Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

κορίτσια ευχαριστώ για τις τιμές που μου είπατε, έτσι μια τάξη μεγέθους θέλω να ξέρω, δεν ξέρουμε ακόμα τι θα κάνουμε, άλλωστε το πιο πιθανό είναι με διώξουν από την δουλειά μόλις το μάθουν

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το εγκεφαλικό ήρθε και έμεινε. Δεν μπορώ να σας πω κορίτσια ότι το έχω πάρει καλά και ντρέπομαι πολύ γιατί ξέρω ότι τα μωρά είναι ευλογία εγώ όμως είμαι πολύ πρακτικό άτομο και κοιτάω το μέλλον κάπως έτσι:shock:

Να μην ντρέπεσαι καθόλου.. Ναι, τα παιδιά είναι όντως ευλογία αλλά δεν είναι κακό να αισθάνεσαι κάπως για τη δίδυμη κύηση.. όπως και να έχει άλλο ένα μωρό ακόμη και άλλο δύο όταν ήδη έχεις δυο παιδάκια στην δύσκολη εποχή που ζούμε.. Ο σύζυγος πως το πήρε; πότε με το καλό τα περιμένετε;

L2qIp2.png

κορίτσια ευχαριστώ για τις τιμές που μου είπατε, έτσι μια τάξη μεγέθους θέλω να ξέρω, δεν ξέρουμε ακόμα τι θα κάνουμε, άλλωστε το πιο πιθανό είναι με διώξουν από την δουλειά μόλις το μάθουν

Δεν μπορούν επ' ουδενί να σε διώξουν ούτε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης αλλά ούτε και για 18 μήνες μετά τον τοκετό.. γι'αυτό να είσαι σίγουρη:)

L2qIp2.png

Δεν μπορούν να σε διώξουν..... μέχρι να γίνουν τα παιδιά 18 μηνών.

αν μου δώσουν την νόμιμη αποζημίωση + τους μισθούς για τους μήνες που δεν "μπορούν" να με διώξουν μια χαρά με διώχνουν, έχει φύγει και άλλη κοπέλα έτσι, τώρα γιατί τους συμφέρει να με πληρώσουν για να μην δουλεύω από το να με πληρώνουν για να δουλεύω δεν το ξέρω.

Διαφημίσεις

Να μην ντρέπεσαι καθόλου.. Ναι, τα παιδιά είναι όντως ευλογία αλλά δεν είναι κακό να αισθάνεσαι κάπως για τη δίδυμη κύηση.. όπως και να έχει άλλο ένα μωρό ακόμη και άλλο δύο όταν ήδη έχεις δυο παιδάκια στην δύσκολη εποχή που ζούμε.. Ο σύζυγος πως το πήρε; πότε με το καλό τα περιμένετε;

στην πραγματικότητα δεν πηγαίναμε ούτε για το τρίτο, μάλλον ήταν ραγισμένο το προφ&&&& οπότε καταλαβαίνεις γιατί είμαι τόσο σοκαρισμένη. Ο σύζυγος το έχει αποδεχτεί μάλλον καλύτερα, ψάχνει για αμάξι.

Χριστινακκι με το καλο τα διδυμακια σου, κι εγω διδυμα εχω.... οτι θες να ρωτησεις, αν μπορω σε κατι να σου φανω χρησιμη να ξερεις...

ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου, σε ποια εβδομάδα γέννησες?

καλημερα καλες μου φιλες κ καλη βδομαδα!

το ψιλοεστρωσε κι εδω στις Σερρες....λιγο ασπρο φαινεται στις σκεπες!

αν κ εχθες απογευμα απλα εβρεχε, μετα το βραδυ επεσε η θερμοκρασια κ χιονισε λιγο! αχ τι καλα!

Σας διαβαζω απο δουλεια...δεν εχω κ πολλα κεφια ...

Τι παθατε εχθες?μεταμεσονυχτια λογοδιαρροια?

μαμαΚων/νου κι εγω εχω το ιδιο προβλημα με γιατρους...κ ιδιως με γυναικολογο...κ παω κ σε γυναικα...αλλά ντρεπομαι κ αγχωνομαι...φετος πρεπει να παω οπωσδη1περσι το13 δεν πηγα.....

καλαμαρακι τελεια η πασταφλωρα.την λατρευω! κ αν ποτέ βρω σε ζαχαροπλαστειο την προτιμαω για επισκεψεις.τρωγεται κ σαν γλυκο κ σαν κέικ -απογευματινο με καφε ....

