Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

κοριτσια πριν απο λιγο εσβησε ο υπολογιστης γιατι κλαταρε και αυτος ο φορτιστης,τωρα τον εβαλα αλλα δεν ξερω για ποσο θα αντεξει...ειναι ο τριτος που μου χαλαει,ελεος,στοιχειωμενοι ειναι????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το δικό μου που κοντεύει 11 μηνών κάθεται στο πάρκο, κάθεται στην περπατάρα, κάθεται στο καρεκλάκι του φαγητού, κάθεται στον καναπέ και παίζει με τα παιχνίδια του, αν το κρατάς από τα χεράκια πάει σφαίρα.. το μόνο που δεν κάνει είναι κανονικό μπουσούλημα.. περισσότερο έρπην σε στίβο μάχης το λες ή κολύμπι στην ξηρά παρά μπουσούλημα:rolleyes:

Χα!χα!χα! Πολυ μου αρεσε αυτο! Εμενα ειναι8 μηνων,καθονται κ στην περπατουρα,ο ενας περισσοτερο αλλα πιο πολυ ελευθερα θελουν να ειναι... καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο...:mad: τουλαχιστον εσενα απ οτι λες καθεται!!!

κοριτσακια γεια σας παλι! φαγαμε μαζεψα εφτιαξα καφε κ αναψα το τζακι, εχουμε αραξει με την κορη κ ο μπαμπας μας κοιμαται.

ασχετο αυριο θα ερθουν απο την candia να δουν γιατι το στρωμα που χρυσοπληρωσαμε πριν 4 χρονια 750 ευρω κανει λακουβες μεσα σε 5-6 μερες!!!!!

σε καταλαβαινω απολυτα κ εινια πολυ ειλικρινες αυτο που λες! ο φοβος μου ειναι αυτος μηπως σε ενδεχομενη εγκυμοσυνη κανω διδυμα! βεβαια μετα λεω ας ειναι οσα να ναι αλλα να ειναι γερα!

τοσο βοδια ειναι??? προτειμουν να δωσουν τοσα λεφτα κ να σε διωξουν παρα να σε κρατησουν???

συμβαινουν κ τετοια????:shock::shock::shock::shock:

σου ευχομαι να πανε ολα καλα κ καλυτερα ακομα απο οτι φανταζεστε!

ετσι ακριβως

η δικια μου αρχισε να ζωγραφιζει, μετα εβγαζε τα χαρτακια απο τις κυρομπογες, μετα εφαγε μια απο τις κυρομπογιες κ ηρθε με το στομα ανοιχτο να την καθαρισω:tongue::tongue::tongue::tongue:

γιατι κοριτσακι μου, τι εγινε? πες τα να ηρεμισεις!

χαχα πολυ ωραιο!!!

Βλεπω και η δικια σου δεν χορταινει με τιποτα ε? Αυτα τα μικρα ρε παιδι μου ολο καινουριες γευσεις ψαχνουν:D:D:D

κοριτσακια γεια σας παλι! φαγαμε μαζεψα εφτιαξα

η δικια μου αρχισε να ζωγραφιζει, μετα εβγαζε τα χαρτακια απο τις κυρομπογες, μετα εφαγε μια απο τις κυρομπογιες κ ηρθε με το στομα ανοιχτο να την καθαρισω:tongue::tongue::tongue::tongue:

χαχα πολυ ωραιο!!!

ειδες που παραπονιεσαι οτι δεν τρωει του παιδι?????:tongue:

Διαφημίσεις

Καλησπέρα. Ευχαριστώ τα κορίτσια για το καλωσόρισμα! Μα είστε πολυγραφότατες, είδα κι έπαθα να σας προλάβω :P

Πόσο με αγγίζει το θέμα της ΔΕΗ δεν λέγεται. Ήρθε σήμερα ο εκκαθ. λογαρισμός 410 ευρώ :shock::shock:

Δεν ήξερα πως υπάρχει η δυνατότητα καταχώρισης μονάδων στο έναντι. Θα το κάνω σίγουρα μπας και δω κάποια μείωση. Τα νεύρα μου πραγματικά.:mad:

FuWlp3.png 2ebBp3.png

Τί να σας πρωτοπώ ότι τσακώθηκα με την μάνα μου και κρατάμε μούτρα η μία στην άλλη και όλα αυτά γιατί δεν έχει μια παρέα στην ηλικία της να με αφήνει και μένα στην ησυχία μου ή ότι τελικά η πεθερά μου θα κάνει πιο βαριά θεραπεία και ο βλάκας ο γιατρός της είπε ότι θα της πέσουν τα μαλλιά και εκεί που μέχρι τώρα της είχαμε κρύψει ότι έχει καρκίνο και ότι οι θεραπείες που κάνει είναι για να φύγει το υγρό από τον πνεύμονα τώρα κατάλαβε ότι έχει καρκίνο και η ψυχολογία της είναι πιο κάτω από τα πατώματα και έτσι η κατάσταση στο σπίτι είναι λίγο περίεργη μιας και ο άντρας μου είναι στα μαύρα πανιά.Τα νεύρα μου τα νεύρα μου!!!

