι περαστικά σας! και κουράγιο!

Ραβτ ναι και είμαι μέσα ... το κανόνισα για την επόμενη ;) Στο ΠΑΠ δεν ειναι τόσο τραγικά τα πράγματα με την ημ. στη μαστογραφία είναι πιο σημαντικό και αν δεν καταφέρω να τις γράψω σύντομα, μπορεί και να χάσω το μήνα αυτό ....

Παλιόκαιρος... αλλά απο αύριο διάβασα σταματούν οι βροχές :)

Που πας τώρα για να γράψεις τις εξετάσεις (εννοώ λόγω των απεργιών του ΙΚΑ) ; Για διαφώτισε μας...

Διαφημίσεις

Καλαμαρακι ,ποσο κραταει ο πυρετος?Ελπίζω να ξεμπερδεψετε συντομα.Ειχα περασει και εγω μικρη αλλα ταλαιπωρηθηκα πολύ ,ειχα μπει σε νοσοκομειο.

Εχθες στη συναντηση ,μιλήσαμε αρκετα για τα παιδια και ειπαμε εαν μπορεσουμε να βρουμε καποια ομοδικη δραστηριοτητα ,με τη συνεργασια του δασκάλου,του τυπου γιορτη ,κατασκευη...ετσι ωστε να στραφει καπου το ενδιαφερον τους και να ηρεμησουν λιγο.Εχετε κατι να μου προτεινετε?

Τα παιδάκια βέβαια είναι μεγαλύτερα απ τη δικιά μου και δεν ξέρω τα ερεθίσματά τους (πχ τι μαθαίνουν φέτος στο σχολείο) αλλά σε συνεργασία με τον δάσκαλο μπορείτε να οργανώσετε ένα ολόκληρο event όπου τα παιδιά θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Θα πρέπει βέβαια ο δάσκαλος να βρει τρόπο να συνδυάσει ένα θέμα που έχουν ήδη μάθει με το ενδιαφέρον (κυρίως των αγοριών) να συμμετάσχουν. Αν έχει την πρόθεση, μπορείτε 1 απόγευμα την εβδομάδα να βρίσκονται τα παιδιά στο σχολείο και να δημιουργούν παρέα. Αν είχα μια εικόνα τι γνώσεις απέκτησαν απ την αρχή της χρονιάς θα μπορούσα να φέρω και παραδείγματα. Πάντως μιλάω για ομαδική δουλειά (με υπο-ομάδες) που θα περιλαμβάνουν λίγο απ όλα. Λίγο ζωγραφική και κατασκευές, λίγο θεατρικό, λίγη μουσική, λίγο διαδραστικό παιχνίδι πάντα μέσα στο πλαίσιο των γνώσεών τους.

Εγώ δεν το ξέρω.....για πες...

12η με 16η μέρα του κύκλου Αφροδιτάκι!

Kαλαμαράκι περαστικά σας! και κουράγιο!

Ραβτ ναι και είμαι μέσα ... το κανόνισα για την επόμενη ;) Στο ΠΑΠ δεν ειναι τόσο τραγικά τα πράγματα με την ημ. στη μαστογραφία είναι πιο σημαντικό και αν δεν καταφέρω να τις γράψω σύντομα, μπορεί και να χάσω το μήνα αυτό ....

Παλιόκαιρος... αλλά απο αύριο διάβασα σταματούν οι βροχές :)

Α να, για τη μαστογραφία δεν έχω γνώση (είναι που είμαι πιτσιρίκι ακόμα :wink: ) Ακόμα και για το ποιες μέρες του κύκλου μπορούμε να κάνουμε ψηλάφιση, οι απόψεις διίστανται

YqE6p2.png

IqItp3.png

Αφροδιτακι δεν ψαχνουμε καποια δραστηριοτητα ,τυπου χειροτεχνια ,που θα διαρκεσει απλά μια ωρα ,δυστυχως εχουμε πολλα παιδια με ενταση που δεν τα συγκινει ,κανουν εξαλλου τετοια στα εικαστικα.Θελουμε καποι προτζεκτ ,με το οποιο να μπορεσουν να ασχοληθουν κανα μηνα και να τους κεντρισει το ενδιαφερον.Δεν ξερω τι θα μπορουσε να ειναι ,γιάυτο σας ρωταω κιολας.Σε ευχαριστω παντως.

