Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να προσθέσω επίσης ότι τα ciclacur δεν τα παίρνουμε στην διέγερση αλλά στην προετοιμασία του ενδομητρίου για εμβρυομεταφορά. Ciclacur είναι και αντισυλληπτικά αν πάρεις και τα καφέ. Οιστρογόνα είναι. Οιστρογόνα περνούμε και για άλλους λόγους, πχ για να μαλακώσουν τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Ή σε περίπτωση που για κάποιο λόγω μιωθουν και δεν έχει κύκλο. Αντισυλληπτικά περνούμε είτε για προφύλαξη, κάποιοι τα δίνουν για να φύγουν κύστες , για την ακμή και γενικότερα την ομαλή λειτουργία των ορμονών. Οπως λες και εσύ, το τι τρώμε μόνο από αυτό μπορούμε να πάθουμε 10000 δύο. Αντιωβιωσεις, εμβόλια, αναψυκτικά, τα τσιγάρα, το καυσαέριο… ουυυυυυ και λίστα συνεχίζεται. Πλέον μετά από τόσα χρόνια που κάνουμε εξωσωματική, τα φάρμακα είναι πολύ ποιο ασφαλές από ότι ήταν το 80 που έπαιρναν για μήνες φάρμακα για να πετύχουν την διέγερση που πετυχενοθμε εμείς πλέον. 1-2 εβδομάδες.

εμενα η μαστολόγος μου που έχω κάτι στο αριστερό στήθος, μου έχει πει ότι η εξωσωματική δεν θα μου κάνει τίποτα, οι ορμόνες πλέον που περνούμε είναι πολύ λίγες για να προκαλέσουν κάτι. Την εγκυμοσύνη φοβάται. Και τώρα αναμένω το ραντεβού μου μαζί της. 

Στην πρώτη μου προσπάθεια θυμάμαι είχα πάει σε καρδιολόγο γιατί μου ζήτησαν  εξετάσεις και όταν του είπα τον λόγο πουβθελω τις εξετάσεις ξεκίνησε να μου λέει ότι τα φάρμακα αυτά για την διέγερση προκαλούν καρκίνο!! Μιλάμε τα είδα όλα!! Λέω δεν είναι δυνατόν να μου λέει τέτοια πράγματα επιστημών άνθρωπος σε μια γυναίκα που προσπαθεί να αποκτήσει το πρώτο της παιδί!! Δεν ξαναπήγα εννοείται!

πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

δεν εχω σκοπο να τρομοκρατησω κανενα. παρεθεσα απλα τη νο1 παρενεργεια που ανεφερει συγκεκριμενα το φυλλο οδηγιων του σικλακουρ και ειπα τον προσωπικο μου φοβο διαβαζοντας το να αναγραφεται τοσο ξεκαθαρα. παντως πολλοι γιατροι αναφερουν οτι οι γυναικες που παιρνουν φαρμακα εξωσωματικης ερχονται σε σημειο 0 για καρκινο μαστου οφειλομενου σε αυτα, μετα τα 5 ετη. εμενα προσωπικα κι ο μαστολογος μου που ειναι καθηγητης στο Ελενα μου το εχει αναφερει. αρα σιγουρα κανεις δεν σου εγγυαται οτι ειναι ακινδυνα. απο εκει κι επειτα δεν ειπα ποτε να μην κανουμε εξετασεις . αν ειναι ποτε δυνατον. προφανως το κομματι της προληψης ειναι κατι αλλο κι εννοειται πως ολες οι γυναικες πρεπει να το φροντιζουν. 

