Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

ποιος οργανώνει αυτές τις κινήσεις? ο σύλλογος γονέων?

Η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής (σε Νηπιαγωγείο πάμε) σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο Οικογένειας της περιοχής μας ... (τώρα αν κάπου εμπλέκεται το Υπουργείο ή ο Δήμος δεν έχω ιδέα...)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!!!Τι κανετε???

Εχθες ειχαμε και εμεις συναντηση στο σχολειο με τον δασκαλο και κυριως συζητησαμε το θεμα συμπεριφορας των παιδιων,πραγματικα food for thought 4U.Τελειωσαμε αργα ,πήρα τον μικρο και επιστεψαμε σπίτι κατευθειαν για μπανιο ,φαγητο και υπνο.

Σημερα σηκωθηκα ,ετοιμαστηκαμε ως συνηθως και πήγα τον μικρο στη σταση.Καθαρισα την κουζινα από τα πρωινα ,αδεισα το πλυντηριο πιατων ,εφτιαξα καφε και χαζεψα στο νετ και ξεκινησα σιδερο(με διαλλειματα οπως φανταζεστε).

Νασια μου ευχομαι να το παρει πιο καλά και η πεθερά σου και ο αντρας σου και ολα να πάνε κατα το δυνατον καλά.

Αμελί μου χρονια σου πολλα!Εχθες ξεχασα να στο γραψω.

Εβιγιωργος,καλωσηρθες στην παρέα μας!

Αρετη πως ειναι η μικρη σου?Τα χερια μου ειναι αρκετα καλύτερα ευτυχως.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Τί να σας πρωτοπώ ότι τσακώθηκα με την μάνα μου και κρατάμε μούτρα η μία στην άλλη και όλα αυτά γιατί δεν έχει μια παρέα στην ηλικία της να με αφήνει και μένα στην ησυχία μου ή ότι τελικά η πεθερά μου θα κάνει πιο βαριά θεραπεία και ο βλάκας ο γιατρός της είπε ότι θα της πέσουν τα μαλλιά και εκεί που μέχρι τώρα της είχαμε κρύψει ότι έχει καρκίνο και ότι οι θεραπείες που κάνει είναι για να φύγει το υγρό από τον πνεύμονα τώρα κατάλαβε ότι έχει καρκίνο και η ψυχολογία της είναι πιο κάτω από τα πατώματα και έτσι η κατάσταση στο σπίτι είναι λίγο περίεργη μιας και ο άντρας μου είναι στα μαύρα πανιά.Τα νεύρα μου τα νεύρα μου!!!

Νάσια λυπάμαι πολύ για το θέμα υγείας..... Με την μαμά σου θα τα ξαναβρείτε, λίγο υπομονή...

Καλημέρα!

Χτες είχαμε συνάντηση με ψυχολόγο στο σχολείο του. Πολύ ενδιαφέρον η συζήτησή μας και πόσο χαίρομαι για αυτές τις συναντήσεις! Food for thought... ;)

Μιρτούλα, αυτές τις μέρες Χόρχε Μπουκάι - ψυχολογία :)

Αέρισα και έστρωσα, σε καμια ώρα περιμένω το πιτσόνι μας για καφέ και μετά έχω μια δουλειά έξω, επιστροφή μαγειρέματα και θα παρω το παιδί απο το σχολείο.

Έκανα και μια χαζομάρα χτες... το ραντεβού για το ΠΑΠ μου το έκλεισαν για Πέμπτη αλλά δεν σκέφτηκα οτι δεν γίνεται αφού το παιδί δεν θα έχει σχολείο! Θα καλέσω σε λίγο να το αλλάξω....

Καλημέρα και πάλι!!!

Κι εμένα μου αρέσουν αυτές οι συναντήσεις, αν και έχουν γίνει μόνο 2 φορές.... και τις 2 στον δημόσιο παιδικό σταθμό...

Καλά έκανες και το είπες για την Πέμπτη, κορίτσια εργαζόμενα και μη.....την Πέμπτη είναι των Τριών Ιεραρχών..... ντινγκ ντονγκ!

