Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια, έχω κενό κ είπα να μπω να σας διαβάσω

Είμαι έξω φρενών....με πήρε τηλέφωνο η δασκάλα της μικρής να μου πει πως έχουν κρούσματα οστρακιάς στο σχολείο της....γκρρρ πως μια μαμά έστειλε το μικρό της Δευτέρα Τρίτη με πυρετό...κ μετά έλειπε κ τους πηρε σήμερα κ τους είπε ότι έχει οστρακιά...μάλιστα κ λείπουν σήμερα 5-7 παιδάκια ,.....τα νεύρα μου με την γαιδουριά/ανευθυνότητα/μουλαροσύνη ορισμένων...κ αντε δεν σε νοιάζουν τα ξένα παιδιά....στέλνεις το δικό σου με πυρετό??? Ελεος!!

Αλλά να μου πεις τι αναρωτιέμαι , εδώ στέλνουν στο δημοτικό παιδάκια που έκαναν εμετό το πρωί κ τα στέλνουν μετά σχολείο κ ξανακάνουν εμετό...γκρρρρ

Τεσπα πήρα τον χαζμπαντ, η μικρή μόλις ξανάανέβασε πυρετό 38.8 κ έχει γεμίσει εξανθήματα στα μάγουλα κ στο λαιμό....ουφφφφφ έχουμε ραντεβού στην παιδίατρο στις 6 να δούμε τι αντιβίωση θα μας δώσει.

Σας ευχαριστώ όλες για τα περαστικά !!

Ασχολίαστο!!!! Περαστικά στο παιδί!

Βρε Καλαμαρι πραγματικα ειναι να τραβας τα μαλλια σου!!!!!!!!!!!

Εγω περυσι ειχα φτασει και τις 2 και τις 3 εβδομαδες για να προφυλαξω τα υπόλοιπα αλλα και το δικο μου από μια νεα ιωση!Να το συζητησετε με τις υπόλοιπες μαμαδες,ξερω πως καποιες φορες ειναι δυσκολο αλλα το σχολειο δεν ειναι φυλαξη οπως ο παιδικος.Περαστικα της!

Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου στο θέμα του παιδικού...Μπορεί να μην είναι σχολείο αλλά και εκεί υπάρχουν παιδάκια που είναι κρίμα να κολλήσουν......συν ότι είναι κρίμα και για το άρρωστο παιδάκι να το αφήνουν έτσι...Στον δικό μας δεν δέχονται παιδιά με πυρετό (ναι ναι τα πηγαίνουν το πρωί αφού τα έχουν φλομώσει στα αντιπυρετικά) και τους έχω ούτως ή άλλως δηλώσει πως αν πέσει κάτι στην αντίληψη μου θα το κάνω θέμα!

Κι εγώ είμαι εργαζόμενη και κόβω τον λαιμό μου να δω τι θα κάνω όταν αρρωσταίνουν....

Παλιά όταν η μεγάλη πήγαινε προνήπιο, μια μαμά (μη εργαζόμενη!!!!) έφερε ένα αγοράκι με 39 πυρετό και το άφησε στην πόρτα να πάει μόνο του μέσα για να μην την προλάβουν οι παιδαγωγοί. Εννοείται της τηλεφώνησαν και της είπαν να έρθει έως τις 9.00 άμεσα.....

Πολύ πονεμένο θέμα...σε γενικές γραμμές....

Το παιδί που πήγε με πυρετό Δευτέρα Τρίτη γιατί δεν ειδοποίησαν από το σχολείο να το πάρουν οι γονείς του από την Δευτέρα; οεο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια, έχω κενό κ είπα να μπω να σας διαβάσω

Είμαι έξω φρενών....με πήρε τηλέφωνο η δασκάλα της μικρής να μου πει πως έχουν κρούσματα οστρακιάς στο σχολείο της....γκρρρ πως μια μαμά έστειλε το μικρό της Δευτέρα Τρίτη με πυρετό...κ μετά έλειπε κ τους πηρε σήμερα κ τους είπε ότι έχει οστρακιά...μάλιστα κ λείπουν σήμερα 5-7 παιδάκια ,.....τα νεύρα μου με την γαιδουριά/ανευθυνότητα/μουλαροσύνη ορισμένων...κ αντε δεν σε νοιάζουν τα ξένα παιδιά....στέλνεις το δικό σου με πυρετό??? Ελεος!!

