Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα σας!!!

Μόλις μπήκα! Τα χω δει όλα η γυναίκα!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes: Αν ο σούπερμαν έκανε τα μισά από ότι εμείς οι γυναίκες θα ήταν ημι-θεος, τουλάχιστον!!! :tongue::tongue:

1) Ετοίμασα το φιογκάκι μου και το πήγα σχολείο.

2) Πήγα σ ένα ραντεβού, σε μία από τις αγαπημένες μου πελάτισσες!

3) Επέστρεψα σπίτι άφησα τα πράγματά μου και πάρκαρα το αμάξι.

4) Πήγα σε τράπεζα που είχα ραντεβού, σε άλλη περιοχή.. :rolleyes:

5) Με λεωφορείο πήγα στον Πειραιά και πήρα υλικά για τη δουλειά και ολοκαίνουργια βερνίκια που τα λάτρεψα!!!

6) Μόλις επέστρεψα, έκανα καφέ και δεν έχω μαγειρέψει...το σπίτι μου δεν είναι καθαρό αλλά απόλυτα τακτοποιημένο...!

Ουφ... να λυποθυμίσω ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο πρώτα??? :tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Με έπιασαν οι καλλιτεχνίες μου!!! την άλλη εβδομάδα έχω και κουλουράκια να ζυμώσω...αλλά έχω 2 καλές βοηθούς (κόρες) δεν ανησυχώ!!!!! Μόλις φωνάξω την μαγική λέξη "Ελάτε ζύμη", βγάζουν φτερά στα πόδια :P :p :P

Αχ, καλλιτεχνικό, ανήσυχο πνεύμα μου με τις υπέροχες ιδέες!!! ;)

777885dugw57gt25.gif

Τελειο το μπαλκονι!!Εχω και απιστευτη θεα κοριτσια, καποια στιγμη θα προσπαθησω να σας βαλω φωτο:D

Σε ζηλεύω!!!!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue:

*Ειρηνη!!!Τελειες οι χηνες!!Μου αρεσε επισης πολυ το διακοσμητικο της εισοδου!Πολυ σικ!!;)
Αχ ναι! Δεν είναι πανέμορφες οι χήνες μου!!!??? Και είδες οι ανώμαλη??? Αντί κότες.. XHNEΣ εγώ!!! :tongue::tongue::tongue:

Υ.Γ. Ξεπατώθηκες!! :?

777885dugw57gt25.gif

ποιές μπάλες...βάλε λίνκ...

εμένα μου έχει κολλήσει να κάνω αυτές τις μπάλες που τις φτιάχνεις με κορδόνι και μπαλόνι απο μέσα που μετά το σκάς και μένει η μπάλα...με κατάλαβες???? αυτές λέω http://stellas-handmade.blogspot.com/2011/03/blog-post_5290.html

χαχαχαχ τώρα που ανακάλυψα την ατλακόλ δεν με σταματάει τίποτα....χρόνια είχα καλλιτεχνικές ανησυχίες!!!!

mamavasia, αυτές είναι οι δικές μου μπάλες/pom poms από χαρτί χειροτεχνίας:

http://parentscafe.gr/showpost.php?p=1525474&postcount=4540

Ωραία ιδέα οι μπάλες από κορδόνι, και όλα όσα έχεις προτείνει, θα τις κάνω κι εγώ κάποια στιγμή! Τώρα μου έχει κολλησεί να κάνω κάτι αντίστοιχο, αλλά με σεμεδάκια..Είναι όνειρο! Θα ποστάρω το λινκ αργότερα γιατί τώρα πρέπει να φύγω. :)

που βρίσκω για στεφάνι άσπρο φελιζόλ στρογγυλό???

Στα ανθοπωλεία λογικά θα βρεις, και στα μαγαζιά με είδη χειροτεχνίας/βιβλιοπωλεία. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις σωλήνα από αφρώδες υλικό - αυτόν τον μαύρο που χρησιμοποιούν για μονώσεις. Εγώ πάντως αγόρασα ένα απλό στεφάνι από καλάμι (2 ευρώ), το έντυσα με μεμβράνη και μια χαρά ήταν. Έχω και φωτο, θα τις ανεβάσω κι αυτές αργότερα.

Φιλάκια κορίτσια και καλημέρα!! :D

g8Sbp2.png

Διαφημίσεις

• τακτοποίησα κατά σειρά μεγέθους κάτι χάρτινες σακούλες, πολλές, από τα δώρα της βάφτισης της μικρής (νομίζω ότι η Ειρήνη όταν το διαβάσει αυτό θα φρικάρει.. :rolleyes: Θα φρικάρει δε ακόμα περισσότερο αν μάθει ότι έχουμε κρατήσει και τις σακούλες από τα δώρα του γάμου μας πριν 3 χρόνια και τις έχουμε... τακτοποιημένες στο πατάρι :mrgreen: Πάντως της βάφτισης που τις έχουμε κάτω τις χρησιμοποιούμε. Έχουν μείνει οι μισές ;))

:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

Αχ... δεν είμαι καλά γιατρέ μου.... Γιατρέ μου, μ' έχουν περικυκλώσει σακούλες!!! Δεν νιώθω καλά... νιώθω να με πνίγουν σακούλες!!! Γάμου και βάφτισης, συγκεκριμένα!!!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Επίσης ευπειθώς αναφέρω ότι η ζυγαριά με δείχνει 1,5 κιλό ελαφρύτερη! :-PΓιούπιιιι! Τώρα μένει να μην πάρω αυτό το 1,5 κιλό και να χάσω και άλλα 4,5 (αχ, και σήμερα έφαγα ένα κομμάτι γλυκό μωσαϊκό και 2 μηλοπιτάκια. Είχα πει ότι δε θα έτρωγα γλυκό μέχρι το Σαββατοκύριακο, αλλά... δεν άντεξα... :oops::rolleyes:)

Αυτά είναι ΤΕΛΕΙΑ νέα! Μπράβο! Συνέχισε!!!;)

777885dugw57gt25.gif

Μην ανησυχείς κοπέλα μου....απο την στιγμή που βγαίνει η αφίσα το λέμε συνέχεια και παντού....θα βαρεθείτε να βλέπετε για αυτό....ο κόσμος μας το ζητάει συνέχεια και είναι για αυτόν μια τόνωση...επίσης αν ενδιαφέρεστε τον Μαίο θα γίνει και ανταλλαγή ρούχων για ενήλικες το γνωστό swap not shop.....πήγα μια φορά και έπαθα πλάκα....νιώθεις ότι ψωνίζεις και χωρίς λεφτά!!! ανανέωσα με καλοκαιρινά την ντουλάπα μου και ανυπομονώ να τα φορέσω αλλά βρέχει :mad:

Μπραβο Βασια μου! Πολλά μπράβο!

Μονο να με βολεύει η ημερομηνία και είμαι σίγουρα και γω "μέσα"!

777885dugw57gt25.gif

Εσείς θα φτιάξετε γλυκάκια πασχαλινά;

Α, ναι! Μην το συζητείς!

Εγώ, τα φτιάχνω μαζί με τον ζαχαροπλάστη της γειτονιάς μου. Έχουμε συμφωνία: εκείνος τα φτιάχνει και 'γω τον πληρώνω!:tongue::tongue::tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Εγώ σήμερα θα επικεντρωθώ στα παιχνίδια των μικρών... μιλάμε για πολύ παιχνίδι... θα ξεσκαρτάρω άγρια... θα ξεχωρίσω ποια δε μας κάνουν πια γιατί μεγαλώσαμε να τα δώσω και τα χαλασμένα για πέταμα.. No mercy to the enemy!!!

Μαζί σου, John Rambo!!!!!!!!!!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Λοιπόν και εμείς παίξαμε με το αγοράκι μου,έβαλα φαγητό,απλωσα δυο πλυντήρια,μαζεψα την κουζίνα,τακτοποίησα λιγάκι το παιδικό δωμάτιο και συνεχίζω.:)

Τι είχατε μαζέψει βρε Νόνη?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Χρύσα μου έκανα ένα μεγάλο κουτι... σαν μπαούλο πλαστικό... μέσα είχε από playmobil, τρελομπαλάκια, δεινόσαυρους, μικρά αυτοκινητάκια, ότι μπορείς να φανταστείς (αποτέλεσμα του γεγονότος ότι το 3χρονο μαζεύει τα παιχνίδια του αλλά..... τα χώνει όπου βρεί:tongue:) προσπαθώ τώρα να ξεσκαρτάρω, έχοντας δίπλα 2 σακούλες κήπου και κουτιά.... στη μία σακούλα αυτά που θα δώσω, στην άλλη αυτή που θα πετάξω και μετά με τη σειρά.... σε κάθε κουτί και ένα θέμα ... playmobil, αμαξάκια, κτλ κτλ... είναι χρονοβόρο το ξέρω και από άλλες φορές αλλά επειδή τα συμμάζευα εγώ δεν ήταν τόσο ανάκατα!!

edit- και έχω ακόμη άλλα 4 τέτοια κάτω και πάνω στην αποθήκη στη σοφίτα ούτε που θυμάμαι.... και ειλικρινά ρε κορίτσια εμείς δεν τους αγοράζουμε παιχνίδια... άμα πάρουμε κάτι θα είναι ή κανά βιβλιαράκι ή πλαστελίνες και τα συναφή...

Χρύσα μου έκανα ένα μεγάλο κουτι... σαν μπαούλο πλαστικό... μέσα είχε από playmobil, τρελομπαλάκια, δεινόσαυρους, μικρά αυτοκινητάκια, ότι μπορείς να φανταστείς (αποτέλεσμα του γεγονότος ότι το 3χρονο μαζεύει τα παιχνίδια του αλλά..... τα χώνει όπου βρεί:tongue:) προσπαθώ τώρα να ξεσκαρτάρω, έχοντας δίπλα 2 σακούλες κήπου και κουτιά.... στη μία σακούλα αυτά που θα δώσω, στην άλλη αυτή που θα πετάξω και μετά με τη σειρά.... σε κάθε κουτί και ένα θέμα ... playmobil, αμαξάκια, κτλ κτλ... είναι χρονοβόρο το ξέρω και από άλλες φορές αλλά επειδή τα συμμάζευα εγώ δεν ήταν τόσο ανάκατα!!

Εννοείται Νόνη,στην ίδια κατάσταση είμαστε όλες με τα παιχνίδια,μπράβο καλή δουλειά!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...