Kαλημέρα κορίτσια

Εχω κενό μισή ώρα κ είπα να μπω

Λοιπόν πήγαμε χθες στην παιδίατρο κ ναι έχουμε Οστρακιά στην αρχή της.....

Αντιβίωση ογμεντίν , ξεκούραση , πολλά υγρά και λευκή διατροφή για 4-5 μέρες χωρίς κρέας/κόκκινο/λευκό/ψάρι και βλέπουμε. Α και φυσικά όχι επαφή με άλλα παιδιά/ενήλικες γιατί μεταδίδεται με την επαφή,αέρα κ με τις εκκρίσεις βήχα, φτέρνισμα κτλ Τα σπιθούρια εξαπλώθηκαν στο στέρνο κοιλιά κ την φαγουρίζουν... Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε καλά είναι να μην κάνει κόκκινα ούρα γιατί μετά θα έχουμε πρόβλημα με τα νεφρά....μάλιστα.

Το μεσημέρι είχε όρεξη κ έφαγε κρεατάκι {γμτ ήταν πριν πάμε κ δεν ήξερα...} μετά που γυρίσαμε δεν ασχολήθηκα με τίποτα άλλο, ξαναπεινούσε - καλό σημάδι- της έφτιαξα τραχανά , μακαρόνια για τον χαζμπαντ κ κρεατόσουπα για εμάς σήμερα κ για εκείνη μακαρόνια με λίγο κεφαλοτύρι.

Δεν έκανα τίποτα αλλο μάζεψα τα κατσαρόλια κ τα έπλυνα, έβαλα πλυντ. πιάτων, πλυντ. ρούχων κ στεγνωτήριο μετά σε πρόγραμμα. Εκανα μπάνιο , πήρα την μικρή στο κρεββάτι μου κ φυσικά πάλι σηκωνόμουν κάθε μια ώρα να ελέγχω τον πυρετό της, είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα αλλά στις 7 είχε πέσει πια στο 36.5

Σηκώθηκα σήμερα έγραψα οδηγίες στον χαζμπαντ για τα φάρμακα κ για τις μετρήσεις

Έκανα καφεδάκι το ήπια στα γρήγορα κ ήρθα σχολείο

Δεν θα σχολιάσω περαιτέρω την ανευθυνότητα κάποιων να στέλνουν έστω κ με δέκατα το παιδί τους σχολείο....δεν θέλω να μαλώσω με κανέναν αλλά να που ταλαιπωρείτε το παιδί μου χωρίς λόγο.... αλλά τι να πω εδώ έχω βρεθεί σε τάξη προ λίγου καιρού κάνει εμετό το παιδί μπροστά μου μέσα στην τάξη κ παίρνοντας τηλέφωνο σπίτι ....ανακαλύπτω ότι είχε κάνει κ το πρωί πριν έρθει στο σχολείο....κ παρόλα αυτά το έστειλε σχολείο...έτσι για να μας θερίσει όλους με γαστρεντερίτιδα... όσο καλή πρόθεση να έχεις κ να θες να μην κατηγορήσεις κάποιον... ε έτσι δεν γίνεται !!!

Αυτά τα λίγα , τα φιλιά μου

Διαφημίσεις

Καλαμάριον τι έγινε με το παιδί; Γράψε μας όταν μπορέσεις....

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα....

Είμαι αρκετά καλύτερα και πάω για πρωινό τσιγάρο, μμμμμ μου έλειψε τόσες μέρες....:tongue:

Kαλημέρα κορίτσια

Εχω κενό μισή ώρα κ είπα να μπω

Λοιπόν πήγαμε χθες στην παιδίατρο κ ναι έχουμε Οστρακιά στην αρχή της.....