Αλλά να μου πεις τι αναρωτιέμαι , εδώ στέλνουν στο δημοτικό παιδάκια που έκαναν εμετό το πρωί κ τα στέλνουν μετά σχολείο κ ξανακάνουν εμετό...γκρρρρ

Τεσπα πήρα τον χαζμπαντ, η μικρή μόλις ξανάανέβασε πυρετό 38.8 κ έχει γεμίσει εξανθήματα στα μάγουλα κ στο λαιμό....ουφφφφφ έχουμε ραντεβού στην παιδίατρο στις 6 να δούμε τι αντιβίωση θα μας δώσει.

φιλια

Καλαμαρακι μου δυστυχως ετσι ειναι...και εγω εχω ζησει απειρα περιστατικα στην δουλεια...οποια σιχαινεται πολυ ας μη διαβασει...ηταν ενα πιτσιρικι με γαστρεντεριτιδα και το εστειλε,την πηρα τηλ και της ειπα οτι δεν ηταν πολυ καλα ηρθε και το πηρε και την αλλη μερα το ξαναεφερε και το παιδι ηταν χειροτερα,να φανταστειτε περπαταγε και του εφευγαν και εγω απο πισω να νταντευω το παιδι και να τα μαζευω...την πηρα τηλ να ερθει να την παρει,οταν ηρθε με ειδε που μου ειχε γυρισει το ματι και μου ζηταγε συγνωμη,εδω να πω οτι ειχε ανθρωπο να της κρατησει το παιδι...μετα απο λιγες μερες ημουν και εγω αρρωστη....Δεν σεβονται τους παιδαγωγους που κολλανε και δεν μπορουν να παρουν αδεια,δεν σεβονται τα υπολοιπα παιδακια που κολανε και ταλαιπωριουνται,μα πανω απο ολα δεν σεβονται τα ιδια τους τα παιδια....

Και αφού η εβδομάδα ξεκίνησε έτσι...... να σας πω και κάτι που ξέχασα το πρωί...

Μου έφερε η αστυνομία στο σπίτι μια κλήτευση μάρτυρα για δικαστήριο που δεν ξέρω σε τι αφορά...!!!! Τα νεύρα μου!!!

Δεν θα συμφωνήσω μαζί σου στο θέμα του παιδικού...Μπορεί να μην είναι σχολείο αλλά και εκεί υπάρχουν παιδάκια που είναι κρίμα να κολλήσουν......συν ότι είναι κρίμα και για το άρρωστο παιδάκι να το αφήνουν έτσι...Στον δικό μας δεν δέχονται παιδιά με πυρετό (ναι ναι τα πηγαίνουν το πρωί αφού τα έχουν φλομώσει στα αντιπυρετικά) και τους έχω ούτως ή άλλως δηλώσει πως αν πέσει κάτι στην αντίληψη μου θα το κάνω θέμα!

Κι εγώ είμαι εργαζόμενη και κόβω τον λαιμό μου να δω τι θα κάνω όταν αρρωσταίνουν....

Παλιά όταν η μεγάλη πήγαινε προνήπιο, μια μαμά (μη εργαζόμενη!!!!) έφερε ένα αγοράκι με 39 πυρετό και το άφησε στην πόρτα να πάει μόνο του μέσα για να μην την προλάβουν οι παιδαγωγοί. Εννοείται της τηλεφώνησαν και της είπαν να έρθει έως τις 9.00 άμεσα.....

Το παιδί που πήγε με πυρετό Δευτέρα Τρίτη γιατί δεν ειδοποίησαν από το σχολείο να το πάρουν οι γονείς του από την Δευτέρα; οεο...