κ να φανταστεις οτι ο αντρας μου δεν την ηξερε...λολ μονο σαν λεξη το ειχε ακουσει! κ παλι περαστικα στην κοπελιτσα σου, την φανταζομαι ιδια με την δικια μου μιας κ εχουν ιδια ηλικια κ εχουν γεννηθει κ ιδιο μηνα!

ραβτ εισαι ζαχαροπλαστης?? τελεια η τουρτα πραγματικα!

ετοιλεδ ο συζυγος ναυτικος? εμενα ο μπαμπας μου ηταν ασυρματιστης μεχρι το 79 που γεννηθηκα κ η μαμα τουπε να γυρισει αλλιως θα τον χωριζε ...χιχιχι

οχι αγαπη μου ειμαστε ιστιοπλοοι και δυο:) σε αντιπαλα πληρωματα ΑΛΛΑ αδερφα σκαφοι και πολυ φιλαρακια μεταξυ μας γι αυτο και συμπεθεριασανε τα σκαφοι μας:tongue:

Διαφημίσεις

στην πραγματικότητα δεν πηγαίναμε ούτε για το τρίτο, μάλλον ήταν ραγισμένο το προφ&&&& οπότε καταλαβαίνεις γιατί είμαι τόσο σοκαρισμένη. Ο σύζυγος το έχει αποδεχτεί μάλλον καλύτερα, ψάχνει για αμάξι.

Όταν κάτι είναι γραφτό να γίνει θα γίνει.. Ο κόσμος να χαλάσει.. Άρα τυχερά και ευλογημένα τα παιδάκια σου!

L2qIp2.png

Καλαμαρακι μου δυστυχως ετσι ειναι...και εγω εχω ζησει απειρα περιστατικα στην δουλεια...οποια σιχαινεται πολυ ας μη διαβασει...ηταν ενα πιτσιρικι με γαστρεντεριτιδα και το εστειλε,την πηρα τηλ και της ειπα οτι δεν ηταν πολυ καλα ηρθε και το πηρε και την αλλη μερα το ξαναεφερε και το παιδι ηταν χειροτερα,να φανταστειτε περπαταγε και του εφευγαν και εγω απο πισω να νταντευω το παιδι και να τα μαζευω...την πηρα τηλ να ερθει να την παρει,οταν ηρθε με ειδε που μου ειχε γυρισει το ματι και μου ζηταγε συγνωμη,εδω να πω οτι ειχε ανθρωπο να της κρατησει το παιδι...μετα απο λιγες μερες ημουν και εγω αρρωστη....Δεν σεβονται τους παιδαγωγους που κολλανε και δεν μπορουν να παρουν αδεια,δεν σεβονται τα υπολοιπα παιδακια που κολανε και ταλαιπωριουνται,μα πανω απο ολα δεν σεβονται τα ιδια τους τα παιδια....

αυτη η μουλαρα θα πηγενε στη δουλεια της σε αυτο το χαλη? χε....μενη:confused: και δεν λυπηθηκε το μωρακι?

Ειρηνάκι επανέρχομαι στο καυτό θέμα ΔΕΗ... Κάτι είχες αναφέρει στο παρελθόν.. ότι κάνεις εσύ κάθε μήνα καταμέτρηση και την υποβάλεις στη ΔΕΗ μέσω του site που έχει.. Μπορείς να μου το ξαναπείς; Μπας και έτσι γλυτώσω τίποτε...

L2qIp2.png

Ειρηνάκι επανέρχομαι στο καυτό θέμα ΔΕΗ... Κάτι είχες αναφέρει στο παρελθόν.. ότι κάνεις εσύ κάθε μήνα καταμέτρηση και την υποβάλεις στη ΔΕΗ μέσω του site που έχει.. Μπορείς να μου το ξαναπείς; Μπας και έτσι γλυτώσω τίποτε...

Θα σου τα πει και η Ειρήνη αναλυτικά, αλλά για πρώτη φορά πρόσεξα στον τελευταίο λογαριασμό ότι αναφέρει και ποιες ημέρες πρέπει να κάνεις την καταμέτρηση, εμάς είναι για παράδειγμα είναι 18/2 με 24/2

δες και εδώ

http://www.deddie.gr/Default.aspx?id=5634&nt=18〈=1

Θα σου τα πει και η Ειρήνη αναλυτικά, αλλά για πρώτη φορά πρόσεξα στον τελευταίο λογαριασμό ότι αναφέρει και ποιες ημέρες πρέπει να κάνεις την καταμέτρηση, εμάς είναι για παράδειγμα είναι 18/2 με 24/2

δες και εδώ

http://www.deddie.gr/Default.aspx?id=5634&nt=18〈=1

Σ' ευχαριστώ πολύ, ήσουν κατατοπιστικότατη!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...