Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ψάχνω στο Internet μια τσάντα τύπου backpack για τον αγαπημένο μου, αυτή που έχει είναι πολύ φθαρμένη......Θα του την κάνω έκπληξη!

Μπραβο Αφροδιτακι!;) εισαι γυναικα μαλαμα:P

Ειρηνάκι επανέρχομαι στο καυτό θέμα ΔΕΗ... Κάτι είχες αναφέρει στο παρελθόν.. ότι κάνεις εσύ κάθε μήνα καταμέτρηση και την υποβάλεις στη ΔΕΗ μέσω του site που έχει.. Μπορείς να μου το ξαναπείς; Μπας και έτσι γλυτώσω τίποτε...

Το κάνουμε εμείς εδώ και πολύ πολύ καιρό. Μετράς εσύ για να μη σου έρθει έναντι. Έτσι πληρώνεις ακριβώς ότι έχεις κάψει. Στον εκκαθαριστικό θα δεις να αναγράφεται η περίοδος που μπορείς να μπεις στο site της ΔΕΗ και να γράψεις την μέτρηση απ το ρολόι σου.

Έτσι, 1ον ξέρεις τι καις, 2ον πληρώνεις ότι καις και 3ον έρχονται σχεδόν ίδιοι λογαριασμοί.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Λοιπον κοριτσια ζω μια τρελα!!! Προσπαθω να πω καμια κουβεντα εδω με εσας κ εχω τα διδυμα να μπουσουλανε κ να αρμενιζουν ολο το σπιτι... ενας για χιο τραβηξε κι αλλος για μυτηλινη.... εδω τρελοκομειο...

....

Διαφημίσεις

στην πραγματικότητα δεν πηγαίναμε ούτε για το τρίτο, μάλλον ήταν ραγισμένο το προφ&&&& οπότε καταλαβαίνεις γιατί είμαι τόσο σοκαρισμένη. Ο σύζυγος το έχει αποδεχτεί μάλλον καλύτερα, ψάχνει για αμάξι.

....... η Παναγία μαζί σας και εύχομαι τα πράγματα να πάνε ΚΑΛΥΤΕΡΑ απ΄ότι τα περιμένεις και τα φαντάζεσαι.

777885dugw57gt25.gif

Λοιπον κοριτσια ζω μια τρελα!!! Προσπαθω να πω καμια κουβεντα εδω με εσας κ εχω τα διδυμα να μπουσουλανε κ να αρμενιζουν ολο το σπιτι... ενας για χιο τραβηξε κι αλλος για μυτηλινη.... εδω τρελοκομειο...

....

Τα δικα σας τα βλασταρια τι κανουν τωρα???:?::?::?:

Περαστικα σε ολα τα παιδακια.Αυτο με τους παιδικους ειναι μεγαλο θεμα στους δημοσιους ειναι συνηθως πιο αυστηρα τα πραγματα γιατι δεν υπαρχει πελατειακη σχεση.

Χριστινα μου σε καταλαβαινουμε νομιζω ολες ειναι μεγαλη αλλαγη στη ζωη σας ευχομαι ολα να σας πανε ΤΕΛΕΙΑ.

Κοριτσια πειτε μου λιγο οταν ξυδιαζετε τα χαλια σας ποια ειναι η αναλογια νερου-ξυδιου;

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Ειρηνάκι επανέρχομαι στο καυτό θέμα ΔΕΗ... Κάτι είχες αναφέρει στο παρελθόν.. ότι κάνεις εσύ κάθε μήνα καταμέτρηση και την υποβάλεις στη ΔΕΗ μέσω του site που έχει.. Μπορείς να μου το ξαναπείς; Μπας και έτσι γλυτώσω τίποτε...

Τα νεύρα μου με τη ΔΕΗ.. παλιά είχαμε ενοίκιο/δάνειο σπιτιού και τώρα έχουμε "νταβά" μας τη ΔΕΗ! :mad:

Πάει ως εξής:

Ενα 2μηνο "μετράς" εσύ {ΕΝΑΝΤΙ}, ένα 2μηνο μετράει η ΔΕΗ {ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ}.

Αυτοί, όταν δεν "μετράς" εσύ, στον λογαριασμό ΕΝΑΝΤΙ, θεωρούν ντε και καλά, πως έχεις κάψει πάνω από κάποιες κιλοβατώρες και η χρέωση {της κιλοβατώρας} είναι μεγαλύτερη. Αποτέλεσμα να σε χρεώνουν περισσότερο. Οπότε, πάντα δίνω τη δική μου μέτρηση και να έχω τις σωστές χρεώσεις και τις σωστή χρέωση κιλοβατώρας.

Οταν μετράς εσύ, ο λογαριασμός εκεί που λέει ΕΝΑΝΤΙ ή ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ, θα λέει ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.

Είναι πολύ απλό. Ή μπαίνεις στο site της ΔΕΗ ή τους καλείς στο 10410 και δίνεις τα νούμερά σου.

Οτι χρειαστείς, μου λες.:D

777885dugw57gt25.gif

Eκανα ενα πέρασμα στο μπάνιο,

τακτοποιησα τις πετσετες και ο,τι κυκλοφορουσε εκει,

καθαρισα ολες τις γυαλινες επιφανειες στο σπίτι,

μαγειρεψα τη μακαροναδα και επλυνα νεροχυτη και πάγκους ,

φυλαξα μπουφαν και λοιπά που γυριζαν,

τακτοποιησα το δωματιο του μικρου,

κουβαλησα ξυλα και σκουπισα τη βεραντα ,ετοιμασα το τζακι ,

ετοιμασα τραπέζι και ηρθαν τα αγορια μου και εφαγαν.

Τωρα ο μικρος διαβαζει και ο μεγαλος κοιμαται.Αργοτερα εχει ο γιος καρατε και εμεις συναντηση γονεων στο σχολειο.