Αντιβίωση ογμεντίν , ξεκούραση , πολλά υγρά και λευκή διατροφή για 4-5 μέρες χωρίς κρέας/κόκκινο/λευκό/ψάρι και βλέπουμε. Α και φυσικά όχι επαφή με άλλα παιδιά/ενήλικες γιατί μεταδίδεται με την επαφή,αέρα κ με τις εκκρίσεις βήχα, φτέρνισμα κτλ Τα σπιθούρια εξαπλώθηκαν στο στέρνο κοιλιά κ την φαγουρίζουν... Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε καλά είναι να μην κάνει κόκκινα ούρα γιατί μετά θα έχουμε πρόβλημα με τα νεφρά....μάλιστα.

Το μεσημέρι είχε όρεξη κ έφαγε κρεατάκι {γμτ ήταν πριν πάμε κ δεν ήξερα...} μετά που γυρίσαμε δεν ασχολήθηκα με τίποτα άλλο, ξαναπεινούσε - καλό σημάδι- της έφτιαξα τραχανά , μακαρόνια για τον χαζμπαντ κ κρεατόσουπα για εμάς σήμερα κ για εκείνη μακαρόνια με λίγο κεφαλοτύρι.

Δεν έκανα τίποτα αλλο μάζεψα τα κατσαρόλια κ τα έπλυνα, έβαλα πλυντ. πιάτων, πλυντ. ρούχων κ στεγνωτήριο μετά σε πρόγραμμα. Εκανα μπάνιο , πήρα την μικρή στο κρεββάτι μου κ φυσικά πάλι σηκωνόμουν κάθε μια ώρα να ελέγχω τον πυρετό της, είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα αλλά στις 7 είχε πέσει πια στο 36.5

Σηκώθηκα σήμερα έγραψα οδηγίες στον χαζμπαντ για τα φάρμακα κ για τις μετρήσεις

Έκανα καφεδάκι το ήπια στα γρήγορα κ ήρθα σχολείο

Δεν θα σχολιάσω περαιτέρω την ανευθυνότητα κάποιων να στέλνουν έστω κ με δέκατα το παιδί τους σχολείο....δεν θέλω να μαλώσω με κανέναν αλλά να που ταλαιπωρείτε το παιδί μου χωρίς λόγο.... αλλά τι να πω εδώ έχω βρεθεί σε τάξη προ λίγου καιρού κάνει εμετό το παιδί μπροστά μου μέσα στην τάξη κ παίρνοντας τηλέφωνο σπίτι ....ανακαλύπτω ότι είχε κάνει κ το πρωί πριν έρθει στο σχολείο....κ παρόλα αυτά το έστειλε σχολείο...έτσι για να μας θερίσει όλους με γαστρεντερίτιδα... όσο καλή πρόθεση να έχεις κ να θες να μην κατηγορήσεις κάποιον... ε έτσι δεν γίνεται !!!

Αυτά τα λίγα , τα φιλιά μου

Μαζί γράφαμε καλαμαράκι μου...

Γκρρ το ξέρω κι εγώ νευριάζω πάρα πολύ.....με τέτοιες συμπεριφορές.... Περαστικά σας και καλή δύναμη καλή μου.

Καλημέρα σε όλες! 4U ξέρεις υποθέτω πως το τεστ ΠΑΠ πρέπει να γίνεται συγκεκριμένες ημέρες του κύκλου ε;

Εμείς ξυπνήσαμε, ετοιμαστήκαμε, πήραμε τα πρωινά μας και τώρα φεύγει η μικρή για παιδικό κι εγώ θα συνεχίσω το καφεδάκι μου.

Λίγες δουλίτσες για σήμερα, "πρόχειρο" φαγάκι και αν δεν βρέξει θα πάω για περπάτημα

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλαμαρακι ,ποσο κραταει ο πυρετος?Ελπίζω να ξεμπερδεψετε συντομα.Ειχα περασει και εγω μικρη αλλα ταλαιπωρηθηκα πολύ ,ειχα μπει σε νοσοκομειο.

