Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέραααα

Πω πω ξύπνησα από τις 6μιση να πιω με υσηχία το καφεδάκι μου κ να δω μπας και δεν έχουμε μάθημα λόγω χαμηλής θερμοκρασίας αλλά...όνειρο απατηλό χαχα Τώρα έχουμε 1 βαθμό αλλά η αίσθηση του είναι ως -7....μπρρρρρρρ

Πήγα την μικρή χτες στο κρεβάτι μου, ξάπλωσα κ ξυπνούσα κάθε μια ώρα να την δω, οκ παρέμεινε στα δέκατα από 36.6 στις 12 έως 37,6 τώρα πριν από λίγο. Άντε να δούμε

Ψιλοσέρνομαι...αλλά θα την βγάλω τη μέρα

Σηκώθηκα έκανα καφεδάκι, έφαγα πρωινό κ τώρα πάω να πλύνω δοντάκια {έχω φάει κόλλημα τώρα που είναι πεντακάθαρα χο χο τα πλένω με το που τρώω } κ να ντυθώ να βάλω στολή εκστρατείας για το σχολείο θα κάνει πολυυυυ κρύο

Την καλήμερα μου :D

πλακα μου κανεις ετσι?????? στειλε ενα κομματι αμεσα!

τιποτα δεν υπονοω καλο μου!:D καλαμαρι εισαι=μαλακιο!!!!

images?q=tbn:ANd9GcR_Z9usnjFKlpzbJrSKceAGF2cESlvA4uDWJy72oiEH-IvGe5s6kg

χαχαχαχα ο κος καλαμαρης, ο αντρας της ελενας ειναι!!! αχαχαχχαχαχαχ!!!!!

Έτσι εεεεεεεεεεεεεεε?????

Φτού σας κ ξανά φτου σας χχαχαχαχααχα

Καλημέρα στην παρέα και ευχαριστώ για τα ζεστά σας λόγια!

αχ τα εχω περασει κ τα ξερω...... υπομονη. αθηνα εισαι? δεν θυμαμαι, αν ειναι να πληρωσεις γιατρο πηγαινε στο νοσοκομειο συγγρος στα απογευματινα ιατρεια (τα απογευματινα τα πληρωνεις, ενω αν πας πρωι δεν κλεινεις ραντεβου, πας εκει οσο πιο πρωι γινεται πχ στις 6 κ περνεις σειρα προτεραιοτητας). εγω εκει εβγαλα ακρη. αν θες τηλεφωνο κ αλλες πληροφοριες στειλε πμ να σου πω

ωραια τουρτα!!!!!!

Δεν είμαι Αθήνα Γιώτα αλλά σ ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Και εδώ έτσι γίνεται στα νοσοκομεία, το "ραντεβού" είναι τυπικό! Με σειρά εμφάνισης μπαίνεις...

ναι θα σε κραξουμε!!!! πηγαινε μην το αφηνεις, ακομα κ αν δεν μπορεις οικονομικα πηγαινε κανε ενα τεστ παπ στο ελενας η στο αλεξανδρας.

Και εγώ θα σας "κράξω"... Δεν αμελούμε το τεστ παπανικολάου μια φορά τον χρόνο και μαστογραφία αν είστε πάνω 35.

Εγώ ούτε ντρέπομαι, ούτε φοβάμαι. Δεν τους θέλω τους γιατρούς αλλά προτιμώ να τους επισκέπτομαι για έλεγχο παρά για θεραπεία...

Γάβγιζα πάντα στη μαμά μου και την κατάφερα. Πηγαίνει ανελλειπώς. Εγώ λόγω οικονομικών μπορεί να το μεταφέρω για ένα-δυο μήνες το τσεκ απ αλλά όχι παραπάνω...

Ο Κύριος Καλαμάρης έχει χιούμορ, δεν θα παρεξηγήσει :-P

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα καλες μου φιλες κ καλη βδομαδα!

το ψιλοεστρωσε κι εδω στις Σερρες....λιγο ασπρο φαινεται στις σκεπες!