Χριστινα ,ειναι απόλυτα λογικη η αντιδραση σου ,αλλα υπολογιζεις και αλλα σου ερχονται.Μακαρι ομως μονο αυτα να ειναι τα απροοπτα στη ζωη σου.Οσο για τη δουλεια ,σου ευχομαι τα καλύτερα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια,οπως οι περισσοτερες ετσι κι εγω δεν θα πρωτοτυπησω ολη την προηγουμενη εβδομαδα ημασταν αρρωστοι με τη σειρα...1η κορη 2η κορη συζυγος κι εγω μαζι αλλα ο συζυγος πιο λαιτ...αστα να πανε σαν την υγεια δεν εχει.

Αλλα τωρα αναρρωσαμε και παρα το κρυο και το χιονι ολο το ΣΚ ειμαστε στις βολτες δεν αντεχα αλλο ειχα μπαφιασει.

Ειρηνη αυτο το διαβασμα μας εχει γονατισει κι εμας και χθες το συζητουσα με μια μαμα της συμμαθητριας μας μεχρι ποτε θα παει αραγε ολο αυτο?Δεν ξερω για σας αλλα εμενα δεν κανει σχεδον τιποτα μονη της αν δεν της το εξηγησω πρωτα μα τι στο καλο τιποτα δεν ακουει στο σχολειο:confused::confused::mad:

Η αναρτηση στο μπλογκ παντως ηταν πολυ χρησιμη μερικες φορες σκεφτομαι μα καλα τοσο απλο κι ομως δεν το ειχα σκεφτει...ποσο μπουφος Θεε μου,δεν ειχα σκεφτει να βαλω το στραγγιστηρι για τα πιατα στο πλυντηριο νομιζω θα λαμψει,ευχαριστουμε Ειρηνη!!

Ηθελα κι αλλα να σχολιασω αλλα ξεχασα....

Πως είστε κορίτσι μου? Νιώθετε όλοι εντάξει τώρα?

Αστα.. με το διάβασμα μη τα συζητάς. Είναι η μόνη μας {θα έλεγα, χωρίς υπερβολή} αιτία για να μαλώσω με το φιογκάκι! Τα νεύρα μου... :-(

Το πόσο μου έδινε στα νεύρα το στραγγιστήρι, πριν "ανακαλύψω την Αμερική" και το βάλω στο πλυντήριο.... :tongue: δεν μπορώ να σου περιγράψω! Ολο το έπλενα, όλο το θεωρούσα βρώμικο... είχα τα "τρελά" μου! :rolleyes:

Και μια μέρα... "με χτύπησε"! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

σε τι στυλ ψάχνεις?

Αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα χωρίς πολλά πολλά μπιχλιμπίδια και διακοσμητικά.

Θα σας βάλω αυτές που βρήκα αν και μάλλον θα καταλήξω σε EASTPAK ή NORTH FACE.

Περαστικα σε ολα τα παιδακια.Αυτο με τους παιδικους ειναι μεγαλο θεμα στους δημοσιους ειναι συνηθως πιο αυστηρα τα πραγματα γιατι δεν υπαρχει πελατειακη σχεση.

Χριστινα μου σε καταλαβαινουμε νομιζω ολες ειναι μεγαλη αλλαγη στη ζωη σας ευχομαι ολα να σας πανε ΤΕΛΕΙΑ.

Κοριτσια πειτε μου λιγο οταν ξυδιαζετε τα χαλια σας ποια ειναι η αναλογια νερου-ξυδιου;

1 κούπα ξύδι και 2 νερό βάζω εγώ.

Καλησπέρα κορίτσια,

εύχομαι περαστικά στους αρρωστούληδες και μακάρι η Χαρά να τα καταφέρει και να γεννήσει τελειόμηνα.

Η ψυχολογία μου χάλια αλλά δεν σας μαυρίζω την ψυχή αρκετά έχετε και εσείς.Σχετικά με την ΔΕΗ ήθελα να ρωτήσω το εξής:Εχω την εντύπωση ότι κάποιες μονάδες τις διπλωπληρώνουμε.Τι εννοώ δίνω κανονικά την ένδειξη του μετρητή μου μέσα στις ημερομηνίες που αναφέρει ο εκκαθαριστικός και όντως εκεί που έλεγε εναντι τώρα λέει ενδειξη πελάτη αλλά όταν έρχεται ο εκκαθαριστικός οι μονάδες είναι ανεβασμένες.Δηλαδή την τελευταία φορά που είχα δώσει ένδειξη μετρητή οι μονάδες μου ήταν 772 και στον εκκαθαριστικό 1272 αποκλείεται μέσα σε 2 μηνες να έχω κάνει σχεδόν το διπλάσιο από τις μονάδες που έδωσα άρα έχω εντύπωση ότι τις μονάδες ένδειξης δικής μας τις διπλοπληρώνουμε έτσι δεν είναι ή να αρχίσω να τρέχω στην ΔΕΗ για μηνύσεις;

Και συνεχίζω....

Μέσα στην τσάντα θα του γράψω ένα σημείωμα : Με πολύ αγάπη bla bla bla δώρο μια νέα τσάντα μπας και θυμάσαι να μαζεύεις τα πράγματα των παιδιών όταν πάτε βόλτα! Υ.Γ. Σ' αγαπώ πολύ!

Βρέθηκε η ζακέτα και μαζί της βρέθηκε και το καπέλο της μεγάλης.....που δεν μου είπαν ότι το είχαν ξεχάσει και αυτό... Τα μάζεψε μια φίλη μας από το τραπέζι που καθόντουσαν. Πάλι καλά γιατί που να βρω ξανά τέτοια ζακέτα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...