Αφροδιτακι,συμφωνω μαζι σου απόλυτως!Ομως μπορω να καταλαβω μαμαδες που δεν μπορουν να μεινουν σπίτι με τα παιδια τους.Οπως και αν εχει ειναι τουλάχιστον απαραδεκτο!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Αφροδιτακι,συμφωνω μαζι σου απόλυτως!Ομως μπορω να καταλαβω μαμαδες που δεν μπορουν να μεινουν σπίτι με τα παιδια τους.Οπως και αν εχει ειναι τουλάχιστον απαραδεκτο!!!

Δυστυχώς.......... έτσι....

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για το μαλλί.. Ναι, το κόκκινο είναι το αγαπημένο μου χρώμα και ναι, όταν είναι φρεσκοβαμμένα με ανανεώνει πολύ!

Christine η πεθερά θέλει να κάνει και άλλα πράγματα αλλά δεν την αφήνω.. Πχ. θέλει να μαγειρεύει αλλά δυστυχώς ότι κάνει το κάνει χάλια και έτσι της το έχω απαγορεύσει.. το πολύ πολύ να την αφήσω να κλείσει το μάτι της κουζίνας..:shock:

Θεωρώ κι εγώ απαράδεκτο με τη σειρά μου να στέλνουν τα παιδάκια άρρωστα ή στην ανάρρωση είτε στο σχολείο είτε στον παιδικό σταθμό.. Και τα ίδια ταλαιπωρούνται απίστευτα διότι σίγουρα θα προτιμούσαν 100% να μείνουν σπίτι τους αλλά σέρνονται με το ζόρι στο σχολείο αλλά και τα υπόλοιπα παιδάκια δεν φταίνε σε τίποτε να κολλήσουν έστω και μια μικρή γρίππη.. Και που ξέρεις αν υπάρχει κανένας σοβαρά άρρωστος στο κάθε σπίτι και δεν κάνει να κολλήσει το οτιδήποτε; το ρισκάρεις; δεν το ρισκάρεις..

Υπάρχει τρομερή ανευθυνότητα από τους γονείς αυτή είναι η αλήθεια..

Τα σαλιγκάρια ποτέ μου δεν τα δοκίμασα και ποτέ μου δεν τα ζήλεψα.. Θυμάμαι όμως ένα περιστατικό.. Πρέπει να ήμουν γύρω στα 10 νομίζω.. είχα πάει με τη νονά μου στο εξοχικό τους στην Ανάβυσσο.. Ο νονός μου λάτρευε τα σαλιγκάρια.. Μόλις είχε βρέξει και έτσι βγήκαμε έξω και μαζέψαμε μια σακούλα για να τα μαγειρέψει ειδικά για το νονό μου.. Δέσαμε τη σακούλα και την κρεμάσαμε σε ένα καρφί στον τοίχο.. Ε πέρασε η ώρα και ήρθε η στιγμή να πάρει τη σακούλα η νονά μου για να αρχίσει το μαγείρεμα.. Βγαίνουμε έξω και τι να δούμε:shock: Δεν είχε δεθεί καλά η σακούλα και τα σαλιγκάρια το είχαν σκάσει.. Είχαν διασκορπιστεί σε όλο τον τοίχο..:tongue: Γέλια που κάναμε..

Όσον αφορά την οστρακιά.. Πως είχα την εντύπωση ότι υπάρχει εμβόλιο;;; Πάντως έχω ακούσει και παλαιότερα για κρούσματα οστρακιάς.. Περαστικά σας..

L2qIp2.png

Ω ρε Ελεν... Εύχομαι να το περάσει όσο το δυνατόν πιο "εύκολα" και γρήγορα το κουκλάκι σου...

Και στη Χαρά εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Εγώ πήγα δερματολόγο σήμερα. Μου απέκλεισε μικρόβιο/μόλυνση. Ακμή είναι λέει! Ακμή στα 29 Χριστέ μου! Μου έγραψε μια αλοιφή και έφυγα. 50,00 το σύνολον... Γυναικολογικός έλεγχος τον άλλο μήνα...

Τον ρώτησα και για την τριχόπτωση, θέλει ειδική εξέταση που κοστίζει 40,00. Αναβάλλεται επ αόριστον!