Το θέμα με την ΔΕΗ πάντως ζεματάει.Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι όταν δίνω εγώ μετρητή είμαστε περίπου στις 700-850 μονάδες και όταν έρχεται ο εκκαθαριστικός αγγίζουμε τις 1200-1300 χωρίς όμως να έχει αλλάξει κάτι στην χρήση του ρεύματος.Σαν ο μετρητής να αρχίζει να δουλεύει υπερωρίες όταν πρόκειται για τον εκκαθαριστικό.Δεν ξέρω τί να πώ.Πάντως περιμένω με μεγάλη αγωνία και με ένα μεγάλο πακέτο λεξοτανίλ τον λογαριασμό κανα 450 σίγουρα και άντε να δώ πώς θα το πληρώσουμε.

Καλησπέρα. Ευχαριστώ τα κορίτσια για το καλωσόρισμα! Μα είστε πολυγραφότατες, είδα κι έπαθα να σας προλάβω :P

Πόσο με αγγίζει το θέμα της ΔΕΗ δεν λέγεται. Ήρθε σήμερα ο εκκαθ. λογαρισμός 410 ευρώ :shock::shock:

Δεν ήξερα πως υπάρχει η δυνατότητα καταχώρισης μονάδων στο έναντι. Θα το κάνω σίγουρα μπας και δω κάποια μείωση. Τα νεύρα μου πραγματικά.:mad:

Δεν θα δεις μείωση απλά θα έρχεται πιο μοιρασμένο το ποσό καθώς θα πληρώνεις ότι καις, ενώ στο έναντι βάζουν έναν ΜΟ (συνήθως λιγότερο απ ότι καις) και έτσι έρχεται φουσκωμένος ο εκκαθαριστικός.

Νάσια καταχωρούμε ένδειξη πάνω από έτος και δεν έχω δει περίεργες αυξήσεις. Για να είμαι ακριβής, μια φορά ήρθε υπερβολικά πολύ ο εκκαθαριστικός και η ευθύνη ήταν απολύτως δικιά μας καθώς χρησιμοποιούσαμε θερμοσίφωνα εκείνο το διάστημα.

Κοίμησα τη μικρή, έφτιαξα τη σαλάτα μου και πάω να δω μια ταινιούλα να χαλαρώσω!

Καληνύχτα σε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!

Μιρτουλα περστικα στην μικρουλα σου..

Καλαμαρακι περαστικα στην κορουλα σου..τελικα ειναι οστρακια?θεωρω μεγαλη ανευθυνοτητα να στειλει μια μανα ο παιδι της στο σχολειο με πυρετο..και εγω δεν εχω κανεναν για βοηθεια αλλα οταν ειναι αρρωστες παιρνω κανονικη αδεια και μενω σπιτι..καταρχας ειναι μεγαλη ταλαιπωρια για το ιδιο το παιδι αλλα δεν φταινε τα αλλα παιδακια να κολλησουν..

Χριστινα να πανε ολα καλα ..

Χαρα ευχομαι ολα να πανε καλα..

Αμελι χρονια σου πολλα να τα εκατοστησεις οτι επιθυμεις..

Δομνινα μεγεια το μαλλακι..

Χρυσα πως ειναι τα χερια σου?

Αχ βρε Νασια υπομονη..

Ραβ πολυ ομορφη η τουρτα..μπραβο σου..

Εγω σημερα ημουν ψιλοχαλια στην δουλεια,ποναγε το στομαχι μου και η διαθεση μου ηταν στο πατωμα..γυρισα το μεσημερι,εφτιαξα μια καρμποναρα ,φαγαμε,μαζεψα την κουζινα ετοιμασα την κορη μου και φυγαμε για το μπαλετο.γυρισαμε την εκανα μπανακι και την ελουσα,ετοιμασα απογευματινο για τα κοριτσια,εφτιαξα μπισκοτακια με σουσαμι και σταφιδες,καθαρισα την κουζινα,εβαλα κρεατακι να βραζει για γιουβετσακι για αυριο,εβαλα σκουπα,ξεσκονισα και μετα γαλατακια,πιτζαμουλες και υπνο.εκανα και εγω το μπανακι μου και παω να φαω..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλησπερα κοριτσια!!

Μιρτουλα περστικα στην μικρουλα σου..