εννοειται και γι αυτο κιολας τα σικλακουρ δεν τα δινουν ευκολα αν υπαρχει ιστορικο, κληρονομικοτητα η κατι υποπτο σε γυναικες με ελλειψη οιστρογονων. δυστυχως ομως σε οσες κανουμε ετ σε τεχνητο κυκλο μας τα δινουν για το πρωτο τριμηνο χωρις ιδιαιτερο ψαξιμο συνηθως. κ πολλες φορες δινουν κ τρελο αριθμο. οχι 1 την ημερα που λαμβανει απλα μια γυναικα για αλλους λογους , αλλα απο 3 ως και 12 εχω ακουσει. εμενα τουλ σε 4 ετ εκ των οποιων οι 3 ηταν εγκυμοσυνες, για τοσο μου τα εδιναν. διαφορετικοι γιατροι κιολας. και δεν ειμαι τοσο σιγουρη οτι ολοι πριν εχουν ξεψαχνισει το ενδεχομενο να εχει καποια γυναικα αυξημενο κινδυνο για καρκινο μαστου. συνηθως ως τα 35 ειδικα αντε να σου πουν να κανεις καναν υπερηχο πριν. και παλι δεν ειμαι σιγουρη οτι το κανουν ολοι. εμενα ενας μονο το ειχε ζητησει. 

Σε 2 κλινικές έχω απευθυνθεί για εξωσωματική και ατις 2 μου ζήτησαν μαστογραφία και υπέρηχο για αυτό το λόγο

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

χαχαχαχα πολυ ευστοχη η καρτα σου Αφροδιτακι.Ευχαριστω πολυ θα το κανω αμεσα τουλαχιστον στο παιδικο.

Ειρηνακι δοξα τω θεο ειμαστε μια χαρα τωρα.Κι εμεις δυστυχως μαλωνουμε συχνα για τα μαθηματα και με στεναχωρει αυτο.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλαμαράκι περαστικά!! Όπως τα περιγράφεις για οστρακιά το βλέπω....έχει τα ίδια συμπτώματα με την κόρη μου που την είχε περάσει προ 3 ετών..!!!

christine με το καλό σου εύχομαι :)

Τα δικα σας τα βλασταρια τι κανουν τωρα???:?::?::?:

Το δικό μου που κοντεύει 11 μηνών κάθεται στο πάρκο, κάθεται στην περπατάρα, κάθεται στο καρεκλάκι του φαγητού, κάθεται στον καναπέ και παίζει με τα παιχνίδια του, αν το κρατάς από τα χεράκια πάει σφαίρα.. το μόνο που δεν κάνει είναι κανονικό μπουσούλημα.. περισσότερο έρπην σε στίβο μάχης το λες ή κολύμπι στην ξηρά παρά μπουσούλημα:rolleyes:

L2qIp2.png

Τα νεύρα μου με τη ΔΕΗ.. παλιά είχαμε ενοίκιο/δάνειο σπιτιού και τώρα έχουμε "νταβά" μας τη ΔΕΗ! :mad:

Πάει ως εξής:

Ενα 2μηνο "μετράς" εσύ {ΕΝΑΝΤΙ}, ένα 2μηνο μετράει η ΔΕΗ {ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ}.

Αυτοί, όταν δεν "μετράς" εσύ, στον λογαριασμό ΕΝΑΝΤΙ, θεωρούν ντε και καλά, πως έχεις κάψει πάνω από κάποιες κιλοβατώρες και η χρέωση {της κιλοβατώρας} είναι μεγαλύτερη. Αποτέλεσμα να σε χρεώνουν περισσότερο. Οπότε, πάντα δίνω τη δική μου μέτρηση και να έχω τις σωστές χρεώσεις και τις σωστή χρέωση κιλοβατώρας.

Οταν μετράς εσύ, ο λογαριασμός εκεί που λέει ΕΝΑΝΤΙ ή ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ, θα λέει ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.

Είναι πολύ απλό. Ή μπαίνεις στο site της ΔΕΗ ή τους καλείς στο 10410 και δίνεις τα νούμερά σου.