Άρα ούτε το σκάκι εεε; Στο σχολείο μας το σταμάτησαν μέσα σε 2 εβδομάδες, δεν μπορούσε ο δάσκαλος να τα βγάλει πέρα...

Μικρές μου κορούλες, βροχερές καλημέρες. :wink:

Τι κάνετε κορίτσια μου?

Χθες δεν μπήκα να σας μιλήσω γιατί είχα αρκετή δουλίτσα.

Με περίμενε και μία ευχάριστη έκπληξη.. το φιογκάκι έγραψε 20 και στα δύο διαγωνίσματα των αγγλικών χθες {και τα 2 στο φροντιστήριο} :-P. Πήρε Α και στο απροειδοποίητο διαγώνισμα των Θρησκευτικών! Ας είναι καλά όλα τα παιδάκια. :-D

Σήμερα λοιπόν, αφού πήγα το παιδάκι σχολείο και φούρνο για ψωμάκι, επέστρεψα στο σπιτάκι μου. Το μεγάλο αγόρι έχει ρεπό, οπότε σήμερα είναι ημέρα "μαζί"... γι αυτό χθες είχα κάνει τις δουλίτσες μου.. σήμερα να μην έχω πολλά.

Ετοίμασα το πλυντήριο πιάτων {γιατί χθες είχαν βγάλει τ' αγόρια ένα σωρό πιατικά!}, έστρωσα κρεβάτια, αέρισα, μάζεψα την κουζίνα και τα εκτός θεσης. Το σπιτάκι μου είναι τακτοποιημένο, μόνο έχω πολύ-πολύ σίδερο... :rolleyes: Δεν με αγχώνει.. σιγά-σιγά.

Το μεγάλο αγόρι έφερε μπουγατσούλες και φαγαμε πρωινό...

Έχω ήδη βγάλει μοσχαράκι νουά, το οποίο θα κάνω κοκκινιστό με χυλοπιτούλες...

Στο μεταξύ, το χθεσινό μας φαγάκι:

Σαλατούλα με διάφορα μαρουλια και μπόλικα ντοματάκια {βρήκα στη λαϊκή με υπέροχη γεύση και τα έχω "γονατίσει" :tongue: } και ντρέσιγκ από λαδάκι, αλατάκι και μπαλσάμικο

DSCN0241_zps3ac17092.jpg

Και ο "λεμονάτος" αρακάς μας, που τον εξαφανίσαμε :-D

DSCN0242_zpscfb99400.jpg

Στο μεταξύ, έχω αμελήσει να καλωσορίσω το κορίτσι μας!

Σε θυμάμαι απο το parents! Καλώς ήρθες, καλώς σε βρήκαμε και σ' ευχαριστώ πολυ για τα γλυκά και ζεστά σου σχόλια! Μου έφτιαξες το κέφι! :P:p

Καλημερα καλημερα ειρηνακι! Ωραια εσυ τις εκανες ολες τις δουλειες σου,ελα κ σε εμας σημερα που δεν εχεις πολλα να κανεις εσυ....

καλημερα καλες μου φιλες!

καλημερα απο τις Σερρες1 κρυο ππολυ κ χιονονερο...

Σημερα δεν μιλιεμαι...αδιαθετησα κ δεν εχω ορεξη για τι πο τα...

Ας μην με τρεξουν....

χθες εκανα μονο φαγητο---σπανακοριζο--κ συμμαζεψα τα σκορπια ρουχα....εχω πολυ σιδερο οπως παντα...

Εχω 2 τσαντες ρουχα για δωσιμο ..να τα κατεβασω στο αμαξι τουλ...κ οποτε παω..τα δινω στην παλια νταντα μας για το εγγονι της..

ειμαι χαρουμενη που πανε σε γνωστο ατομο που εχει πραγματικα αναγκη...