Τουλάχιστον δεν είναι κάτι σοβαρό όπως φοβόμουν. Έχω να πάρω το παιδί μου αγκαλιά δεν ξέρω πόσες μέρες...

Βέβαια δεν έχω καλή ψυχολογία, δεν θέλω να με βλέπει άνθρωπος αλλά τι να κάνω;

Αχ Ειρήνη... Αρακούλης λεμονάτος... ΠΟΣΟ μου αρέσει και πόσο ΔΕΝ αρέσει στον σύζυγο... Όταν έχω κέφι, κάνω μισό και μισό για να ευχαριστιόμαστε και οι δυο. Τον κόκκινο δεν τον σιχαίνομαι, τον τρώω αλλά όχι με χαρά!

Σήμερα τρώμε μαζέματα και από δουλίτσες τα απαραίτητα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Κοριτσια να σας πω κατι εχω δουλεψει σε σχολεια που δεν με επερνε να λειψω με τιποτα....δικιολογω λοιπον καποιες μαμαδες που δουλευουν και δεν μπορουν να κανουν αλλιως,κι'αυτο με ορια...εχει τυχει να δωσω ντεπονακι,να βαλω κομπρεσες και να κοιμησω παιδακι και να το παρακολουθω συνεχεια γιατι η μαμα δεν μπορουσε να κανει αλλιως την συγκεκριμενη στιγμη,ομως μου εχει τυχει μαμαδες που δεν δουλευουν να τα φερνουν αρρωστα,μαλιστα ειχα παρει μια μαμα που τοΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΑΡΡΩΣΤΟ,και μου λεει ΑΧ ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ:shock::shock::shock:ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ.....

Βλέπω κορίτσια μου τα πάει με τη σειρά τα παιδάκια μας.

Μυρτούλα περαστικά και στο δικό σου ζουζουνάκι.

Καλαμαράκι γράψε μας νεώτερα, αν είναι τελικά οστρακιά.

Αυτές οι ασθένειες παρουσιάζονται την άνοιξη συνήθως αλλά με τις αλλαγές του καιρού τι να περιμένεις.

Cristine, ναι η οστρακιά είναι η μόνη από τις εξανθηματικές που θέλει αντιβίωση.

7q1Np2.png0ulEp2.png

mama konstantinou αν θυμάμαι καλά είσαι παιδαγωγός και έχεις φροντίσει και παιδάκια? ποια πιστεύεις πάνω -κάτω είναι μια τίμια και αξιοπρεπής αμοιβή για να μου κρατάει μια κοπέλα τα μωρά(όταν με το καλό έρθουν) μαζί με την μαμά μου ίσως. Για 4ώρες ή για 8ώρες. Πες μου την αλήθεια, θα το αντέξω

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα! τι κανετε?

εγω χαλαρα σημερα, μονο τα κρεβατια εστρωσα κ εβαλα 2 πιατικα στο πλυντηριο. φαγητο εχω, ολα κομπλε.

εννοειται ο κος καλαμαρης δεν παρεξηγει!!!:D:D:D:D

περαστηκα βρε στο παιδι.... οστρακια περασε η ανηψια μου περισυ.

κοριτσια ο κοσμος εινια αναισθητος!!! μια πολυ καλη φιλη μου πηγε τον γιο της σε παιδοτοπο την κυριακη το πρωι κ μεχρι την παρασκευη ειχε πυρετο, τα αλλα παιδακι τι φταινε???

βρε χαρουλα μου να πανε ολα καλα!!! δεν εχεις κινητο να μπεις να μας πεις ενα γεια??? σε σκεφτομαστε!!!

4u κ εγω το μεσημερι αυτο σκοπευω να κανω!!!:D

βρε ειρηνη ελεος!!! το αγαπημενο μου εινιαι!!! μετα το φαγητο θα το τσακισω!!!