Οτι χρειαστείς, μου λες.:D

Ειρηνάκι μου και όντως έχεις δει διαφορά ή έχεις παρατηρήσει κι εσύ τίποτε περίεργο όπως η Νάσια μας;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Ειρηνάκι μου και όντως έχεις δει διαφορά ή έχεις παρατηρήσει κι εσύ τίποτε περίεργο όπως η Νάσια μας;

κορίτσια εγω πάντως που το κανα αυτό, δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν εχω παρατηρήσει καμιά διαφορά...:(

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Το εγκεφαλικό ήρθε και έμεινε. Δεν μπορώ να σας πω κορίτσια ότι το έχω πάρει καλά και ντρέπομαι πολύ γιατί ξέρω ότι τα μωρά είναι ευλογία εγώ όμως είμαι πολύ πρακτικό άτομο και κοιτάω το μέλλον κάπως έτσι:shock:

Ηθελα να σου πω γι'αυτο:

Σε καταλαβαινω απολυτα,εγω εχω ενα και κολονω να κανω και δευτερο παρολου που το θελω πολυ,που να μου λεγανε οτι θα εχω τρια.Απο την στιγμη που εμεινες με τετοιο τροπο εγκυος,ειναι σαν να στα στελνει ο Θεος.Οποτε να σκεφτεσαι οτι θα πανε οοοολα καλα!!!!

κοριτσακια γεια σας παλι! φαγαμε μαζεψα εφτιαξα καφε κ αναψα το τζακι, εχουμε αραξει με την κορη κ ο μπαμπας μας κοιμαται.

ασχετο αυριο θα ερθουν απο την candia να δουν γιατι το στρωμα που χρυσοπληρωσαμε πριν 4 χρονια 750 ευρω κανει λακουβες μεσα σε 5-6 μερες!!!!!

Το εγκεφαλικό ήρθε και έμεινε. Δεν μπορώ να σας πω κορίτσια ότι το έχω πάρει καλά και ντρέπομαι πολύ γιατί ξέρω ότι τα μωρά είναι ευλογία εγώ όμως είμαι πολύ πρακτικό άτομο και κοιτάω το μέλλον κάπως έτσι:shock:

σε καταλαβαινω απολυτα κ εινια πολυ ειλικρινες αυτο που λες! ο φοβος μου ειναι αυτος μηπως σε ενδεχομενη εγκυμοσυνη κανω διδυμα! βεβαια μετα λεω ας ειναι οσα να ναι αλλα να ειναι γερα!

κορίτσια ευχαριστώ για τις τιμές που μου είπατε, έτσι μια τάξη μεγέθους θέλω να ξέρω, δεν ξέρουμε ακόμα τι θα κάνουμε, άλλωστε το πιο πιθανό είναι με διώξουν από την δουλειά μόλις το μάθουν

τοσο βοδια ειναι??? προτειμουν να δωσουν τοσα λεφτα κ να σε διωξουν παρα να σε κρατησουν???

στην πραγματικότητα δεν πηγαίναμε ούτε για το τρίτο, μάλλον ήταν ραγισμένο το προφ&&&& οπότε καταλαβαίνεις γιατί είμαι τόσο σοκαρισμένη. Ο σύζυγος το έχει αποδεχτεί μάλλον καλύτερα, ψάχνει για αμάξι.

συμβαινουν κ τετοια????:shock::shock::shock::shock:

σου ευχομαι να πανε ολα καλα κ καλυτερα ακομα απο οτι φανταζεστε!

Όταν κάτι είναι γραφτό να γίνει θα γίνει.. Ο κόσμος να χαλάσει.. Άρα τυχερά και ευλογημένα τα παιδάκια σου!

ετσι ακριβως

Τα δικα σας τα βλασταρια τι κανουν τωρα???:?::?::?:

η δικια μου αρχισε να ζωγραφιζει, μετα εβγαζε τα χαρτακια απο τις κυρομπογες, μετα εφαγε μια απο τις κυρομπογιες κ ηρθε με το στομα ανοιχτο να την καθαρισω:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα κορίτσια,

εύχομαι περαστικά στους αρρωστούληδες και μακάρι η Χαρά να τα καταφέρει και να γεννήσει τελειόμηνα.