καλαμαρακι περαστικα σας! περασε φετος η δικη μου οστρακια ! αντιβιωση κι εμας μας ειχε δωσει αλλά κ εξετασεις ουρων στο τελος! ειναι ο γνωστος στριπτοκοκκος μας ειχε πει κ δεν εμφανιζεται σε ολους...ειχε κολλησει ακριβως οπως εσεις απο το σχολειο

christine ξεχνα το πως εγιναν τα διδυμα ! ειναι πραγματικη ευλογια ! κ με φυσικο τροπο αφου εγιναν ακομη περισσοτερο ! εξαλλου δεν ξερεις το τυχερο του καθε παιδιου ή το μελλον τί θα φερει! σκεψου αισιοδοξα! εγω για 3ο παιδακι δεν παω αλλά αν ηξερα οτι θαταν διδυμα θα το επιδιωκα σιγουρα !! μεγαλη χαρα !!

ειρηνη-μπιζελακια εμεις παντα τα μπιζελακια ασπρα τα κανουμε με πατατα κ ανιθο....οχι κοκκινα σαν τα φασολακια ! κ ταιριαζουν κ με χοιρινο κ με μοσχαρι ετσι ασπρα !

μυρτουλα ρε φιλεναδα απολα τα φαγητα του κοσμου πεθυμησες σαλιγκαρια? ελεος μπλιαξ μπλιαξ .....κ δηλ ποσα πρεπει να ρουφηξεις για να χορτασεις?? γιαχ...

δομνινα κοπελια μου δεν ξερω ποσο χρονων εισαι αλλά τοσο ασπρο μαλλι εχεις? μια κοπελα εδω που συζητουσαμε παντως, δεν πιστευε οτι δεν τα βαφω τα μαλλια μου ...ειναι ισια καστανα σκουρα....--εχω να τα βαψω απο τοτε που ημουν φοιτητρια κ ταχα κοκκινα 1999-2003----

χαρα τις ευχες μας ..ναναι γερη η κοπελιτσα σου κ ναρθουν ολα βολικα !εχεις την θετικη σκεψη μας κ τις ευχες μας

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

Τα παιδάκια βέβαια είναι μεγαλύτερα απ τη δικιά μου και δεν ξέρω τα ερεθίσματά τους (πχ τι μαθαίνουν φέτος στο σχολείο) αλλά σε συνεργασία με τον δάσκαλο μπορείτε να οργανώσετε ένα ολόκληρο event όπου τα παιδιά θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Θα πρέπει βέβαια ο δάσκαλος να βρει τρόπο να συνδυάσει ένα θέμα που έχουν ήδη μάθει με το ενδιαφέρον (κυρίως των αγοριών) να συμμετάσχουν. Αν έχει την πρόθεση, μπορείτε 1 απόγευμα την εβδομάδα να βρίσκονται τα παιδιά στο σχολείο και να δημιουργούν παρέα. Αν είχα μια εικόνα τι γνώσεις απέκτησαν απ την αρχή της χρονιάς θα μπορούσα να φέρω και παραδείγματα. Πάντως μιλάω για ομαδική δουλειά (με υπο-ομάδες) που θα περιλαμβάνουν λίγο απ όλα. Λίγο ζωγραφική και κατασκευές, λίγο θεατρικό, λίγη μουσική, λίγο διαδραστικό παιχνίδι πάντα μέσα στο πλαίσιο των γνώσεών τους.

Ευχαριστώ για την απάντηση, πέφτει μέσα στις μέρες που πάω κι εγώ επειδή τότε κρίνω πως είμαι έτοιμη μετά από περίοδο να με δει ο γιατρός.

Πολύ ωραία η πρόταση σου για το λίγο απ' όλα, δεν θα βαριούνται έτσι.

Καλημέρα κοριτσάκια, να σας πω οτι ειμαι καλά οχι δεν ειμαι,...

Το πρωι πηγα σε μια υποχρεωση για την δουλεια και επαθα ..κριση πανικου, δεν ξερω γιατι , ξαφνικα σταματησε ο χρονος για μένα, ο χώρος άρχισε να μικραινει, ...πολύ και δεν μπορουσα να ανασάνω,,,πέρασαν κάποια λεπτα να ηρεμίσω και ανοιξε λιγο η μυτουλα μου, τώρα ειμαι στο γραφειο...