Καλαμαρακι περαστικα στην κορουλα σου..τελικα ειναι οστρακια?θεωρω μεγαλη ανευθυνοτητα να στειλει μια μανα ο παιδι της στο σχολειο με πυρετο..και εγω δεν εχω κανεναν για βοηθεια αλλα οταν ειναι αρρωστες παιρνω κανονικη αδεια και μενω σπιτι..καταρχας ειναι μεγαλη ταλαιπωρια για το ιδιο το παιδι αλλα δεν φταινε τα αλλα παιδακια να κολλησουν..

Χριστινα να πανε ολα καλα ..

Χαρα ευχομαι ολα να πανε καλα..

Αμελι χρονια σου πολλα να τα εκατοστησεις οτι επιθυμεις..

Δομνινα μεγεια το μαλλακι..

Χρυσα πως ειναι τα χερια σου?

Αχ βρε Νασια υπομονη..

Ραβ πολυ ομορφη η τουρτα..μπραβο σου..

Εγω σημερα ημουν ψιλοχαλια στην δουλεια,ποναγε το στομαχι μου και η διαθεση μου ηταν στο πατωμα..γυρισα το μεσημερι,εφτιαξα μια καρμποναρα ,φαγαμε,μαζεψα την κουζινα ετοιμασα την κορη μου και φυγαμε για το μπαλετο.γυρισαμε την εκανα μπανακι και την ελουσα,ετοιμασα απογευματινο για τα κοριτσια,εφτιαξα μπισκοτακια με σουσαμι και σταφιδες,καθαρισα την κουζινα,εβαλα κρεατακι να βραζει για γιουβετσακι για αυριο,εβαλα σκουπα,ξεσκονισα και μετα γαλατακια,πιτζαμουλες και υπνο.εκανα και εγω το μπανακι μου και παω να φαω..

Τι καλο θα φας αρετουλα?

Διαφημίσεις

Τι καλο θα φας αρετουλα?

Εγω εφτιαξα πιτσουλες με πιτες για σαντουτς κ φαγαμε εμεις! Τωρα τσακιζω μια ιον απο τις μεγαλες.τα μωρα κοιμηθηκαν στις 8:30 κ τωρα βλεπουμε λιγο tv

Καλημέρα!

Χτες είχαμε συνάντηση με ψυχολόγο στο σχολείο του. Πολύ ενδιαφέρον η συζήτησή μας και πόσο χαίρομαι για αυτές τις συναντήσεις! Food for thought... ;)

Μιρτούλα, αυτές τις μέρες Χόρχε Μπουκάι - ψυχολογία :)

Αέρισα και έστρωσα, σε καμια ώρα περιμένω το πιτσόνι μας για καφέ και μετά έχω μια δουλειά έξω, επιστροφή μαγειρέματα και θα παρω το παιδί απο το σχολείο.

Έκανα και μια χαζομάρα χτες... το ραντεβού για το ΠΑΠ μου το έκλεισαν για Πέμπτη αλλά δεν σκέφτηκα οτι δεν γίνεται αφού το παιδί δεν θα έχει σχολείο! Θα καλέσω σε λίγο να το αλλάξω....

Καλημέρα και πάλι!!!

Καλημέρα κορίτσια.

την καθάρισα τελικά χτες την σκούπα μου αλλά με τον κλασικό τρόπο. Αν και κατάφερα να ξεβιδώσω τις βίδες το πορτοκαλί κομμάτι δεν έβγαινε με τίποτα, την ξαναβίδωσα πριν κάνω καμία ζημιά. Αν και το πρόβλημά μου είναι το ροδάκι που μαζεύει μέσα χνούδια και τα τραβάω με τσιμπιδάκι. Έχετε καμιά άλλη ιδέα?

http://www.eaparts.gr/content.aspx?catid=182&pcatid=93&m=338&l=1#

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλημέρα!

Χτες είχαμε συνάντηση με ψυχολόγο στο σχολείο του. Πολύ ενδιαφέρον η συζήτησή μας και πόσο χαίρομαι για αυτές τις συναντήσεις! Food for thought... ;)

Μιρτούλα, αυτές τις μέρες Χόρχε Μπουκάι - ψυχολογία :)

Αέρισα και έστρωσα, σε καμια ώρα περιμένω το πιτσόνι μας για καφέ και μετά έχω μια δουλειά έξω, επιστροφή μαγειρέματα και θα παρω το παιδί απο το σχολείο.

Έκανα και μια χαζομάρα χτες... το ραντεβού για το ΠΑΠ μου το έκλεισαν για Πέμπτη αλλά δεν σκέφτηκα οτι δεν γίνεται αφού το παιδί δεν θα έχει σχολείο! Θα καλέσω σε λίγο να το αλλάξω....

Καλημέρα και πάλι!!!

ποιος οργανώνει αυτές τις κινήσεις? ο σύλλογος γονέων?

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...