α εχασα κ 1 κιλο!!!:D ολη τεταρτη, πεμπτη κ παρασκευη το βραδυ ετρωγα πορτοκαλια

κριστιν περαστηκα σας οικογενειακως!!!

mama konstantinou αν θυμάμαι καλά είσαι παιδαγωγός και έχεις φροντίσει και παιδάκια? ποια πιστεύεις πάνω -κάτω είναι μια τίμια και αξιοπρεπής αμοιβή για να μου κρατάει μια κοπέλα τα μωρά(όταν με το καλό έρθουν) μαζί με την μαμά μου ίσως. Για 4ώρες ή για 8ώρες. Πες μου την αλήθεια, θα το αντέξω

Χριστινάκι τελικά διδυμάκια κυοφορείς;;; Ένα ελαφρύ εγκεφαλικό θα πρέπει να το πέρασες.. (με την καλή έννοια πάντα)... Πόσο θέλω ακόμη ένα μωρό αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί με φυσικό τρόπο:-( Σήμερα αδιαθέτησα...:-(:sad:

Η γνώμη μου η προσωπική είναι ότι για δίδυμα 600 με 700 Ευρώ είναι καλά.. Τα θεωρείς πολλά;

L2qIp2.png

Κοριτσια να σας πω κατι εχω δουλεψει σε σχολεια που δεν με επερνε να λειψω με τιποτα....δικιολογω λοιπον καποιες μαμαδες που δουλευουν και δεν μπορουν να κανουν αλλιως,κι'αυτο με ορια...εχει τυχει να δωσω ντεπονακι,να βαλω κομπρεσες και να κοιμησω παιδακι και να το παρακολουθω συνεχεια γιατι η μαμα δεν μπορουσε να κανει αλλιως την συγκεκριμενη στιγμη,ομως μου εχει τυχει μαμαδες που δεν δουλευουν να τα φερνουν αρρωστα,μαλιστα ειχα παρει μια μαμα που τοΕΙΧΕ ΦΕΡΕΙ ΑΡΡΩΣΤΟ,και μου λεει ΑΧ ΘΑ ΑΡΓΗΣΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ:shock::shock::shock:ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ.....

Έλεος..... οι παιδαγωγοί και οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να γράψουν βιβλίο με αυτά που έχουν δει...

Κι εγώ ξέρεις πως δουλεύω και αν μπορώ να πάρω άδεια ή όχι.....:( αλλά κρατάμε πάντα μέρες από την άδεια μας ή φωνάζουμε τον πεθερό μου και ΑΝ μπορεί έρχεται... Άλλοι μπορεί να μην έχουν κάποιον, οκ το καταλαβαίνω γιατί κι εγώ έχω βρεθεί σε αυτή την κατάσταση....Η μικρή μου 07/08/2013 έκανε ράμματα στο κεφάλι και εγώ στην δουλειά έκλαιγα.... βγάζοντας ΦΠΑ....Δεν ξεπερνιέται εύκολα κάτι τέτοιο...

Οι μαμάδες που δεν εργάζονται και το κάνουν αυτό θα έπρεπε να ντρέπονται....

Στον παιδικό μας πάντως απαγορεύεται ρητά παιδί με πυρετό.....(είναι δημόσιος).

Κοιτα οταν δουλευα δεν ειχε πιασει ακομα η κριση και επερνα γυρω στα 5 ευρω την ωρα,τωρα πια εχουν αλλαξει οι εποχες...εγω δεν δουλευω ομως με φιλες μου που μιλαω περνουν και 3 ευρω την ωρα,εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα...

Χριστινάκι τελικά διδυμάκια κυοφορείς;;; Ένα ελαφρύ εγκεφαλικό θα πρέπει να το πέρασες.. (με την καλή έννοια πάντα)... Πόσο θέλω ακόμη ένα μωρό αλλά είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί με φυσικό τρόπο:-( Σήμερα αδιαθέτησα...:-(:sad:

Η γνώμη μου η προσωπική είναι ότι για δίδυμα 600 με 700 Ευρώ είναι καλά.. Τα θεωρείς πολλά;

Το εγκεφαλικό ήρθε και έμεινε. Δεν μπορώ να σας πω κορίτσια ότι το έχω πάρει καλά και ντρέπομαι πολύ γιατί ξέρω ότι τα μωρά είναι ευλογία εγώ όμως είμαι πολύ πρακτικό άτομο και κοιτάω το μέλλον κάπως έτσι:shock:

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...