αν κ εχθες απογευμα απλα εβρεχε, μετα το βραδυ επεσε η θερμοκρασια κ χιονισε λιγο! αχ τι καλα!

Σας διαβαζω απο δουλεια...δεν εχω κ πολλα κεφια ...

Τι παθατε εχθες?μεταμεσονυχτια λογοδιαρροια?

μαμαΚων/νου κι εγω εχω το ιδιο προβλημα με γιατρους...κ ιδιως με γυναικολογο...κ παω κ σε γυναικα...αλλά ντρεπομαι κ αγχωνομαι...φετος πρεπει να παω οπωσδη1περσι το13 δεν πηγα.....

καλαμαρακι τελεια η πασταφλωρα.την λατρευω! κ αν ποτέ βρω σε ζαχαροπλαστειο την προτιμαω για επισκεψεις.τρωγεται κ σαν γλυκο κ σαν κέικ -απογευματινο με καφε ....

κ να φανταστεις οτι ο αντρας μου δεν την ηξερε...λολ μονο σαν λεξη το ειχε ακουσει! κ παλι περαστικα στην κοπελιτσα σου, την φανταζομαι ιδια με την δικια μου μιας κ εχουν ιδια ηλικια κ εχουν γεννηθει κ ιδιο μηνα!

ραβτ εισαι ζαχαροπλαστης?? τελεια η τουρτα πραγματικα!

ετοιλεδ ο συζυγος ναυτικος? εμενα ο μπαμπας μου ηταν ασυρματιστης μεχρι το 79 που γεννηθηκα κ η μαμα τουπε να γυρισει αλλιως θα τον χωριζε ...χιχιχι

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημέρα κοριτσάκια χτες πέρασα ένα εκπληκτικο απογεύμα στο Pallas

μια ιδέα για σας , λες και ήμουν σε ελληνική ταινια που τις λατρευω!!!

Δυσκολο ΣΚ (ημουν τοσο κουρασμένη το Σάββατο που μου ήρθαν και 1,5 εβδομάδα νωρίτερα) ..αλλα περασμενα

Καταρχην περαστικά στα αρρωστουλικα και ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στην υπέροχη τουρτα της RavT

Το Σάββατο δουλειες κολυμβητήριο και φυσικά ειδα το Ειρηνάκι μου που μου εφτιαξε το κέφι

Σινεμα ξεκινήσαμε να παμε εγώ με μια φιλη και τα παιδια και τελικα δεν ειχε εισητήρια καταλήξαμε να τρώμε με τα μικρά ομορφα περάσαμε

Κυριακη ολη μερα δουλειες έκανα και πολλές εκρεμμότητες

Ετοιμασα και 2 φαγητά ενα Κυριακη και ενα για σήμερα (γιουβετσάκι και σήμερα αρακά με πατάτες)

Σίδερο (που δεν έχει τελειωσει) σκουπα και σφουγγαρισμα

Πλυντηριο τα κουκλάκια και μια πλύση με ξυδι για καθαρισμο (ευχαριστώ Καλαμαράκι)

Πλυντηριο πιάτων και ξυδιασμα το ιδιο

και μέτα πήγα με την sister Pallas

To πρωι αντε να σηκωθώ ( ειχα στο κεφάλι μου το βρέχει φωτια στην στράτα μου)

Βασικά πολυ συγκινητικο τραγουδι και αισιοδοξο ειναι το ξημερώνει Κυριακή

και σας το αφιερώνω με πολύ πολύ αγάπη και πιο πολύ τον στίχο .... EINAI ΟΜΟΡΦΗ Η ΖΩΗ ,,, ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΕ!!!!

Καλημερα κοριτσια μου!Τι κανετε?Εγω νιωθω χαλια:evil:εχω μπουκωμα,ποναει ο λαιμος μου,νιωθω το σωμα μου καπως....:evil:Και μου την δινει που νιωθω ετσι....:evil:

Προσπαθω ομως να περασουμε ομορφα παρολο που εχω τρομερη υπερενταση και νευρα....

Εκει που αγκαλιομαστε εκει αρπαζομαστε και οι τρεις...Ειμαστε λιγο του τρελου σημερα...

