Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Kαλημερα κοριτσια ομορφα!Τι κανετε???

Μας ηρθε και εδω το κρυο,6 βαθμους ειχαμε το πρωι αλλα ειναι τοσο καθαρος ο καιρος που πολύ το ευχαριστιεμαι.Σηκωθηκαμε ,ετοιμασα κολατσιο ,πρωινα και λοιπα ,πήγα τον μικρο σχολειο και μετα για καφε με δυο φιλες και γυμναστηριο.Εκανα λίγες δουλίτσες τελειωνοντας,σούπερ μαρκετ ,μαναβικο ,συμβολαιογραφο και φουρνο και γυρισα σπίτι.Εφτιαξα μια πορτοκαλάδα και μισο τοστ με τυρι(μπας και δω τη ζυγαρια να κατεβαινει )και ξεκιναω δουλίτσες.Το μεσημερι εχουμε μακαροναδα με κοκκινη σαλτσα και το προγραμμα για την υπ΄πολοιπη εβδομαδα εχει ως εξης.

Δευτερα - μακαροναδα

Τριτη- πατζαρια και μπιφτεκια ψητα

Τεταρτη - σαλιγκαρια γιαχνι

Πεμπτη -κοτοπουλο στο φουρνο λεμονατο

Παρασκευη - φασολάδα

Χαρα μου ,ελπίζω και ευχομαι να πάνε ολα κατ'ευχην!!!

Μιρτουλα περαστικα και στο δικό σου κοριτσακι!

Christine,τωρα πως εισαι ???εχεις ξαναπάει στο γιατρο?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το κορίτσι μας από το νησί, έχει γεννέθλια σήμερα!

ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ γλυκό μου πλάσμα!

Κάθε μα κάθε ευτυχία!!!!

Η Χαρά μας, είναι στο νοσοκομείο.. η μπουμπού της βιάζεται να βγει και περνάει δύσκολα.

Χαρά μου, εύχομαι από καρδιάς, να περάσει αυτή η περιπέτεια και να κρατήσεις το λουλουδάκι σου στην αγκαλίτσα σου, γερό και δυνατό και να επιστρέψετε στο σπίτι σας.

Χρόνια πολλά και καλά λοιπόν στο κορίτσι από το νησί! (ποιο είναι;;;;;) )

Με το καλό να γεννήσει η Χαρά και να πάνε όλα καλά!

Έβαψα τα μαλλιά μου το Σάββατο μόνη μου.. δεν πήγαινε άλλο κορίτσια.. το κεφάλι μου ήταν κάτασπρο.. τα κόβω και πολύ κοντά (αγορίστικα) και κάνουν μπαμ από μακριά ότι θέλουν βάψιμο.. Έβγαλε ένα πολύ ωραίο κόκκινο η Excellence της L'Oreal και μου αρέσουν πάρα πολύ..

Ειρηνάκι Παρθένος μου είσαι στο ζώδιο;;; Γι' αυτό τόση λατρεία για την τάξη και την καθαριότητα..

Με γεια και μπράβο που ασχολήθηκες και με το κουφαράκι σου! Φαντάζομαι πόσο θ' ανέβηκαν τα κέφια σου!

Ε........ ναι, Παρθενάκι! :mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Γεια σας κοριτσάκια!

Χαρά εύχομαι να πανε όλα καλά!

Βάσω μου Χρόνια σου Πολλά και απο εδώ! Σου στέλνω τις καλύτερες ευχές μου!

Δεν κατάφερα να παρω παραπεμπτικά για τις εξετάσεις μου... έχουν απεργία. Εως 7/2 λένε τώρα .....

Κανόνισα για ΠΑΠ αλλού εντός της εβδ. αλλά πρέπει άμεσα να κανονίσω και για τις υπόλοιπες ....

Σήμερα τρώνε μπιφτέκια φούρνου με πατάτες και σαλατες (μαρούλι για εμάς και αγγουροντομάτα ο γιος).

Πήγα και ΣΜ και φόρτωσα για όλη την εβδ. :)

Πάω να ανάψω τζάκι και να διαβάσω το βιβλίο μου... :)

Τεταρτη - σαλιγκαρια γιαχνι

Μιρτουλα περαστικα και στο δικό σου κοριτσακι!

ευχαριστώ Χρύσα μου!αχ σαλιγκάρια...μια μιαμ...αγαπημένο φαγητό...τα μαζεύεις ή τα αγοράζεις?πώς τα κάνεις, στιφάδο ή με σπανάκι?τα κανε μια αγαπημένη μου στιφάδο και ήταν μούρλια!!

τι καλό διαβάζεις να παίρνουμε καμιά ιδέα?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε..