Εχθες στη συναντηση ,μιλήσαμε αρκετα για τα παιδια και ειπαμε εαν μπορεσουμε να βρουμε καποια ομοδικη δραστηριοτητα ,με τη συνεργασια του δασκάλου,του τυπου γιορτη ,κατασκευη...ετσι ωστε να στραφει καπου το ενδιαφερον τους και να ηρεμησουν λιγο.Εχετε κατι να μου προτεινετε?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

kalamaraki περαστικά στο κορίτσι σου, ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί πολύ

κορίτσια οι μαμάδες που στέλνουν άρρωστα τα παιδιά στο σχολείο δεν λυπούνται τα δικά τους παιδάκια περιμένετε να λυπυθούν τα ξένα?

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! 4U ξέρεις υποθέτω πως το τεστ ΠΑΠ πρέπει να γίνεται συγκεκριμένες ημέρες του κύκλου ε;

Εμείς ξυπνήσαμε, ετοιμαστήκαμε, πήραμε τα πρωινά μας και τώρα φεύγει η μικρή για παιδικό κι εγώ θα συνεχίσω το καφεδάκι μου.

Λίγες δουλίτσες για σήμερα, "πρόχειρο" φαγάκι και αν δεν βρέξει θα πάω για περπάτημα

Εγώ δεν το ξέρω.....για πες...

kalamaraki περαστικά στο κορίτσι σου, ελπίζω να μην ταλαιπωρηθεί πολύ

κορίτσια οι μαμάδες που στέλνουν άρρωστα τα παιδιά στο σχολείο δεν λυπούνται τα δικά τους παιδάκια περιμένετε να λυπυθούν τα ξένα?

έλα μου ντε.....

Καλαμαρακι ,ποσο κραταει ο πυρετος?Ελπίζω να ξεμπερδεψετε συντομα.Ειχα περασει και εγω μικρη αλλα ταλαιπωρηθηκα πολύ ,ειχα μπει σε νοσοκομειο.

Εχθες στη συναντηση ,μιλήσαμε αρκετα για τα παιδια και ειπαμε εαν μπορεσουμε να βρουμε καποια ομοδικη δραστηριοτητα ,με τη συνεργασια του δασκάλου,του τυπου γιορτη ,κατασκευη...ετσι ωστε να στραφει καπου το ενδιαφερον τους και να ηρεμησουν λιγο.Εχετε κατι να μου προτεινετε?

Εν όψει των Αποκριών, μπορούν να φτιάξουν μάσκες, στολές από χαρτόνι εύκολες και διάφορα τέτοια. Το πρώτο που μου ήρθε..... Για πες λεπτομέρειες για το τι είναι διατεθειμένος ο δάσκαλος να κάνει.

Kαλαμαράκι περαστικά σας! και κουράγιο!

Ραβτ ναι και είμαι μέσα ... το κανόνισα για την επόμενη ;) Στο ΠΑΠ δεν ειναι τόσο τραγικά τα πράγματα με την ημ. στη μαστογραφία είναι πιο σημαντικό και αν δεν καταφέρω να τις γράψω σύντομα, μπορεί και να χάσω το μήνα αυτό ....

Παλιόκαιρος... αλλά απο αύριο διάβασα σταματούν οι βροχές :)

Εν όψει των Αποκριών, μπορούν να φτιάξουν μάσκες, στολές από χαρτόνι εύκολες και διάφορα τέτοια. Το πρώτο που μου ήρθε..... Για πες λεπτομέρειες για το τι είναι διατεθειμένος ο δάσκαλος να κάνει.

Αφροδιτακι δεν ψαχνουμε καποια δραστηριοτητα ,τυπου χειροτεχνια ,που θα διαρκεσει απλά μια ωρα ,δυστυχως εχουμε πολλα παιδια με ενταση που δεν τα συγκινει ,κανουν εξαλλου τετοια στα εικαστικα.Θελουμε καποι προτζεκτ ,με το οποιο να μπορεσουν να ασχοληθουν κανα μηνα και να τους κεντρισει το ενδιαφερον.Δεν ξερω τι θα μπορουσε να ειναι ,γιάυτο σας ρωταω κιολας.Σε ευχαριστω παντως.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...