Ο μικρος έκανε πυρετο χτες μεχρι 38,2 και του έδωσα depon

μετά δεν ξανανέβασε, ευχομαι μια καλυτερη μέρα απο ότι άρχισε

χρυσα81 έχετε υπολογιστές στο σχολειο?

Μπορώ να σας στειλω ασκησεις για τα παιδιά αν θέλεις με οδηγιες για να μπορέσετε να τα κεντρισετε το ενδιαφέρον

Αλλο πολύ ωραιο ενδιαφέρον ειναι να φτιαξετε προτζεκτ με αυτα που τους αρέσουν και γιατι όχι με τα παιχνιδια που του αρέσουν πως ξεκινησαν κτλ κτλ

Το ειχα φτιαξει αυτο το project οταν τα παιδια στο μάθημα πληροφορικης ήθελαν κάτι διαφορετικο εφτιαξα μια παρουσιαση powerpoint με την ιστορια και τα γεγονότα για τα παιχνιδια τους , μετα ήθελαν να το φτιαξουν και αυτα και έτσι ασχοληθηκαν με το powerpoint

:)

Καλημέρα κοριτσάκια, να σας πω οτι ειμαι καλά οχι δεν ειμαι,...

Το πρωι πηγα σε μια υποχρεωση για την δουλεια και επαθα ..κριση πανικου, δεν ξερω γιατι , ξαφνικα σταματησε ο χρονος για μένα, ο χώρος άρχισε να μικραινει, ...πολύ και δεν μπορουσα να ανασάνω,,,πέρασαν κάποια λεπτα να ηρεμίσω και ανοιξε λιγο η μυτουλα μου, τώρα ειμαι στο γραφειο...

Ο μικρος έκανε πυρετο χτες μεχρι 38,2 και του έδωσα depon

Αν μπορείς να έχεις μαζί σου μια μικρή χάρτινη σακουλίτσα, να την βάζεις στο στόμα και εισπνοές-εκπνοές μέσα στην σακούλα αργά... Καλή δύναμη.

Περαστικά στο παιδί.

Καλημερα!!βροχερη μερα η σημερινη..τα;ιριαζει και με τα κεφια μου..

Καλαμαρακι οστρακια τελικα ε?ελπιζω να περασει γρηγορα και αφου ειναι και στην αρχη και με την αντιβιωση ολα θα πανε καλα..

Ειρηνη μου ζηλεψα την σαλατουλα με τα ντοματινια..χιλια μπραβο στο φιογκακι παντα τετοια καλα νεα να σας φερνει..

Χρυσα καλα ειναι η μικρη μου,εχει βεβαια μυξουλες αλλα αυτο ειναι πταισμα...

Ειμαι στην δουλεια δεν εχω και πολυ ορεξη σημερα, γενικα ειμαι πολυ αποσυντονισμενη τις τελευταιες μερες..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

καλαμαρακι δεν θαχει πλεον πυρετο.θα σταματησει αμεσως..γιατι συνηθως τα εξανθηματα βγαινουν κι ετσι σταματαει ο πυρετος...ξεθυμαινει ο οργανισμος..ετσι μας ειχε πει η γιατρος μας...

ετοιλεδ.... αντε να δουμε ποτε θα με πεις το τί σημαινει αυτο το ψευδονυμο σου....λολ

εντυπωσιαστικα κοπελια με την ιστιοπλοοια ! τοχετε για χομπυ? ειστε αθλητες? ειναι επαγγελμα?? λολ

μαστογραφια γραφουν οι γιατροι ευκολα ή πρεπει υπαρχει λογος?

θελω να κανω! τωρα (3χρ)ειμαστε αμασφαλιστοι αλλά με το 5μηνο θα δικαιουμαι μετά ασφαλιση ικα...ολα θα τα αφησω για τοτε,απο Ιουνη....τωρα δινουμε αρκετα στην γιατρο για τα παιδια κ για τα εμβολια(πανακριβα).....

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...