Και μεσα σε ολα φτιαχνω και ενα κουκλοθεατρο για τον μικρο....οταν σας λεω οτι ειμαστε του τρελου το εννοω :rolleyes::tongue:

Καλώς την στην παρέα των άρρωστων....... Περαστικά σου γρήγορα γρήγορα...

Καλησπέρα στην όμορφη παρέα! Περαστικά στις αρρωστούλες και στα αρρωστούλικα! Και εγώ μια ενόχληση στον λαιμό μου σήμερα...

Πολύ χαίρομαι που δεν καταλάβατε τον σεισμό... Εμείς εδώ τον υπερ-καταλάβαμε αυτόν της Κεφαλλονιάς... Και είμαστε και μακριά, ούτε να σκέφτομαι δεν θέλω τι πέρασαν οι άνθρωποι εκεί... Ο μεγάλος μου τρόμος είναι μετά τον σεισμό του '99 στην Αθήνα...

Στα δικά μας λοιπόν, χθες είχα δουλίτσα, έφτιαξα μια τουρτίτσα που είχα παραγγελία και τη μοιράζομαι μαζί σας

DSCN2054_zps10320d5e.jpg

Μαγείρεψα κοτόπουλο με πατατούλες στο φούρνο (πορτοκαλομελωμένες :wink: ) και στο ενδιάμεσο έφτιαξα κι έναν σιμιγδαλένιο χαλβά με άρωμα πορτοκάλι για το μεγάλο παιδί του σπιτιού!

Α! Παράλληλα έβαλα 3 πλυντήρια και 2 στεγνωτήρια με τα ρούχα και μπουφάν της μικρής μου!

Αναλογιστείτε και το πόσες φορές καθάρισα την κουζίνα και πόσα σκεύη έπλυνα και θα καταλάβετε την κατάρρευσή μου.

Φυσικά με έπιασε και το χέρι μου (όπως πάντα όταν έχω δουλειά αλλά το υπομένω) αλλά δε του δίνω σημασία :-P

Το πρωί ξυπνήσαμε με τη μικρή μου και της έφτιαξα το γάλα της. Καθάρισα τα μπάνια, τακτοποίησα το σαλόνι, έστρωσα τα ριχτάρια, σκούπισα εξωτερική σκάλα και αυλή, καθάρισα το τζάκι, άδειασα το πλυντήριο πιάτων και τακτοποίησα τα πιατικά απ το στραγγιστήρι και κάθισα να πιω το καφεδάκι μου.

Έπειτα κάναμε με τη μικρή διαδικτυακές εργασίες και της έψησα ψαράκια και πατάτες σαν τηγανιτές. Φάγαμε, άναψα το τζάκι και χαλαρώσαμε (μέχρι τον σεισμό που πανικοβλήθηκα... )

Ετοίμασα την τσάντα της για αύριο (που την είχα πλύνει χθες μαζί με τα μπουφαν) και σε μια ωρίτσα θα κάνουμε μπανάκι, θα διαβάσουμε παραμύθι και θα κοιμηθούμε.

Δεν έχω λόγια για την τούρτα! Μπράβο!

Υ.Γ. περαστικά σου!!!!

Κοριτσια κοιταχτε τι βρηκα για οσες εχουν κοριτσακια:http://alexannabeal.blogspot.gr/2011/12/naked-barbie-problem.html

Πολύ ωραίες ιδέες!

Διαφημίσεις

Ζηλεύω ζηλεύω πολύ για το χιόνι!!!!

Εγώ στην δουλειά, κλασσικά..... Είμαι λίγο καλύτερα από εχθές το μεσημέρι και μετά και η αλήθεια είναι πως ξεκουράστηκα αρκετά το Σ/Κ.... Μόνο μαγείρεμα έκανα, ένα γλυκό και δίπλωσα 2 λεκάνες ρούχα....

Το μπούκωμα επιμένει ακόμη και από εχθές άρχισα να στύβω και ένα γκρέιπ φρουτ στην πορτοκαλάδα μου για έξτρα βιταμίνη c.