Μα πόσα γράψατε πάλι;;; Σβκ σπάνια μπαίνω μιας και αφιερώνω όλο τον ελεύθερο χρόνο μου στο μικρό μου που μεγαλώνει και απαιτεί με το δικό του μοναδικό τρόπο την προσοχή μου κάθε ώρα και λεπτό..

Δεν έκανα κάτι σπουδαίο το σβκ.. Έβαλα 4 πλυντήρια και 4 στεγνωτήρια και τα άφησα να τα σιδερώσει σήμερα η πεθερά.. Το σιδέρωμα το σιχαίνομαι και έτσι εκμεταλλεύομαι την πεθερά. Κρατάει το μωρό και όταν κοιμάται το μωρό έχει άπλετο χρόνο ελεύθερο.. ε, της βρήκα κάτι να ασχολείται..

Έβαψα τα μαλλιά μου το Σάββατο μόνη μου.. δεν πήγαινε άλλο κορίτσια.. το κεφάλι μου ήταν κάτασπρο.. τα κόβω και πολύ κοντά (αγορίστικα) και κάνουν μπαμ από μακριά ότι θέλουν βάψιμο.. Έβγαλε ένα πολύ ωραίο κόκκινο η Excellence της L'Oreal και μου αρέσουν πάρα πολύ..

Το Σάββατο μαγείρεψα συκώτι στο φούρνο για το σύζυγο, ομελέτα για μένα και κρεατόσουπα για το μωρό.. Χθες έκανα ένα πεντανόστιμο ριζότο και το τσακίσαμε..

Ειρηνάκι Παρθένος μου είσαι στο ζώδιο;;; Γι' αυτό τόση λατρεία για την τάξη και την καθαριότητα..

Εύχομαι σε όλες όσες έχετε αρρωστούληδες να γιάνουν γρήγορα..

Σας φιλώ γλυκά!

Δομνίνα είσαι πολύ τυχερή που σου κάνει έστω και αυτό η πεθερά, εμένα εδώ και τρία χρόνια που κρατάει τα παιδιά 2 φορές την εβδομάδα δεν κάνει απολύτως τίποτα όταν κοιμούνται, βλέπει τηλεόραση και σερφάρει.

Στα τόσα χρόνια να μου εχουν κάνει σίδερο 4-5 φορές και αυτό ο πεθερός.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

ευχαριστώ Χρύσα μου!αχ σαλιγκάρια...μια μιαμ...αγαπημένο φαγητό...τα μαζεύεις ή τα αγοράζεις?πώς τα κάνεις, στιφάδο ή με σπανάκι?τα κανε μια αγαπημένη μου στιφάδο και ήταν μούρλια!!

Για να ειμαι ειλικρινης εμενα δεν μου αρεσουν και πολύ ,τα τρωνε ομως τα αγορια μου πολύ και ειναι πολύ θρεπτικα οπότε αναγκαστικα τα φτιαχνω.Τα ειχε αγορασει ο αντρας μου το Σεμπτεβρη ,τα ειχε ζεματισει-καθαρισει και εγω απλά θα τα μαγειρεψω στιφαδο.Με σπανακι δεν εχω φτιαξει ποτε.Πως ειναι?

Δομνινα μεγεια το μαλλι!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Για να ειμαι ειλικρινης εμενα δεν μου αρεσουν και πολύ ,τα τρωνε ομως τα αγορια μου πολύ και ειναι πολύ θρεπτικα οπότε αναγκαστικα τα φτιαχνω.Τα ειχε αγορασει ο αντρας μου το Σεμπτεβρη ,τα ειχε ζεματισει-καθαρισει και εγω απλά θα τα μαγειρεψω στιφαδο.Με σπανακι δεν εχω φτιαξει ποτε.Πως ειναι?

Δομνινα μεγεια το μαλλι!

προτιμώ με τα χίλια στιφάδο βέβαια- αχ μου τρέχουν τα σάλια μιλάμε, εχω να φαω χρόνια... - αλλά και με σπανάκι καλούτσικα είναι....σκέψου τα όπως είναι το σπανακόριζο ας πούμε...

όταν ήμουν μικρή και μέναμε σε χωριό, βγαίναμε μετά από βροχή μεγάλη παρέα και μαζεύαμε...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Γεια σας κορίτσια, έχω κενό κ είπα να μπω να σας διαβάσω

Είμαι έξω φρενών....με πήρε τηλέφωνο η δασκάλα της μικρής να μου πει πως έχουν κρούσματα οστρακιάς στο σχολείο της....γκρρρ πως μια μαμά έστειλε το μικρό της Δευτέρα Τρίτη με πυρετό...κ μετά έλειπε κ τους πηρε σήμερα κ τους είπε ότι έχει οστρακιά...μάλιστα κ λείπουν σήμερα 5-7 παιδάκια ,.....τα νεύρα μου με την γαιδουριά/ανευθυνότητα/μουλαροσύνη ορισμένων...κ αντε δεν σε νοιάζουν τα ξένα παιδιά....στέλνεις το δικό σου με πυρετό??? Ελεος!!