Η ψυχολογία μου χάλια αλλά δεν σας μαυρίζω την ψυχή αρκετά έχετε και εσείς.Σχετικά με την ΔΕΗ ήθελα να ρωτήσω το εξής:Εχω την εντύπωση ότι κάποιες μονάδες τις διπλωπληρώνουμε.Τι εννοώ δίνω κανονικά την ένδειξη του μετρητή μου μέσα στις ημερομηνίες που αναφέρει ο εκκαθαριστικός και όντως εκεί που έλεγε εναντι τώρα λέει ενδειξη πελάτη αλλά όταν έρχεται ο εκκαθαριστικός οι μονάδες είναι ανεβασμένες.Δηλαδή την τελευταία φορά που είχα δώσει ένδειξη μετρητή οι μονάδες μου ήταν 772 και στον εκκαθαριστικό 1272 αποκλείεται μέσα σε 2 μηνες να έχω κάνει σχεδόν το διπλάσιο από τις μονάδες που έδωσα άρα έχω εντύπωση ότι τις μονάδες ένδειξης δικής μας τις διπλοπληρώνουμε έτσι δεν είναι ή να αρχίσω να τρέχω στην ΔΕΗ για μηνύσεις;

γιατι κοριτσακι μου, τι εγινε? πες τα να ηρεμισεις!

Και συνεχίζω....

Μέσα στην τσάντα θα του γράψω ένα σημείωμα : Με πολύ αγάπη bla bla bla δώρο μια νέα τσάντα μπας και θυμάσαι να μαζεύεις τα πράγματα των παιδιών όταν πάτε βόλτα! Υ.Γ. Σ' αγαπώ πολύ!

Βρέθηκε η ζακέτα και μαζί της βρέθηκε και το καπέλο της μεγάλης.....που δεν μου είπαν ότι το είχαν ξεχάσει και αυτό... Τα μάζεψε μια φίλη μας από το τραπέζι που καθόντουσαν. Πάλι καλά γιατί που να βρω ξανά τέτοια ζακέτα....

χαχα πολυ ωραιο!!!

Διαφημίσεις

Χαρα μου ευχομαι να πανε ολα καλα!!!

Ειχε καμια νεα?

βουλα πρωτη μερα παει στην σχολη ο αντρας σου? καλη αρχη! ενα μηνακι ειναι κ πουφ! θα τελειωσει!!! πως σου φαινεται που λειπει?

καλέ γλώσσα δεν βάλατε μέσα σας...!

Τρέχω για να σας προλάβω λέμε...ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ

Περαστικά στα παιδάκια τα αρρωστούλικα!Εμείς ευτυχώς καλύτερα είμαστε και φτιάχνουμε βαλίτσες με την ησυχία μας.

Χτες η μέρα ήταν αφιερωμένη στην οικογένεια,παίξαμε κάναμε τις αγκαλιές μας,ξεκουραστήκαμε.Το βράδυ έβαλα τη μικρή για ύπνο και ασχολήθηκα με τον αντρούλη μου.Μόλις κοιμήθηκε κι αυτός διόρθωσα μέχρι τις 2 και μετά ξεράθηκα...

bagiaκαλώς ήρθες στην παρέα μας!Να χαίρεσαι τα ζουζούνια σου!

Χαρά μου εύχομαι όλα να πάνε καλά!

Χριστινάκι μην αγχώνεσαι,όλα καλά θα πάνε!

Πόσα ήθελα να σχολιάσω αλλά έχω δουλίτσα σε 5.

Αφήνω ασχολίαστα όλα τα γλυκά και τα φαγητά που ανεβάζετεΑφήστε με ν'αγιάσω παρακαλώωωωωω:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

βουλα πρωτη μερα παει στην σχολη ο αντρας σου? καλη αρχη! ενα μηνακι ειναι κ πουφ! θα τελειωσει!!! πως σου φαινεται που λειπει?

Οχι Γιωτα μου εχει ξεκινησει απο την Πεμπτη....Μακαρι να περασει γρηγορα,30 μερες που θα πανε,θα φυγουν...

Μου λειπει:(:(:(

Και οταν ερχεται στο σπιτι δεν τον χορταινω:(:(:(

Οχι Γιωτα μου εχει ξεκινησει απο την Πεμπτη....Μακαρι να περασει γρηγορα,30 μερες που θα πανε,θα φυγουν...

Μου λειπει:(:(:(

Και οταν ερχεται στο σπιτι δεν τον χορταινω:(:(:(

υπομονη βρε βουλα μου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...