Έχω άσχημο προαίσθημα για αυτή την εβδομάδα....δεν ξέρω μου φαίνεται δεν ξεκίνησε καθόλου καλά....Πρωί πρωί ο άντρας μου συνειδητοποίησε πως ξέχασε εχθές στον παιδότοπο την αγαπημένη ζακέτα της μικρής....και είχαμε δράματα και νεύρα φυσικά... :(

Θα τηλεφωνήσει όταν ανοίξουν να ρωτήσει μήπως την βρήκαν.....μετά το πάρτυ...

Στον πελάτη που είμαι σήμερα κάνουν ανακαίνιση και τα πάντα είναι μέσα στην σκόνη....πρωί πρωί καθάριζα το γραφείο που κάθομαι με πανάκια αλλά και πάλι τα δάχτυλα μου γίνονται άσπρα..... πολλά νεύρα :mad:

Καλημερα κοριτσια!Τι κανετε?Εγω τα ιδια...μη σας πω και ενα τσακ χειροτερα...Νομιζω οτι μεχρι να ερθει το καλοκαιρι,να ξεμπερδεψουμε με τις παλιοιωσεις θα εχει μεγαλωσει η μυτη μου 2-3 ποντους απο το πολυ τραβα-τραβα...

Πρεπει να παω και φαρμακειο και σουπερ και δεν την παλευω...

Σημερα θα φτιαξω σουπιτσα μπας και μαλακωσει λιγο ο λαιμος μου...

Σας βαζω φωτο απο το κουκλοθεατρο: http://ta-panta-gia-ti-gunaika.blogspot.gr/2014/01/blog-post_27.html ελπιζω να εμπνευστειτε;)

Καλημέρα κορίτσια, ελπίζω σε μια καλή εβδομάδα για όλες μας. Περαστικά σε όλους τους αρρώστους και τα αρωστούλικα.

Και εμένα ο μεγάλος μου είναι με πυρετό από χθες, ο άντρας μου με πυρετό από την Παρασκευή και γαστρεντερίτιδα από χθες, και εγώ από τους εμετούς την προηγούμενη εβδομάδα αναγκάστηκα να βάλω ορούς. Ο μικρούλης μας όμως αντέχει ακόμα, κάτι είναι και αυτό.

Θα επανέλθω.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλημέρα κορίτσια, ελπίζω σε μια καλή εβδομάδα για όλες μας. Περαστικά σε όλους τους αρρώστους και τα αρωστούλικα.

Και εμένα ο μεγάλος μου είναι με πυρετό από χθες, ο άντρας μου με πυρετό από την Παρασκευή και γαστρεντερίτιδα από χθες, και εγώ από τους εμετούς την προηγούμενη εβδομάδα αναγκάστηκα να βάλω ορούς. Ο μικρούλης μας όμως αντέχει ακόμα, κάτι είναι και αυτό.

Θα επανέλθω.

Περαστικά και σ' εσάς!!!

καλημέρα!!:D

βασω μου η τηλεωραση οπος παντα λεει μακακιες :rolleyes: δεν υπαρχη ιχνος χιονιου στη θεσσαλονικη:shock::eek::rolleyes:

και φυσηκα σπανια χιονηζει :eek:

αθοα τρομολαγνεια οπος παντα επελαση του χιονα κτλκτλ:rolleyes:

οχι βρε εμεις εδω έχουμε κανονικά στρωμένο χιονάκι!!βέβαια τα σχολεία λειτουργούν τελικά, αλλά έχουν έρθει λίγα παιδιά...εχμ..κάτι είναι κ αυτό:tongue::tongue:

rav τέλεια η τούρτα σου!!και σένα mamakonstantinou τέλειο το κουκλοθέατρο, μπράβο κορίτσια!καλαμάρι περαστικά στο κορίτσι σου, και μένα η δικιά μου ζουζούνα με αρκετό πυρετό από χθες:rolleyes:, δεν την έστειλα σήμερα παιδικό..

καλή εβδομάδα να έχουμε!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...