Αλλά να μου πεις τι αναρωτιέμαι , εδώ στέλνουν στο δημοτικό παιδάκια που έκαναν εμετό το πρωί κ τα στέλνουν μετά σχολείο κ ξανακάνουν εμετό...γκρρρρ

Τεσπα πήρα τον χαζμπαντ, η μικρή μόλις ξανάανέβασε πυρετό 38.8 κ έχει γεμίσει εξανθήματα στα μάγουλα κ στο λαιμό....ουφφφφφ έχουμε ραντεβού στην παιδίατρο στις 6 να δούμε τι αντιβίωση θα μας δώσει.

Σας ευχαριστώ όλες για τα περαστικά !!

Ραβτάκι όντως δεν παρεξηγεί ο καλαμάρης χααχαχα είναι μέγα πειραχτήρι

Σοφάκι μπράβο για το ξύδι ;)

Κων/μαμά μπράβο για το κουκλοθέατρο πολύ όμορφο!!

Χριστινά2 αμάν βρε παιδί μου σας θέρισε, περαστικά σας κ εσάς

Ειρηνάκι κ εγώ έτσι το κάνω, σιχαίνομαι τον κόκκινο αρακά γιακκκκκ

Χρυσάκι ωραίο μενού!!! μιαμμμμ μιαμμμμμ για τα σαλιγκάρια

Ουφφφ αυτά πάω να πιω λίγο καφέ

φιλια

Διαφημίσεις

Είμαι έξω φρενών....με πήρε τηλέφωνο η δασκάλα της μικρής να μου πει πως έχουν κρούσματα οστρακιάς στο σχολείο της....γκρρρ πως μια μαμά έστειλε το μικρό της Δευτέρα Τρίτη με πυρετό...κ μετά έλειπε κ τους πηρε σήμερα κ τους είπε ότι έχει οστρακιά...μάλιστα κ λείπουν σήμερα 5-7 παιδάκια ,.....τα νεύρα μου με την γαιδουριά/ανευθυνότητα/μουλαροσύνη ορισμένων...κ αντε δεν σε νοιάζουν τα ξένα παιδιά....στέλνεις το δικό σου με πυρετό??? Ελεος!!

Αλλά να μου πεις τι αναρωτιέμαι , εδώ στέλνουν στο δημοτικό παιδάκια που έκαναν εμετό το πρωί κ τα στέλνουν μετά σχολείο κ ξανακάνουν εμετό...γκρρρρ

Τεσπα πήρα τον χαζμπαντ, η μικρή μόλις ξανάανέβασε πυρετό 38.8 κ έχει γεμίσει εξανθήματα στα μάγουλα κ στο λαιμό....ουφφφφφ έχουμε ραντεβού στην παιδίατρο στις 6 να δούμε τι αντιβίωση θα μας δώσει.

φιλια

Βρε Καλαμαρι πραγματικα ειναι να τραβας τα μαλλια σου!!!!!!!!!!!

Εγω περυσι ειχα φτασει και τις 2 και τις 3 εβδομαδες για να προφυλαξω τα υπόλοιπα αλλα και το δικο μου από μια νεα ιωση!Να το συζητησετε με τις υπόλοιπες μαμαδες,ξερω πως καποιες φορες ειναι δυσκολο αλλα το σχολειο δεν ειναι φυλαξη οπως ο παιδικος.Περαστικα της!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

φιλια

Περαστικά στην μικρή.

λες να είναι οστρακιά δηλαδή? δίνουν αντιβίωση στην οστρακιά?

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Σας βάζω και το χθεσινοβραδυνό μου "σνακ".. μ' έπιασε αργά και είπα να μην ξαναφάω σοκολάτα αφού ήδη είχα λιώσει τη μερέντα.. :rolleyes:

Γιαουρτάκι με βύσσινο... λατρεμένο μου! :P

DSCN0235_zps2dbdd0f0.jpg

:shock::shock::shock:

απαπα και εχω στο ψυγειο και γιαουρτι και βυσσινο.....

Ναι, τρίφτο μας στην μούρη!!! :tongue:

Και πολύ λογικό να έχεις τα νεύρα σου.

Είναι από τα κόκκινα πανιά μου και σε καταλαβαίνω! :mad:

Θα ήταν σαν να πήγαινα το φιογκάκι Δευτέρα πρωί {μετά τη γαστρεντερίτιδα} σχολείο, που είχαν σταματήσει τα συμπτώματα από Σάββατο νύχτα... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

Περαστικά στο παιδάκι!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...